Smijesno
@bosnia

Proslo je "nezapazeno" jer je i djetetu smijesno za povjerovat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Jel to ep zavrsio fakultetalemsa je napisao/la:Da Brada ce plakat jer mu je CP nesto rekao i to te vrste, kojeg moze nogama isamarat kad hoce.
Smijesno
@bosnia
jest, @ep fakat povjerovo, nije ni cudo da se kupuju te diplome ko kako hoce
Ima li sta da ne znas ?Justin je napisao/la:Pa u Austriji je lakse zavrsit nego kod nas. Ocekivan potez mladog Epislava.
Ja konto sprda Skipa kad on isto povjerovaoalemsa je napisao/la:Da Brada ce plakat jer mu je CP nesto rekao i to te vrste, kojeg moze nogama isamarat kad hoce.
Smijesno
@bosnia
jest, @ep fakat povjerovo, nije ni cudo da se kupuju te diplome ko kako hoce
Magistar drago mi jeTonySosa je napisao/la:Svakako lakše nego ETF u Sarajevu.
RispektJHam je napisao/la:Magistar drago mi jeTonySosa je napisao/la:Svakako lakše nego ETF u Sarajevu.
Shelburne never used the word “forgot” in her comments on the Lakers calling the Pelicans back. The post on the front page is incorrect and it’s an important distinction.
Pa koja je razlika? Rekla je da su ih nazvali nazad da razgovaraju o tome tek nakon što se cijela priča pokrenula na internetu. Ili nisu znali ili su zaboravili, isti klinac.Oikamid je napisao/la:Shelburne never used the word “forgot” in her comments on the Lakers calling the Pelicans back. The post on the front page is incorrect and it’s an important distinction.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.