Semir Štilić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

kimbo
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la kimbo » 12 avg 2011, 19:11

Meni je trenutno ispred i Ibricica i Misimovica ... Fakat nek ostane upisano da je bio Pape taj koji mu je dao sansu da odigra jednu normalnu minutazu. Nije odigrao najbolje ali se vidi da ima brzi korak od gore navedenih sto nam u ovom trenutku i treba. Uz tehiku naravno !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 avg 2011, 15:15

Navijaci Borussia Mönchengladbach-a negoduju poslije utakmice sa Stuttgartom. Kazu da im definitivno fali neko ko ce pokrenuti akcije naprijed i nadaju se dace uspjeti transfer Stilica. BMG jos uvjek pokusava prodati igrace, Bradley-a se moraju rijesiti. Financijski nisu bas najaci. Ako Stilic bude presao onda stvarno veoma kratko prije nego sto istekne prelazni rok.

Gledao sam utakmicu protiv Grcke jos jedanput, imao je dobre akcije i inace sam imao bolji utisak nego za vrijeme utakmice. Mozda je bilo i nervoze.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 14 avg 2011, 21:21

realno Misimovic je mnogo bolji od Stilica,pred kojim je buducnost,mlad je,ali igra u losoj ligi za razliku od Misketa koji igra u jednoj od 5 najjacih liga u Evropi...Misimovic nam je mnogo nedostajao protiv Grcke!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 avg 2011, 21:34

Principatus je napisao/la:Navijaci Borussia Mönchengladbach-a negoduju poslije utakmice sa Stuttgartom. Kazu da im definitivno fali neko ko ce pokrenuti akcije naprijed i nadaju se dace uspjeti transfer Stilica. BMG jos uvjek pokusava prodati igrace, Bradley-a se moraju rijesiti. Financijski nisu bas najaci. Ako Stilic bude presao onda stvarno veoma kratko prije nego sto istekne prelazni rok.

Gledao sam utakmicu protiv Grcke jos jedanput, imao je dobre akcije i inace sam imao bolji utisak nego za vrijeme utakmice. Mozda je bilo i nervoze.
Ma bilo je sigurno, nema drugog objašnjenja za 3/4 kritična centaršuta. Gledao sam ga i u Želji, i u Poljskoj, pa blizu sto puta sigurno kako besprijekorno izvodi prekide... Plus, imao je nešto drugačiju ulogu tu večer engo u Poljskoj.
Nadam se da će taj transfer proći, u Poljskoj on nema više prostora za napredak. Trebaju mu jače utakmice...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

19selo
Kontakt:

Post Postao/la 19selo » 15 avg 2011, 19:33

Trenutno na eurosportu 2 igra Stilicev Lech, a komentatori su ludi dvojac :D

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 15 avg 2011, 19:39

asistencija Stilica
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 avg 2011, 19:39

Divna asistencija Stilica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 15 avg 2011, 19:41

Principatus je napisao/la:Divna asistencija Stilica.
Nemoguce, neki strucnjak je ovdje rekao da Stilic nema dobar pas, ja ipak mislim da ti ne trebas vjerovati svojim ocima :mrgreen: .
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 15 avg 2011, 19:42

Štila majstor ;)
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 15 avg 2011, 19:43

jasko_juve je napisao/la:asistencija Stilica
+1

19selo
Kontakt:

Post Postao/la 19selo » 15 avg 2011, 19:44

Bravo Stilicu!!!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 15 avg 2011, 19:46

Dobar, dobar... Al ova dva komentatora su cudo takodje :D
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 15 avg 2011, 19:46

Evo je prva asistencija:

Kod: Označi sve

http://www.2shared.com/file/cNQVxLMv/Belchatow_0_-_1_Lech_Poznan_as.html
Doka sam ovu zakacio on dao i drugu asistenciju...Bice i ona za koji tren zakacena.. :) :)

Kod: Označi sve

http://www.2shared.com/file/9KCq2XED/Belchatow_0_-_2_Lech_Poznan_2_.html
Kacite na YT.
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 15 avg 2011, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 15 avg 2011, 19:49

nece valjda hattrick???? jok et ti ces!! hahhah

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 15 avg 2011, 19:49

stilic dominira 8-) a onaj rudnevs je zvijer, ovo mu je meni se cini 6(!) gol u 3 utakmice :shock:

edit: rudnevs 7. gol ukupno :lol:
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 15 avg 2011, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 avg 2011, 19:50

Hordas Doboj je napisao/la:Stvarno ne kontam zasto ga ovaj Susic ne zove konstantno kad je momak stvarno cudo sto je i veceras pokazao :evil:
jesil ti ovaj :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 avg 2011, 19:50

Bas me interesuje sta ce navijaci BMG-a reci poslije ove utakmice i cinjenice da jos nije clan njihove ekipe. :mrgreen:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 avg 2011, 19:54

Principatus je napisao/la:Bas me interesuje sta ce navijaci BMG-a reci poslije ove utakmice i cinjenice da jos nije clan njihove ekipe. :mrgreen:

jos jedna losa i neprecizna lopta
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 15 avg 2011, 20:18

evo gledao sam 30 min utakmicu,,meni stvarno se ovaj Stilic kao igrac nesvida ima tehniku i zadnji pas odlican,, ali u 30 min nije imao ni jedan sprint od 20 metara ,, u def. ne pomaze nikako mozda je i rezultat kriv sto je vec
3-0 ali kretnja mu je slaba totalno bez lopte!!!! Pjanic mi je dosta bolji i pokretljiviji!!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 15 avg 2011, 20:21

Vrebac je napisao/la:evo gledao sam 30 min utakmicu,,meni stvarno se ovaj Stilic kao igrac nesvida ima tehniku i zadnji pas odlican,, ali u 30 min nije imao ni jedan sprint od 20 metara ,, u def. ne pomaze nikako mozda je i rezultat kriv sto je vec
3-0 ali kretnja mu je slaba totalno bez lopte!!!! Pjanic mi je dosta bolji i pokretljiviji!!
Da te to, navedeno, ne podsjeca na jos jednog igraca nase reprezentacije ? :D Koji je, da napomenem, neizostavan igrac nase reprezentacije godinama :D.

Mada, koliko ja znam, Stilic zna i da trci ukoliko je to potrebno, ali sada u zadnjih 20 do 30 minuta, vala niko nije ni trcao, sve su ih prebijali sa pasovima :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.