Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nihco

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la nihco » 08 dec 2011, 16:25

pape rece da igraci koji igraju standardno u belgiji, mogu biti reprezentativci. zukanovic je vec 2 godine medju boljim stoperima lige ,njegov tim ove sezone ima trecu najbolju odbranu, pa nista?
s druge strane, pape rece da austrijska liga nema kvalitet za bih reprezentaciju, a mravac redovno na spisku!? ali je dobra kazahstanska izgleda, i izraelska, i njemacka amaterska.......joj pape
Sent from my Commodore 64

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 08 dec 2011, 17:05

Hasagic,Sehic i Visca igraju

http://www8.livetv.ru/webplayer.php?t=c ... ci=92&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 08 dec 2011, 17:08

santos je napisao/la:Hasagic,Sehic i Visca igraju

http://www8.livetv.ru/webplayer.php?t=c ... ci=92&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;
sve kontam jel ovo hasagic na golu :D posto nisam gledala prije sastave
bas mi je drago sto brani
...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 dec 2011, 18:33

Adi_Zepce je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Vrijedi li ovaj Zukanovic sta? Igra centar-halfa i cini mi se da je dosta cesto u timu kola u Belgiji...
Moze igrati dvije pozicije,stopera i defanzivca.Gledao sam ga 2-3 puta mogu reci da je za klasu bolji od Mravca.Ima jako dobar i precizan udarac,pa je cesto izvođač i slobodnih udaraca.
Posebno ga "krasi" njegova visina (oko 1.90),pa je logicno da sa ovim visnom gospodari kaznenim prostorom kada su u pitanju centarsutevi ili korneri :mrgreen:
Pa onda nema tu puno razmisljanja. Dat mu poziv sto prije. Nadam se da je Mravac otpisan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nihco

Post Postao/la nihco » 08 dec 2011, 19:40

nije lose , buric i sehic najbolji golmani poljske i turske lige, u posljednjih 8 tekmi, od kada su stali na go
Sent from my Commodore 64

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 dec 2011, 00:55

Iskreno sumnjam da ce ukoliko Pape ostane Zukanovic dobiti pozvi,jer je Mravac zagarantovan u reprezentaciji.Mislim,presmijesno je da igrac iz predzadnje ekipe Austrijske lige koja je duplo losija od Belgijske bude clan reprezentacije,a jedan Zukanovic koji sa svojim Kortijkom se bori za izlazak u Euro takmicenja nema mjesta u repci.
Zukanovic je mladi sest godina od Mravca,i sigurno ce napredovati u svojoj karijeri.Za njega su zainteresovani do skora bili Bayer,Hanover,Valenciens i Anderlecht.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 dec 2011, 01:08

Nisam gledao tog Zukanovica, ali sam vec prije cuo za njega kao najboljeg igraca AS Eupen, koji je ispao u 2. ligu. TM ga ocjenjuje na 700.000. Mislim da Susic njega i Cocalica treba malo vise pratiti. Besic dok ne zaigra za HSV ili neku drugu ekipu, ne bi trebao imati prednost nad ovima.

http://www.transfermarkt.de/de/ervin-zu ... 44059.html" onclick="window.open(this.href);return false;

p.s.Haris Vuckic.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 dec 2011, 01:18

Adi_Zepce je napisao/la:Iskreno sumnjam da ce ukoliko Pape ostane Zukanovic dobiti pozvi,jer je Mravac zagarantovan u reprezentaciji.Mislim,presmijesno je da igrac iz predzadnje ekipe Austrijske lige koja je duplo losija od Belgijske bude clan reprezentacije,a jedan Zukanovic koji sa svojim Kortijkom se bori za izlazak u Euro takmicenja nema mjesta u repci.
Zukanovic je mladi sest godina od Mravca,i sigurno ce napredovati u svojoj karijeri.Za njega su zainteresovani do skora bili Bayer,Hanover,Valenciens i Anderlecht.
Do skora bili,i vise nisu?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 dec 2011, 02:32

harishp je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Iskreno sumnjam da ce ukoliko Pape ostane Zukanovic dobiti pozvi,jer je Mravac zagarantovan u reprezentaciji.Mislim,presmijesno je da igrac iz predzadnje ekipe Austrijske lige koja je duplo losija od Belgijske bude clan reprezentacije,a jedan Zukanovic koji sa svojim Kortijkom se bori za izlazak u Euro takmicenja nema mjesta u repci.
Do skora bili,i vise nisu?
Jednako su :D Svaki im se dan pridruzi i neko novi,ett sad ga i Gent zeli :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 dec 2011, 09:22

Bila bi velika steta da Vranjes, Zukanovic, Cocalic i Subasic ne dobiju pozive za reprezentaciju to nam je uz Pandzu i Mujdzu odbrana buducnosti jer tesko da ce Papac i Spahic zbog godina moci igrati do SP 2014. Al kako je Pape nesposoban mi cemo i dalje gledati Mravca i Besica kako prave krucijalne greske u odbrani.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 09 dec 2011, 09:38

vendeta87 je napisao/la:Bila bi velika steta da Vranjes, Zukanovic, Cocalic i Subasic ne dobiju pozive za reprezentaciju to nam je uz Pandzu i Mujdzu odbrana buducnosti jer tesko da ce Papac i Spahic zbog godina moci igrati do SP 2014. Al kako je Pape nesposoban mi cemo i dalje gledati Mravca i Besica kako prave krucijalne greske u odbrani.
Slazem se.

