Reprezentacija Njemačke - Elf

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete od Elfa na SP 2022

1) da bude prvak
11
16%
2) polufinale minimum
14
20%
3) proći će grupu i dalje je sve moguće
11
16%
4) ispadaju u grupi ( za švabomrzce)
33
48%

Ukupno glasova: 69

proFCB
Kontakt:

Re: Reprezentacija Njemacke - Elf

Post Postao/la proFCB » 21 jun 2012, 16:18

Semir bvb je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Nakon sto je Mario Gotze izrazio svoje nezadovoljstvo sjedenjem na klupi,to isto je ucinio i njegov suigrac iz BvB-ea Marco Reus...
Prvi je Kroos izrazio nezadovoljstvo, pa tek onda Gotze i Reus. Marco Reus je do 30.juna. član BMG-a, tako da on ne može bit' Gotzeov suigrač iz BVB-a. ;)
to je stvarno jako bitno!!!
Stern des Südens

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 jun 2012, 16:37

amerosm je napisao/la: Cilj je razlikovati izmedju ZELJE i ZAHTJEVANJA za igrom. Normalno da svaki igrac zeli igrati i zeli da mu se ukaze prilika, a isto tako nije normalno da zahtjevas da igras iako se u prvoj postavi nalaze igraci koji su od tebe dosta kvalitetniji, iako na klupi imaju bar minimalno tri igraca koji posjeduju veci kvalitet od tebe.

Upravo tako...danas sam negdje citao te izjave Reusa i uopste nisam stekao utisak da pravi nekakve probleme...momak samo zeli da igra i da mu je zao sto nije dobio priliku(sasvim logicno)...slicno su govorili i Kroos i Gotze.Samo to pojedinci ne mogu shvatiti pa od ovog prave slucaj "Huntelaar".

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 21 jun 2012, 17:07

proFCB je napisao/la:Nakon sto je Mario Gotze izrazio svoje nezadovoljstvo sjedenjem na klupi,to isto je ucinio i njegov suigrac iz BvB-ea Marco Reus...
kako je krenulo sad ce josh iii Gundogan da izrazi svoje nezadovoljstvo!!!
hahahhahahha

eee necete vi u Bayern da predjete,eto vam grijte klupu elf-a!
haahhahahahhahahahahhahahhahahah
Nek oni griju klupu,doci ce red na njih,jos su mladi,uskoro ce biti nosioci igre Elf-a!
A "simpaticno zajapureni" Ulli i njegove pristalice nek placu sto nisu mogli dovesti ove natprosjecne talente! :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2012, 17:21

Zato je Hummels najbolji igrač Njemačke. Iznenadio sam se kad sam vidio da ima samo 23 godine. Treba ga u Želju dovesti :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 21 jun 2012, 17:26

Virtu4l je napisao/la:Zato je Hummels najbolji igrač Njemačke. Iznenadio sam se kad sam vidio da ima samo 23 godine. Treba ga u Želju dovesti :P
Da napreduje,jel? :D

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 21 jun 2012, 17:35

Pravo dobar i pravo tužan klip.

[youtube][/youtube]
24.04.1991.
Stern des südens

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 jun 2012, 17:47

slika

Govorio sam ja Vama da ce Lena Sarhi preoteti titulu, a Vi ste mi se smijali. :lol: :lol: Sarah je dozivjela ogroman pad i to sa pozicije broj 1 na poziciju broj 4. Pored Lene jos su je prestigle arogantna Cathy i djevojka Gomeza Silvia Meichel.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 jun 2012, 17:48

Ocekivanih prvih 11 Elfa za susret sa Grcima ;)

slika
slika

Grci, Elf i Bundesliga :)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 jun 2012, 17:56

amerosm je napisao/la:
Govorio sam ja Vama da ce Lena Sarhi preoteti titulu, a Vi ste mi se smijali. :lol: :lol: Sarah je dozivjela ogroman pad i to sa pozicije broj 1 na poziciju broj 4. Pored Lene jos su je prestigle arogantna Cathy i djevojka Gomeza Silvia Meichel.
Ma Lena i jeste prava bomba... :) Sad će se Legenda naljutit i pisat će odmah pismo Bild-u. :lol: :lol: :lol:

