Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

Arnelinho
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la Arnelinho » 02 dec 2011, 20:04

Monolog je napisao/la:a da Sammy Ameobi bude taj polušpic
Vrlo talentiran igrač. Ako ga N'castle zadrži i nadogradi postojeću ekipu, moglo bi se desiti svašta, pa i to da imamo 7/8 (kojeg li već? :mrgreen: ) "velikana" u EPL. :mrgreen: Naravno, za to su potrebna dobra gadjanja na marketu. :mrgreen: A do sada nije išlo slabo.Ba i Cabaye su zgodici ,samo takvi. :D Još par takvih i eto ga. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 02 dec 2011, 22:54

Arnelinho je napisao/la:
Monolog je napisao/la:a da Sammy Ameobi bude taj polušpic
Vrlo talentiran igrač. Ako ga N'castle zadrži i nadogradi postojeću ekipu, moglo bi se desiti svašta, pa i to da imamo 7/8 (kojeg li već? :mrgreen: ) "velikana" u EPL. :mrgreen: Naravno, za to su potrebna dobra gadjanja na marketu. :mrgreen: A do sada nije išlo slabo.Ba i Cabaye su zgodici ,samo takvi. :D Još par takvih i eto ga. :lol:
svake godine po 2 zgoditka taktika :D evo prosle godine su zgodici bili Tiote i Ben Arfa, ove godine Ba i Cabaye, ali su otišli Barton, Enrique, Carroll tako da nije dovoljno samo pogađat sa igračima, treba ih i zadržat...da digneš klub na nesto vise....
nadam se da ce Santon i Marveoux proigrati kad dobiju minutazu...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 dec 2011, 14:14

Newcastle je oštećen, Luiz je trebao dobiti crveni, ali šta se može sad. Krul ponovo fantastičan :lol:
R. Taylor se treba vraćati, ostaje dosta praznog prostora za Sturridgea, za sada ga on ne zna iskoristiti... Na Dembu ne treba trošiti riječi, kakvu je šansu imao, šteta pa je Cech na golu :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 dec 2011, 15:30

Tek sad dođoh sa jedne utakmice, pa ne mogu komentarisati ništa u vezi 'Castle - Chelsea. Što je Luiz treb'o pocrveniti? Vidim da je dobio žuti na samom startu tekme, al' ne znam zašto. I, je li to Coloccini povrijeđen?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 03 dec 2011, 15:40

Monolog je napisao/la:Tek sad dođoh sa jedne utakmice, pa ne mogu komentarisati ništa u vezi 'Castle - Chelsea. Što je Luiz treb'o pocrveniti? Vidim da je dobio žuti na samom startu tekme, al' ne znam zašto. I, je li to Coloccini povrijeđen?
Coloccini se povrijedio, ali nisu leđa nego bedro.

Taj žuti Luiza je vrlo lako mogao, tačnije trebao biti crveni. Ostatak tekme Chelsea bolji i zaslužena pobjeda.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 dec 2011, 15:42

pa-pa ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 03 dec 2011, 15:46

Monolog je napisao/la:Tek sad dođoh sa jedne utakmice, pa ne mogu komentarisati ništa u vezi 'Castle - Chelsea. Što je Luiz treb'o pocrveniti? Vidim da je dobio žuti na samom startu tekme, al' ne znam zašto. I, je li to Coloccini povrijeđen?
Chelsea je bio bolji ali nista ne bi bilo isto da je Dean pokazao crveni Luizu koji je povlacio Dembu kao zadnji igrac odbrane.Imao je i Newcastle svoje sanse ali Chelsea je bio bolji.Krul iako je primio tri gola bio odlican.Danas najlosiji po meni Simpson i R.Taylor a nisu nesto posebno pokazali ni Lovenkrands ni Obertan.Mladji Ameobi ce za koju godinu biti zvijer.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 dec 2011, 15:47

Trebao je dobiti crveni. Colocinni se povrijedio, usao je perch i tada je sve otislo u k... Pa kasnije Ameobi precka, Ba stativa, pa Drogba umalo sam sebi zavali ( pogodio vlastitu precku). I onda pred kraj se povrijedio steven taylor i nije mogao nastaviti (a izvrsili sve 3 izmjene) i tu je nastala rupa i primili jos 2 gola....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 dec 2011, 15:52

