Ko vam je u BL falio kad vas je sudija spasio poraza?letsgofighter je napisao/la: ↑07 nov 2023, 16:02Dečko jesmo mi gledali istu utakmicu !? Borac je imao više prilika od Sarajeve, više opasnijih napada, Jovo sam na golmana...o čemu ti pričaš!? Do crvenog kartona, Borac u svim segmentima igre bio bolja ekipa....plus nisu nam igrala 3 najbolja igrača !Zeko87 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:16Pa pričaj slobodno o Borcu na Koševu, šta je tu bilo do trenerske postavke? Borac se branio ko Vozuča, imali sreće da zabiju gol u prvoj minuti, preostalih 97 min bunker. Ubili ih igrom, posjedom, prilikama i u BL i na Koševu. Zrinjski tom Slovencu nije pogledao na gol, o derbiju da i ne govorimo.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:55Ko nama drzi predavanje o treneru koji se uci na nama
A njihov Simon Rozman se ne uci na njima sa onakvim timom -frajer u zadnje tri utakmice dobio Igman koji im je morao vratit bodove za opstanak,Vlado Jagodic ga razvalio a Borac na Kosevu da ne pricam
I oni o nasem Saudijcu nesto pricaju koji ce bit placen iz Saudi Arabije a
ovaj Slovenac masne pare ce bit placen za ovu strucnost
Nevjerojatno
Ne znam ja šta si ti gledao, ja sam bio na stadionu i gledao kako jedna ekipa 90 min pokušava dati gol iz preko 60% posjeda lopte i napravi 5-6 prilika , pogodili stativu , igrač vam sa linije izbacio loptu, dva šuta par cm od gola itd
A protivnikov golman ukrade barem 10 min utakmice i bunker kao u partizanskim filmovima kad Švabo napada. Naravno da će se u stalnom visokom presingu ukazati pokoja kontra, od kojih je ta prilika što si spomenuo i šut sa distance kad je lopta pogodila u glavu golmana