bola dobro sta se primas ko saucesce,navijamo za Brotnjo,da se izjednacite,pa da bude zanimljivije....Vas su dobili nedavno,stoga sad su trenutno bolji za nijansu....jedini problem sto imaju manje para od vas.......plavobijeli je napisao/la:Posušje je jedna mlada i perspektivna ekipa koja može svakom da napravi problem,al mislim da Troglavu nemože.Ovi što najavljuju to su samo puste želje i lagano potpaljivanje,bolje bi im bilo da razmišljaju kako će sa Lokomotivom koja je jako dobra ekipa i nezaslužuje da bude ovako nisko,a Brotnjo neigra nešto posebno pa ako bude lakoćemo moglo bi biti ko i Troglavu sa ovim Grudama gdje smo se napatili više nego šta smo mislili.
Druga Liga - grupa Jug
- benfica1923
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
[*][url]Ne znam baš, Klis mi je objektivno nekako i najlošija momčad. I statistički je to tako. Imaju najlošiju gol razliku, najneunčikovitiji napad, najviše poraza. Ne znam zašto im je raspored dobar, jedino je za očekivati da dobiju Bigeste, ovo sve ostalo teško. Možda nešto na silu još bod-dva, ali sumnjam.
A kako misliš "s klisom kuci je uvijek spektakl"? Kakva je gore atmosfera? Gostujemo sad u subotu, ja se nadam sva tri boda da ćemo uzet.
[/quote]
1. najlosija momcad? objektivno si upravu za sve navedeno..slazem se
2. raspored? poredio sam sa lokomotivom i posusjem i daleko je povoljniji
3. koga mogu dobit? blizi se kraj sezone i mnoge ekipe nemaju nikakav motiv...neke i salju po 11 igraca samo
)) moglo bi se ubost stosta
4. klis-visici? nisam vas gledao al kolko znam da ste odlicna domacinska ekipa a vani utanko.....nisam siguran da cete odnjeti sva 3 boda...iako nesumnjam da ste jaci tim...1X
5.spektakl? a klis igra na gradskom stadionu Konjic iako imaju svoj...tako da nie to nista posebno....standardno za ovu ligu 50,100,ljudi...kako kad..a "spektakl" je sam nacin igre i zelja tih momaka za pobjedom iako se zna da nemaju kvalitet...hehe....
A kako misliš "s klisom kuci je uvijek spektakl"? Kakva je gore atmosfera? Gostujemo sad u subotu, ja se nadam sva tri boda da ćemo uzet.
1. najlosija momcad? objektivno si upravu za sve navedeno..slazem se
2. raspored? poredio sam sa lokomotivom i posusjem i daleko je povoljniji
3. koga mogu dobit? blizi se kraj sezone i mnoge ekipe nemaju nikakav motiv...neke i salju po 11 igraca samo
4. klis-visici? nisam vas gledao al kolko znam da ste odlicna domacinska ekipa a vani utanko.....nisam siguran da cete odnjeti sva 3 boda...iako nesumnjam da ste jaci tim...1X
5.spektakl? a klis igra na gradskom stadionu Konjic iako imaju svoj...tako da nie to nista posebno....standardno za ovu ligu 50,100,ljudi...kako kad..a "spektakl" je sam nacin igre i zelja tih momaka za pobjedom iako se zna da nemaju kvalitet...hehe....
- slogauskoplje
- Kontakt:
eto ti si bio na utakmici pa sve znašbenfica1923 je napisao/la:Necemo netocne informacije druze.Realno pisi,tj.otidji na utakmicu pa vidi malo.Ponisten cist gol gostiju u 5.minuti.Bolja momcad bila na terenu iako ih je bilo samo 11...Oceigledno nisi bio an tekmi,pa dajes netocne informacije.pozzzslogauskoplje je napisao/la:Sloga Uskoplje 2
Stolac 0
Jurina i Vrljić zabili, opet dosta prilika, šuteva ali samo dva gola, gosti bezopasni sa samo 11 igrača došli (zašto?)jednu-dvije prilike
iduće kolo po pobjedu na kupres
taj "čist gol" je pao tek nakon što je već ranije svirano zaleđe ili si neštop drugo (u)mislio
Sloga Uskoplje
Ma ljudi nema se sta pricat da Posusje iznenadi Troglava. Jasno je da gosti zele u rang vise, i ako Posusje ne mogu dobit, onda nisu ekipa za prvu ligu. A sto se tice rasporeda, za Troglav sam 100% siguran da ce kuci sviju pobijedit, pa i Tomislav u zadnjem kolu, a od gostujucih se jedino bojim Visica u 27. kolu...
