Trebao bi biti na BHT1 u 14:15...za net ne znam.High je napisao/la:Ima li gdje snimak utakmice?
I mene zanima, da vidim kako je to izgledalo na tv-u.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Trebao bi biti na BHT1 u 14:15...za net ne znam.High je napisao/la:Ima li gdje snimak utakmice?
A RTCG?Virtu4l je napisao/la:BHT 14:15
SK HD 23:00
NebeskaSila96 je napisao/la:Nisam gledao tekmu ali na rezultat 5-0 se nikako ne može pričat o nekoj lošoj igri.I daleko od toga da je ova Estonija tako loša reprezentacija kao što se ovdje predstavlja.Nezgodni su oni uvijek,dovoljno im je pogledat rezultate i uvijek ono nakupe dosta bodova,pa čak su i igrali baraz prije par godina.Naravno nisu neki bum ali nisu ni talasike na kojima se nabija gol razlika.
Što se tiče sljedeće tekme sa Belgijom odmah je problem što ćemo mi izaći sa jednim napadačem a u toj formaciji je nas lagano zatvorit.Kad god je Dzeko igrao sam u napadu mi teško dolazimo do prilika jer znaju sve ozbiljne reprezentacije od koga prijeti najveća opasnost,ovako nam zatvori Dzeku i Pjanica u sredini i to je to mi smo ledeni.Ali zato kad igra Vedo zajedno sa Dzekom to je druga priča ne smije se niko fokusirat samo na njega jer znaju da im Vedo može uvijek iz neke neopreznosti može zabiti gol.I kroz samu karijeru kad pogledate statistiku kad Dzeko ima suigrača u napadu koliko je zabio golova a koliko kad je igrao sam.Wolfsburg sa Grafiteom niko ga nije mogao zaustavit,u Citiju sa Aguerom,Tevezom i ostalima uvijek je davao golove.U repki kad igra sa Vedom odmah ima više prostora,ako ništa barem oslobadja prostor za druge igrače a tako i u Romi šteka malo jer igra sam u napadu.Što se toga tiče Dzeko/Vedo uvijek moraju igrat zajedno sa tim da se Vedo malo više vraća protiv ovih jačih reprezentacija,a samo vezni red prilagodjavat prema protivniku.
Thetraphak1921 je napisao/la:Haman ko Radinovic.Virtu4l je napisao/la:Šta radi Pjanić![]()