Jbg, ja sam očekiv'o nešto više. Al' nadam se da ništa ozbiljnije nije sa Colom i Taylorom. :( Nisam mog'o gledati meč, tako da ne mogu govoriti o tome da l' smo zaslužili ovako visok poraz ili ne. Večeras ću, ako budem mogao, odgledati snimak tekme i onda suditi o istoj. Mada, kad već znam rezultat, ne znam da l' ima potrebe da gledam. :lol:
Pročitah na Chelseaovoj temi da je Krul dobro branio. Ništa novo, moram reći. Stvarno brani odlično tokom cijele sezone. :D
Uglavnom, ne'amo više najbolju odbranu lige, al' i to se moralo jednom desiti. Ništa, ovo je bilo razdoblje izuzetno teških utakmica (City, United, Chelsea), te se nadam povratku na pobjedničke staze u narednom periodu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 dec 2011, 15:58

Monolog je napisao/la:Jbg, ja sam očekiv'o nešto više. Al' nadam se da ništa ozbiljnije nije sa Colom i Taylorom. :( Nisam mog'o gledati meč, tako da ne mogu govoriti o tome da l' smo zaslužili ovako visok poraz ili ne. Večeras ću, ako budem mogao, odgledati snimak tekme i onda suditi o istoj. Mada, kad već znam rezultat, ne znam da l' ima potrebe da gledam. :lol:
Pročitah na Chelseaovoj temi da je Krul dobro branio. Ništa novo, moram reći. Stvarno brani odlično tokom cijele sezone. :D
Uglavnom, ne'amo više najbolju odbranu lige, al' i to se moralo jednom desiti. Ništa, ovo je bilo razdoblje izuzetno teških utakmica (City, United, Chelsea), te se nadam povratku na pobjedničke staze u narednom periodu.
Krul je odbranio penal i nekoliko cistih zicera... Al eto drago mi je sto smo prosli 3 najteze utakmice. Sad idu lakse utakmice, samo se nadam da nije nista ozbiljno sa stevenom i colom...

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 03 dec 2011, 15:59

Monolog je napisao/la:Jbg, ja sam očekiv'o nešto više. Al' nadam se da ništa ozbiljnije nije sa Colom i Taylorom. :( Nisam mog'o gledati meč, tako da ne mogu govoriti o tome da l' smo zaslužili ovako visok poraz ili ne. Večeras ću, ako budem mogao, odgledati snimak tekme i onda suditi o istoj. Mada, kad već znam rezultat, ne znam da l' ima potrebe da gledam. :lol:
Pogledaj bilo je precki stativa penala.Nije zasluzeno 3:0 da izgubite zasluzili ste pogodak.Ameobi precka,Terry skida loptu sa linije uglavnom kao sto kazes slijedi vam laksi raspored i nadat se da vam Colo nije teze povrijedjen jer onaj Perch ga sigurno ne moze zamijeniti.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 03 dec 2011, 15:59

imali smo 1 stativu i 2 precke, i onda se steevn taylor ozljedio i primili smo još 2 gola na kraju..pa sad izgleda da je chelsea lagano uzeo bodove ali do neke 85'min je bilo vrlo opasno za njih.....

jbg cim nema 2-3 igraca odma je raspad sistema....pretanka klupa i to..

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 dec 2011, 16:35

zadnjih 10 minuta odigrali bez ijednog stopera u sastavu :roll:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 dec 2011, 16:55

Realan rezultat bi bio 3-2 ili 2-1 za Chelsea, nikako onih 3-0. Krul je odličan golman ,a i branio je odlično. :)

PS. @gloryhunter: N'castle je izgubio Bartona (ja ga ne volim, znaš zašto) i neke druge igrače, al' je puno pridobio formiranem "mozga ekipe" Cabaye-Hatem-Tiote. :) Krul je veliko otkriće i jedan od najboljih golmana EPL-a, a Colochini je sasvim solidan štoper. Ameobi je takodje otkriće (nepamtim koji igrač Castela mi je bio tako drag kao on, možda Obafemi), a koliko sam upratio kroz EPL i repku Engleske, igra lijevo krilo, tako da vam preostaje još samo pronaći desno kvalitetno krilo i konkurentan vezni red je tu. ;) Napadač(i) su više nego solidni i onda preostaje da se radi na odbrani. To uopće ne izgleda puno koliko se čini. Rek'o bi da ste na nivou Tottenhama iz doba Martina Jola. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 dec 2011, 13:31

Toon lose Taylor for season :(
Newcastle defender to have Achilles surgery on Monday

Newcastle have confirmed that Steven Taylor will undergo Achilles surgery on Monday and is likely to be sidelined for the remainder of the season.

