mandraX je napisao/la:Bože sačuvaj kakvi napaćeni likovi, ne smiješ ništa kontra Hrvatske reći, jesi li rek'o nešto odmah si nacionalista, ljubomoran, ovakav onakav, i gori...
Spustite se malo na zemlju, koji vam je racku?
Ja sam zadnjih dana 4 puta došao na ovaj forum, i svaki puta sam vidio ovakav tvoj post, koji je apsolutno izvan konteksta i nema nikakve veze s trenutnom diskusijom niti s bilo kakvim zbivanjem na ovoj temi (barem u prethodnih desetak postova od objave te mudrosti gore). ajde da se barem neko posvađo ili prigovorio nešto, ali ne, ti ko da ga već imaš spremnog i samo copy-paste ga naljepiš ovdje kad ti se hoće..
mandraX je napisao/la:Dobro se nadati, i treba tako, al' treba imat' granicu...šta oni očekuju, da pobjede ili odigraju nerješeno protiv svjetskog prvaka? Šalite se, a?
Proći će gore nego Irska sinoć.
Više nade trebaju polagat' u Irsku, tu je koliko toliko realnije očekivat' neki kiks Italije, tu barem imaju neku šansu, oko 2-3%.
Hrvatskoj je ovo sedmo veliko prvenstvo, tako da više nego očigledno kako si ti taj koji je u krivu s takvim stavom i ti bi sebe trebo zapitat neke stvari.
Isto tako, kako si govorio za Italiju, da će bit razvaljivanje, točnije 3:0, i da kockasti nemaju apsolutno nikakve šanse... nakon jučerašnjih 1:1 samo si pognuo glavu, i u sljedećem postu napisao Španjolska - Hrv 3:0, nemaju teoretske šanse, šta oni očekuju itd! i onda kada Hrvatska izgubi 2:1, vjerojatno ćeš napisat, 'jesam vam reko!!!'
fenomenalni su mi takvi likovi