RK Bosna
Re: RK Bosna
jel se zna ko bi mogao doci u HC Bosna BH Gas,,ima li kakvih naznaka,,jel istina to za te Ruse,,i hvala ti Irfane jer je zahvaljujuci tvojim postupcima sada nase najbolje desno krilo postalo clanom HC Zagreb CO,,jos uvijek ima ljudi koji prepoznaju kvalitet,,
@Trigger, nije mi jasno sta si htio da kazes sa onim boldovanim..Koliko god ti, ja i ostali voljeli Sarajevo, ipak je Zagreb puno moderniji grad...Realno je tako....Ja nisam htio sad da kudim nekog ili nesto nego sam se samo nacudio kako to da igrac koji je otjeran iz Bosne onda potpise za jednog velikana kao sto je Zagreb...Ili je do menadzera, ili je do toga sto Zagreb evidentno smanjuje budzet (tako sam citao na Indexu).....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Zivi bili pa vidjeli
Ko se zadnji smije,najsladje se smije,znam sta mi je licno Pucelj rekao i to je to
@Ribery i Triger
Ne bi me cudilo da ste vi jedni od onih sto ganjaju Imperatora prije i poslije treninga da popijete kafu sa njim,pa ga zato dizete u nebesa
Ko se zadnji smije,najsladje se smije,znam sta mi je licno Pucelj rekao i to je to

@Ribery i Triger
Ne bi me cudilo da ste vi jedni od onih sto ganjaju Imperatora prije i poslije treninga da popijete kafu sa njim,pa ga zato dizete u nebesa

svi ozbiljni klubovi (borac
), kakvim se i bosna predstavlja, uveliko imaju ekipe na slijedecu sezonu, predstavljaju pojacanja ( neki cak i za sezonu poslije slijedece) a u bosni nista...
nemam nista protiv bosne , ma sta ti trig mislio, ali mislim da se dugovi iz sezone u sezone povecavaju, da sve vise igraca ostaje nezadovoljno po odlasku iz bosne( ili dok su jos u bosni pa postanu nezadovoljni), da ce jednog dana sve puci kao balon... i bilo bi mi zao da se to desi...

nemam nista protiv bosne , ma sta ti trig mislio, ali mislim da se dugovi iz sezone u sezone povecavaju, da sve vise igraca ostaje nezadovoljno po odlasku iz bosne( ili dok su jos u bosni pa postanu nezadovoljni), da ce jednog dana sve puci kao balon... i bilo bi mi zao da se to desi...
imperator, prodavac magle
Momcino,neno#4 je napisao/la:@Trigger, nije mi jasno sta si htio da kazes sa onim boldovanim..Koliko god ti, ja i ostali voljeli Sarajevo, ipak je Zagreb puno moderniji grad...Realno je tako....Ja nisam htio sad da kudim nekog ili nesto nego sam se samo nacudio kako to da igrac koji je otjeran iz Bosne onda potpise za jednog velikana kao sto je Zagreb...Ili je do menadzera, ili je do toga sto Zagreb evidentno smanjuje budzet (tako sam citao na Indexu).....
mene je pomalo fasciniralo to što sam boldirao, jer sam, eto da kažem, živio određeno vrijeme (posao) i u Zagrebu i u Beogradu nekad, ali i u mnogo većim i modernijim od tih gradova. I tad su realno to bili veći i "moderniji" gradovi od Sarajeva ali, vjeruj, istinsku raju iz Sarajeva, a čini mi se i iz Banja Luke i Mostara (nekadašnjih) ti gradovi nisu baš toliko "fascinirali". Znaš i sam šta je danas sport i kolika je migracija sportista iz grada u grad i to drastično različitih.... Toliko o tome.
A što se tiče Jaškića i da 'jedan otjeran igrač iz Bosne dogura do velikana' - pa drugar pročitaj jesenje postove kad su većina kritikovali Jaškića, čak mu i kojekakve neukusne pridjeve 'prišivali' (vuče se po terenu k'o .....), tad sam ja više kritikovao Melića, naprimjer. To sa Jaškićem se može posmatrati iz "drugog ugla" - nesuglasice sa Smajlagićem (ne tice me se kakve i zašto) su prouzrokovale njegov odlazak iz Bosne i to u slabiji Borac! Onda se izgleda Jaškić 'trgnuo' počeo trenirati, ozbiljno shavtati rukomet i rezultati su došli. Zaključak - posredno ga je Smajlagić 'pogurao' da bude ono što treba biti.
Takodjer, u pravu si za finansije Zagreba. Gobac je javno rekao da para više nema, prodaju se zvijezde - Lazarov i ostali i budućnost se gradi na svom mladom pogonu!!!
To može i da znači hajde uzimaćemo kvalitetnije, ili koliko toliko dokazane, igrače koje možemo dobiti za malo novca i s kojima će potpisati ugovore koji apsolutno odgovaraju klubu. Znam da je poslovna tajna, ali baš bi volio da znam (znate) pod kojim uslovima je potpisao Jaškić i da li će biti plaćen prema učinku, sa pokrićem minimalnih troškova boravka i življenja u velebnom Zagrebu!? Ipak, ja Jaškiću ponovo čestitam i želim svu sreću i uspjeh u Zagrebu i nadam se i "dalje" od Zagreba u još veći i moderniji grad, pardon klub.
Da, vodi računa da Zagreb na toj poziciji ima Horvata, a vratio je svog ex-juniora (reprezentativnog) Luku Rakovića....
Uuuh, razvuče ga ja, ali Ti zaslužuješ odgovor, i to i bolji od ovog.
Komentare za postove nickova Janez, Imeme, Adoxin i sličnim - je izlišno pisati

