Snooker
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Snooker
Selby je ušao u glavu O'Sullivanu, tako da Ronnie može biti prezadovoljan sa 5-3 i to nakon što je ukrao posljednji frejm na crnu kuglu Selbyju.
Selby igra očajno i ne može ponoviti ovakvu sesiju - Ronnie pak igra na nekom svom standardnom nivou - 93% je odličan procenat.
Selby igra očajno i ne može ponoviti ovakvu sesiju - Ronnie pak igra na nekom svom standardnom nivou - 93% je odličan procenat.
Someone's mouth said paint them all red.
- Cautinho
- Kontakt:
Oboje su slabi.Raketa je zaista na sleep modu,nadam se da će se okrenuti do sutra stanje,ali je bi bilo ni lose kad bi Selby odnio naslov.
Keep walking.
- NoName
- Kontakt:
Raspored nikako nije išao na ruku Selbyu kao ni Robertsonu, Ronnie odmoran, teško će ovo biti za Selbya posebno kako meč bude odmicao
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

O’Sullivan scored 500 points in comparison to Mark Selby’s 297 and his pot ratio was 92% in comparison to Selby’s 84%
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Ko je zensko od njih dvojice?Cautinho je napisao/la:Oboje su slabi.Raketa je zaista na sleep modu,nadam se da će se okrenuti do sutra stanje,ali je bi bilo ni lose kad bi Selby odnio naslov.
Malo losiji snuker, ali zato sto je Roni van ritma, a Selbi voli ovako mrljaviti.
- BluesForever
- Kontakt:
Ubi Rooni Selbya,Selby pravi i previše grešaka, ako ovako nastavi možda se ovo finale završi sutra u trecoj sesiji.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Selby pravi totalno cudne poteze, nije mi jasan nikako...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Ma Selbi je istrosen, i psihicki i fizicki
Moze se on malo popraviti, ali i Roni ce poluditi i ponovo uzeti 4-5 frejmova zaredom i prakticno rijesiti finale...

FORZA MARŠAL !!!
Ronnija bi nekad prije onakav faul na braun kugli i gubitak frejma totalno izbacio iz takta,ovaj Ronnie danas odgovara
velikim brejkom,jednostavno takve stvari izvlace najbolje iz njega
velikim brejkom,jednostavno takve stvari izvlace najbolje iz njega
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
Evo trocifreni brejk. U inat.
Jednostavno je najbolji na svijetu.
Jednostavno je najbolji na svijetu.
Ja gazde, ko iz vagine 

Vidi se na Selbyu da je puno istrosen jednostavno nema snage i kreativnosti za one duge defanzivne razmjene kao u duelu sa Neilom,mislim da ce sutra u jutarnjoj sesiji izgledati jos gore,pogotovo ao bude imao veci zaostatak veceras.
Malo mi je zao zbog toga iako sam veliki Ronnijev fan,cini mi se nekako kao neravnopravna borba.
Malo mi je zao zbog toga iako sam veliki Ronnijev fan,cini mi se nekako kao neravnopravna borba.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Napisa jedan lik na tviteru maloprije...da je Roni od pocetka karijere bio ovako psihicki stabilan imao bi 20 titula SP-a 
Dobro, mozda ne toliko, ali sigurno da bi broj titula bio mnogo, mnogo veci. Ali opet, vjerovatno tad ne bi posjedovao ovu ekscentricnost
Ja sam ubijedjen da on ovo uzima, samo je pitanje koliko ce frejmova izgubiti.

Dobro, mozda ne toliko, ali sigurno da bi broj titula bio mnogo, mnogo veci. Ali opet, vjerovatno tad ne bi posjedovao ovu ekscentricnost

FORZA MARŠAL !!!
-
- Kontakt:
Pa dobro, malo alkohol, malo depresija, malo k...obolja
A samo kad hoce, to je neminovno.

A samo kad hoce, to je neminovno.

World Snooker @WorldSnooker1 6m
The Rocket has now made 12 centuries in the tournament, four short of the record set by Stephen Hendry in 2002.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ronnie je genije,to cini mi se jedini normalan odgovor,svi geniji su pomalo nerazumljivi.hodža je napisao/la:Napisa jedan lik na tviteru maloprije...da je Roni od pocetka karijere bio ovako psihicki stabilan imao bi 20 titula SP-a
Dobro, mozda ne toliko, ali sigurno da bi broj titula bio mnogo, mnogo veci. Ali opet, vjerovatno tad ne bi posjedovao ovu ekscentricnost![]()
Mislim da je tih 20 pretjerano obzirom da je generacija,odnosno igra u vremena sa najvecim brojem vrhunskih igraca,ali opet nije kasno,sledece godine Hendry pada sigurno kad su trocifreni u pitanju a mozda i po broju titula

SLOBODA NAVIJAČIMA
Vec preko 1000 poena u 15 frejmova...duplo vise od Selbija, koji ima najbolje mjesto u dvorani za gledanje Ronija 

FORZA MARŠAL !!!
Popravi se Selby,moglo bi ovo bit zanimljivo do kraja.
Ronnie definitvno nebi trebao igrat defanzivne udarce,jer je tuta ziva sto se tice tog segmenta te igre
Steta sto uskoro zavrsavaju,mogo bi ih do jutra gledat
Ronnie definitvno nebi trebao igrat defanzivne udarce,jer je tuta ziva sto se tice tog segmenta te igre

Steta sto uskoro zavrsavaju,mogo bi ih do jutra gledat

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
nevjerovatno je koliko je grešaka selby napravio i opet gubi samo tri frame-a razlike
bilo bi cool da se sutra zakuha
bilo bi cool da se sutra zakuha

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.