Neka daj boze da bude sto vise konkurencije na svim pozicijama da imamo po 3-4 jedanko kvalitetna igraca pa da igra onaj koji je u boljoj formi a ne da svaku tekmu molimo boga da se neko ne povrijedi.Papastathopoulos je napisao/la:I taj drugi umjesto vranjesa treba igrat (ili pandza kad se oporavi) i onda smo tamanvendeta87 je napisao/la:Neznam dokle je stigao proces kod njega i Bicakcica hocel se moci racunati na njih dvojicu protiv Grcke.Papastathopoulos je napisao/la:Al bi nam legao hadzic na zadnjeg veznog umjesto zahe..
Slovenija - BiH 06.02.2013
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Slovenija - BiH 06.02.2013
Rutinska pobjeda..Drugo poluvrijeme s pola snage..Cestitke Papetu i momcima..Sad malo o svakom pojedinacno..
Begovic- najbolji golman BiH svi vremena..Tacka. 8.5
Lulic -odradio solidan posao na beku,ali i dalje se ceka njegova prava utakmica..Po meni jos od Rumunije u Zenici.. 7
Spahic -kao i uvijek..Bedem..Nadam se da nije neka teza povreda.. 7.5
Zukanovic -prvo poluvrijeme dobar,u drugom je bio nesiguran..Ono poigravanje kaznjavaju jace repke..Al misljenja sam da u tandemu sa Spahom trenutno nemamo boljeg.. 7
Vranjes -odlican..Uz Pjanica i Begovica danas najbolji..Borio se,izgarao..Dobar bio.. 8
Zahirovic -standardno..Treci,bori se..On bolje ne moze,pa sad.. 7
Medunjanin -vidi se pad u formi..Imao nekih dodavanja,ali nista specijalno..6.5
Pjanic -virtuoz..svjetska klasa..igrac utakmice sa dvije ass i golom.. 9
Stevanovic -danas zakazao..poprilicno neprijemjetan..jest da je uvijek bila neka guzva po njegovoj strani,ali eto..Steva je svoj talenat pokazao ranije,nema zime za njega.. 6.5
Ibisevic -odradio posao koji se ocekuje od napadaca..zabio gol..samo tako nastavi Vedo..7.5
Dzeko -dovoljno je da je na terenu i protivnicima vec nije lahko..danas solidan,ass Pjanicu.. 7.5
Svraka -moj Zeljovac
Bravo za gol,al po meni klupa je i dalje upitna u jacim utakmicama..Visca -ima potencijala itekako..mislim da od njega tek treba ocekivati dobre stvari.. Vrsajevic -ne znam,po meni on nema mjesta u rekpi,al eto..neko kaze dobar za klupe,pa nek tako i bude..Ibricic -rekreativac postao..nema on vise mejsta u repki..
Begovic- najbolji golman BiH svi vremena..Tacka. 8.5
Lulic -odradio solidan posao na beku,ali i dalje se ceka njegova prava utakmica..Po meni jos od Rumunije u Zenici.. 7
Spahic -kao i uvijek..Bedem..Nadam se da nije neka teza povreda.. 7.5
Zukanovic -prvo poluvrijeme dobar,u drugom je bio nesiguran..Ono poigravanje kaznjavaju jace repke..Al misljenja sam da u tandemu sa Spahom trenutno nemamo boljeg.. 7
Vranjes -odlican..Uz Pjanica i Begovica danas najbolji..Borio se,izgarao..Dobar bio.. 8
Zahirovic -standardno..Treci,bori se..On bolje ne moze,pa sad.. 7
Medunjanin -vidi se pad u formi..Imao nekih dodavanja,ali nista specijalno..6.5
Pjanic -virtuoz..svjetska klasa..igrac utakmice sa dvije ass i golom.. 9
Stevanovic -danas zakazao..poprilicno neprijemjetan..jest da je uvijek bila neka guzva po njegovoj strani,ali eto..Steva je svoj talenat pokazao ranije,nema zime za njega.. 6.5
Ibisevic -odradio posao koji se ocekuje od napadaca..zabio gol..samo tako nastavi Vedo..7.5
Dzeko -dovoljno je da je na terenu i protivnicima vec nije lahko..danas solidan,ass Pjanicu.. 7.5
Svraka -moj Zeljovac

