Greška u koracima.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑24 maj 2020, 11:24Jeli vrijednija komunjara koja je uzela medju prvim pusku u aprilu 1992 ii branila drzavu ili tvoj tata bosnjak koji se sakrivao po Zenickim podrumima i jedino istovarao brasno od slepera do merhametaConvicts1988 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 11:22Ja ti postavio pitanje ko čovjek, i rekao ti kako jeste, a ti odmah podivljao, željan prepirke.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Convicts1988
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
- svrakino1921
- Kontakt:
BajramNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑24 maj 2020, 11:24Jeli vrijednija komunjara koja je uzela medju prvim pusku u aprilu 1992 ii branila drzavu ili tvoj tata bosnjak koji se sakrivao po Zenickim podrumima i jedino istovarao brasno od slepera do merhametaConvicts1988 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 11:22Ja ti postavio pitanje ko čovjek, i rekao ti kako jeste, a ti odmah podivljao, željan prepirke.
Nemojte ljudi
Nasi smo
Braca smo
Sacekajte srijedu pa opletite
kinoŠvra hoces li doci na proslavu titule, bice i da se ćalabrcne malo...svrakino1921 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 11:33BajramNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑24 maj 2020, 11:24Jeli vrijednija komunjara koja je uzela medju prvim pusku u aprilu 1992 ii branila drzavu ili tvoj tata bosnjak koji se sakrivao po Zenickim podrumima i jedino istovarao brasno od slepera do merhametaConvicts1988 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 11:22Ja ti postavio pitanje ko čovjek, i rekao ti kako jeste, a ti odmah podivljao, željan prepirke.
Nemojte ljudi
Nasi smo
Braca smo
Sacekajte srijedu pa opletite
![]()
Svaki vremenski period je između neka dva bajrama, preciziraj to malo bolje.
Poslije ramazanskog - prije kurbanskog, ili poslije kurbanskog - prije ramazanskog.
Allahraziolsun, i tebi Bajrambarečula.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Brate mili i kosovari nastavljaju sa ligom
Bruke ako jedino kad nas prekinu
Ispade svi imaju finansijska sredva da odigraju utakmice pod koronom a samo nasi nemaju
Bruke ako jedino kad nas prekinu
Ispade svi imaju finansijska sredva da odigraju utakmice pod koronom a samo nasi nemaju
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bajram Serif Mubarek Olsun svim cestitim forumasima koji slave danasnji praznik, da ste zivi i zdravi, to je najbitnije.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
MUSTULUK
Liga se nastavlja.
Liga se nastavlja.
Otkud ti to?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To je sigurica.
Svim čestitim i po ahlaku poznatim forumašima Bajram šerif mubarek olsun, znači prvo tobetu i mohikancu pa onda svim ostalim forumašima.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Lično sam za nastavak i molim Boga za to. Ali teško, vrlo teško. Sve je već spremno, samo da se objavi...
Molimo Skorica da izadje iz guzice. Po pisanju lici jednom forumasu ovdje. Ovako i on jede ****.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Krizni stab rs-a je dobio ono sto su planirali i evo odjednom im broj novozarazenih spade na nulu. Sutra ce ukinuti zabranu i onda je odluka na savezu a oni nemaju izbora. Od 12 klubova iz PL, samo borac, zeljo i mladost su za prekid, zrinjski je suzdrzan a svi ostali su za nastavak sezone.
Prvenstvo se nastavlja u srijedu, 9-og juna
- feniksptica
- Kontakt:
Pa eto i da se nastavi ko ce igrat. Treba pripreme, 3 sedmice otprilike. Treba testirat sve, citaj treba financije, pa ces vidjet koliko je klubova ustvari protiv. A i ekipe pocele otpustat igrace, s cim i kim ce igrat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.