FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
ma zna te sta moro sam ovo reci
j.ebemi se za borac za rs i srbe buli me ku.rac nek svi poskapaju od gladi
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
Primi iste pozdrave,a sad od ebi sa ove teme,idi drkaj na nas!tax je napisao/la:ma zna te sta moro sam ovo reci
Treci put castimo
Znam da je primamljivo biti selektor u tim mladjim kategorijama jer bogati roditelji i manageri ne zale para da daju selektoru da bi njihov sincic ili pulen zaigrao u reprezentaciji,ali ipak sto nema smisla-nema.....
- Simpatizer
- Kontakt:
Osjecaji su uzajamni a sad od.ebi u rupu iz koje si se izmigoljio!tax je napisao/la:ma zna te sta moro sam ovo reci

Schlager, i meni je to nevidjena glupost ali valjda zna sta radi.

Ako ne oderemo Zelju a ostale utakmice podbacimo trebalo bi njega oderati!
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 24 sep 2009, 11:07, ukupno mijenjano 3 puta.
HAJ FAJV
hvala pozdravi mi mamutatamata je napisao/la:Primi iste pozdrave,a sad od ebi sa ove teme,idi drkaj na nas!tax je napisao/la:ma zna te sta moro sam ovo reci
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Ma dajte ljudi ne brinite se,najbolje da bi on zapostavio Borac,zbog mlade reprezentacije...Poslije svih ovih rezultata...
Treci put castimo
AJDE KAZNITE GA SAD, vidite sta pise i kako vrijedja...a da zaboravio sam za ono pravilo... 

Vidim da je Borac i danas glavna tema neka neka drago mi je zbog toga. 

- Simpatizer
- Kontakt:

HAJ FAJV
hahaha neka neka odlično
ljudi koliko sam ja izmjena dosad napravio cini mi se da sam preko deset a jesam li? 

Zadnja izmjena: lešinar, dana/u 24 sep 2009, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
ma dajte ljudi , šta ste se svezali Borca ..ipak je to nižerazredni klub jer je veći dio istorije proveo u drugoj ligi
neka ih nek uživaju na prvom mjestu 

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Simpatizer
- Kontakt:
"Ko bi doli sad je gori, ko bi gori sad je doli" i jos ne igra na svom stadionu. 

HAJ FAJV
Haha dobar si dobarmostar_mo je napisao/la:ma dajte ljudi , šta ste se svezali Borca ..ipak je to nižerazredni klub jer je veći dio istorije proveo u drugoj ligineka ih nek uživaju na prvom mjestu

Treci put castimo
Vidim vi ste vec u euforiji, dolazi vam Borac pa nemozete docekati 2kola pa dodjete ovde...NedzadPD je napisao/la:AJDE KAZNITE GA SAD, vidite sta pise i kako vrijedja...a da zaboravio sam za ono pravilo...

