Jest da se namjesta, jest da je var uveden da se zamazu oči ali ja licno kažem prije se namještalo jednim sad drugim znam jednostavno jer tad nekad se moja Sloboda sakatila svaku utakmicu zarad tamo nekih drugih ekipa. Sad se doduše Sloboda nema sta sakatit sami smo se osakatili, ali opet gledam nista bolje. Naš fudbal će procvjetati tek kad pogodne zamjene sposobni, a stranačke iskusni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 21:27Pa Vico se hvali terenima i Varom,onda nek mu neko spomene da su prije njega otisli na svjetsko,uostalom i ti lopovi prije njega nisu nista uradili da repka ode na svjetsko al jbga desilo se. Ovo sto Vico radi sa sudijama nikad niko nije radio niti ce raditi,ovo jos nije zabiljezeno u historiji fudbala a svega sam se nagledao od nastanka ove lige.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 jan 2025, 21:23Nesto sam ocekivao ovakav odgovor i predvidio taj "argument" pa sam već ranije i dao odgovor na njega. I prije i sada a nažalost i u budućnosti će nama politika vodit sport to je glavni problem našeg sporta. Tereni i VAR nije financirao Vico i nigdje predsjednik ne financira projekte saveza. Ako ćeš ovima pripisati SP onda i Vici pripisi i terene i var i svaku sitnicu. Ja ti samo hocu rec nije ni Vico nista bolji niti gori od onih prije njega isto je sve samo se nekad namještalo jednima danas drugima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 19:10
Predhodnik je sa repkom bio na svjetskom,ovaj nas je doveo u rang San Marina,on i grande Miske. Tereni nisu zasluga Vicr odma da se zna kao ni VAR.
Vico Zeljković
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Vico Zeljković
-
- Kontakt:
Opet je svako mogao od svakog da zijani,sad je to zabranjeno.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 jan 2025, 22:20Jest da se namjesta, jest da je var uveden da se zamazu oči ali ja licno kažem prije se namještalo jednim sad drugim znam jednostavno jer tad nekad se moja Sloboda sakatila svaku utakmicu zarad tamo nekih drugih ekipa. Sad se doduše Sloboda nema sta sakatit sami smo se osakatili, ali opet gledam nista bolje. Naš fudbal će procvjetati tek kad pogodne zamjene sposobni, a stranačke iskusni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 21:27Pa Vico se hvali terenima i Varom,onda nek mu neko spomene da su prije njega otisli na svjetsko,uostalom i ti lopovi prije njega nisu nista uradili da repka ode na svjetsko al jbga desilo se. Ovo sto Vico radi sa sudijama nikad niko nije radio niti ce raditi,ovo jos nije zabiljezeno u historiji fudbala a svega sam se nagledao od nastanka ove lige.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 jan 2025, 21:23Nesto sam ocekivao ovakav odgovor i predvidio taj "argument" pa sam već ranije i dao odgovor na njega. I prije i sada a nažalost i u budućnosti će nama politika vodit sport to je glavni problem našeg sporta. Tereni i VAR nije financirao Vico i nigdje predsjednik ne financira projekte saveza. Ako ćeš ovima pripisati SP onda i Vici pripisi i terene i var i svaku sitnicu. Ja ti samo hocu rec nije ni Vico nista bolji niti gori od onih prije njega isto je sve samo se nekad namještalo jednima danas drugima.
- MocMahale444
Mojne tako pa lik se bori, lipsat ce od umora dusa draga koliko se zrtvovao za plBiH.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 17:46
Pare od UEFA fonda za ove zemlje sto su zaostale u razvoju i saveze. Ugradio se na ove terene za 3 zivota,tereni odron,najgore nesto sto je mogao napraviti. Naravno nece napraviti 12 terena,kao i obicno suplje baca i laze.
To sto namjesta mu preslo od daidze. Travnjake treba odrzavati ko ga faka sto su novi i obicni krš.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- katalinski
- Kontakt:
zato sam i napisao da se krene praviti atmosfera - a ne da reprezentacija odigra utakmicu . Valjda se nesto pozitivno moze desiti u drzavi za 10 godina .19vendetta87 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 17:55Koja je svrha igrati u BL gdje moras strepiti hoce li te neko od huligana izudarati zbog bh obiljezja?katalinski je napisao/la: ↑08 jan 2025, 17:53pozitivan iskorak u njegovom rezimu bio bio da se krene praviti atmosfera da reprezentacija zaigra u Banjaluci i Mostaru
Da se danas zapocne i da 2035 odigramo, bio bi to podvig za Nobelovu nagradu za mir , u kakvoj zemlji zivimo.
