Dobro je ovo, ovako se dodatni hype stvara. To ima težinu od ovog portala jer je najčitaniji sportski portal - šta god mi mislili i kakvi god naslovi nekad bili. Maximalna podrška, trebali su staviti 20 milja jjebo 10

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobro je ovo, ovako se dodatni hype stvara. To ima težinu od ovog portala jer je najčitaniji sportski portal - šta god mi mislili i kakvi god naslovi nekad bili. Maximalna podrška, trebali su staviti 20 milja jjebo 10
Ja iskr mislio 2 milje max, al ako je fakat cifra blizu 5k onda svaka cast pitari, moglo bi ovo n 15k + abd.
Imaš na kosevskom brdu parkinga koliko hoćeš. Prošetas nekih 7-8 min do stadionaSamozdravlje je napisao/la: ↑17 jul 2023, 21:55Ima li neko informisan po pitanju parkinga na Zetri, onaj veći parking, ne mislim na onaj blizu mezarja.
Znam da ima ranpa i da se plaća,.Na onom velikom ima postavljen lanac i čovjek ureduje, zaboravih ga pitati.
Ima li neko drugo rješenje? Hvala.
Hvala i onako treba zaobilaziti sa parkinga na galeriju Zapad.FCUM je napisao/la: ↑17 jul 2023, 22:09Imaš na kosevskom brdu parkinga koliko hoćeš. Prošetas nekih 7-8 min do stadionaSamozdravlje je napisao/la: ↑17 jul 2023, 21:55Ima li neko informisan po pitanju parkinga na Zetri, onaj veći parking, ne mislim na onaj blizu mezarja.
Znam da ima ranpa i da se plaća,.Na onom velikom ima postavljen lanac i čovjek ureduje, zaboravih ga pitati.
Ima li neko drugo rješenje? Hvala.
Vaistinu Varesanovic!
Yebem te luda
Pa nisu naši izabrali da se biju ni u parku ni na stadionu, ako si pratio dešavanja naši su napadnuti i u parku i na stadionu, normalno ako te već neko napada da ćeš se branit i pokusat ti njemu nauditi.Šta su trebali pobjec ?bordobijeli je napisao/la: ↑17 jul 2023, 22:48Iskreno mene ne impresionira ovaj ultras fazon, vjerovatno nekom je ovo vrh video meni je puno ljepsi onaj dekor i pun stadion protiv Gladbacha. Ne znam ja nebi bio zadovoljan da sam otisao u Gruziju i ostao ispred stadiona. Sad kazem nekome je mozda draze da se bije po parku i stadionu ja bi ipak radije izabrao opciju navijanje i gledanje utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hajdeee, mosarajvosa83 i 16 gostiju.