GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la badblueboylivno » 17 sep 2010, 21:42

Arsenalisation je napisao/la:To je kad Bosanac sjedne na klupu kluba u propasti...Nikakvi Zajeci,Cire,i co. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cestitke i drugom "Muslimancini" SAMIRCINI KRALJU??!!! haha.... :mrgreen:
Ti si retard.

A vidim da vele da je Vahid najzaslužniji. NOT.

Zasluge za ovo idu jedino BBB, koji su dobro pritisnuli uza zid Mamića, i koji je nakon toga, u strahu, odlučio angažirati svjetsko trenersko ime, i dovesti par pravih pojačanja, i eto. Vahu jednostavno obožavam, otkad sam vidio kakva je čuda sa Lilleom radio, a i kasnije kad je sa meni dragim (tada dragim, sad mi se gadi) PSG-om uzeo kup Francuske, isvaka mu čast za taj obavljeni posao, a ovo što u Dinamu radi je strašno, veliki pljesak za dizanje ekipe do velikih visina, za iskorištavanje velikog postotka potencijala ove ekipe (to nije još sve) i za uvedeni profesionalizam Kad je jedan trener ostavio ekipu na Maksimiru na rastrčavanju poslije utakmice? I očekujem nastavak serije, očekujem pobjedu u Solunu.

Ali nagalašavam, da se Boysi nisu odlučili na ove korake, Dinamo bi vjerojatno ostao samo u HNL-u i gledao bi u leđa Hajduku i Rijeci i Slavenu i tako dalje. A ovako se vide rezultati bojkota.
Hayley <3

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 sep 2010, 21:45

badblueboylivno je napisao/la:
Zasluge za ovo idu jedino BBB, koji su dobro pritisnuli uza zid Mamića, i koji je nakon toga, u strahu, odlučio angažirati svjetsko trenersko ime, i dovesti par pravih pojačanja, i eto.
Vahu jednostavno obožavam, otkad sam vidio kakva je čuda sa Lilleom radio, a i kasnije kad je sa meni dragim (tada dragim, sad mi se gadi) PSG-om uzeo kup Francuske, isvaka mu čast za taj obavljeni posao, a ovo što u Dinamu radi je strašno, veliki pljesak za dizanje ekipe do velikih visina, za iskorištavanje velikog postotka potencijala ove ekipe (to nije još sve) i za uvedeni profesionalizam Kad je jedan trener ostavio ekipu na Maksimiru na rastrčavanju poslije utakmice? I očekujem nastavak serije, očekujem pobjedu u Solunu.

Ali nagalašavam, da se Boysi nisu odlučili na ove korake, Dinamo bi vjerojatno ostao samo u HNL-u i gledao bi u leđa Hajduku i Rijeci i Slavenu i tako dalje. A ovako se vide rezultati bojkota.
Reci da se šališ, molim te.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 sep 2010, 21:48

Ozbiljniji ne mogu biti. Maksimalna ozbiljnost.
Hayley <3

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 17 sep 2010, 21:54

Ovo je istina. Mamiću su se brojale sekunde do odlaska, svaki sljedeći poraz mogao je biti posljednji. Kad je vidio šta se sprema, bojkot Bbb, najugledniji novinari okrenuli mu leđa (Židak, Flak, Blažićko), onda je odriješio kesu, doveo Halilhodžića, doveo Tonela i spasio si poziciju.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 17 sep 2010, 22:01

Za ovaj Dinamo je jedinim djelom zaslužan i Velimir Zajec.

On je inzistirao na dovođenu Ante Rukavine koji se pokazao kao pun pogodak. Tko zna ko bi danas igrao u špici da Zajec nije inzistirao kod Mamića da dovede Rukavinu, možda Dodo ili Sivonjić. :?
Zajec je preporodio Sammira. Sammir je u Dinamu od 2007. i do dolaska Zajeca nije odigrao dvije poštene utakmice.. a onda BOOM!
Sa Vahom je Dinamo dobio pobjednički mentalitet, momčad djeluje sigurnija.. Prije sam samo čekao kad će primiti neki šugavi gol sa 40 metara, a sada mi se čini da je Vaha to iskorijenio. Vidi se da je čovjek stručnjak i tu svaka rasprava o Vahi kao treneru završava.

