eto besic ti je sad drugoligas, i to mnogo gori nego bristollumani je napisao/la:Tristan10 je napisao/la:Neozbiljno je spominjati Ahmetovica u kontekstu reprezentacije. Isto kao sto je neozbiljno spominjati Adilovica, pa i onda kad je bio 5 god mladji i davao golove u domacoj ligi. Trenutno Ahmetovic 32 god, a Adilovic 31. Kodro, Bajic i Hodzic su svi tu negdje, jos nedoreceni sto je trenutno veliki hendikep nase reprezentacije. Dzeko bi isto vise grizao na terenu kad bi znao da ima barem neku alternativu na klupi. Trenutno je meni Djuric ispred ta tri navedena napadaca, jer decko ima stvarno pobjednicki mentalitet, zna uci u igru, postici gol i okrenuti rezultat kad treba. Meni je to velik plus. To neznaju Hodzic i Kodro. Bajic bi to mogao znati, ako se pokaze u novom klubu. Treba viditi sa ovim Jakupovicem sto je potpisao za Juventus. Mogao bi valjati na duze staze.
Djuric gdje igra tajPoredimo drugoligasa sa prvoligasima..
SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Zarathustra
Oj Djurić, ponovo se pokreće ta priča 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Besic je drugoligas jer je zasluzio da bude drugoligas...Niko od prvoligasa nije ni pomislio na njega..
nikada u repci nije izdao, isto kao eto taj hajrovic koga na osnovu toga gurate ispred visce.Rokoko87 je napisao/la:Oj Djurić, ponovo se pokreće ta priča
zato djuric sa klupe > svi ostali zajedno
Zarathustra
On je definitivno kvalitet. Igrac njegove klase je i za Serie A. Recimo meni je on isti nivou kao danski reprezentativac Cornelius koji je standardan u Atalanti a isti profil napadaca. Ista logika se odnosi i na Hajrovica. Nebitno sto je Dinamo, samo neka zadrzi formu. On je igrac koji stvara razliku pa i protiv dosta ozbiljnih reprezentacija.Moggi je napisao/la:ja se djurica ne bi odrekao da igra u osmoj ligi, to je igrac zadatka koji kad udje u igru moze da promijeni ritam i poremeti odbranu jer ga odma na skoku moraju dvojica cuvati i opet slabo imaju sanse protiv njega, sto dodatno ostavlja prostora ostalima, vec vidjeno par puta u repki. ali u bilo kojem drugom kontekstu on nema sta da trazi
Moggi je napisao/la:nikada u repci nije izdao, isto kao eto taj hajrovic koga na osnovu toga gurate ispred visce.Rokoko87 je napisao/la:Oj Djurić, ponovo se pokreće ta priča
zato djuric sa klupe > svi ostali zajedno
Pa cuj, Izet je sigurno vise dao nego Milan a Visca je dokazan igrac.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Moggi je napisao/la:ja se djurica ne bi odrekao da igra u osmoj ligi, to je igrac zadatka koji kad udje u igru moze da promijeni ritam i poremeti odbranu jer ga odma na skoku moraju dvojica cuvati i opet slabo imaju sanse protiv njega, sto dodatno ostavlja prostora ostalima, vec vidjeno par puta u repki. ali u bilo kojem drugom kontekstu on nema sta da trazi
btw sta je s njim, je li se vratio nakon povrede?