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 06 feb 2013, 20:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Bolje je da ti pregledaš. Sam si, a vamo je velika veličina.Bosniacum Lilium je napisao/la:Za ove vrhunske fudbalske znalce: Obavezno pogledajte ponovo cijelu tekmu i pratite VranjesaNedaj Boze da nam on u buducnosti budi jedan od nosilaca odbrane, s ovakvom igrom
Kako ce se sad Seferovic osjecati
u Ljubljani 10 000 Bosancerosa a u Grckoj 300 gledalaca na utakmici Grcka - Svica
Za Grcku sramota fakat.. U Banovicima bude protiv Viteza 300 gledalaca 

- Principatus
- Kontakt:
Za nadati se, da ce nam protiv Grcke biti individualni kvaliteti Dzeke, Vede, Pjanica i Begovica isto ovako izrazeni.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Definitivno nam skripi na poziciji zadnjeg veznog.
Zahirovic ja nevjerujem da moze bolje. Nazalost.
Medunjaninu je dohakala ona velika pauza bez igranja. Nazalost.
Salihovic povrijedjen i male su sanse da ce ozdraviti do Grcke. Nazalost.
Nove igrace staviti u vatru odmah bi bilo samoubistvo. Nazalost.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nadam se da znas nesto o fudbalu, na to ne mislim viktoriju i picigenPupi04 je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Za ove vrhunske fudbalske znalce: Obavezno pogledajte ponovo cijelu tekmu i pratite VranjesaNedaj Boze da nam on u buducnosti budi jedan od nosilaca odbrane, s ovakvom igrom
![]()
Nadam se da si samo ironican.

Toliko je dobar defanzivac da je sa svojim transferom u Alaniu napravio transfer zivota, najvjerovatnijeDurden je napisao/la:Bolje je da ti pregledaš. Sam si, a vamo je velika veličina.Bosniacum Lilium je napisao/la:Za ove vrhunske fudbalske znalce: Obavezno pogledajte ponovo cijelu tekmu i pratite VranjesaNedaj Boze da nam on u buducnosti budi jedan od nosilaca odbrane, s ovakvom igrom

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 06 feb 2013, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Misimovic ipak treba ovoj reprezentaciji,puno nam je korisniji od npr Stevanovica koji je totalno van forme,cak je Visca za 20 minuta uradio vise nego Stevanovic za 70! takodjer vidjelo se da Zahirovic i Medunjanjin nisu u nekoj formi,pogotovo ovaj prvi,ali bice to do Grcke sve na svom mjestu,odigrali smo super utakmicu i zasluzeno pobjedili visokim rezultatom! Spahic,Begovic,Zukanovic ,Dzeko,Ibisevic svi su dobro odigrali,ali Pjanic ubjedljivo nas najbolji igrac! takodjer povratkom Salihovica ,Misimovica,i Mujdze ,pa i Bicakcica koji ce vjerovatno dobiti pasos do Grcke bicemo puno jaci!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nije sam..ne moram gledat ovaj mec, u kompletu kad sagledam je nesiguran za odbranu da bi bio u prvih 11..bori se, al jbg..Durden je napisao/la:Bolje je da ti pregledaš. Sam si, a vamo je velika veličina.Bosniacum Lilium je napisao/la:Za ove vrhunske fudbalske znalce: Obavezno pogledajte ponovo cijelu tekmu i pratite VranjesaNedaj Boze da nam on u buducnosti budi jedan od nosilaca odbrane, s ovakvom igrom
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Cautinho
- Kontakt:
Ma ja svi koji su od pocetka pa do kraja odgledali utakmicu su glupci i flopovi,ti si veliki fudbalski strucnjak.Kako da ne.Bosniacum Lilium je napisao/la:Za ove vrhunske fudbalske znalce: Obavezno pogledajte ponovo cijelu tekmu i pratite VranjesaNedaj Boze da nam on u buducnosti budi jedan od nosilaca odbrane, s ovakvom igrom

