Ma jasno da je bilo sarkasticno.
Policajac ne silazi za Roninog klipa vec heftama, pomalo zabrinjavajuce
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pa prisjeća se čovjek vremena kad su bili neki faktor, koliko-toliko. Ne znam jesul' od tad išta i osvojili, ne pratim baš te nižerazredne klubove.let3 je napisao/la:Tesnjak1991"
Policajac ne silazi za Roninog klipa vec heftama, pomalo zabrinjavajucene mogu Dzoni i Anon doci na red od njega.
De mi nadji zadnji post u kojem ja spominjem Portugalca.let3 je napisao/la:Tesnjak1991"
Policajac ne silazi za Roninog klipa vec heftama, pomalo zabrinjavajucene mogu Dzoni i Anon doci na red od njega.
Više spominju Portugalca od nas. Nisu propustili utakmicu Juventusa prošle sezone.Dzoni je napisao/la: De mi nadji zadnji post u kojem ja spominjem Portugalca.
Ti nisi propustio ni Juventus, ni Barcelonu, ni Argentinu ni Portugal.anonymousHD je napisao/la:Više spominju Portugalca od nas. Nisu propustili utakmicu Juventusa prošle sezone.Dzoni je napisao/la: De mi nadji zadnji post u kojem ja spominjem Portugalca.
Sve je gledao, sem RealaLillard je napisao/la:Ti nisi propustio ni Juventus, ni Barcelonu, ni Argentinu ni Portugal.anonymousHD je napisao/la:Više spominju Portugalca od nas. Nisu propustili utakmicu Juventusa prošle sezone.Dzoni je napisao/la: De mi nadji zadnji post u kojem ja spominjem Portugalca.
Više sam gledao NFL nego fudbal prošle sezone. Jedva gledao RM a kamoli ostalo. Nikad manje utakmica nisam pogledao.Lillard je napisao/la:Ti nisi propustio ni Juventus, ni Barcelonu, ni Argentinu ni Portugal.
A znamo i zasto jel' ...anonymousHD je napisao/la:Nikad manje utakmica nisam pogledao.
Pa ne znam, možda dvije tri osobe na forumu znaju zašto. Pisalo se kad mi je bila potrebna pomoć.mandraX je napisao/la:A znamo i zasto jel' ...anonymousHD je napisao/la:Nikad manje utakmica nisam pogledao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.