NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 10 jan 2010, 15:30

Steve Urkel je napisao/la:jesam navijač širokog ali opet mi nije jasno,kako imamo puno veznih igraca a to nam je najbolji dio ekipe,obrana nam šteka a ne dovodimo branice,većinom nam veznjaci daju golove ne dovodi se napadač,vezni red nam je najbolji u ligi a pored tog se dovodi jedan iskusan argentinac i dobar brazilac,uz oporavljene kožula(reprezentativac do 21)i ljubića,neznam to je meni nagomilavanje igraca 10 igraca u vezi a od tog njih bar 5-6 su odlicni igraci,dok su u obrani teške rupe,jest da ima konkurencije ali meni će bit žao da npr jure ivanković jednu utakmicu ne odigra dobro i bit će izbacen iz sastava,dok za trupinu topiča u obrani i nemamo zamjenu...
gledaj i drugu stranu...

Topić je topina žešća. ja sam od kada je došao protiv njega ali u priliku on odradi posao i što je najvažnije jeftin je..imaš tu još Ćutuka,Brekala,Renata ....
Što se tiče veze istina da imamo mozda naj vezu,ali sta ako Wagner se ozljedi? onda nemas vezu nikako..ako bi se pokazao argentinac kao dobar igac,dobio bi opciju Wagnera u napadu,a znamo svi kakav je strijelac wagner..

ja bi se jos samo Perajice rijesio i odlično...a vjerujem da će uletjeti jos koji igrač do početka prvenstva...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 11 jan 2010, 13:03

ode vam martinović u austriju, zato su izgleda i stigli argentinci

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 jan 2010, 13:19

bh hrvat je napisao/la:ode vam martinović u austriju, zato su izgleda i stigli argentinci
1.brazilijanac defanzivni vezni i jedan argentijanac veznjak

a za martinovića prvi put čujem..uostalom on mi se nikad nije niti sviđao kao igrač..ovako ćemo barem neku odštetu dobiti

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 11 jan 2010, 13:30

zna li se nesto vise za martinovića,koji klub,ako će bit odštete ja bi volio da ode da se to bolje rasporede i da bude mjesta i za juru i ovog brazilca

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 11 jan 2010, 13:33

Kevin je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:ode vam martinović u austriju, zato su izgleda i stigli argentinci

a za martinovića prvi put čujem..uostalom on mi se nikad nije niti sviđao kao igrač..ovako ćemo barem neku odštetu dobiti
Ja se sjecam kad je taj Martinovic isao iz Zepca u Rusiju bilo u novinama kaze nikad se vise necu vrati u Premijer ligu i na kraju nema gdje nego ravno u Premijer ligu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 11 jan 2010, 14:46

koliko vidim na ovim slikama ovaj brazilac prava zvijer

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 11 jan 2010, 14:48

Bojim se da je siroki najveci kandidat za titulu...pa videcemo tu su i borac i sarajevo ostali nemaju bas neke sanse mozda zeljo

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 11 jan 2010, 14:57

pa dobro koliko znam vama još nitko nije otišao kao ni nama,ova pojačanja u nas (brazilac upisao nastup za u 18 reprezentacju)a argentinac igrao na početku karijere za river,ali pitanje je prilagodbe,ali opet ako ostanu svi ovi igraca favoriti smo

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 11 jan 2010, 14:59

Steve Urkel je napisao/la:pa dobro koliko znam vama još nitko nije otišao kao ni nama,ova pojačanja u nas (brazilac upisao nastup za u 18 reprezentacju)a argentinac igrao na početku karijere za river,ali pitanje je prilagodbe,ali opet ako ostanu svi ovi igraca favoriti smo
Potpisujem

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 jan 2010, 15:02

ja mislim da će biti jako zanimljivo na proljece..samo sad da se dogovore klubovi opet sa euromediom i bht-om za prenose i bit ce pravo, nego šta...

