a da nisi malo ljubomoran? ja mislim da jesi.sanse nisu velike,ali postoje.uostalom,hoces to reci da su Džeko,Pjanic,Spahic i ostali poremeceni, jer su se nadali plasmanu na EP preko Portugala? ako se oni mogu nadati pobjedi protiv Portugala koji je za dvije klase jaci od BiH,ne znam zasto se Mandzukic i kompanija ne bi nadali bodu ili pobjedi protiv Španije.bice šta bude,što se mene tice moji su na EP napravili i vise nego sto sam ocekivao,4 boda i sanse za prolazak u cetvrfinale do zadnjeg kola.sasvim dovoljnobajern100 je napisao/la:Dobro ljudi moji pročitao sam puno izjava nakon utakmice Italija-Hrvatska i čitajući te
izjave gotovo svih igrača Hrvatske nemogu da skontam ili samnom nešto nije u redu ili
su ti ljudi malo poremetili........Na čemu zasnivaju svoje šanse za prolaz dalje kada su
one gotovo ravne nuli..Čuj sad moramo pobijedit Španiju. Volio bih neki komentar
GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Nada zadnja umire, i kao što reče prethodni forumaš ponosan smo narod, svaki narod treba takav da bude, da prvo probije psihološku barijeru, da bi mogao nešto napraviti u nekom kolektivnom sportu, a to nama fali, i to mnogo
Što se tiče zadnjeg kola grupe C, već sam pisao, tako da smatram da nemam šta da dodam
Što se tiče zadnjeg kola grupe C, već sam pisao, tako da smatram da nemam šta da dodam
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Španija ocekivano pregazila one levate, a Italijani nek se zapitaju malo.. 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Nije stvar probijati barijere, treba biti svjestan mogućnosti, ovo je već veliki rezultat, u igri si, a prvenstva su takva gdje ti je vrlo važna sreća, a čak mislim da smo i imali sreće u ove dvje utakmice, pa sada majstori moraju nešto i odigrati, a realno je da su Irci smjesni i da smo jučer za kujac igrali, nek dobiju crveni i nek poginu protiv Španjolske, zadovoljan kako god prođu.zizu1991 je napisao/la:Nada zadnja umire, i kao što reče prethodni forumaš ponosan smo narod, svaki narod treba takav da bude, da prvo probije psihološku barijeru, da bi mogao nešto napraviti u nekom kolektivnom sportu, a to nama fali, i to mnogo
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Nisi shvatio šta želim reći, svaka ekipa, naravno treba da bude svjesna svojih mogućnosti, ne možeš dovesti neke levate i govoriti im možete vi to i puniti im glavu, logično, al svaka ekipa treba da ima pobjednički mentalitet, ne bojati se, odigrati muški, hrabro, i u konačnici, kakav god rezultat bude, nisi posramio ni sebe, ni naciju.
Čist primjer je Irska
Čist primjer je Irska
Bože sačuvaj kakvi napaćeni likovi, ne smiješ ništa kontra Hrvatske reći, jesi li rek'o nešto odmah si nacionalista, ljubomoran, ovakav onakav, i gori...
Spustite se malo na zemlju, koji vam je racku?
Sta ces moj jaro ima svega na ovom forumu..mandraX je napisao/la:Bože sačuvaj kakvi napaćeni likovi, ne smiješ ništa kontra Hrvatske reći, jesi li rek'o nešto odmah si nacionalista, ljubomoran, ovakav onakav, i gori...
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Dobro treba se borit do kraja to su ipak reprezentacije samo Hrvatska treba poraditi na
tome da se nedesi igra kao iz prvog poluvremena protiv Italije
tome da se nedesi igra kao iz prvog poluvremena protiv Italije
Vidim da su mnogi uvjereni u prollaz Hrvatske, a sta ako se to ne ostvari ?
Spanija sigurno ide na pobjedu protiv hrvata oni ne kalkulisu, pored toga Italija ce poginuti da pobjede Irsku sto je i realno. Sem toga ova prica da se italijani boje rezultata "2;2" tj. je smjesna, ja sam siguran da ce prije Spanija da odigra za italijane, nego irci za hrvate.
Ostaje da vidimo, sve je do igraca.
Spanija sigurno ide na pobjedu protiv hrvata oni ne kalkulisu, pored toga Italija ce poginuti da pobjede Irsku sto je i realno. Sem toga ova prica da se italijani boje rezultata "2;2" tj. je smjesna, ja sam siguran da ce prije Spanija da odigra za italijane, nego irci za hrvate.