A Saraha i ova Gomina su odmah tik uz Lenu, na ovu Gominu nisam prije nešto puno ni obračao pažnju (mislim prije EURO-a), ali fina je fina, nekako baš ima ono nešto. :D :D

A Bild je ubacio Grcima Trojanskog konja, kako oni sami kažu. Naime ovaj novi Trojanski konj je jedan reporter Bilda koji se pojavio u hotelu gdje su smješteni Grci i malo ih provocirao. :) Razlog zašto mu je ovo uspjelo je taj, što Grci nisu rezervisali cijeli hotel za sebe, pa je bilo još mogućnosti da i ovaj reporter dođe tu do smještaja.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 jun 2012, 18:15

slika
Moj apač je najjači. Sine ponosan sam, ponosan. - Khedirin babo. :)

slika
Ja sam najpametnija i najljepša - Cathy Fischer, Hummelsova djevojka.

slika

I mene danas sunce obasjalo - ovaj momak lijevo.

slika
Jupiiiiiii, moj Mario je opet u prvoj postavi - Silvia, Gomezova djevojka.

slika
Ova Cathy mi stvarno nije ni do koljena, ali eto dobra je, slažemo se opet - opet Gomina Silvia.

Slike su sa utakmice Njemačka - Danska.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 jun 2012, 18:24

@ effe_sa

to su Khedirin otac i majka i opet neki pokemoni na forumu kazu isti nije Nijemac. :lol: :lol: :lol:
Nemoj dirati Cathy ipak je ona postigla takodjer nesta u zivotu i svoj BLW studij ravna sa uspjehom Hummelsa. :lol: :lol: :lol: Naravno uz to je jos prvak i osvajac kupa Njemacke.

U Utorak kada je Joakim svojim igracima dao slobodan dan, reporter BILD-a je u centru Danziga zabiljezio sljedecu sliku:

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Schweini nadji mu djevojku ziv bio. :lol: :lol: :lol: Hebote ovaj Badstuber pravo smotan. Pa samo ode u P1 i nek izabere reda radi. :lol: :lol:

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 21 jun 2012, 18:33

Mozda Holger nece da se veze za jednu,sta znas mozda ga on vista svaku noc drugoj :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 jun 2012, 18:42

@amerosm: Nemoj ti dirat Holgera, on jeste single, kako su to mediji nedavno objavili, ali je možda najveći hebač od njih. Znaš da su takvi uvijek najopasniji. On lafo single, a vamo drma :lol: A vidi ga uzvrtio se i oko Schweinijeve Sarahe..... :) :)

Inače kad smo krenuli o tim privatnim životima fudbalera Elf-a (tačnije s ovom zabavnom razbibrigom :) ), onda treba se osvrnut i na Ozila, za kojeg se takođe reklo da je trenutno single. Naime on je bio u vezi sa Anna Mariom Lewe , bivša supruga Pekka Lagerbloma, koji je nastupao za Werder. Anna Maria je inače sestra poznate njemačke pjevačice Sarahe Connor. Anna Maria je 7 godina starija od Mesuta, a prekinuli su zbog toga što se veza na daljinu nije mogla održat. Nakon odlaska Ozila u Madrid, nastale su te poteškoće, a koliko znam ona se nije mogla preselit u Madrid, nije želila napuštat Njemačku. Tako da se zna da ni Mesut nije mala maca i neki smotanko. :)

slika

slika

Ovde su sličice nekada sretnog para i usput još, ona je čak htjela prihvatit Islam zbog Mesuta.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 jun 2012, 18:46