Pozz
Bosno moja poharana....
zanima me sta je sa najzahtjevnijom pozicijom u ekipi lijevim bekom.koliko znam da trenutno imaju tri igraca na toj poziciji,a koliko vidim nezadovoljavaju kriterije rk bosna.zanima me i sta triger misli o toj trojici posto vidim da je triger najupuceniji u situaciju u rk bosna i u rukomet uopsteno?
hvala na pojasnjenju, mislim da je bas tako kako si rekao...Meni se cini onaj Zlatko Horvat kao igrac koji nije neki kalibar....Meni obicnom laiku mozda neko vidi nesto vise....Mene je samo zacudilo kako se covjek gore nasao nista vise...Trigger je napisao/la:Momcino,neno#4 je napisao/la:@Trigger, nije mi jasno sta si htio da kazes sa onim boldovanim..Koliko god ti, ja i ostali voljeli Sarajevo, ipak je Zagreb puno moderniji grad...Realno je tako....Ja nisam htio sad da kudim nekog ili nesto nego sam se samo nacudio kako to da igrac koji je otjeran iz Bosne onda potpise za jednog velikana kao sto je Zagreb...Ili je do menadzera, ili je do toga sto Zagreb evidentno smanjuje budzet (tako sam citao na Indexu).....
mene je pomalo fasciniralo to što sam boldirao, jer sam, eto da kažem, živio određeno vrijeme (posao) i u Zagrebu i u Beogradu nekad, ali i u mnogo većim i modernijim od tih gradova. I tad su realno to bili veći i "moderniji" gradovi od Sarajeva ali, vjeruj, istinsku raju iz Sarajeva, a čini mi se i iz Banja Luke i Mostara (nekadašnjih) ti gradovi nisu baš toliko "fascinirali". Znaš i sam šta je danas sport i kolika je migracija sportista iz grada u grad i to drastično različitih.... Toliko o tome.
A što se tiče Jaškića i da 'jedan otjeran igrač iz Bosne dogura do velikana' - pa drugar pročitaj jesenje postove kad su većina kritikovali Jaškića, čak mu i kojekakve neukusne pridjeve 'prišivali' (vuče se po terenu k'o .....), tad sam ja više kritikovao Melića, naprimjer. To sa Jaškićem se može posmatrati iz "drugog ugla" - nesuglasice sa Smajlagićem (ne tice me se kakve i zašto) su prouzrokovale njegov odlazak iz Bosne i to u slabiji Borac! Onda se izgleda Jaškić 'trgnuo' počeo trenirati, ozbiljno shavtati rukomet i rezultati su došli. Zaključak - posredno ga je Smajlagić 'pogurao' da bude ono što treba biti.
Takodjer, u pravu si za finansije Zagreba. Gobac je javno rekao da para više nema, prodaju se zvijezde - Lazarov i ostali i budućnost se gradi na svom mladom pogonu!!!
To može i da znači hajde uzimaćemo kvalitetnije, ili koliko toliko dokazane, igrače koje možemo dobiti za malo novca i s kojima će potpisati ugovore koji apsolutno odgovaraju klubu. Znam da je poslovna tajna, ali baš bi volio da znam (znate) pod kojim uslovima je potpisao Jaškić i da li će biti plaćen prema učinku, sa pokrićem minimalnih troškova boravka i življenja u velebnom Zagrebu!? Ipak, ja Jaškiću ponovo čestitam i želim svu sreću i uspjeh u Zagrebu i nadam se i "dalje" od Zagreba u još veći i moderniji grad, pardon klub.
Da, vodi računa da Zagreb na toj poziciji ima Horvata, a vratio je svog ex-juniora (reprezentativnog) Luku Rakovića....
Uuuh, razvuče ga ja, ali Ti zaslužuješ odgovor, i to i bolji od ovog.
Komentare za postove nickova Janez, Imeme, Adoxin i sličnim - je izlišno pisati![]()
Pozz
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Zlatko Horvat nje vrhunski igrač (barem prema mom mišljenju) ali je "dijete" Zagreba, postao je vrlo rano reprezentativac kao alternativa Džombi, 'izbacivši' Zrnića iz repke..a onda došle povrede..."iskoči" sjajni Čupić..i to je zivot, sport.neno#4 je napisao/la:....hvala na pojasnjenju, mislim da je bas tako kako si rekao...Meni se cini onaj Zlatko Horvat kao igrac koji nije neki kalibar....Meni obicnom laiku mozda neko vidi nesto vise....Mene je samo zacudilo kako se covjek gore nasao nista vise...
Zanimljivo je da Horvata u Hrvatskoj i cijene i vole i da je imao "prodju" - dobar status kod svih trenera Zagreba, a i kod Červara, dok je bio zdrav, a to nešto znači valjda. Sad je, kažu potpuno oporavljen, pa će se vidjeti.
Ovo je "Off Topic", ali kad smo 'krenuli'....da i završimo.