Keep walking.
Tu ce se morati nesto pokusati sa Hadzicem ako sredi papire do Grcke ili zvati mozda Cocalica. A mogao bi i Zukanovic na poziciju zadnjeg veznoga al onda bi treba Bicakcic srediti papire do Grcke da igra na stoperskoj poziciji.maxuz baxuz je napisao/la:Definitivno nam skripi na poziciji zadnjeg veznog.
Njih dvojica krivi sto se Zukanovic igra ispred svog sesnaesterca, njih dvojica krivi za ona pogresna dodavanja Vranjesa, njih dvojica krivi zato sto Lulic kasni nazad ???vendeta87 je napisao/la:Jeste odbrana par puta ispala al to je zbog ovih zadnjih vezni Zahirovica i Medunjanina, mogao bi Svraka protiv Grcke od prve minute jer je u repci do sada bez greske i to treba nagraditi.calcio je napisao/la:Begovic i Pjanic najbolji, svjetska klasa. da nije bilo njih ko zna kako bi ovo zavrsilo. Puno gresaka, teren slab, snijeg... ok, sve to shvatamo. ali opet malo previse rupa u odbrani da bi mogli reci da je bilo dobro.
Odgovori mi molim te ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Upravo to, negdje sam ranije napisao da se bori. Istina je, puno trci, ali je klimav, izgubljen u pojedinim momentima, strasno nesiguran kada krene naprijed (tu pravi dosta gresaka), cesto mu u prijemu lopta prelazi preko noge, a tek one greske kad je trebao da upotpuni mjesto stopera nakon Spahe, STRASNO I POGUBNO protiv tima kao sto je GrckaPapastathopoulos je napisao/la:Nije sam..ne moram gledat ovaj mec, u kompletu kad sagledam je nesiguran za odbranu da bi bio u prvih 11..bori se, al jbg..Durden je napisao/la:Bolje je da ti pregledaš. Sam si, a vamo je velika veličina.Bosniacum Lilium je napisao/la:Za ove vrhunske fudbalske znalce: Obavezno pogledajte ponovo cijelu tekmu i pratite VranjesaNedaj Boze da nam on u buducnosti budi jedan od nosilaca odbrane, s ovakvom igrom

Miralem Pjanic MOTM definitivno, kakvog mi dragulja imamo
kako je lijepo biti Bosanac i Hercegovac trenutno iako je prijateljska srce mi je kao Bosna veliko, napokon smo docekali da se i u prijateljskim i svim drugim utakmicama gine na terenu za drzavni grb

