Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
Selektor je pijun
Bukvalno nebitan lik u prici
A ovde se likovi svadjaju i nesto argumentuju
Bukvalno nebitan lik u prici
A ovde se likovi svadjaju i nesto argumentuju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Upravo ovo sto kaze admin.
Ali kod nas savez i ekipa koja je tu nece to da uradi. To je taj sistem koji treba sto su Hrvati uradili pametno i lijepo sa pravim ljudima.
Nas savez uvijek ima te svoje ljude ili nacionalni kljuc...ili mi sami navijaci ne zelimo to.
Ti spomenes Osima da vodi repku ljudi te napadaju kako nema nista iskustva i da je levat i da ga guraju njegovi.
Pa Osim je bolji sad negi sto su Bilic, Kovac, Dalic prije nego sto su preuzeli Hrv.
Spomenes Barbareza da trenira napadaju te da je kockar sa pro licencom. Sergej nije nista losiji od Mladena Krstajica npr prije nego sto je vodio Srbiju.
Spomenes Brunu Akrapovica kaze kakav crni Plovdiv i Bugarska liga nemaju pojma. Covjek sta je sa prosjecnim Plovdivom naoravio i sad su vidili to iz boljeg kluba i uzeli ga.
Zlatan Bajramovic kaze kakav Kalsruhe nije ni glavni tu negi je asistent....
Btw. Tek sad vidi da je Custovic hladno izjavio da je Iran igrao sa prvim sastavom. Koja sramota, pa covjek ne zna ni tim protiv kojeg igra.
Eh sta tu radi sportsport i ostali mediji da odmah napadnu tu izjavu i sahrane ga.

Ali kod nas savez i ekipa koja je tu nece to da uradi. To je taj sistem koji treba sto su Hrvati uradili pametno i lijepo sa pravim ljudima.
Nas savez uvijek ima te svoje ljude ili nacionalni kljuc...ili mi sami navijaci ne zelimo to.
Ti spomenes Osima da vodi repku ljudi te napadaju kako nema nista iskustva i da je levat i da ga guraju njegovi.
Pa Osim je bolji sad negi sto su Bilic, Kovac, Dalic prije nego sto su preuzeli Hrv.
Spomenes Barbareza da trenira napadaju te da je kockar sa pro licencom. Sergej nije nista losiji od Mladena Krstajica npr prije nego sto je vodio Srbiju.
Spomenes Brunu Akrapovica kaze kakav crni Plovdiv i Bugarska liga nemaju pojma. Covjek sta je sa prosjecnim Plovdivom naoravio i sad su vidili to iz boljeg kluba i uzeli ga.
Zlatan Bajramovic kaze kakav Kalsruhe nije ni glavni tu negi je asistent....
Btw. Tek sad vidi da je Custovic hladno izjavio da je Iran igrao sa prvim sastavom. Koja sramota, pa covjek ne zna ni tim protiv kojeg igra.
Eh sta tu radi sportsport i ostali mediji da odmah napadnu tu izjavu i sahrane ga.
BašČelik!
Ne bih se slozio. Zasto? Zato sto se na ovim izborima nista nece promijeniti. Niko se nije "zacesljao" i upustio u borbu za dolazak u IO. Dakle, mozemo zakljuciti da su i oni koji se prizivaju, legende, ili zadovoljne stanjem ili pak ih zaboli ona stvar. Znaci, da je selektor bitan i da on moze napraviti taj neki iskorak. Ne mislim tu na plasman na SP, od toga nema nista. Ali neki sistem postaviti, napraviti plan i program od nekoliko godina koji ce predociti javnosti. Nama se sve svodi na plasman na neko takmicenje, a sistem ne postoji. Nikakav.
Sistem i plan donosi IOadmin je napisao/la: ↑14 nov 2020, 11:16Ne bih se slozio. Zasto? Zato sto se na ovim izborima nista nece promijeniti. Niko se nije "zacesljao" i upustio u borbu za dolazak u IO. Dakle, mozemo zakljuciti da su i oni koji se prizivaju, legende, ili zadovoljne stanjem ili pak ih zaboli ona stvar. Znaci, da je selektor bitan i da on moze napraviti taj neki iskorak. Ne mislim tu na plasman na SP, od toga nema nista. Ali neki sistem postaviti, napraviti plan i program od nekoliko godina koji ce predociti javnosti. Nama se sve svodi na plasman na neko takmicenje, a sistem ne postoji. Nikakav.