Ajvatar
Vece su sanse da osvojimo naredno SP, nego da se to desi. Treba ogroman broj promjena u drzavi da bi se napravila takva atmosfera.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- katalinski
- Kontakt:
Koliko se moci i ovlasti Vici pripisuje, mislim da bi to on lakse odradio i napravio na silu atmosferu u bl ,nego sto ce Barbarez sastaviti tim i odvesti nas na Euro -da se samo postavi taj cilj .
Ajvatar
Mislim da je bolje da svu energiju usmjerite na pritisak da se konacno napravi taj nacionalni stadion. Sad su sanse najvece da se krene, predizborni je period.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nešto meni Vico puno potencira ovu priču, ne znam je li i prije bio ovako čest u obraćanju javnosti o ovim temama.
- JohnCleese
- Kontakt:
Sinoc mu ubijen haver pa je nervozan
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pa i neki dan na onoj presici je se ovako prosipao. Sve je jasno kao dan: lagano priprema otkaz Barbarezu jer vidi da je se zayebo. Ne ide mu u prilog da raja gotivi Barbu, a njega da kudi za svaki neuspijeh. Ovako uvijek moze svaliti apsolutnu krivicu na SS i to mu dobro ide od ruke. Imat ce serviran alibi cim ne uspije plasman na SP i to ce Barbi biti kraj. Ko god je se nadao mandatu od 3 ciklusa i 4 godine, taj je se grdno prevario. Ruku na srce, grupa nam jeste lagana, ali ko nam to daje pravo da smo bare-bare sa Austrijom i Rumunima? Po kadru igraca to odavno nismo, a po kvalitetu i rezultatima zadnjim da ne pricamo. Treba biti realan i pomirite se sa slijedom toka u reziji Vice, a i svakako angazmana SS-a i igraca...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Pa nije baš da nismo znali kakav je tip. Meni će smiješno biti kad ga počnu pljuvati oni koji su ga najviše branili jer je imenovao Barbareza i Spahića.Mow je napisao/la: ↑12 jan 2025, 13:38Pa i neki dan na onoj presici je se ovako prosipao. Sve je jasno kao dan: lagano priprema otkaz Barbarezu jer vidi da je se zayebo. Ne ide mu u prilog da raja gotivi Barbu, a njega da kudi za svaki neuspijeh. Ovako uvijek moze svaliti apsolutnu krivicu na SS i to mu dobro ide od ruke. Imat ce serviran alibi cim ne uspije plasman na SP i to ce Barbi biti kraj. Ko god je se nadao mandatu od 3 ciklusa i 4 godine, taj je se grdno prevario. Ruku na srce, grupa nam jeste lagana, ali ko nam to daje pravo da smo bare-bare sa Austrijom i Rumunima? Po kadru igraca to odavno nismo, a po kvalitetu i rezultatima zadnjim da ne pricamo. Treba biti realan i pomirite se sa slijedom toka u reziji Vice, a i svakako angazmana SS-a i igraca...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ovaj post treba da bude na svakoj stranici teme ovog akobogda raspalog bogaljaQUARTERBACK je napisao/la: ↑03 jan 2025, 16:51Za sve one koji hvale ovog cetnika i dozvoljavaju sebi da im se oci zamazu PRESTANITE BITI NAIVNI BOSNJACI!!!
Covjek na drugoj temi objasnio pogotovo posebno naznacen dio!
Vaya je napisao/la: ↑03 jan 2025, 13:13Ma sta ti je...pregenijalan potez Gicka...![]()
Odmahmurao poslije nove godine i sjetio se, da će ipak razmotriti opciju pravljenja nacionalnog stadiona u Sarajevu, iako je vec sve dogovorio za Bilino polji i tamo haman sto nisu kranovi postavljeni da se radi rekonstrukcija...![]()
Praščiću je bitno da moze dobiti treci mandat, da Borcu nasteli titulu, te da zavrne na svakom mogućem tenderu FS, od Kelmeovih trenerki, pa do sisanja trave na tkz. novim travnjacima...
P.S. U opciji za nacionalni stadion je i Banja Luka...![]()
- MocMahale444
Gicko pigić je lopov zesci, naucio ga dodik i genocidaska ekipa iz republike smrdske.
Jel barbarez veli ikad kako je psovao na marakani u srbistanu, dok spaha samara nejac.
Jel barbarez veli ikad kako je psovao na marakani u srbistanu, dok spaha samara nejac.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sve drugo na stranu, ok je reci da je cilj kvalifikacija za SP.