Sljedeća utakmica gradski derbi protiv Zagreba u nedjelju. Tu su imperativ sva tri boda.. Možda Vaha bude odmarao neke igrače jer su se dosta potrošili sinoć. Pa za osam dana "gostovanje" protiv Lokomotive, to bi trebao biti malo teži trening.. i onda 30.09. PAOK! Ako ponovimo igru od sinoć, pobjeda sigurno neće pobjeći. PAOK nije ni blizu na razini kvalitete kao Villareal. Iako ih ne treba podcjeniti, vjerujem u Vahu i igrače..
...što je više lome to je volim jače...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 sep 2010, 22:13

Da, i to se slažem. A sad po Hrvatskoj je*bu mater Zeki jer je izgubio 3-0 kod nekog Kopra. A Zekino javno traženje i molba, preko tv-a, dok je komentirao KU/EL za HTV, da se Sammir koristi u sredini, da je rođen za tu poziciju, a ne na krilu, je urodilo plodom tek kad je on došao, kad ga je doveo u formu u kakvoj nijedan Dinamov igrač godinama nije bio, kad je u dream teamu kola europskog natjecanja, kad vuče Dinamo i samo se čeka neka mega ponuda; doveo je Antu za sitniš, ponajviše zbog toga jer u PAO-u ima status božanstva, legende kluba, i riješio problem neefikasnosti kod Dinama, jer je ovaj strijelac svakog važnijeg gola u utakmicama koje je igrao. I sad mu se sve to zaboravlja i govori se da ne zna. Da im je*bem mater.

P.S. Vaha je u jednom intervjuu rekao da ima odlično spremljenu momčad, zahvaljujući Zeki. :)
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 17 sep 2010, 22:22

Dinamo je sa Vahom dobio ono što je tražio sve ove godine.
Svaka čast Zajecu, cijenim ga i kao igrača, i kao trenera, stručnjaka a najprije kao istinsku legendu kluba, ali vidi se ipak razlika kad on trenira momčad, i kad momčad trenira Vaha.
Za Zajeca smo igrali lijep nogomet, sa puno dodavanja ali sa malo šuteva prema golu i sa slabom realizacijom.
Sa Vahom igramo lijep nogomet, brz, dinamičan, sa brzom transformacijom iz obrane u napad, realizacija je na odličnom postotku..

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 18 sep 2010, 13:00

badblueboylivno je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:To je kad Bosanac sjedne na klupu kluba u propasti...Nikakvi Zajeci,Cire,i co. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cestitke i drugom "Muslimancini" SAMIRCINI KRALJU??!!! haha.... :mrgreen:
Ti si retard.

A vidim da vele da je Vahid najzaslužniji. NOT.

Zasluge za ovo idu jedino BBB, koji su dobro pritisnuli uza zid Mamića, i koji je nakon toga, u strahu, odlučio angažirati svjetsko trenersko ime, i dovesti par pravih pojačanja, i eto. Vahu jednostavno obožavam, otkad sam vidio kakva je čuda sa Lilleom radio, a i kasnije kad je sa meni dragim (tada dragim, sad mi se gadi) PSG-om uzeo kup Francuske, isvaka mu čast za taj obavljeni posao, a ovo što u Dinamu radi je strašno, veliki pljesak za dizanje ekipe do velikih visina, za iskorištavanje velikog postotka potencijala ove ekipe (to nije još sve) i za uvedeni profesionalizam Kad je jedan trener ostavio ekipu na Maksimiru na rastrčavanju poslije utakmice? I očekujem nastavak serije, očekujem pobjedu u Solunu.

Zar su oni jos uvijek "postojeca" skupina?...Torcida aposluti no.1.u hrvatskoj... :roll:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 sep 2010, 15:49