Sto se tice Brotnja, sve je moguce, jer protiv Kamesnice su izgubili, a ja to nisam ni najmanje ocekivao. Ali, ako se ne varam, imaju gostovanje u Uskoplju, i tu, ako ne donesu pare, moglo bi biti svasta.
Sto se tice Brotnja, sve je moguce, jer protiv Kamesnice su izgubili, a ja to nisam ni najmanje ocekivao. Ali, ako se ne varam, imaju gostovanje u Uskoplju, i tu, ako ne donesu pare, moglo bi biti svasta.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Može li neko napisati raspored Brotnja i Troglava koji imaju do kraja sezone 
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- slogauskoplje
- Kontakt:
mi smo puni ko brod, nama pare ne trebajuHans je napisao/la:Ma ljudi nema se sta pricat da Posusje iznenadi Troglava. Jasno je da gosti zele u rang vise, i ako Posusje ne mogu dobit, onda nisu ekipa za prvu ligu. A sto se tice rasporeda, za Troglav sam 100% siguran da ce kuci sviju pobijedit, pa i Tomislav u zadnjem kolu, a od gostujucih se jedino bojim Visica u 27. kolu...
Sloga Uskoplje
Trebao bi se bojati i Jablanice, a i Vrapcica, gdje su ruzni tereni koji ne odgovaraju Troglavu, a pogotovo Lokosima gori, dok je Turbina kvalitetna i tesko cete ih dobiti.Hans je napisao/la:Ma ljudi nema se sta pricat da Posusje iznenadi Troglava. Jasno je da gosti zele u rang vise, i ako Posusje ne mogu dobit, onda nisu ekipa za prvu ligu. A sto se tice rasporeda, za Troglav sam 100% siguran da ce kuci sviju pobijedit, pa i Tomislav u zadnjem kolu, a od gostujucih se jedino bojim Visica u 27. kolu...
A sto ce tice gostovanja Brotnja u Uskoplju, ne zaboravite da su u Uskoplju kivni na Livnjake radi oduzeta 3 boda za zelenim stolom, to bi moglo nesto znaciti u toj utakmici
- badblueboylivno
- Kontakt:
I mi smo. Kupujemo utakmice, kako veli gore benfica, imamo para i idemo u Prvu ligu.slogauskoplje je napisao/la:mi smo puni ko brod, nama pare ne trebajuHans je napisao/la:Ma ljudi nema se sta pricat da Posusje iznenadi Troglava. Jasno je da gosti zele u rang vise, i ako Posusje ne mogu dobit, onda nisu ekipa za prvu ligu. A sto se tice rasporeda, za Troglav sam 100% siguran da ce kuci sviju pobijedit, pa i Tomislav u zadnjem kolu, a od gostujucih se jedino bojim Visica u 27. kolu...
Troglav ima redom:Benjo_AFC86 je napisao/la:Može li neko napisati raspored Brotnja i Troglava koji imaju do kraja sezone
@ Posušje, Stolac, @ Lokomotiva, Kupres, @ Višići, Kamešnica, @ Turbina, Tomislav
Brotnjo ima redom:
Lokomotiva, @ Višići, Turbina, @ Bigeste, Igman, @ Sloga Uskoplje, Grude, @ Stolac
pod @ pišem gostovanja, valjda shvaćaš amerikanizme
Dajem okladu, protiv bilo koga, da Troglav uzima sva 24 boda do kraja.

