Reci mu to u lice ako smiješsamson je napisao/la:Mozda da umanji sa pumpanjem. Inace je fakat zivotinja ..
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jel mu babo sredio papire? Mislim na seinog babu, inace babo mu slabo moze sudzuka, ali nemam sliku koja to dokazuje.
/ttalk
/ttalk
babo inace nije legendaChuckie je napisao/la:Jel mu babo sredio papire? Mislim na seinog babu, inace babo mu slabo moze sudzuka, ali nemam sliku koja to dokazuje.
/ttalk
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
a nije ni rušilac, evo slike koja to dokazuje

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
to nije njegov babo, evo gaanonimni je napisao/la:a nije ni rušilac, evo slike koja to dokazuje

slican je rusilcu
na ovom forumu ima sasvim dovoljno krsnih momaka da od seje naprave sandzacku sudzukuanonimni je napisao/la:Reci mu to u lice ako smiješsamson je napisao/la:Mozda da umanji sa pumpanjem. Inace je fakat zivotinja ..
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
momak je legenda, i pravi pravcati sandzacki avlijaner,voli sudzuku a boks mu je hobi,bio je sparing partner adnanu caticu,ponekad i muhi hukicu,inace ima igracku tenka t-35,zato se vi zamislite dobro i skontajte da nece otici nikad iz šalke 04 jer to je njemu sudbina, evo i dokaza za to ( procitajte uvećano i boldirano unazad ) : sEad KoLAŠinac
i ova moja slika nije fotošop,nego je to cisti pravi pravcati dokaz rušilačke snage legende, mislim na Sea
i ova moja slika nije fotošop,nego je to cisti pravi pravcati dokaz rušilačke snage legende, mislim na Sea
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Google kaže da je ovaj s moje slike njegov otac, no ja ti vjerujem, treba ovo prijaviti Sei pa da sruši malo servere GoogleaEmir000 je napisao/la:to nije njegov babo, evo gaanonimni je napisao/la:a nije ni rušilac, evo slike koja to dokazuje
slican je rusilcu
Inače, vidi se da otac nije rušilac kao Seo, slika iznad sve kaže...
Jesi siguranGAL je napisao/la:na ovom forumu ima sasvim dovoljno krsnih momaka da od seje naprave sandzacku sudzukuanonimni je napisao/la: Reci mu to u lice ako smiješ![]()
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
kakva je situacija sa papirima ?
aferim momcino masallaHHH u dobrom stanje sam jedem sudzuke suhog mesa ovcavine nakon toga slijedi velikog rada nosim stube i kante radim ko stoka inace kuca poso samnom jedva cekam da se vratim kuci u moje selo u sandzaku gdje me niko ne provocira nema tu osiguranjske kompanije banke tu nema lopovljuk narod tamo cijeli dan leze i uzivaju uz prirodnu ljepotu i cistog vazduha inace nek si mi ti ziv i zdrav momciluko drago mi je sto smo se culi pa poselami svija nek te allah krasni sacuva i pozivam te momcino na pecenje sa kolasincem za ramazan momak je zadavio medvjeda golim rukama iz duboke sume sandzaka sad ga sprema da ga grilova tu gdje seo trci trava vise ne raste samo da te podsjetim inace momak je legenda pricam o sei pravi je mustuluk efendija muftija hadzo kolasinac sandzaklijaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:momak je legenda, i pravi pravcati sandzacki avlijaner,voli sudzuku a boks mu je hobi,bio je sparing partner adnanu caticu,ponekad i muhi hukicu,inace ima igracku tenka t-35,zato se vi zamislite dobro i skontajte da nece otici nikad iz šalke 04 jer to je njemu sudbina, evo i dokaza za to ( procitajte uvećano i boldirano unazad ) : sEad KoLAŠinac
za nezaborav
ovo lice ce bit upamceno dok smo zivi
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
još malo pa sa'ćeskile je napisao/la:kakva je situacija sa papirima ?
insajder info.
Emir000 je napisao/la:aferim momcino masallaHHH u dobrom stanje sam jedem sudzuke suhog mesa ovcavine nakon toga slijedi velikog rada nosim stube i kante radim ko stoka inace kuca poso samnom jedva cekam da se vratim kuci u moje selo u sandzaku gdje me niko ne provocira nema tu osiguranjske kompanije banke tu nema lopovljuk narod tamo cijeli dan leze i uzivaju uz prirodnu ljepotu i cistog vazduha inace nek si mi ti ziv i zdrav momciluko drago mi je sto smo se culi pa poselami svija nek te allah krasni sacuva i pozivam te momcino na pecenje sa kolasincem za ramazan momak je zadavio medvjeda golim rukama iz duboke sume sandzaka sad ga sprema da ga grilova tu gdje seo trci trava vise ne raste samo da te podsjetim inace momak je legenda pricam o sei pravi je mustuluk efendija muftija hadzo kolasinac sandzaklijaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:momak je legenda, i pravi pravcati sandzacki avlijaner,voli sudzuku a boks mu je hobi,bio je sparing partner adnanu caticu,ponekad i muhi hukicu,inace ima igracku tenka t-35,zato se vi zamislite dobro i skontajte da nece otici nikad iz šalke 04 jer to je njemu sudbina, evo i dokaza za to ( procitajte uvećano i boldirano unazad ) : sEad KoLAŠinac
za nezaborav
ovo lice ce bit upamceno dok smo zivi
ja sam odma reko da je ovo majstor, a vi meni ne vjerujete
hahahahahahah kralj si svega mi
aferdosum i tebi,momak je stvarno legenda,valjalo je izvukljat međeda iz duboke sandzacke šume,jak je ko bik,uskoro ce imati pristup i bosanskim šumama,pa ćemo oćerat tamo bevandu,neka ga lovi seo rušilac po kanjonima i ako mu uspjedne pobjeci reci cemo mu aferim dzeduko (na bevandu mislim) al nece to uspjeti zato sto iza sebe ima Sea a to je najveci lovator u historiji lovu,inace momak je lgeenda za nezaborav teški pravi pravcati, mislim na Sea tenka t-35,evo i slika koja to dokazuje

