Napreduje Causevic onda.Shvatio da ce imat vise postovanja ako bude pratio forum i pisao istine nego neke rac1 i takvu buraniju.fera je napisao/la:To su od mene vidjeli ja pisao kad je keita došao da bi ga mogli posuditi u januaru
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Nije on ni posao to za keitu ja mislim hahahah
You are someone else I am still right here
Philippe Coutinho has been named in Liverpool's @ChampionsLeague squad for the 2017/2018 season.
Jedino je problem što odbija da igra.The opening group stage game against Sevilla on September 13 could be his first start for the club since submitting his transfer request.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Nije mu kaze još niko ni rekao da igra hahahagaston je napisao/la:Philippe Coutinho has been named in Liverpool's @ChampionsLeague squad for the 2017/2018 season.Jedino je problem što odbija da igra.The opening group stage game against Sevilla on September 13 could be his first start for the club since submitting his transfer request.
Ja mislim da ce on igrati nije lud da sebi štetu pravi, sad kad je prelazni rok zavrsen on ako nastavi sa protestima ostace na tribinama a liverpool moze i bez njega to se vidjelo na startu sezone tako da je tu izgubio uporište morace popustiti.
You are someone else I am still right here
Ma vjerujem da ce biti na klupi vec protiv Citya za vikend.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Nije prijavljen za grupnu fazu.Hendo je napisao/la:Ako sam dobro shvatio, Clyne nije nikako prijavljen za LP?
sta je s clyneom, nije trebao biti toliko dugo out i kad se vraca uopste
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nisam ocekivao sa je Clyne tako ozbiljno povrijedjen. Vala je Klopp pravo lud pa nije pojacavao odbranu, ne zna se na kojoj smo poziciji tanji.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Lijevi bekovi Moreno i Robertson, desni Trent i Gomez, stoperi Matip, Lovren i Klavan. Grupa je sasvim solidna i može se proći bez nekih većih bedova, treba malo vjere imati. Nadam se da će se Lallana i Clyne vratiti što prije jer će biti potrebni kada se zgusne raspored..
Kako bi bilo lijepo pobjediti City. U suštini, sada slijedi period do reprezentativne pauze u oktombru koji je najdraži ekipama koje je Klop trenirao.
Dobro bi nam došla jedna 1-4 pobjeda kao prije dvije sezone.
Mišljenja sam da nam Arsenal neće predstvljati prijetnju za top 4, ali opet ima 5 ekipa ( United, Liverpool, City, Chelsea, Tottenham ) koje će se boriti za te pozicije. Sreća Tottenham ne igra na svom stadionu a i neki čudni vjetrovi oupu u Chelsiju.
Šta ćeš, nadati se.
Dobro bi nam došla jedna 1-4 pobjeda kao prije dvije sezone.

Mišljenja sam da nam Arsenal neće predstvljati prijetnju za top 4, ali opet ima 5 ekipa ( United, Liverpool, City, Chelsea, Tottenham ) koje će se boriti za te pozicije. Sreća Tottenham ne igra na svom stadionu a i neki čudni vjetrovi oupu u Chelsiju.
Šta ćeš, nadati se.
Kocka je bačena
Sreća pa nam je grupa lagana i treba vjerovati da se ovo može proći i sa ovako presmiješnom odbranom.
Nadam se da po ovom spisku odbrambenih igrača prijavljenih u LP mnogi vide da ovaj prelazni rok ipak nije dobro odrađen.
Nadam se da po ovom spisku odbrambenih igrača prijavljenih u LP mnogi vide da ovaj prelazni rok ipak nije dobro odrađen.
You'll never walk alone.
Ma kakav dobro odradjen.
Kad se desi prva suspenzija ili, ne dao Bog, povreda nekoga od odbrambenih igraca vidjecemo koliko smo u stvari tanki u odbrani.
Sto bi zlobnici rekli, standardna Kloppova tvrdoglavost ce nam unistiti sezonu u kojoj bi mogli, mozda, puno toga.
Kad se desi prva suspenzija ili, ne dao Bog, povreda nekoga od odbrambenih igraca vidjecemo koliko smo u stvari tanki u odbrani.
Sto bi zlobnici rekli, standardna Kloppova tvrdoglavost ce nam unistiti sezonu u kojoj bi mogli, mozda, puno toga.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Momci na bekovskim pozicijama odrađuju sasvim pristojno ovih par temi od početka sezone. Ima tu dosta prostora za napredak, Trent je još mlađak, Robertson može još napredovati s Kloppom u ovom sistemu s ovim igračima. Mislim da je Klopp planirao Gomeza koristiti više kao stopera ove sezone ali vidim koristio ga je i na desnom beku i koristit će ga nekad tu dok se Clyne ne vrati. Što se tiče Morena za sad je ok, a kako će biti ne znam, znam samo da ne ulijeva neku siguricu prema nazad ali šta je tu je..
http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/couti ... onu/250691
Iza kojeg se nika ovaj Causevic krije na forumu, da nije onaj koji ceka da legne lova od poreza [emoji23]
Iza kojeg se nika ovaj Causevic krije na forumu, da nije onaj koji ceka da legne lova od poreza [emoji23]
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Prije svega mi je muka od ovih novninarskih naslova i nagađanja tačnije gluposti. Druga stvar i da je tako kako pišu onda mi ne ide u glavu da je Coutinho tako glup da sam sebi ukenja sezonu prije nastupa na World Cup-u. Baš trebaš biti poglup i da još više naljutiš upravu i trenera pa da propustiš i EPL i LP i da budeš na tribinama do kraja sezone, a onda si ni za qrca poslije toga. Sakho je zbog dosta manjih gluposti i šprdancije bio žrtva Kloppa i njegove discipline i striktnosti.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jel se Trent oporavio?
Je.bo me svak ako ovaj Causevic nije onaj Leorey ili Parangal, Romario nije garant, on je pristojan momak.YNWA je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/couti ... onu/250691
Je.bo te zivot pa on zna sve sta Coutinho misli, radi, sjedi s njegovim agentom...
Covjek je jak ko zemlja, definitivno.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Jeste jesteOTNYS_YNWA je napisao/la:Jel se Trent oporavio?

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.