smopiBVB je napisao/la:Mozda Holger nece da se veze za jednu,sta znas mozda ga on vista svaku noc drugoj :lol:
Vidiš kako si ti pametan forumaš. :) Uvidio sam ja to i prije. A vidiš odmah po mom postu iza tvog da se slažemo... :) :) :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 21 jun 2012, 19:33

effe_sa je napisao/la:
smopiBVB je napisao/la:Mozda Holger nece da se veze za jednu,sta znas mozda ga on vista svaku noc drugoj :lol:
Vidiš kako si ti pametan forumaš. :) Uvidio sam ja to i prije. A vidiš odmah po mom postu iza tvog da se slažemo... :) :) :)
Ma hajd da se bavarci i BvB-ovci u necem sloze,ako necemo o klubovima,igracima itd. bar mozemo oko zena :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 jun 2012, 19:40

@ effe_sa

najvaznije je nek se sutra vrti oko stopera Grcke i da ne dobije javnu opomenu - ostalo je manje bitno i samo je jedna vrsta osvjezenja pred utakmicu.

Joakim je na konferenciji za novinare rekao da njegovi igraci sutra moraju biti strpljivi i da moraju se moraju brze kretati i vise trcati i ono najvaznije da moraju pokazati instinkt ubice.
Inace DFB je naredio da se zatvore sve ulice koje vode ka hotelu - sto je policija i uradila. Prilikom ulaza u hotel osobe moraju imati propusnicu i moraju proci kroz dvije kontrole. Jednu kontrolu vrsi osoblje hotela dok drugu vrsi jedna firma koju je angazovao DFB. Pred dvoboj sa Grckom Joakim nista ne prepusta slucaju.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 jun 2012, 00:19

Sutra Grčka igra bez motora ekipe Karagounisa zbog kartona.

Igrači iz BvB previše su se uzdigli Reus i Gotze bi da igraju samo nema ko da im svira.Imaju čast da sjede na klupi Elfa i ovako se ponašaju. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 jun 2012, 01:36

effe_sa je napisao/la:@amerosm: Nemoj ti dirat Holgera, on jeste single, kako su to mediji nedavno objavili, ali je možda najveći hebač od njih. Znaš da su takvi uvijek najopasniji. On lafo single, a vamo drma :lol: A vidi ga uzvrtio se i oko Schweinijeve Sarahe..... :) :)
A šta ako je **** :mrgreen: :lol:
Čuj možda je najveći, možda i jeste ali možda on ganja Švajnija, a ne Saru znaju oni obojica da nemaju šta tražiti oko nje :mrgreen:

A sutra Grci padaju, Miro i Meša rješavaju utakmicu ;)
Prvi dva gola, drugi asistencije :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 jun 2012, 02:22

@ legenda

ti se ne javljaj. Bio si privremeno izdao Sarahu sto se avatara tice. :D :D

Prema procjeni reportera RTL-a i BILD-a sastav je poznat i jedina dilema je ko ce poceti u vrhu napada. Po meni sutra bi Klose trebao krenuti od prve minute jer je tehnicki potkovaniji i ima veci radijus kretanja, uz to je jos tehnicki potkovaniji, moze asistirati tj. otvara dosta prostora igracima iz drugog plana - tu prvenstveno mislim na Özila. Kod Gomeza imam osjecaj da bi se igra cijelo vrijeme svodila na to da on dobije jednu upotrebljivu loptu, i mislim da bi to vise odgovaralo Grckoj odbrani - jos pogotovo kada su ubacaji i skok igra u pitanju. Isto tako je poznato da ce se Boateng vratiti na mjesto desnog beka, jer i pored gola za mene je Bender bio prosjecan protiv Danske, jer je njegove rupe na desnoj strani morao cestim izlascima ztvarati Hummels.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 22 jun 2012, 03:04

Mogli bi sutra Grci izbaciti Njemacku masinu ? :D
.. nikad ne znas s ovim ludjacima ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.