Ma Tajland brate , shemale ludilorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 15:51Jel vrijedi ići sam tamo (ili je to klasika za medeni ili sl u paru kad ideš) , kontam se između njih i Tajlanda
Ili si ti sa agencijom išao

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma Tajland brate , shemale ludilorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 15:51Jel vrijedi ići sam tamo (ili je to klasika za medeni ili sl u paru kad ideš) , kontam se između njih i Tajlanda
Ili si ti sa agencijom išao
Zbaris trebu, kad odete u sobu tek onda skontas da ima veću čunu od tebebombaysaphire je napisao/la: ↑26 jul 2022, 19:49Ma Tajland brate , shemale ludilorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 15:51Jel vrijedi ići sam tamo (ili je to klasika za medeni ili sl u paru kad ideš) , kontam se između njih i Tajlanda
Ili si ti sa agencijom išao![]()
![]()
![]()
Znači dobro iskustvo , a ?kraljttbvb je napisao/la: ↑26 jul 2022, 21:55Zbaris trebu, kad odete u sobu tek onda skontas da ima veću čunu od tebebombaysaphire je napisao/la: ↑26 jul 2022, 19:49Ma Tajland brate , shemale ludilorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 15:51
Jel vrijedi ići sam tamo (ili je to klasika za medeni ili sl u paru kad ideš) , kontam se između njih i Tajlanda
Ili si ti sa agencijom išao![]()
![]()
![]()
![]()
Nemam licno iskustvo, ali kad neko spomene Tajland, odmah mi na pamet padne jedna od najjacih scena iz filma Hangoverbombaysaphire je napisao/la: ↑26 jul 2022, 23:05Znači dobro iskustvo , a ?kraljttbvb je napisao/la: ↑26 jul 2022, 21:55Zbaris trebu, kad odete u sobu tek onda skontas da ima veću čunu od tebe![]()
![]()
Što se tiče Sarajeva znam sigurno da Centrotours ima u ponudi Dubai a i M97 često ima Dubai van ljeta naravno.
U Dubai se i ne ide ljeti jer je pretoplo, najbolje od oktobra pa do maja, pa zato i planiram krajem oktobra otici kad imamo slobodnog vremena.LegendKiller je napisao/la: ↑05 avg 2022, 21:43Što se tiče Sarajeva znam sigurno da Centrotours ima u ponudi Dubai a i M97 često ima Dubai van ljeta naravno.
Ja ove godine dobacio do Tunisa. Izlet u Saharu je top iskustvo, ko ne zna gdje će ili za iduću godinu moja preporuka. Doduše more im nije nešto, plitko. Agencija iz Sarajeva ima charter letove direktno.
Za Centrotours imam lično iskustvo tako da pouzdanost mogu garantovati, za ovu drugu ne znam ali dugo rade tako da vjerujem da su ok.Beduin je napisao/la: ↑05 avg 2022, 22:50
U Dubai se i ne ide ljeti jer je pretoplo, najbolje od oktobra pa do maja, pa zato i planiram krajem oktobra otici kad imamo slobodnog vremena.
Meni se Tunis zgadio pa ga nikome ne zelim preporuciti, NIKAD, jer sam imao lose iskustvo tamo. Ali evo i danas mi prijatelj govori da mu je bilo odlicno, tek se vratio.
A praticu Centrotours i M97, jer nemaju jos ponude za oktobar (centrotours ima do kraja septembra). Bitno je da su pouzdane agencije?
Na ona 3 sajta preko kojih možeš kupiti neki aranžman, nađeš šta ti se svidja.Beduin je napisao/la: ↑08 avg 2022, 09:54Jel neko skontao kako ferceraju ovi vauceri, kako ja sa zenom i 2 male djece da iskoristim to?
Jel svako punoljetan pojedinacno mora uplatiti za sebe (npr. Cijena nekog aranzmana 300 KM pa ti skinu 100KM) ili mozemo porodicno? Kako za maloljetnu djecu koja nemaju kartice, oni placaju punu cijenu?
Aha, aha, lijepo si objasnio. Znaci, ja na ponudjenim stranicama uzimam aranzman i biram koliko dana i za koliko osoba, a onda od pojudjene cijene odbijaju 200KM, ostatak ja placam.kraljttbvb je napisao/la: ↑08 avg 2022, 12:02Na ona 3 sajta preko kojih možeš kupiti neki aranžman, nađeš šta ti se svidja.Beduin je napisao/la: ↑08 avg 2022, 09:54Jel neko skontao kako ferceraju ovi vauceri, kako ja sa zenom i 2 male djece da iskoristim to?
Jel svako punoljetan pojedinacno mora uplatiti za sebe (npr. Cijena nekog aranzmana 300 KM pa ti skinu 100KM) ili mozemo porodicno? Kako za maloljetnu djecu koja nemaju kartice, oni placaju punu cijenu?
Neki aranžman kupis (mora biti minimalno 250 KM) i oni ti od tvog aranžmana odbiju tih 200 KM.
Npr. hoćeš da ideš na Vlasic. I paket aranžman za tebe, ženu i dvoje djece je 500 KM, 3 dana. Znači kad taj paket kupiš preko sajta, platit ćeš samo 300 KM, onih 200 je popust radi vaučera...
Ja sam sad evo uplatio na ''odmoriubih'', prošlo sve regularno.
Uplatio i došlo na mail sve sa potvrdom. Nije Neum u pitanju, to nisam ni gledao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.