Pozz
Bosno moja poharana....
ko su nova pojacanja bosne? jesu to ovi momci sto trenutno treniraju
hahahaha

imeime, janez, bandit... bilo bi najbolje da vam Administrator otvori topic "ljubomorni rusitelji RK Bosne".imeime je napisao/la:ko su nova pojacanja bosne? jesu to ovi momci sto trenutno trenirajuhahahaha
Na svim forumima se obicno kritiziraju rezultati kluba, a hvale trofeji. Jedino u nas nisu dovoljne tri uzastopne duple krune; pobjede protiv Chambery-a, Kilce-a itd. u Ligi sampiona; brojne vedete koje su postali igracine u RK Bosni (Enid, Tore, Kale, itd.), nego odvratna kolicina jala nadjacava razum, pa se radujete ukoliko igrac napusti klub; ukoliko Trener trazi rad i disciplinu; vi objasnjavate ultra strucnjaku i najboljem svjetskom desnom krilu svih vremena sta je sportska pedagogija...
Zato je sve super npr. u RK Zelji ili Bosni Visoko ili nekadasnjem evropskom sampionu Borcu iza kojeg stoji privredni gigant (MTel), Grad Banja Luka i vodeca politicka stranka u RS, pa opet imaju kompleks sarajevske Bosne. Pa i to im nije dovoljno, pa su angazovali Maglajliju i A. Golica da Bosni otmu sve vrijednije igrace.
Od obicnog 'piskarala' po forumu postadoh 'rusitelj RK Bosne' ... to se zove napredovanje 'u karijeri' ...samba je napisao/la:
imeime, janez, bandit... bilo bi najbolje da vam Administrator otvori topic "ljubomorni rusitelji RK Bosne".

a vi nemate giganta bh gas!? sto ne navedete koja su to pojacanja stigla u sarajevo 