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
da je neki sveukupan kvalitet realno nije, ali ima jasno izrazene svoje prednosti koje treba max koristiti, za razliku od "ni tam ni vam" napadaca ekipa kodro, bajic, hodzic koji imaju svega pomalo niceg previse.Tristan10 je napisao/la:On je definitivno kvalitet. Igrac njegove klase je i za Serie A. Recimo meni je on isti nivou kao danski reprezentativac Cornelius koji je standardan u Atalanti a isti profil napadaca. Ista logika se odnosi i na Hajrovica. Nebitno sto je Dinamo, samo neka zadrzi formu. On je igrac koji stvara razliku pa i protiv dosta ozbiljnih reprezentacija.Moggi je napisao/la:ja se djurica ne bi odrekao da igra u osmoj ligi, to je igrac zadatka koji kad udje u igru moze da promijeni ritam i poremeti odbranu jer ga odma na skoku moraju dvojica cuvati i opet slabo imaju sanse protiv njega, sto dodatno ostavlja prostora ostalima, vec vidjeno par puta u repki. ali u bilo kojem drugom kontekstu on nema sta da trazi
Zarathustra
Djuric ovoj ekipi donosi dovoljno sa klupe. Uvjek ga mozes baciti zadnji 15-20 minuta da odigra korektno i zabije. To neka redovno radi i repka je dobila dosta od njega. Realno nije za prvi 11 a i netreba biti tu je dzeko vec.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Upravo tako, u situaciji kad nam je gol potreban, bez dileme bi stavio Djurica ispred ostalih napadaca. Najbolje se snalazi sa situacijom, pritiskom koje takve utakmice nose sa sobom.Maestro je napisao/la:Djuric ovoj ekipi donosi dovoljno sa klupe. Uvjek ga mozes baciti zadnji 15-20 minuta da odigra korektno i zabije. To neka redovno radi i repka je dobila dosta od njega. Realno nije za prvi 11 a i netreba biti tu je dzeko vec.
Bez dileme i meni je djuric prvi napadac koji treba sa klupe da unidze kad trebamo zabiti. Ali nebi mi nikad bio napadac koji bi pokraj dzeke startovo kad bi krenuli sa dva napadaca. Tu sansu bi uvjek dap prvo kodri. Momak je pokretljiv i otvarao bi taj prostor dzeki da ovaj lakse dodje do gola. Imali smo uvjek taj problem protiv jaci da su zatvarali dzeku. A vedo nije bio taj pokretni napadac koji je mogao otvoriti prostore za dzeku. Naravno da je vedo veci golgeter od kodre. Ali nije nikad bio taj koji je otvarao prostore dzeki. Vedo je davao golove i to je bilo to od njega. Naravno u ovoj situaciji kodro nije taj koji bi trebo krecati od prve minute. Ali kodro iz osasune je bio taj. Jer ima donekle dobru tehniku a i pokretljiv je da povuce odbranu na sebe da dzeko ima vise mjesta.
Naravno ovo je samo moje misljenje i nemora se svako s time slagati. Ali ja to tako vidim.
Naravno ovo je samo moje misljenje i nemora se svako s time slagati. Ali ja to tako vidim.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
mesa je prepoznao ovo sve sto pisemo, nadam se da ce i robi, problem je za umornu odbranu kad ti udje u finišu rmpalija od 2metra i 105kg koji duplo vise fizike trazi za cuvati, pogotovo ako nemas tjelesne predispozicije da se nosis.
to je tako uvijek kod ovih manjih tipa izrael, kipar, wels koje smo rjesavali cim je on usao, a vala i kijelini ga se sjeca.
dzeko- kodro, bajic i hodzic(ako se dozovu), i djuric
time bih zaokružio napad
to je tako uvijek kod ovih manjih tipa izrael, kipar, wels koje smo rjesavali cim je on usao, a vala i kijelini ga se sjeca.
dzeko- kodro, bajic i hodzic(ako se dozovu), i djuric
time bih zaokružio napad
Zarathustra
Meni je Kodro drag, isto kao Meho Kodro. Obadva ljudske velicine gdje je rad i etika na prvom mjestu. Ono sto bi se desilo kad bi imao Kodru i Dzeku naprijed jeste da bi sav fokus protivnicke odbrane bio na Dzeku, to bi stvorilo izgledne prilike za Kodru. Samo je pitanje bili to on iskoristio? Mozda i ja grijesim. Njemu trebaju golovi u bilo kojem klubu samo da se vrati samopouzdanje, zato ga i kritikuju u Mainzu da je imao sansi, a da nije iskoristio.Maestro je napisao/la:Bez dileme i meni je djuric prvi napadac koji treba sa klupe da unidze kad trebamo zabiti. Ali nebi mi nikad bio napadac koji bi pokraj dzeke startovo kad bi krenuli sa dva napadaca. Tu sansu bi uvjek dap prvo kodri. Momak je pokretljiv i otvarao bi taj prostor dzeki da ovaj lakse dodje do gola. Imali smo uvjek taj problem protiv jaci da su zatvarali dzeku. A vedo nije bio taj pokretni napadac koji je mogao otvoriti prostore za dzeku. Naravno da je vedo veci golgeter od kodre. Ali nije nikad bio taj koji je otvarao prostore dzeki. Vedo je davao golove i to je bilo to od njega. Naravno u ovoj situaciji kodro nije taj koji bi trebo krecati od prve minute. Ali kodro iz osasune je bio taj. Jer ima donekle dobru tehniku a i pokretljiv je da povuce odbranu na sebe da dzeko ima vise mjesta.
Kada igra covjek u Engleskoj a Bosnjo podcjenjivacki kaze"druga liga".
Pricamo o ligi Engleske koja je jaca od 80 posto prvih liga evrope ljudi.

FK Sloboda Tuzla
Je,je bolji je Bristol nego nakav MainzSaltsity je napisao/la:Kada igra covjek u Engleskoj a Bosnjo podcjenjivacki kaze"druga liga".![]()

Pricam o ligama ne klubovima...lumani je napisao/la:Je,je bolji je Bristol nego nakav MainzSaltsity je napisao/la:Kada igra covjek u Engleskoj a Bosnjo podcjenjivacki kaze"druga liga".![]()
Mainz igra u Bundes ligi ne drugoj ligi.
Uopsteno se podcjenjuje kada kazes druga liga a ono tamo Villa Boro...Uopsteno je Engleska druga liga medju jacim u svijetu.U svim parametrima.
FK Sloboda Tuzla
Ti moras shvatiti da svaki igrac ima svoju cijenu a Milan vrijedi manje od Hodzica,Kodre a sada ti mozes so sutra tvrditi da je bolji od Hodzica.. Drag mi je momak,ali nije nista bolji od ostalih a statistika ne laze..
milan u bristol presao za 1,8mil, kodro u mainz za 2mil, dinamo nece uzeti vise od 2mil za hodzicalumani je napisao/la:Ti moras shvatiti da svaki igrac ima svoju cijenu a Milan vrijedi manje od Hodzica,Kodre a sada ti mozes so sutra tvrditi da je bolji od Hodzica.. Drag mi je momak,ali nije nista bolji od ostalih a statistika ne laze..
Zarathustra
Tolika je mala razlika u tim ciframa da je nije relevantno diskutovati. Opet treba se ponoviti kakve veze ima sto je Djuric druga liga, pogledaj te sjevernu irsku i gdje njihovi igraci igraju, a imaju bolje rezultate od nas u zadnje vrijeme.Moggi je napisao/la:milan u bristol presao za 1,8mil, kodro u mainz za 2mil, dinamo nece uzeti vise od 2mil za hodzicalumani je napisao/la:Ti moras shvatiti da svaki igrac ima svoju cijenu a Milan vrijedi manje od Hodzica,Kodre a sada ti mozes so sutra tvrditi da je bolji od Hodzica.. Drag mi je momak,ali nije nista bolji od ostalih a statistika ne laze..