Pa koji ce vam **** sada dolaziti, kada smo osvojili titulu ? Ionako se unaprijed zna gdje ce Borac biti iduce sezoneopustenoBL je napisao/la:ma seyo je kralj najveci,samo ne vidim ga vise na nasoj temi,nema ni dropa prejakog,pravo mi nedostaju" je napisao/la:$ ' ¥ $ сеје, $ се ? " оне његове "![]()
![]()
Seyo_TM je napisao/la:DUPLA MAJSTORE!!!![]()
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Pozdrav ljudi! Zna li se sta o stadionu,da li se pale masine u skorije vrijeme?
$ $ ' $ -? Па $ " & $ у ".1921 je napisao/la:
Pa koji ce vam **** sada dolaziti, kada smo osvojili titulu ? Ionako se unaprijed zna gdje ce Borac biti iduce sezone
"" ПУТ ""
Pa koji ce vam **** sada dolaziti, kada smo osvojili titulu ? Ionako se unaprijed zna gdje ce Borac biti iduce sezone
[/quote]
Joj vi iz zelje sve znate...Ajd reci i nama gdje ce to BORAC biti slijedece sezone?!
Joj vi iz zelje sve znate...Ajd reci i nama gdje ce to BORAC biti slijedece sezone?!
-
borac_sampion
- Kontakt:
u ponedeljak 1000000 %% btw igramo prijateljsku sa 1860 minchenmejdan je napisao/la:Pozdrav ljudi! Zna li se sta o stadionu,da li se pale masine u skorije vrijeme?
TREĆI PUT ČASTIMO
' $ $ "...borac_sampion je napisao/la:u ponedeljak 1000000 %% btw igramo prijateljsku sa 1860 minchenmejdan je napisao/la:Pozdrav ljudi! Zna li se sta o stadionu,da li se pale masine u skorije vrijeme?
$ " ту "?
"" ПУТ ""
Koji ponedeljak bem ti zivot?borac_sampion je napisao/la:u ponedeljak 1000000 %% btw igramo prijateljsku sa 1860 minchenmejdan je napisao/la:Pozdrav ljudi! Zna li se sta o stadionu,da li se pale masine u skorije vrijeme?
-
borac_sampion
- Kontakt:
bio sam sad na stadionu i neki ljudi nesto mjerkaju..a za prijateljsku nisam siguran al msm u blEastStand je napisao/la:' $ $ "...borac_sampion je napisao/la:u ponedeljak 1000000 %% btw igramo prijateljsku sa 1860 minchenmejdan je napisao/la:Pozdrav ljudi! Zna li se sta o stadionu,da li se pale masine u skorije vrijeme?
$ " ту "?
TREĆI PUT ČASTIMO
-
borac_sampion
- Kontakt:
" 1860 у ?
? & ? су у & са " $ & $ " 1860 ? " " је " ' $ " ? у ? $ " ' са ' & ". " " & & $ $ $.
100% u bl
? & ? су у & са " $ & $ " 1860 ? " " је " ' $ " ? у ? $ " ' са ' & ". " " & & $ $ $.
100% u bl
TREĆI PUT ČASTIMO
bio sam sad na stadionu i neki ljudi nesto mjerkaju..a za prijateljsku nisam siguran al msm u bl[/quote]
Samo da ne mjere kvadrate za kojekakve zgrade
Samo da ne mjere kvadrate za kojekakve zgrade
-
borac_sampion
- Kontakt:
Samo da ne mjere kvadrate za kojekakve zgrademejdan je napisao/la:bio sam sad na stadionu i neki ljudi nesto mjerkaju..a za prijateljsku nisam siguran al msm u bl
haha valjda ne mjerkaju
TREĆI PUT ČASTIMO
Joj vi iz zelje sve znate...Ajd reci i nama gdje ce to BORAC biti slijedece sezone?![/quote]mejdan je napisao/la:Pa koji ce vam **** sada dolaziti, kada smo osvojili titulu ? Ionako se unaprijed zna gdje ce Borac biti iduce sezone
čuj gdje će biti, pa valjda u Banja luci
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
ljudi,jel ima negdje link utakmice srbija-poljska..molim vas da mi posaljete u inbox!
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
ma to su bili objavili i zimus da će laktaši sa njima da igraju prijateljsku utakmicu , pusti šupljake...borac_sampion je napisao/la:" 1860 у ?
100% u bl
[youtube][/youtube]EastStand je napisao/la:$ $ ' $ -? Па $ " & $ у ".1921 je napisao/la:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
nasi klubovi trebaju da iskoriste ove osvojene titulu i kup koji su nam donijele medijsku pozornost kakvu takvu u evropi i da dogovaraju ozbiljnije prijateljske nego sto je to bilo proteklih godina , nadam se da ta vasa prijateljska nije patka i da ce se realizovat , samo sa ovakvim utakmicama mozemo vidjet gdje su nasi klubovi u odnosu na evropu . a ne igrajuci sa krajinama , famosima i ostalim nizeligasima prijateljske
Ako Minhen 1860 dodje u Banjaluku na prijateljsku utakmicu ja cu se lansirati na Mars!
Kako im ne dosadi srati...
Dosad su uglavnom trebali igrati protiv Vojvodine (jedno desetak puta) ali eto uvijek se nesto isprijecilo pa nismo nijednom odigrali....
Kako im ne dosadi srati...
Dosad su uglavnom trebali igrati protiv Vojvodine (jedno desetak puta) ali eto uvijek se nesto isprijecilo pa nismo nijednom odigrali....
Dajte ljudi kakve su ovo komedije na nasoj temi,cuj Minhen prijateljska.Admin brisi ovo!

Treci put castimo
@Schlager, ruku na srce Vojvodina i nije neki klub (no hard filling's)
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Dajte ljudi kakve su ovo komedije na nasoj temi,cuj Minhen prijateljska.Admin brisi ovo
Ma i ja sam to procitao u Blicu od juce (srijeda) ali mi se ucinilo toliko glupo i toliko puta prozvakano da nisam htjeo ni prenositi informaciju ovdje. U istom clanku i Grujo kaze da su ga zvali iz Borca,ali on je dan ranije dogovorio sve sa tim AEP-om....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.