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Evo kad si ti to sve ovako fino napisao da je tebe nesto pitam....unaprijed da ti kazem da je moj otac PRAVOSLAVAC ili kako vi kazete srbinSimpatizer je napisao/la:Kao prvo- Simpatizer ne trazi odgovor, Simpatizer vas je vise puta opominjao da od.ebete sa ovog foruma ako necete o sportu! Isti taj Simpatizer nece trpiti idiotske provokacije koje cine 90% postova onih koji dolaze na ovu temu a koji ne navijaju za Borac!123456 je napisao/la:Nemam obicaj pisati po tucem djelu foruma ali Sipatizer trazi odgovor.
Parola noz zica...................i urlanje sa trebine ubi srbina je tebi isto?Nije to ni u kom slucaju isto,naravno da nije uredu ni ono ubi srbina ali to je masa ljudi koja se lahko zapali.Dok parolu neko prvo smisli pa napise pa donese na stadion i postavi.Sve to znaci nicim izazvan uradi hladne glave i sa predumisljajem.Dok masa sa trebina je nesto sasvim drugo.Ako nisi pratio utakmicu BiH-Turska mogu ti reci da se sa trebina u jednom momentu prolamalo ubi turcina.Da to je masa to je momenat zanos i to donekle mogu razumjeti.Parole su nesto sasvim drugo.
I necu da ulazim u politiku ovdje samo moram reci da je Borac BiH klub koliko god ti to bilo nemoguce svatiti
Kao drugo- Simpatizer nije nosio taj transparent i nije ga ni vidio dok nije prelistao novine. Taj ko je donio transparent sigurno ga nije uradio "hladne glave" i on moze da vas (Bosnjake) mrzi iz bilo kog razloga, mene to ne zanima. Mozda mu je neki Alijin vojnik ubio oca, brata ili mater. Trebao bi da znas da trecinu stanovnistva u BL cine izbjeglice protjerane iz Federacije i Hrvatske i da vas ti ljudi mrze za sva vremena. Svako neka odgovara za svoje postupke i postoji sud na nivou BiH pa neka se isti bavi tim stvarima. Ni ja, kom je jedan clan porodice tesko ranjen, vas ne mirisem a kamoli onaj koji je izgubio nekoga, ko je protjeran itd. Tako je i sa vasim zrtvama i onima koji su protjerani iz RS-a.
Ipak, to sto vas ne mirisem, ne sprijecava me da pricamo o sportu. A ako necete o sportu to je vas problem, ne moj. Ako cemo o poltici uvijek cemo se na kraju dobro zakaciti jer i sami znate da nikada necemo imati iste stavove!
Kao trece- Ovo sto si napisao za skandiranja u masi je tacno ali forumas nikad_izvini mi ovdje prosipa lazni moral. To nece proci posto te parole i skandiranja pozivaju na isto!
Kao cetvrto- Borac je klub iz Banjaluke, RS i BiH i to ovim redoslijedom. To je realnost a to sto ti to neces da shvatis mene uopste ne zanima.

ja,kao i 98% moje tribine smo bili u sarajevu...kratki opis....4 godine opsade,500 000 granata,preko 3000 djece ubijene....u moju kucu 4 granate udarile....NIKADA,AMA BAS NIKADA NISAM NI POMISLIO NA TRIBINI RECI,GAZI SRBINA,UBI SRBINA....ili slicno...za mene tome nije mjesto na tribini....isto tako nevidim razlog da ikada uradimo ista protiv nekoga ko kaze da je srbin....iako je za mene srbin covjek koji se rodio u srbiji,a ovdje je srbin ustvari pravoslavac po vjeroispovjessti....Dali se tebi gadi to sto je 80% stanovnistva u Banjaluci doslo sa strane sa sela okolnih i iz drugih dijelova bih?????Znas,meni moj otac kada prica kakv je bio grad Banjaluka,nebi povjerovao....isto to se desilo sa mojim sarajevom,bezbroj opanaka po gradu....i upravo takvi i prave ovo sto prave...za mene jedino sto vrijedi na onoj tribini u BL jesu lesinari kao navijacka skupina ,ali u navijackom smislz,bakljade,korea koja imaju veze samo sa sportom ili gradom,bez cetnistva,domace gostujuce,tu ide kapa dole...e sada skontaj ko je u pravu ovdje....netreba se prozivati niko zbog ucinjenog,trba pokusati potisnuti,nikad zaboraviti,ali nastadionu tome nije mjesto...mene licno nijedna parola,upucena nama Bosancima,kao provokacija iz rata nepogadja,jer shvatam da to mogu uraditi primitivci,ada te pogode rijeci primitivca moras biti JOS VECI PRIMITIVAC....vi u BL skandirate SRBIJA,SRBIJA, mi otpjevamo jedna si jedina...ok,naboj utakmice itd,al npr skandiranje NOZ ZICA....to je vec VECI OBLIK PRIMITIVIZMA,jer koliko ja idem na utakmice,a vjeruj beskonacno dugo,na svojoj a ni na vecini tribina nikada nisam cuo da federalni dio navijaca(da se tako izrazim)da pljuju poginule srbe...ispravi me ako grijesim
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
nasborik je napisao/la:Vidim vi ste vec u euforiji, dolazi vam Borac pa nemozete docekati 2kola pa dodjete ovde...NedzadPD je napisao/la:AJDE KAZNITE GA SAD, vidite sta pise i kako vrijedja...a da zaboravio sam za ono pravilo...
napisao sam za momka koji je rekao da ga boli k urac za srbe i da pocrkaju od gladi,
pradi decko malo

