Mesa jesi to ti?
Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Da...Pitanje je da li je proradio ili je dobio više prostora jer su Kazaci krenuli više naprijed i ostavljali prostora nazad.Beduin je napisao/la: ↑12 okt 2021, 12:04Jesam li ja jedini primjetio da je Gojak proslu utakmicu proradio tek kad je usao Nalic, a on se povukao malo nazad lijevo i igrao sa Amirom u paru?
Tad je par puta lijepo iznjeo loptu i koristio prostor lijevo u tranziciji.
Mozda i danas on bude mijenjao Gojka.

- Beduin
- Kontakt:
Ma dobro, ima i toga, ali se vracao nazad, a dobro koristio taj slobodan prostor. I u Dinamu je on ranije rijetko igrao ofanzivnog veznog, a kamoli lijevo krilo. Lijevi centralni vezni da.hurem je napisao/la: ↑12 okt 2021, 12:05Da...Pitanje je da li je proradio ili je dobio više prostora jer su Kazaci krenuli više naprijed i ostavljali prostora nazad.Beduin je napisao/la: ↑12 okt 2021, 12:04Jesam li ja jedini primjetio da je Gojak proslu utakmicu proradio tek kad je usao Nalic, a on se povukao malo nazad lijevo i igrao sa Amirom u paru?
Mozda i danas on bude mijenjao Gojka.![]()
U 1. poluvremenu je rijetkost bila cuti njegovo ime.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ko puca penal? 

Prevljak a bilo bi najbolje da Ahmedhodzic...samo ne "djeko".

Eto dokle smo došli s povredama da nemaš normalnog izvođača penala.

E ako nije motivacija ukrajinke u hotelskim sobama za pobjedu onda neka i ne izlaze na teren. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ćiva brat
Šteta pravo za Cimirota, na dan utakmice i pogotovo što nemamo pravog DMa. Ne znam šta se očekuje od takvog tipa igrača. Zna se da je to najnezahvalnija pozicija, žargonski rečeno odavno - što se manje čuje za njega u toku utakmice, to bolje
Šteta pravo za Cimirota, na dan utakmice i pogotovo što nemamo pravog DMa. Ne znam šta se očekuje od takvog tipa igrača. Zna se da je to najnezahvalnija pozicija, žargonski rečeno odavno - što se manje čuje za njega u toku utakmice, to bolje
Walk on
Još uvijek nisu svi Ukrajinci ni čuli za fudbal, a vi se bojite.
-
- Kontakt:
Stvarno smo desetkovani u sredini, ne vidim ko moze od ovih igraca odigrati u sredini a da moze trcati i biti agresivan. Cimirot, Besic, Vrancic, Lončar, Pjanic, Krunic da smo Brazil tesko bi bilo
Sad i Anadolija Balkan isto piše kao Bikić i federalna.......
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Grozno majke mi, umjesto da se procitaju pravila.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Situacija me podsjeca na utakmicu na Parkenu s Danskom. Desetkovani s debitantima Hrgovic, Bisšćevic, Berberovic, Bešlija al na kraju 0-2

Vrijeme je da se Dzekson probudi. 1-2 za nase. 

BE A GAME CHANGER, THE WORLD IS ALREADY FULL OF PLAYERS
sto vise Dzeko bude pritisak vrsio na zadnju liniju to otvara prostor Prevljak da odradio svoj dio posla, jer sigurno ce biti 2 igraca na Dzeku, ipak je on napadac Intera gdje im je nuzno da dvojica budu na njemu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Shategabri
- Kontakt:
I sa impotentnim napadom Finske su pokazali da su šuplji. Mi ćemo imati svoje šanse sigurno.
Edin se jest zadnje dvije za reprezentaciju ispromašivao, međutim ovu drugu je dosta posla odradio.
Red je da nešto zabije.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Jeste vi normalni pa ne moze Gojak igrati tu poziciju, jel se ko ovdje iole razumije u nogomet, najbolje bi da se jedan napadac ostavi na klupi ne smije se rizikovatiBeduin je napisao/la: ↑12 okt 2021, 12:04Jesam li ja jedini primjetio da je Gojak proslu utakmicu proradio tek kad je usao Nalic, a on se povukao malo nazad lijevo i igrao sa Amirom u paru?
Mozda i danas on bude mijenjao Gojka.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Ne mislim ni ja da je on nenadoknadiv (nedavno sam pisao sta mislim o njemu), ali ga sad ne bih niposto mijenjao jer je najstandardniji u nasem veznom redu i najbolje se razumije sa saigracima. Previse standardnih igraca nam fali u ovoj utakmici, tako da ni ovaj njegov izostanak nece dobro doci.babino je napisao/la: ↑12 okt 2021, 11:32cimirot aka duh:-)
mada, priznacu,malo se popravio u zadnje vrijeme.
uglavnom, nije igrac ciji ce se izostanak osjetiti u bilo kojem timu. Ko god da udje, odigrace, u najmanju ruku, kao cimirot.
hureme, evo ja sam neznalica koja se raduje izostanku cimirota:-)
nego, amir, gojak i nalic, ne vjerujem u to..previse uz 2 naoadaca....ili ce igrati ova trojica a smajke vani, ili ce ostati 2 napadaca a uletiti prcic (prije sarica, vjerujem)
kako god, ne pise nam se dobro veceras, jedan bodic bi me bas pozitivno iznenadio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.