The centre-back limped off during the closing stages as the Magpies went down 3-0 at home to Chelsea in the Premier League on Saturday.

Alan Pardew admitted after the final whistle that he feared it could be a serious problem, and scans have now revealed the extent of the damage.

Taylor will now be sent for an operation that will leave him facing a lengthy spell of rehabilitation.

A statement on the club's official website read: "Steven Taylor sustained an Achilles injury yesterday at the end of our game with Chelsea.

"After medical assessment he will be having surgery tomorrow and it is likely he will be out for the rest of the season."

The news, while not unexpected, will come as a huge blow to Pardew, who also saw skipper and Taylor's central defensive partner Fabricio Coloccini hobble off against Chelsea with a thigh strain.
Key man

Coloccini will be a doubt for next Saturday's trip to Norwich in which James Perch, who replaced him against Chelsea, is certain to start.

Pardew has been able to field the same back five in each of the Magpies' 14 games to date this season, and that has proved a significant factor in the club's fine start.

However, there was always an awareness that, with Mike Williamson still working his way back to fitness after a broken arm and an ankle problem, there was a lack of depth in the defensive area.

That absence of genuine cover has now been exposed and Pardew's squad will be tested to the full as they attempt to negotiate the next few weeks until the manager can attempt to address the situation during the winter transfer window.

Taylor will be a particular miss after proving one of the club's key men in their recent revival.

Greenwich-born, but Tyneside-raised, he has established himself as one of the first names on the team-sheet with a consistency which has led his manager to repeatedly recommend the former England Under-21s captain to senior boss Fabio Capello.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 dec 2011, 14:52

Šteta za Stevena. :( Još sad i bez Coloccinija i Williamsona. :( Perch će morati popuniti poziciju jednog stopera. Ko li je drugi? :mrgreen: Kadar? :mrgreen:
A, vala je i red da Santon dobije šansu na lijevom beku. Pa nije valjda doveden da non-stop sjedi na klupi?! Raylor je silovan od strane Sturridgea, a to se ne smije dešavati više. Dakle, krajnje je vrijeme da i Bambi dobije svoju šansu i pokaže zbog čega je u biti i doveden na St. James Park. :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 dec 2011, 09:45

Danas kontra Norwicha. Taylora, kako već znamo, nema do kraja sezone, a Coloccini je upitan (mada, vjerujem da ni njega neće biti, al' još se ništa ne zna). :mrgreen: To bi trebalo značiti da će Perch biti jedan stoper. :lol: Jadna majka. :lol: Ko bi mog'o biti drugi? Kadar? :roll: Jooooj. Ne treba zaboraviti povrede i u veznom redu. Nema Tiotea, a čovjek koji ga je dobro mijenjao u posljednje vrijeme (Guthrie), je također odsutan. :( Kad sam već kod Guthriea, spominje se mogući prelazak u Aston Villu. Valjda neće biti ništa od ovoga. Vjerovatno ćemo Goslinga gledati uz Cabayea. Mada, možda se nešto promijeni, ko zna? Jonas se vraća nakon odrađene suspenzije, što je veliki plus za 'Castle. :D

Inače, posljednja pobjeda je bila kontra Evertona (prije nešto više od mjesec dana). Dobro, u prethodna 3 meča su Svrake igrale sa najtežim mogućim protivnicima (City, United, Chelsea), tako da je bilo i za očekivati ovakav ishod. :mrgreen:

Pardew je 2010. godine vodio Southampton do pobjede kontra Kanarinaca. Završilo je 0:2, čisto da se zna. :mrgreen: Da hoće i danas biti tako. :mrgreen:

Moja prognoza 1:2. Strijelci nisu bitni. :mrgreen: Što se mene tiče, mogu i tri autogola. :lol:

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 10 dec 2011, 10:57

Demba Ba usreći nas danas :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 dec 2011, 16:49

gloryhunter je napisao/la:Demba Ba usreći nas danas
Šta veliš, a? :mrgreen:

Santon dosta dobar. Cabaye. :shock: Dobro je, kako je moglo biti. Kont'o sam da će nakon gola biti totalna izgubljenost, al' ništa od toga (uostalom, kao i u dosadašnjem dijelu sezone). Moglo bi se ovdje doći do 3 boda. :mrgreen:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 dec 2011, 17:03

Nek` padne jos jedan gol da uzmem pare. Hajde Demba. :)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Poligon10 i 3 gosta.