haha , ma malo kajle hebiga .. znas da smo mi mostarci poznati po tome da ga volimo šuknut ono usput lafo slučajnotatamata je napisao/la:Haha dobar si dobarmostar_mo je napisao/la:ma dajte ljudi , šta ste se svezali Borca ..ipak je to nižerazredni klub jer je veći dio istorije proveo u drugoj ligineka ih nek uživaju na prvom mjestu
govoris drugima da se ostave borca,a opet imas potrebu popljuvati ga,i napisati nesto na ovoj temi.samo naprijed

bez zezancije , pustite te političke priče ...pišite o sportu , Borac je prvi na tabeli i uživajte dok traje , meni je lično drago da su Borac i Velež u vrhu tabele nakon svih ovih teških godina

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Ma neka,treba malo dobronamjernog potpucavanjamostar_mo je napisao/la:haha , ma malo kajle hebiga .. znas da smo mi mostarci poznati po tome da ga volimo šuknut ono usput lafo slučajnotatamata je napisao/la:Haha dobar si dobarmostar_mo je napisao/la:ma dajte ljudi , šta ste se svezali Borca ..ipak je to nižerazredni klub jer je veći dio istorije proveo u drugoj ligineka ih nek uživaju na prvom mjestu
govoris drugima da se ostave borca,a opet imas potrebu popljuvati ga,i napisati nesto na ovoj temi.samo naprijed
![]()
bez zezancije , pustite te političke priče ...pišite o sportu , Borac je prvi na tabeli i uživajte dok traje , meni je lično drago da su Borac i Velež u vrhu tabele nakon svih ovih teških godina

Treci put castimo
Aj pustite politiku
Stvarno ne kontam da ljudi koji su gledali Borac makar jednu utakmicu ove sezone sumnjaju da je ovdje nesto namjesteno. Bilo je onda namjesteno i u prosloj polusezoni kad su bili najbolji u drugom dijelu sezone. Ekipa je veoma dobra i zasluzeno je prva
Stvarno ne kontam da ljudi koji su gledali Borac makar jednu utakmicu ove sezone sumnjaju da je ovdje nesto namjesteno. Bilo je onda namjesteno i u prosloj polusezoni kad su bili najbolji u drugom dijelu sezone. Ekipa je veoma dobra i zasluzeno je prva
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
hajde jos malo im se pravdajte kako Borac igra posteno....
A ovoga sto je rekao da bi volio da Srbi pokrepaju od gladi ni slucajno ne kaznjavati....posto mi Srbi imamo jako kratko pamcenje,za mentalno zdravlje nacije mnogo je korisniji jedan ovakav nego 100 onih sto pricaju o multietnicnosti a misle isto sto i on....prava je sreca da se svako malo u svim sferama zivota pojavi neki takav da malo otvori oci onim naivnim kod nas koji lako prihvataju slatkorjecivost....
A ovoga sto je rekao da bi volio da Srbi pokrepaju od gladi ni slucajno ne kaznjavati....posto mi Srbi imamo jako kratko pamcenje,za mentalno zdravlje nacije mnogo je korisniji jedan ovakav nego 100 onih sto pricaju o multietnicnosti a misle isto sto i on....prava je sreca da se svako malo u svim sferama zivota pojavi neki takav da malo otvori oci onim naivnim kod nas koji lako prihvataju slatkorjecivost....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.