Ostaje da vidimo, sve je do igraca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
stolački provokator se opet javlja.za tebe znam 100% i da si nacionalista i da si ljubomoran(jos si svasta nesto,al ne bih to ovdje,mozda na pp),to si toliko puta pokazao na ovom forum.a šta ću ti ja,crkni od ljubomoremandraX je napisao/la:Bože sačuvaj kakvi napaćeni likovi, ne smiješ ništa kontra Hrvatske reći, jesi li rek'o nešto odmah si nacionalista, ljubomoran, ovakav onakav, i gori...
Bujrum na PP pa pojasni kad si navalio, baš me zanima kakav sam.ajvardedo je napisao/la:stolački provokator se opet javlja.za tebe znam 100% i da si nacionalista i da si ljubomoran(jos si svasta nesto,al ne bih to ovdje,mozda na pp),to si toliko puta pokazao na ovom forum.a šta ću ti ja,crkni od ljubomoremandraX je napisao/la:Bože sačuvaj kakvi napaćeni likovi, ne smiješ ništa kontra Hrvatske reći, jesi li rek'o nešto odmah si nacionalista, ljubomoran, ovakav onakav, i gori...
@ajvardedo drug moj zbog toga posta bi te mogli banovati, to ti je provociranje i vrijedzanje..ajvardedo je napisao/la:stolački provokator se opet javlja.za tebe znam 100% i da si nacionalista i da si ljubomoran(jos si svasta nesto,al ne bih to ovdje,mozda na pp),to si toliko puta pokazao na ovom forum.a šta ću ti ja,crkni od ljubomoremandraX je napisao/la:Bože sačuvaj kakvi napaćeni likovi, ne smiješ ništa kontra Hrvatske reći, jesi li rek'o nešto odmah si nacionalista, ljubomoran, ovakav onakav, i gori...
Cisto jaranski ti kazem.
Neke ljude zaista treba učiti ponašanju, u svakom narodu ima kukolja, to se pokazalo nebrojeno puta
Ne razumijem, što ne možemo k'o ljudi komentarisati uspijehe, odnosno ne uspijehe, tražiti greške u igri, kritikovati, a ne pljuvati
Ne razumijem, što ne možemo k'o ljudi komentarisati uspijehe, odnosno ne uspijehe, tražiti greške u igri, kritikovati, a ne pljuvati
nije problem,hvala što se brineš.ako njega nisu banovali što je pisao jucer gluposti koje veze sa sportom i europskim prvenstvom nemaju,valjda nece ni mene(nadam se da za ove iz Stolca ne vrijede dupli aršini)RedDevilS je napisao/la:@ajvardedo drug moj zbog toga posta bi te mogli banovati, to ti je provociranje i vrijedzanje..![]()
Cisto jaranski ti kazem.
Ja sam ti cisto jaranski rekao a sad ti vidi i ne samo ti nego bilo ko kako cete i sta cete.ajvardedo je napisao/la:nije problem,hvala što se brineš.ako njega nisu banovali što je pisao jucer gluposti koje veze sa sportom i europskim prvenstvom nemaju,valjda nece ni mene(nadam se da za ove iz Stolca ne vrijede dupli aršini)RedDevilS je napisao/la:@ajvardedo drug moj zbog toga posta bi te mogli banovati, to ti je provociranje i vrijedzanje..![]()
Cisto jaranski ti kazem.

859 - Spain set a new record for most passes in a match at the Euros (previous most was 778).
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 15 jun 2012, 11:23, ukupno mijenjano 2 puta.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ja jucer gledam neke slike navijaca iz Mostara sve to lijepo izgleda i neka ostane tako samo da se ne demolira grad ako ispadnu. Da se jednom hoce prestati sa tom podjelom grada, bilo bi nam svima bolje.
Jednostavno, Spanija je najjaca i svoju ce snagu demonstrirati protiv Hrvatske, ocekujem pobjedu sa najmanje 2 gola razlike, a Italija ce laganini sa Irskom, 1-0 ili 2-0...
Poredak:
Spanija 7
Italija 5
Hrvatska 4
Irska 0
Idemo dalje...
Poredak:
Spanija 7
Italija 5
Hrvatska 4
Irska 0
Idemo dalje...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Slican scenario i ja prognoziram.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.