Selektor se uklapa ili nije selektor
Ko sto rekoh, kozmeticka promjena
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Na ovom forumu se Custtovic prizivao ko da je mix Murinja i Poketina,a sad kad je došao prozivaju ga neznalicom i lažovom.
Tako bi isto prošli Bajramović ili Selimbegović.
Ja da sam neko dao bih mu 4 godine da vodi repku,ima trenersko iskustvo u Belgiji i nije skup.
Ja da sam neko dao bih mu 4 godine da vodi repku,ima trenersko iskustvo u Belgiji i nije skup.
Ovdje treba neko doci koji ce najmanje ostati do kraja EP24. I da se uigrava ekipa kroz idice kvalifikacije da bude uigrana za kvalifikacije EP24. Od SP22 nema nista i zato treba to nekome dati koji ce to odraditi na cetri godine. Tu treba sto vise mladi igraca uigravati a likove koji sad imaju 33-35 godina nema potrebe zvati izuzev Dzeke ako planira jos EP24 odraditi. Bili oni iz vana il iz domace lige. Sve drugo je nepotrebno gubljenje vremena.
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 14 nov 2020, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
O tome se moze diskutovati. Mislim na ovo uklapa. Međutim, ne zaboravi da je Prosinecki striktno zahtjevao svoje saradnike i dobio ih je. Plan i program vjerovatno nije napravio, jedini cilj je bio plasman na EP. Razumijem, u ovakvim kvalifikacijama cilj je i morao u datom trenutku to biti.Denchi je napisao/la: ↑14 nov 2020, 11:17Sistem i plan donosi IOadmin je napisao/la: ↑14 nov 2020, 11:16Ne bih se slozio. Zasto? Zato sto se na ovim izborima nista nece promijeniti. Niko se nije "zacesljao" i upustio u borbu za dolazak u IO. Dakle, mozemo zakljuciti da su i oni koji se prizivaju, legende, ili zadovoljne stanjem ili pak ih zaboli ona stvar. Znaci, da je selektor bitan i da on moze napraviti taj neki iskorak. Ne mislim tu na plasman na SP, od toga nema nista. Ali neki sistem postaviti, napraviti plan i program od nekoliko godina koji ce predociti javnosti. Nama se sve svodi na plasman na neko takmicenje, a sistem ne postoji. Nikakav.
Onda slabo pratiš fudbal ako moraš ovako komentarisati. Ako je mogla Krupa sa Koljica i Jašarevica zajedno oko 600 hiljada eura zaraditi. Mladost DK sa Nikolica i Andjusica zajedno 500 hiljada eura, Sloboda sa Todorovica oko 450 hiljada i Radnik sa Memiševica i Šerbecica oko 700 hiljada eura zaraditi onda nemogu stvarno tvoj komentar razumjeti.dinoze je napisao/la: ↑14 nov 2020, 10:37Kakvi transferi?
Iz Pickovca u Buljanovac za 4000KM i jeans.
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 14 nov 2020, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
@admin
Ti si pitao na nekoj strani sta to mi ocekujemo od novinara. Evo recimo ova presica sad sto je bila moglo se komotno upitati u vezi one izjave koju je Custovic nakon Irana slagao javnost.
Il recimo na ovo u vezi Demirovica dodatna pitanja postaviti sto nije dogovoreno ispostovano kad je bio dogovor sa Freiburgom da igra samo protiv Irana.
To su stvari sto javnost zanimaju a ne atmosfere.
Ti si pitao na nekoj strani sta to mi ocekujemo od novinara. Evo recimo ova presica sad sto je bila moglo se komotno upitati u vezi one izjave koju je Custovic nakon Irana slagao javnost.