Da je na klupi protiv Villarreala bio netko od Vahinih prethodnika, Dinamo bi, kako to obično biva, izgubio, gledatelji bi tužni napustili stadion, igrači bi pognuli glavu...
- Ha, to je realnost, ipak je to klub iz lige petice - govorio bi tada Dinamov trener. Tako je bilo i s Hamburgom, Šahtarom, Werderom, Spartakom... Tako je bilo uvijek kad je u Maksimir dolazila iole ozbiljnija momčad. No u četvrtak je Vaha rekao - dosta. Vratio je nogomet u Maksimir, vratio je publiku, igračima je samopouzdanje podigao do neba.
- Sad ginemo jedan za drugog, kao nikad prije - opisao je stanje u svlačionici Šime Vrsaljko. Dinamo više nije europski autsajder, ne mora “skidati gaće” čim prijeđe Breganu. Na rođendan Davida Copperfielda, 16. rujna, Vaha je učinio najveće čudo. Nakon deset godina srušena je momčad iz lige “petice”, gospodski nogomet bez prekršaja pretvorio je u drski, bezobrazni... Sammira je pretvorio u vođu momčadi, koji je lomio španjolske zvijezde od 200 milijuna eura kao da su od stakla. Igrao je reprezentativno. Slaven Bilić nije ga gledao, njegovi prijatelji kažu da je bio u Njemačkoj, “snimao” Lakića i Iličevića. No Sammira, Vrsaljka, Badelja, neće moći dugo zaobilaziti. I ovakav Dinamo. Navijač “plavih” može biti ponosan, pobjednički duh opet stanuje u Zagrebu. Božić u Europi nakon 40 godina? Uh, kako to dobro zvuči...
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 18 sep 2010, 22:43

Kako pretjeruju ti novinari sa Vahom, pa to je van pameti...
http://www.powerplaymanager.com/r219458

TomoACM
Kontakt:

Post Postao/la TomoACM » 18 sep 2010, 22:47

Lishche je napisao/la:Kako pretjeruju ti novinari sa Vahom, pa to je van pameti...

X a lik koristi istu momcad i istu taktku kao i zajec

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 sep 2010, 00:10

TomoACM je napisao/la:
Lishche je napisao/la:Kako pretjeruju ti novinari sa Vahom, pa to je van pameti...

Kakve to veze ima?

Koristi i Benitez u Interu istu kao i Mourinho pa ih već polako sjebava. :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 sep 2010, 00:13

TomoACM je napisao/la:

Ma ja. Treb'o je prodati sve igrače i dovesti tridesetak novih. U pravu si. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 19 sep 2010, 00:22

TomoACM je napisao/la:

Ovo je vjerovatno jedan od najglupljih komentara koje sam procitao na forumu, a vjeruj mi, konkurencija je velika!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 sep 2010, 00:32

Da, lik je ubio ovim komentarom. slika

Alooo. šta vam je, novinari NE pretjeruju. Čovjek je donio dosad nepoznati PROFESIONALIZAM na Maksimir, nešto što nije viđeno na ovim prostorima. Pa vidite da polako **** igrače (Etto, Dodo), koristi najbolje što se ima, a ne onoga koga se mora prodati. Vidite da je maknuo Mamića starijeg iz javnosti, iz svlačionice. Vidite da Mamića mlađeg također nema nigdje. Vidite da su igrači igrali, po prvi put, s MUDIMA protiv ekipe iz PETICE. Igrači imaju relaksirajući trening nakon utakmice... eeej!!!

Vaha je bog, samo ja žalim što nije doveden ranije, jer sam u bojkotu i ne mogu ići na utakmice. :( i žalim što se vodstvo kluba nije ovako ponašalo ranije, a ne sad kad im zaista gori pod nogama.
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 sep 2010, 09:46

Vaha uoči Zagreba: Sve osim pobjede će me razočarati

Vahid Halilhodžić trenutačno je jedna od najtraženijih osoba u Maksimirskoj 128. I stoga je danas bilo dinamično u klupskim prostorijama. S Vahom razgovarali i novinari i obožavatelji od kojih je na poklon dobio i dres sa svojim imenom. A između svih tih intervjua „ugurala“ se i koneferencija za novinare na kojoj je trener progovorio o nedjeljnom gradskom derbiju u Maksimiru. Dinamo očekuje Zagreb, a ulaz na utakmicu (početak u 19h) je besplatan za sve gledatelje.

- Ova euforija me malo zatekla, no u svakom slučaju događa mi se puno finih stvari, ali poznajem nogomet i ne zavaram se, treba biti hladne glave, a ovakvi su lijepi trenuci rijetki – rekao je odmah na početku te upozorio kako se borba za dobre rezultate nastavlja.

