gledaj i drugu stranu...Steve Urkel je napisao/la:jesam navijač širokog ali opet mi nije jasno,kako imamo puno veznih igraca a to nam je najbolji dio ekipe,obrana nam šteka a ne dovodimo branice,većinom nam veznjaci daju golove ne dovodi se napadač,vezni red nam je najbolji u ligi a pored tog se dovodi jedan iskusan argentinac i dobar brazilac,uz oporavljene kožula(reprezentativac do 21)i ljubića,neznam to je meni nagomilavanje igraca 10 igraca u vezi a od tog njih bar 5-6 su odlicni igraci,dok su u obrani teške rupe,jest da ima konkurencije ali meni će bit žao da npr jure ivanković jednu utakmicu ne odigra dobro i bit će izbacen iz sastava,dok za trupinu topiča u obrani i nemamo zamjenu...
Topić je topina žešća. ja sam od kada je došao protiv njega ali u priliku on odradi posao i što je najvažnije jeftin je..imaš tu još Ćutuka,Brekala,Renata ....
Što se tiče veze istina da imamo mozda naj vezu,ali sta ako Wagner se ozljedi? onda nemas vezu nikako..ako bi se pokazao argentinac kao dobar igac,dobio bi opciju Wagnera u napadu,a znamo svi kakav je strijelac wagner..
ja bi se jos samo Perajice rijesio i odlično...a vjerujem da će uletjeti jos koji igrač do početka prvenstva...