Zini da ti kazem.imeime je napisao/la:a vi nemate giganta bh gas!? sto ne navedete koja su to pojacanja stigla u sarajevo
Bilo Lido, pa Sunce osiguranje, pa BH gas... Zar je problem naci sponzora za najbolji sportski kolektiv u BiH!?
Tarik Medjic potpisao novi dvogodisnji ugovor.
Reprezentativno lijevo krilo Amir Cakic potpisao trogodisnji ugovor.
I nas dragi Pipe vas voli NNS
Jel to onaj mali sto po sebi ima vise flastera,steznika,znojnika nego rukometnog znanjasamba je napisao/la:Zini da ti kazem.imeime je napisao/la:a vi nemate giganta bh gas!? sto ne navedete koja su to pojacanja stigla u sarajevo
Bilo Lido, pa Sunce osiguranje, pa BH gas... Zar je problem naci sponzora za najbolji sportski kolektiv u BiH!?
Tarik Medjic potpisao novi dvogodisnji ugovor.
Reprezentativno lijevo krilo Amir Cakic potpisao trogodisnji ugovor.

Ako je kritikovati trenera radi njegovih postupaka i tjeranja nekih igraca,onda sam rusitelj RK Bosne,iako sam skoro na svakoj utakmici

Skakakvih pametnjakovica ovdje ima,da se najezis

zaista sam veliki fan i navijac HC Bosna BH Gasa,,ali zar opet taj Amir Cakic,,pa ovo je treci put da ga dovode,,ne mogu vjerovat,,ali eto,,Imperator valjda ima neke zamisli,,naravno sve najbolje mu zelim,,a sta je s drugim igracima,,ko je dosao jel se sto zna,,
Što se tiće igračkog kadra za narednu sezonu, okosnica ekipe koju čine: Međić, Pucelj, Nekić, Kapisoda, branit će boje našeg kluba
Ako je ovo istina za Pucelja i uspjeli su ga odvratiti da potpise za Celje onda je ovo super vijest
Iako mi je licno sam na kraju sezone rekao da odlazi ipak izgleda da ostaje,moje izvinjenje za laznu informaciju

Ako je ovo istina za Pucelja i uspjeli su ga odvratiti da potpise za Celje onda je ovo super vijest

Iako mi je licno sam na kraju sezone rekao da odlazi ipak izgleda da ostaje,moje izvinjenje za laznu informaciju

Pa fakat mora da su mu ponudili veči ugovor da se vrati na balkanJanez je napisao/la:Što se tiće igračkog kadra za narednu sezonu, okosnica ekipe koju čine: Međić, Pucelj, Nekić, Kapisoda, branit će boje našeg kluba
Ako je ovo istina za Pucelja i uspjeli su ga odvratiti da potpise za Celje onda je ovo super vijest![]()
Iako mi je licno sam na kraju sezone rekao da odlazi ipak izgleda da ostaje,moje izvinjenje za laznu informaciju![]()

Banica je RK Bosna promovirla u reprezentativno igraca.imeime je napisao/la:banic nekorektan, rekao istinu i ispade nekorektan...
U Porecu je igrao za sardine u konzervi, a preko Bosne se prodao u (osrednji) Bregenz I debitirao za Cro u dvomecu s Poljacima.
Ukoliko jedan Perasovic nije dobio nijedne plate u Ciboni, cemu nasladjivanje o Banicevoj korektnosti zbog 2-3 plate duga.
ako je dve tri plate i nije puno, ali sumnjam da je samo toliko...
osrednji bregenc???!!! pa u poredjenju s bosnom to je kao da je otisao u kil...
a sta mislis koliko je taj perasovic zaradio kao igrac i mislis da mu je problem da ceka platu nekoliko godina?
banic jos nije obezbijedio svoju egzistenciju jer je igrao za sardine(kako ti kazes) i normalno da ide gdje je bolje ...
osrednji bregenc???!!! pa u poredjenju s bosnom to je kao da je otisao u kil...
a sta mislis koliko je taj perasovic zaradio kao igrac i mislis da mu je problem da ceka platu nekoliko godina?
banic jos nije obezbijedio svoju egzistenciju jer je igrao za sardine(kako ti kazes) i normalno da ide gdje je bolje ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.