- Teško se vratiti nakon velikog emocionalnog pražnjenja u normalu. Poslije euforije često dolazi razočaranje, a nedjeljna utakmica je lijepa zamka za nas, zato joj pristupam s puno pozornosti. I sve osim pobjede će me razočarati! – naglašava Vaha nakon čega se osvrnuo i na sastav ekipe u nedjelju.
- Otkako sam došao u Maksimir nisam isprobao samo Barbarića, dobit će i on prigodu, a protiv Zagreba za sastav konkurira i slovački napadač Jakub Sylvester. Dečko ima dobar njuh za gol i doprinjet će našoj realizaciji – otkrio je Halilhodžić dodavši kako se nakon pobjede nad Villarrealom bacio i na gledanje Zagrebovih snimki utakmica.

- Vidio sam nekoliko igrača koji zaslužuju pozornost, no bez obzira s kime Zagreb nastupio to je derbi u kojem slabiji uvijek ima želju i motiv pobijediti u tom trenutku jačega. Zato u derbijima i nema favorita. No, svojim ću igračima jasno reći da ne bi bilo dobro da nam se dogodi neko iznenađenje - rekao je Halilhodžić.

Vaha: Zašto u državnoj selekciji ne bi bio Bišćan, neka mi netko odgovori....zašto!?

Zbog čega me stalno pitate za Sammira, pa ja nisam izbornik Hrvatske nego trener Dinama - brani se Vahid Halilhodžić zagonetnim smiješkom, ne dvojeći da je brazilski Hrvat odnosno hrvatski Brazilac odavno trebao navući ‘kockasti’ dres. - Dopustite da odluči Slaven Bilić, vjerojatno je gledao našu utakmicu s Villarrealom...

Vaha kaže i ovo:

- Nije reprezentativni kandidat samo Sammir, imamo mi nekoliko pravih koji zaslužuju punu pozornost.

Bit će da misli na Badelja i Rukavinu, nisu daleko ni Vrsaljko ni Ademi...?

- Zašto u državnoj selekciji ne bi bio Bišćan, neka mi netko uistinu odgovori - zašto? Sad je u najboljim godinama, car na terenu. Trenerova produžena ruka. A i vratari, Lončarić i Kelava, imaju potencijal za nacionalni sastav.

Spada li Sammir među petoricu, u najlošijoj varijanti: desetoricu, najvećih igrača koje je trenirao Halilhodžić?

- On je ekstra klasa. Sjajan i kao osoba. Zato sam ga i imenovao zamjenikom kapetana Bišćana, njega i Badelja. Za stranca je to veliko priznanje.

Očito nije upoznat sa pričom Bišćan i reprezentacija. :lol:
Iako Bišćan sigurno nije loš kao zamjena, bolji je od **** Schildenfelda anonimusa kojeg Bilić forsira jer su mu igrači kod Ladića. :twisted:

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 19 sep 2010, 10:52

TomoACM je napisao/la:

STA NAPISA A OSTADE ZIV I CITAV.... :o :mrgreen: :D :lol: :) 8-) :twisted:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 sep 2010, 10:53

Arsenalisation je napisao/la:
TomoACM je napisao/la:

STA NAPISA A OSTADE ZIV I CITAV.... :o :mrgreen: :D :lol: :) 8-) :twisted:
Skoro se provalio kao ti svojim biserima. :mrgreen:

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 19 sep 2010, 11:00

A SAM IZRAZAVAO SVOJE MISLJENJE DOK JE OVO SKORO KAO TVOJE IZJAVLJIVANJE DA JE HRVATSKA VELIKA SPORTSKA SILA U SVAKOM DOMENU SPORTA TE DA CE TOTTENSHIT LAGANO U CL... :roll: :mrgreen:
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 sep 2010, 11:04

Arsenalisation je napisao/la:A SAM IZRAZAVAO SVOJE MISLJENJE DOK JE OVO SKORO KAO TVOJE IZJAVLJIVANJE DA JE HRVATSKA VELIKA SPORTSKA SILA U SVAKOM DOMENU SPORTA TE DA CE TOTTENSHIT LAGANO U CL... :roll: :mrgreen:
:lol:

Hrvatska je sportska velesila ako ćeš gledati broj stanovnika, i bazu sportaša.

Tottenham neće lako u CL ali je sigurno favorit za 4. mjesto ispred Aston Ville i Liverpoola.

Jel te još nešto muči ? :D

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.