NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Gori stadion citavo vrijeme, navija se bez prestanka. Samo malo zvuk u prenosu zeza.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Kakva asistencija Zune
Sta kaze brat zamorano, Zuna kita hahah. Malac nam je daleko najbolji igrac ovih par tekmi zadnjih.
Sta kaze brat zamorano, Zuna kita hahah. Malac nam je daleko najbolji igrac ovih par tekmi zadnjih.
S ovom ekipom bi bili u sredini 1 LFBIH, uz duzno postovanje prema svim protivnicima do sada ovo je dominacija!!! Uzivam u svakoj utakmici i do neba sam zahvalan ekipi koja sve ovo vodi!!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Svaka cast upravi za ovaj potez na poluvremenu 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Odlična igra stvarno, od noge do noge se igra.Napredovali smo i uigraniji smo to se vidi, kada gledamo recimo 1. Kolo
Aladin crveni u tunelu, nadam se da nije s nurkovicem se zakacio
Ni ja ne kontam sto bi se sa Nurkovicem kacio?!
Ako se ovako nastavimo zajebavat pred njihovim golom, primit ćemo ga.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Povukli smo se.Treba izaći, pritisak na sredini praviti.Hajde j.ebo vas Isaković igrajte.
Vala bas poceli su se zajebavat
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
A j.ebo vas ne igrate protiv Barce sta ste pustili da vas Moscanica pritisce.
I meni izvor sa stadiona kaze da se je sa Nurkovicem zakacio.
Varnice u klubu
Varnice u klubu
moSa likCe
Odma se prenjelo i na teren
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Osjeti se odmah negativna energija i odmah smo psihicki pali.Drugo poluvrijeme apsolutno drugacije nego prvo.Ocigledno je neato velko poremetilo igrace.
+ Proslava 50 godina od Mitropa Kupa
+ Prvo pol, steta sto nismo makar jos jedan dali
+ Publika, Atmosfera i sve sto se desavalo ove hefte
- Zvuk na streamu
- Opet nisu sat ponistili kad je pocelo drugo pol
- 30 min drugog pol uzas igra i nisu se sastavili, lako moglo prokockat rezultat iz prvog, ne znam sta se desilo ali nije dobro.
+ Prvo pol, steta sto nismo makar jos jedan dali
+ Publika, Atmosfera i sve sto se desavalo ove hefte
- Zvuk na streamu
- Opet nisu sat ponistili kad je pocelo drugo pol
- 30 min drugog pol uzas igra i nisu se sastavili, lako moglo prokockat rezultat iz prvog, ne znam sta se desilo ali nije dobro.
- samoposteno
- Kontakt:
Isakovica odma otjerat nije mjesec tu i odma unosi nemir u ekipu ako je birat izmedju njega i Nurkovica....a ostatak ekipe samo im malo kondicije nabit jer se vidi velika razlika izmedju dva poluvremena ...jedino Mahmutovicu oprosteno ipak je covjek u godimama a ovu mladez vec sutra tjerat da trce do Smetova
Evo pise i na ssba da je doslo do sukoba i da je isakovic dobio crveni. To nam stvarno ne treba, pogotovo u ovakvom momentu kad nam je sve bitno.
Na stadionu po ovim slikama vidim da je dobra posjeta i da je raja prihvatila dobro ovo sve. Samo ovako nastaviti i ubuduce ovakve najave utakmica raditi.
Na stadionu po ovim slikama vidim da je dobra posjeta i da je raja prihvatila dobro ovo sve. Samo ovako nastaviti i ubuduce ovakve najave utakmica raditi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Treba vidjet sta se desilo ko unosi nemir jel Nurkovic ili Isakovic Celik ne smije biti klub u kom se moze zezati postoje igraci svjedoci obavit razgovor i sankcionisat ko je kriv
O ovome govorim:
Ne treba nam ovo jer nas svi odmah docekaju na noz. Nisu napisali kakva je posjeta bila, atmosfera, jubilej kako smo obiljezi, nego odmah potukli se. Nek se prodju ovih gluposti na vrijeme jos, bolje je po sve.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.