Hayley <3
- benfica1923
- Kontakt:
Nemoj davati netocne informacije i ne lazi previse..............prepricajes sta ti drugi slazu.............vozdraslogauskoplje je napisao/la:eto ti si bio na utakmici pa sve znašbenfica1923 je napisao/la:Necemo netocne informacije druze.Realno pisi,tj.otidji na utakmicu pa vidi malo.Ponisten cist gol gostiju u 5.minuti.Bolja momcad bila na terenu iako ih je bilo samo 11...Oceigledno nisi bio an tekmi,pa dajes netocne informacije.pozzzslogauskoplje je napisao/la:Sloga Uskoplje 2
Stolac 0
Jurina i Vrljić zabili, opet dosta prilika, šuteva ali samo dva gola, gosti bezopasni sa samo 11 igrača došli (zašto?)jednu-dvije prilike
iduće kolo po pobjedu na kupresšta onda pitaš ako ti već imaš neku svoju istinu.
taj "čist gol" je pao tek nakon što je već ranije svirano zaleđe ili si neštop drugo (u)misliobolja momčad?!
badblueboylivno je napisao/la: Troglav ima redom:
@ Posušje, Stolac, @ Lokomotiva, Kupres, @ Višići, Kamešnica, @ Turbina, Tomislav
Brotnjo ima redom:
Lokomotiva, @ Višići, Turbina, @ Bigeste, Igman, @ Sloga Uskoplje, Grude, @ Stolac

Po što ćemo?
P.S. Odmah ćemo regulirati pravila, znači ne računaju se bodovi sa zelenog stola.
www.facebook.com/hnkvisici
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne znam u što bih, mislio sam da će onaj tko se javi postaviti uvjete. Meni je sasvim svejedno, samo nek se tiče foruma. 
Hayley <3
A pfff, to je beznačajno.badblueboylivno je napisao/la:Ne znam u što bih, mislio sam da će onaj tko se javi postaviti uvjete. Meni je sasvim svejedno, samo nek se tiče foruma.
www.facebook.com/hnkvisici
- badblueboylivno
- Kontakt:
- benfica1923
- Kontakt:
hnkvisici je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la: Troglav ima redom:
Brotnjo ima redom:
Po što ćemo?![]()
P.S. Odmah ćemo regulirati pravila, znači ne računaju se bodovi sa zelenog stola.![]()
![]()
Znas da oce,sta ce bola uzeti........nema sanse!!!
-
torcida medugorje
- Kontakt:
ocemo se ja i ti kladiti po zivot da ce brotnjo prvak bitibadblueboylivno je napisao/la:A ništa onda. Povlačim okladu.
1950 <3
- benfica1923
- Kontakt:
Ajde neka.....samo naprijed!!!!torcida medugorje je napisao/la:ocemo se ja i ti kladiti po zivot da ce brotnjo prvak bitibadblueboylivno je napisao/la:A ništa onda. Povlačim okladu.
- slogauskoplje
- Kontakt:
Evo ja i bbblivno cemo se bacit u Duman (mjesto gdje izvire rijeka koja protice gradom, inace taj je izvor isto u gradu) ako Troglav izgubi titulu
Jel dogovoreno? 
A sta ja znam, od viska glava ne bolislogauskoplje je napisao/la:mi smo puni ko brod, nama pare ne trebajuHans je napisao/la:Ma ljudi nema se sta pricat da Posusje iznenadi Troglava. Jasno je da gosti zele u rang vise, i ako Posusje ne mogu dobit, onda nisu ekipa za prvu ligu. A sto se tice rasporeda, za Troglav sam 100% siguran da ce kuci sviju pobijedit, pa i Tomislav u zadnjem kolu, a od gostujucih se jedino bojim Visica u 27. kolu...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hans je napisao/la:Evo ja i bbblivno cemo se bacit u Duman (mjesto gdje izvire rijeka koja protice gradom, inace taj je izvor isto u gradu) ako Troglav izgubi tituluJel dogovoreno?
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.