Il recimo na ovo u vezi Demirovica dodatna pitanja postaviti sto nije dogovoreno ispostovano kad je bio dogovor sa Freiburgom da igra samo protiv Irana.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Od pocetka diskusije to govorim. Ali doci sa jasnom vizijom, planom i programom za te cetiri godine. Nikako, eto ja dosao, mene izabrali.Maestro je napisao/la: ↑14 nov 2020, 11:22Ovdje treba neko doci koji ce najmanje ostati do kraja EP24. I da se uigrava ekipa kroz idice kvalifikacije da bude uigrana za kvalifikacije EP24. Od SP22 nema nista i zato treba to nekome dati koji ce to odraditi na cetri godine. Tu treba sto vise mladi igraca uigravati a likove koji sad imaju 33-35 godina nema potrebe zvati izuzev Dzeke ako planira jos EP24 odraditi. Bili oni iz vana il iz domace lige. Sve drugo je nepotrebno gubljenje vremena.
Mogu ti ito objasniti. Pitanja se salju mailom, epidemioloska situacija.Maestro je napisao/la: ↑14 nov 2020, 11:26@admin
Ma nista tu nemas, taj lik, selektor ce ovisiti idalje o trenutnoj khurcobolji jacih igraca na dati dan/tekmu...Spahic98 je napisao/la: ↑14 nov 2020, 11:18Na ovom forumu se Custtovic prizivao ko da je mix Murinja i Poketina,a sad kad je došao prozivaju ga neznalicom i lažovom.
Nama bi najbolje leglo uspostavljanje organizacije igre i zadataka na terenu, i u toj nekoj formaciji gdje ima vise igraca koji su lagani za proizvesti, dakle stopera i centralnih veznih, ovo sve je rijetkost(golman,bek,krilo,spic) tako da nema oslanjanja na te igrace, dakle 3 stopera nazad, 5 u vezi a naprijed moze i 2 spica ili 1 sa ofanzivnim veznim iza njega....i branit se ko zepa pa na duge lopte naprijed, prekidi,korneri, itd.
Malo odjhebat ove gluposti posjeda lopte itd jer nemamo igrace za to
Steta sto se to nece desit jer svaki selektor nesto melja a u biti sve se svodi na nove pozive....i ne idemo nigdje
A u srzi je IO saveza jer bi trebali imati vec taj dugorocni plan pa da samo mjenjas selektora tj. nadjes podobnog da prati isti plan i organizaciju.....
Naravno te ljude boli khurac za fudbal i repku
Pa da budem blag suti i radi sta mu se kazeadmin je napisao/la: ↑14 nov 2020, 11:22O tome se moze diskutovati. Mislim na ovo uklapa. Međutim, ne zaboravi da je Prosinecki striktno zahtjevao svoje saradnike i dobio ih je. Plan i program vjerovatno nije napravio, jedini cilj je bio plasman na EP. Razumijem, u ovakvim kvalifikacijama cilj je i morao u datom trenutku to biti.Denchi je napisao/la: ↑14 nov 2020, 11:17Sistem i plan donosi IOadmin je napisao/la: ↑14 nov 2020, 11:16
Ne bih se slozio. Zasto? Zato sto se na ovim izborima nista nece promijeniti. Niko se nije "zacesljao" i upustio u borbu za dolazak u IO. Dakle, mozemo zakljuciti da su i oni koji se prizivaju, legende, ili zadovoljne stanjem ili pak ih zaboli ona stvar. Znaci, da je selektor bitan i da on moze napraviti taj neki iskorak. Ne mislim tu na plasman na SP, od toga nema nista. Ali neki sistem postaviti, napraviti plan i program od nekoliko godina koji ce predociti javnosti. Nama se sve svodi na plasman na neko takmicenje, a sistem ne postoji. Nikakav.