Ništa novo nije rekao, a da već nismo znali.. isto tako i forumski predsjednici svih forumskih saveza također isto papagaji ponavljaju jedno te isto.. Da znamo da se šteli Borcu, da znamo da se izvlači keš preko tendera, nije to ništa novo isto je radio i Begić i Munib i sve i jedan prije njih.
I da vam čika Denimen još nešto kaže.. isto to će raditi i sljedeći predsjednik Saveza.. i ko kod misli da neće, taj je glupan teški.
I da vam čika Denimen još nešto kaže.. isto to će raditi i sljedeći predsjednik Saveza.. i ko kod misli da neće, taj je glupan teški.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
"Ubijeni Kostić bio je desna ruka u svim prljavim poslovima Vice Zeljkovića, predsjednika FSS BiH i radio je brojne prljave poslove i za vladajući Režim".
Nas dobri preposteni vico...
Nas dobri preposteni vico...
-
- Kontakt:
Otiš'o si Dela,ostala je tuga,j3bo li te Vico,obojica ste šuga. 
Zeljković pokrenuo novi kapitalni projekat, slijedi izgradnja novih 18 terena
http://www.klix.ba/clanak/250115125
http://www.klix.ba/clanak/250115125
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Bilo bi lijepo kada bi novinari pitali vicu i ozivili ideju o spajanju i ostalih liga osim premijer lige i istovremeno smanjivanju tih liga. Na taj nacin bismo sigurno dobili na kvaliteti jer sada ima ogroman broj liga u raznim rangovima i to je jednostavno nemoguce ispratiti. Sigurno ima solidne djece i u nizim rangovima koji jednostavno nemaju nekog da ih pogura.
Od iduce sezone će se premijer liga smanjiti na 10 ekipa. U prvoj ligi federacije imamo 15 klubova, a u prvoj rs imamo 18, plus ona ekstra dva koja cemo dobiti sa skracivanjem lige to je 35.
Komotno bi mogli od tih 35 timova napraviti tri lige po 10 ekipa i onih najlosijih pet da idu u jos nizi rang.
Jednostavno se napravi da u jednoj sezoni npr prvih pet i iz jedne i druge lige ucestvuju naredne sezone u drugom rangu i tako sve redom ovisno o svom plasmanu. Te prve godine bi imali otprilike jednak broj timova u svim tim ligama iz oba entiteta a poslije bi se na osnovu njihovih rezultata to mijenjalo.
Tako bi se sigurno ojačao fudbal u BiH i mogao mnogo lakse ispratiti. Imali bi zapravo 4 zajednicke lige, a onda one kantonalne lige i regionalne u rsu bi se jednostavno mogle preimenovati generalno u nekoliko regija gdje bi bilo priblizno trenutnom stanju s tim sto bi i tu smanjili malo broj skupina tako i taj najnizi rang malo preuredili koji bi bio vec peta, sesta liga.
Na kraju krajeva, ne mora ni svaka ulica imati svoj tim. I da se par klubova ugasi, samo bi se ojačale lige jer bi koncentracija onih sto valjaju bila usmjerena na manji broj klubova.
Od iduce sezone će se premijer liga smanjiti na 10 ekipa. U prvoj ligi federacije imamo 15 klubova, a u prvoj rs imamo 18, plus ona ekstra dva koja cemo dobiti sa skracivanjem lige to je 35.
Komotno bi mogli od tih 35 timova napraviti tri lige po 10 ekipa i onih najlosijih pet da idu u jos nizi rang.
Jednostavno se napravi da u jednoj sezoni npr prvih pet i iz jedne i druge lige ucestvuju naredne sezone u drugom rangu i tako sve redom ovisno o svom plasmanu. Te prve godine bi imali otprilike jednak broj timova u svim tim ligama iz oba entiteta a poslije bi se na osnovu njihovih rezultata to mijenjalo.
Tako bi se sigurno ojačao fudbal u BiH i mogao mnogo lakse ispratiti. Imali bi zapravo 4 zajednicke lige, a onda one kantonalne lige i regionalne u rsu bi se jednostavno mogle preimenovati generalno u nekoliko regija gdje bi bilo priblizno trenutnom stanju s tim sto bi i tu smanjili malo broj skupina tako i taj najnizi rang malo preuredili koji bi bio vec peta, sesta liga.
Na kraju krajeva, ne mora ni svaka ulica imati svoj tim. I da se par klubova ugasi, samo bi se ojačale lige jer bi koncentracija onih sto valjaju bila usmjerena na manji broj klubova.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Brazzzoo123, Proximic, Sheyi, Vaya i 16 gostiju.