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 11 jan 2010, 15:05

Kevin je napisao/la:ja mislim da će biti jako zanimljivo na proljece..samo sad da se dogovore klubovi opet sa euromediom i bht-om za prenose i bit ce pravo, nego šta...
Ja bi uradio da se subotom prenosi jedna tekma koja bude u vecernjem terminu i jedna tekma nedeljom....i da oni placaju klubovima prenos a ne da klubovi traze da budu prenoseni

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 jan 2010, 00:08

Kevin je napisao/la:

Uff, plaaatio bi bilo kome jos jedno 100 maraka da hoce Martinovica uzeti. I Topica.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 jan 2010, 00:35

slika

I službeno je počelo

Jesenjski prvaci Bosne i Hercegovine N.K. Široki Brijeg su danas u 10:00 na službenoj prozivci počeli sa pripremama za nastavak sezone. Odmah se osjetila pozitivna atmosfera te vidna želja za treningom cijele ekipe.

Uz standardnu ekipu, lijepo je bilo vidjeti i rekonvalescente Danijela Kožula te Marija Ljubića koji se vraćaju nakon težih problema sa zdravljem. Uz ekipu je i Dino Ćorić, talentirani desni bočni igrač koji je ponikao u omladinskoj školi N.K. Široki Brijeg, a do sada je bio na posudbi u niželigaškim klubovima. Na prozivci je bio i novi Brazilac Luciano Xaver Lisboa dok kao i obično ostali Južnoamerikanci kasne tako i najavljeni Argetinac Hugo Asencio

Nakon odlaska Hrkaća u Japan i u stručni stožer su došla neka nova/stara imena. Damir Crnjac je ponovno kondicijski trener, a Ante Kokić je nakon što je dugi niz godina obnašao dužnosti u omladinskim pogonima postao pomoćni trener, desna ruka trenera Karčića. Pripreme će početi na trim stazi na Brijegu te u GSD Pecara.
...Život za Široki...

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 13 jan 2010, 08:43

Mario Pinjuh napustio redove Sirokog i presao u GOSK iz GABELE

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 jan 2010, 09:08

vlado lesinar je napisao/la:Mario Pinjuh napustio redove Sirokog i presao u GOSK iz GABELE
junior, bolje da ide na kaljenje..isto tako i Tomić otišao u Gošk,a još dvojica u Imotski

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 jan 2010, 21:23

Široki je ostao i bez jak odobrog fizioterapeuta koji je skupa sa Barbariće i hrkaćem otisao u Japan i potpisao na 2 godine...sretno Mijatoviću...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 13 jan 2010, 21:30

Kevin je napisao/la:Široki je ostao i bez jak odobrog fizioterapeuta koji je skupa sa Barbariće i hrkaćem otisao u Japan i potpisao na 2 godine...sretno Mijatoviću...
aaa bgti sve nam japanci pokupise u p.m. :evil:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 jan 2010, 22:32

Kevin je napisao/la:Široki je ostao i bez jak odobrog fizioterapeuta koji je skupa sa Barbariće i hrkaćem otisao u Japan i potpisao na 2 godine...sretno Mijatoviću...
Cuj, nisam znao da je i Dragan otisao. Legenda je on, nisam njegove odavno ni vidio, a prije standard bio nogometa kod nas igrati hehe. A nis', sretno, valjda ce mu se kao i ostaloj dvojici isplatiti financijski. Sto se tice Širokog Brijega, valjda vec u planu imaju zamjene adekvatne i prave ljude.

Asencio bi veceras trebao nekad biti u avionu ovamo. Wagner malo kasni, ali bi trebao biti tu prije ovog Argentinca.
...Život za Široki...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 16 jan 2010, 10:36

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

Uff, plaaatio bi bilo kome jos jedno 100 maraka da hoce Martinovica uzeti. I Topica.
jeli to iz razloga što nisu hercegovci........

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 16 jan 2010, 12:28

Dino Coric je iz omladinskog pogona dosao u A tim Sirokog Brijega

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, jurisicduska, lakilone, laszlo, MikiPirs i 26 gostiju.