Neki dan pogledao ovog Zukanovica. Pa on je fenomenalan. :shock:

A kao sto kazes, Papac i Spahic su pri kraju, dakle jos ove kvalifikacije i to je to.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 dec 2011, 09:46

Ovi navedeni ko fol nece praviti krucijalne greske.
Sta ako ih ipak naprave ko je onda kriv,onaj ko ih je pozva ili ....onaj ko ih zaziva ili mozda sami od sebe?
Srbija je imala defanzivni red snova iz prejakih klubova pa je gresaka bilo milion i to pocetnicki a mi se ko fol nadamo boljem sa navedenim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 dec 2011, 11:10

harishp je napisao/la:Ovi navedeni ko fol nece praviti krucijalne greske.
Sta ako ih ipak naprave ko je onda kriv,onaj ko ih je pozva ili ....onaj ko ih zaziva ili mozda sami od sebe?
Srbija je imala defanzivni red snova iz prejakih klubova pa je gresaka bilo milion i to pocetnicki a mi se ko fol nadamo boljem sa navedenim.
pa ovi vec prave greske i realno nisu zasluzili poziv. zasto ne probati ove gore navedene ? gori ne mogu biti sigurno. vranjes je vec odavno zasluzio poziv.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 09 dec 2011, 11:11

jasmin10 je napisao/la:
pa ovi vec prave greske i realno nisu zasluzili poziv. zasto ne probati ove gore navedene ? gori ne mogu biti sigurno. vranjes je vec odavno zasluzio poziv.
i jedan i drugi.
...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 dec 2011, 16:28

A jesi i ti pametan, boze sacuvaj. Niko nije rekao da oni nece grijesiti al su ti momci u naboljim godimama i u naredne 4 godine bice u vrhuncu svoje karijere i to treba i reperezentacija da iskoristi. A po tvom nebi trebalo pozivati nove igrace neko samo ove iste pa da se i dalje svi zivciramo zbog Mravca koji ulazi u 30 a nije nikakvu karijeru napravio (isot vazi i za Maletica) ili Besica koji ima vise utakmica u reprezentaciji nego u klubu (a Pape poziva samo standardne igrace hahah).
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 09 dec 2011, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 dec 2011, 16:51

Upitao sam na TM za Zukanovica. Jedan Belgijanac, valjda navijac njegovog starog kluba je napisao ovo:
Ervin Zukanovic ist ein konstanter und kopfallstarker IV!Außerdem ist er bei Standardsituationen ziemlich torgefährlich!Konnte ihn letzte Saison während seiner Zeit bei der AS Eupen wöchentlich beobachten.Er hatte in der regulären Saison alle 30 Spiele über die 90 Minuten absloviert.Das zeugt von seinem fairen&guten Zweikampfverhalten(nie gesperrt)und von seine Fitness!Seit dieser Saison ist er bei Kortrijk ebenfalls unumstrittener Stammspieler!
Zukanovic je konstantan stoper sa jakom igrom glavom to jest u vazdusnim duelima.U prekidima je veoma opasan po protivnicki gol. Proslu sezonu sam ga pratio kod AS Eupen svake sedmice. U sezoni je odigrao 30 utakmica preko 90 minuta. To govori o njegovom fair i dobrom ponasanju u duelima (nikad suspendovan) i njevoj fizickoj spremi. I u ovoj sezoni u Kortrijk je neosporeni igrac prve postave.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 09 dec 2011, 20:16

dobar je zukanovic, bas sam ga upratila kad je mechelen igrao s njima prije par mjeseci...
...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 dec 2011, 20:22

vendeta87 je napisao/la:
A jesi i ti pametan, boze sacuvaj. Niko nije rekao da oni nece grijesiti al su ti momci u naboljim godimama i u naredne 4 godine bice u vrhuncu svoje karijere i to treba i reperezentacija da iskoristi. A po tvom nebi trebalo pozivati nove igrace neko samo ove iste pa da se i dalje svi zivciramo zbog Papca koji ulazi u 30 a nije nikakvu karijeru napravio (isot vazi i za Maletica) ili Besica koji ima vise utakmica u reprezentaciji nego u klubu (a Pape poziva samo standardne igrace hahah).
Yebo ti svoj nacin komuniciranja.I da, Papac nije napravio nikakvu karijeru????Drzi se ti curlinga,nije ovo za tebe :roll: .
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 09 dec 2011, 20:46

Pandza i Dialiba od pocetka protiv Anderlehta uglavnom na kontre koristeci brzinu Afro-Bosanca :mrgreen:

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 dec 2011, 20:51

harishp je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
A jesi i ti pametan, boze sacuvaj. Niko nije rekao da oni nece grijesiti al su ti momci u naboljim godimama i u naredne 4 godine bice u vrhuncu svoje karijere i to treba i reperezentacija da iskoristi. A po tvom nebi trebalo pozivati nove igrace neko samo ove iste pa da se i dalje svi zivciramo zbog Papca koji ulazi u 30 a nije nikakvu karijeru napravio (isot vazi i za Maletica) ili Besica koji ima vise utakmica u reprezentaciji nego u klubu (a Pape poziva samo standardne igrace hahah).
Yebo ti svoj nacin komuniciranja.I da, Papac nije napravio nikakvu karijeru????Drzi se ti curlinga,nije ovo za tebe :roll: .
To sam pogrijesio mislio sam na Mravca.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Edincapitano, GG3, Sveti i 48 gostiju.