ovog lica se pribojava zivotinjsko carstvo sandzaka i bosne i hercegovine

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Usrali ste temu s tim preseravanjima!
Upravu si vala.Amal1 je napisao/la:Usrali ste temu s tim preseravanjima!
Inače čovjek je legenda, mislim na Sea.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Reci mu to u facu ako smijes.Amal1 je napisao/la:Usrali ste temu s tim preseravanjima!
inace momak je legenda i sto odavno nismo rekli i zaboravljamo rusilac, rusi sve pred sobom prije svake utakmice ritual je pojest kolut sudzuke i par komada tanko rezanog suhog mesa i rusenje moze da pocne evo i slika koja to dokazuje

strah i trepet, slika za nezaborav
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
[youtube][/youtube]
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
hvala za ovo momcino, ovo je cisti dokaz o kakvom legendu se prica, gle kako seta na krajuMravnjak je napisao/la:[youtube][/youtube]
brace evo vam cijeli mec muamera hukica protiv afolabija
[youtube][/youtube]
inace momak me podsjeca na sea
[youtube][/youtube]
inace momak me podsjeca na sea
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
momčino ako osjetiš da tlo podrhtava i da se zemlja trese,znaj da je to Seo rušilac u blizini,zagrijava prepone samoTweeds_10 je napisao/la:@fourthofficial
Sea-torll level 99.![]()
gle kako seta na kraju
pa ne vjerujem
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Beduin, Edincapitano, Google Adsense [Bot], Kaunas, Ledara, PeppermintSA, RacioEmocionalan, Zglavkar i 126 gostiju.