Kodro kaze necemo igrat prijateljsku i cao djaci, najkraci mandat selektora jel ikad ili samo kod nas ne znam
Plan i program selektora postoji ako ne ometa "plan" IO
Ko promjeni boje reprezentacije? Kako postasmo bijelo crni ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Harise je napisao/la: ↑14 nov 2020, 11:24Onda slabo pratiš fudbal ako moraš ovako komentarisati. Ako je mogla Krupa sa Koljica i Jašarevica zajedno oko 600 hiljada eura zaraditi. Mladost DK sa Nikolica i Andjusica zajedno 500 hiljada eura, Sloboda sa Todorovica oko 450 hiljada i Radnik sa Memiševica i Šerbecica oko 700 hiljada eura zaraditi onda nemogu stvarno tvoj komentar razumjeti.
Od 2000 hiljade igraca ti si naveo 7 igraca.
Ali da ti kazem da pratim fudbal i da sa upucen u temu i da znam transfere u Celiku, Traviniku, Kaknju gdje igraci dolaze bezplatno ili za polovnog pezoa od 5000KM.
Ja se slazem sa @Denchijem.admin je napisao/la: ↑14 nov 2020, 11:16Ne bih se slozio. Zasto? Zato sto se na ovim izborima nista nece promijeniti. Niko se nije "zacesljao" i upustio u borbu za dolazak u IO. Dakle, mozemo zakljuciti da su i oni koji se prizivaju, legende, ili zadovoljne stanjem ili pak ih zaboli ona stvar. Znaci, da je selektor bitan i da on moze napraviti taj neki iskorak. Ne mislim tu na plasman na SP, od toga nema nista. Ali neki sistem postaviti, napraviti plan i program od nekoliko godina koji ce predociti javnosti. Nama se sve svodi na plasman na neko takmicenje, a sistem ne postoji. Nikakav.
Selektor se bira da bi bio pijun uz to mu se obeca kes na crno ako ubaci odredjenog igraca.
Dokaz da je pijun je to tradicionalno okupljanje na Ilidzi.
To jednostavno nije normalno da selektor svojom voljom i zdravog razuma odobrava.
Oke to nisam znao. Ali to prolazi za pitanje u vezi Demirovica. I ako znam da su novinari bili tu da nebi dalje na taj odgovor nista pitali.admin je napisao/la: ↑14 nov 2020, 11:28Mogu ti ito objasniti. Pitanja se salju mailom, epidemioloska situacija.Maestro je napisao/la: ↑14 nov 2020, 11:26@admin
Ali recimo pitanje u vezi Custovica se moglo postaviti jer se to desilo u cevrtak nakon utakmice.
Volio bi jednostavno citati vise zanimljivi pitanja a ne jedno te isto.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Oni i zele samo te kozmeticke promjene,da se talasa o selektoru da niko ne cacka savez i glavni problem.PravaRaja je napisao/la: ↑14 nov 2020, 10:17
Zato što imaju korist i na neki način su u direktnim vezama po raznim osnovama, npr kada treba promovisati određena 'pojačanja' iz žlj ekipa euro fudbala.
To ti je između ostalog ova priča; 'navijači tražili da se zovu'. Npr
https://sportsport.ba/fudbal/slovenci-u ... era/334553
![]()
Nadam se da neće izbrisati komentar.![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
U ovoj drzavi je sve nakaradno pa tako i novinarstvo. Ovdje nema ni N od novinarstva, samo ulizice i dupelisci na sve strane, pa tako i "novinari" ovog portala.
Svi pametuju, oni koji imaju mogucnost da postave pitanje sute, oni koji nisu u mogucnosti pricaju, to je tako kod nas. Citam tekstove, pa to je tako amaterski uradjeno, napisano.
Ova reprezentacija vise nije ono nesto sto je bila, nema radosti i iscekivanja utakmice, sve su to unistili ljudi u i oko reprezentacije.
Svi pametuju, oni koji imaju mogucnost da postave pitanje sute, oni koji nisu u mogucnosti pricaju, to je tako kod nas. Citam tekstove, pa to je tako amaterski uradjeno, napisano.
Ova reprezentacija vise nije ono nesto sto je bila, nema radosti i iscekivanja utakmice, sve su to unistili ljudi u i oko reprezentacije.
Ma ne smiju postaviti **** ga,ne smiju cackati vidis da potenciraju da je glavni problem selektor samo da se ne cacka u Begica.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cwirek, lol89 i 26 gostiju.