Vrlo talentiran igrač. Ako ga N'castle zadrži i nadogradi postojeću ekipu, moglo bi se desiti svašta, pa i to da imamo 7/8 (kojeg li već?Monolog je napisao/la:a da Sammy Ameobi bude taj polušpic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Vrlo talentiran igrač. Ako ga N'castle zadrži i nadogradi postojeću ekipu, moglo bi se desiti svašta, pa i to da imamo 7/8 (kojeg li već?Monolog je napisao/la:a da Sammy Ameobi bude taj polušpic
svake godine po 2 zgoditka taktikaArnelinho je napisao/la:Vrlo talentiran igrač. Ako ga N'castle zadrži i nadogradi postojeću ekipu, moglo bi se desiti svašta, pa i to da imamo 7/8 (kojeg li već?Monolog je napisao/la:a da Sammy Ameobi bude taj polušpic) "velikana" u EPL.
Naravno, za to su potrebna dobra gadjanja na marketu.
A do sada nije išlo slabo.Ba i Cabaye su zgodici ,samo takvi.
Još par takvih i eto ga.
Coloccini se povrijedio, ali nisu leđa nego bedro.Monolog je napisao/la:Tek sad dođoh sa jedne utakmice, pa ne mogu komentarisati ništa u vezi 'Castle - Chelsea. Što je Luiz treb'o pocrveniti? Vidim da je dobio žuti na samom startu tekme, al' ne znam zašto. I, je li to Coloccini povrijeđen?
Chelsea je bio bolji ali nista ne bi bilo isto da je Dean pokazao crveni Luizu koji je povlacio Dembu kao zadnji igrac odbrane.Imao je i Newcastle svoje sanse ali Chelsea je bio bolji.Krul iako je primio tri gola bio odlican.Danas najlosiji po meni Simpson i R.Taylor a nisu nesto posebno pokazali ni Lovenkrands ni Obertan.Mladji Ameobi ce za koju godinu biti zvijer.Monolog je napisao/la:Tek sad dođoh sa jedne utakmice, pa ne mogu komentarisati ništa u vezi 'Castle - Chelsea. Što je Luiz treb'o pocrveniti? Vidim da je dobio žuti na samom startu tekme, al' ne znam zašto. I, je li to Coloccini povrijeđen?
Trebao je dobiti crveni. Colocinni se povrijedio, usao je perch i tada je sve otislo u k... Pa kasnije Ameobi precka, Ba stativa, pa Drogba umalo sam sebi zavali ( pogodio vlastitu precku). I onda pred kraj se povrijedio steven taylor i nije mogao nastaviti (a izvrsili sve 3 izmjene) i tu je nastala rupa i primili jos 2 gola....Monolog je napisao/la:Tek sad dođoh sa jedne utakmice, pa ne mogu komentarisati ništa u vezi 'Castle - Chelsea. Što je Luiz treb'o pocrveniti? Vidim da je dobio žuti na samom startu tekme, al' ne znam zašto. I, je li to Coloccini povrijeđen?
Krul je odbranio penal i nekoliko cistih zicera... Al eto drago mi je sto smo prosli 3 najteze utakmice. Sad idu lakse utakmice, samo se nadam da nije nista ozbiljno sa stevenom i colom...Monolog je napisao/la:Jbg, ja sam očekiv'o nešto više. Al' nadam se da ništa ozbiljnije nije sa Colom i Taylorom.Nisam mog'o gledati meč, tako da ne mogu govoriti o tome da l' smo zaslužili ovako visok poraz ili ne. Večeras ću, ako budem mogao, odgledati snimak tekme i onda suditi o istoj. Mada, kad već znam rezultat, ne znam da l' ima potrebe da gledam.
![]()
Pročitah na Chelseaovoj temi da je Krul dobro branio. Ništa novo, moram reći. Stvarno brani odlično tokom cijele sezone.![]()
Uglavnom, ne'amo više najbolju odbranu lige, al' i to se moralo jednom desiti. Ništa, ovo je bilo razdoblje izuzetno teških utakmica (City, United, Chelsea), te se nadam povratku na pobjedničke staze u narednom periodu.
Pogledaj bilo je precki stativa penala.Nije zasluzeno 3:0 da izgubite zasluzili ste pogodak.Ameobi precka,Terry skida loptu sa linije uglavnom kao sto kazes slijedi vam laksi raspored i nadat se da vam Colo nije teze povrijedjen jer onaj Perch ga sigurno ne moze zamijeniti.Monolog je napisao/la:Jbg, ja sam očekiv'o nešto više. Al' nadam se da ništa ozbiljnije nije sa Colom i Taylorom.Nisam mog'o gledati meč, tako da ne mogu govoriti o tome da l' smo zaslužili ovako visok poraz ili ne. Večeras ću, ako budem mogao, odgledati snimak tekme i onda suditi o istoj. Mada, kad već znam rezultat, ne znam da l' ima potrebe da gledam.
![]()
Pročitah na Chelseaovoj temi da je Krul dobro branio. Ništa novo, moram reći. Stvarno brani odlično tokom cijele sezone.![]()
Uglavnom, ne'amo više najbolju odbranu lige, al' i to se moralo jednom desiti. Ništa, ovo je bilo razdoblje izuzetno teških utakmica (City, United, Chelsea), te se nadam povratku na pobjedničke staze u narednom periodu.
Šta veliš, a?gloryhunter je napisao/la:Demba Ba usreći nas danas