kako je lijepo biti Bosanac i Hercegovac trenutno iako je prijateljska srce mi je kao Bosna veliko, napokon smo docekali da se i u prijateljskim i svim drugim utakmicama gine na terenu za drzavni grb
Pa pred Grcku bi Pape trebao pozvati najmanje 25 igraca da ne dolazimo u ovkavu situaciju sa povredama.bosnas_ je napisao/la:Misimovic ipak treba ovoj reprezentaciji,puno nam je korisniji od npr Stevanovica koji je totalno van forme,cak je Visca za 20 minuta uradio vise nego Stevanovic za 70! takodjer vidjelo se da Zahirovic i Medunjanjin nisu u nekoj formi,pogotovo ovaj prvi,ali bice to do Grcke sve na svom mjestu,odigrali smo super utakmicu i zasluzeno pobjedili visokim rezultatom! Spahic,Begovic,Zukanovic ,Dzeko,Ibisevic svi su dobro odigrali,ali Pjanic ubjedljivo nas najbolji igrac! takodjer povratkom Salihovica ,Misimovica,i Mujdze ,pa i Bicakcica koji ce vjerovatno dobiti pasos do Grcke bicemo puno jaci!
Uzeli smo Slovence na individualan kvalitet !!
Kao kolektiv smo djelovali konfuzno,odbrana je slaba nekoliko puta su Slovenci prolazili ko kroz sir,šanse 1 na 1 sa BEgovićem..N3 sviđa mi se to nimalo za Grčku koja živi od takvih otpadaka i karambola koje pospreme u mrežu..
Zahirović lijetao tamo-vamo bez efekta nismo vidjeli njegov posao defanzivnog veznog imao 2 greške pred naši golom,Vranješ prvih 30 minuta katastrofa,netačna dodavanja,nestabilan u duelima,Medunjanin nije vezao odbranu i sredinu terena iako igra po 90 minuta u GAziantepu očito nije u formi..Zukanović imao jednu krupnu grešku i trom je,a Lulić očito nije bek to je ukratko analiza naše odbrane danas i nemamo šta sa ovim sastavom protiv Grčke tražit..
Bičakčić nam treba da vidimo ima li kvalitet za stopera,Mujdza na beka i Salihović na beka ne bi li dobili malo na sigurnosti..
Kao kolektiv smo djelovali konfuzno,odbrana je slaba nekoliko puta su Slovenci prolazili ko kroz sir,šanse 1 na 1 sa BEgovićem..N3 sviđa mi se to nimalo za Grčku koja živi od takvih otpadaka i karambola koje pospreme u mrežu..
Zahirović lijetao tamo-vamo bez efekta nismo vidjeli njegov posao defanzivnog veznog imao 2 greške pred naši golom,Vranješ prvih 30 minuta katastrofa,netačna dodavanja,nestabilan u duelima,Medunjanin nije vezao odbranu i sredinu terena iako igra po 90 minuta u GAziantepu očito nije u formi..Zukanović imao jednu krupnu grešku i trom je,a Lulić očito nije bek to je ukratko analiza naše odbrane danas i nemamo šta sa ovim sastavom protiv Grčke tražit..
Bičakčić nam treba da vidimo ima li kvalitet za stopera,Mujdza na beka i Salihović na beka ne bi li dobili malo na sigurnosti..
Lulic je odigrao slabije,ali ko ga prati nije iznenadjenje,u padu je forme,ja bih za Grcku Vranjesa desno a Mujdzu lijevo,Lula ako ce igrat nek igra naprijed nikako beka.
Yebalo se sve Dr. Safetu gdje je Zukanovic a momak pokazuje da nije nista bolji od stopera sa kojim raspolazemo,neka momka tu i moze pomoci ali postavljanje,kiksevi nikako ne daju sigurnost,Grci ce ove propuste kaznit ali naci ce Safet najbolje rjesenje za Grke.
Mire je klasa i nekako mi izgleda slobodnije kad nema tu Misketa,drzi vezu i svakim potezom inpresionira.
P.S vama Vranjes upao u oko kao nesiguran pored Zukanovica i Lulica,momak igra srcem,nije znalac koji ce smekerski neku situaciju rjesit ali veceras je odigrao odlicno.
Yebalo se sve Dr. Safetu gdje je Zukanovic a momak pokazuje da nije nista bolji od stopera sa kojim raspolazemo,neka momka tu i moze pomoci ali postavljanje,kiksevi nikako ne daju sigurnost,Grci ce ove propuste kaznit ali naci ce Safet najbolje rjesenje za Grke.
Mire je klasa i nekako mi izgleda slobodnije kad nema tu Misketa,drzi vezu i svakim potezom inpresionira.
P.S vama Vranjes upao u oko kao nesiguran pored Zukanovica i Lulica,momak igra srcem,nije znalac koji ce smekerski neku situaciju rjesit ali veceras je odigrao odlicno.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cim si ti navijac City-a, sve mi je tu jasno, tebi nemam nista pricat. Po vama je Silva najbolji igrac vaseg timaCautinho je napisao/la:Ma ja svi koji su od pocetka pa do kraja odgledali utakmicu su glupci i flopovi,ti si veliki fudbalski strucnjak.Kako da ne.Bosniacum Lilium je napisao/la:Za ove vrhunske fudbalske znalce: Obavezno pogledajte ponovo cijelu tekmu i pratite VranjesaNedaj Boze da nam on u buducnosti budi jedan od nosilaca odbrane, s ovakvom igrom
Preporucam ti da obavezno pogledas ponovo cijelu tekmu i upratis Vranjesa.

meni nije jasno kako Ibricic igra za repku, lik usao u igru niti se trudi a da potrci mislim da bi odmah dobio upalu pluca. Momak je los, zaista je veoma los. Vidim par puta pogrijesi pa pocne rukama pokazivati kako je neko drugi trebao krenuti na tu loptu a ta loptu prakticno baci u bunar ( nikom od igraca). Drago mi je sto je Visca dobio poziv, jer sad konacno imamo prodotno krilo ( naravno pored Lule koji je trenutno u losoj formi), Nama treba neko na DMF-u jer Zaaha koliko se god trudio vidi se da je on limitiran igrac i nekako ja nemam povjerenja u njega., ehhh ,!!.. da nam je sad Rahimic nekih 10 god. mladji gdje bi nam bio kraj..
Nisu oni naravno krivi za indivdualne greske drugih igraca al je problem kod nas da je Zahirovic dobar u defanzivi al je totalno los prema naprijed a kod Medunjanina je obrnuta situacija i tako mi umjesto dva kompletna igraca na tim pozicijama zadnjeg veznog (koje su u danasnjem fudbalu najvaznije) imamo dva polovicna igraca. A ovo za Lulica je nasa druga rakrana sto nemao pravog klasicnog ljevog beka.Dushi_Rob je napisao/la:Njih dvojica krivi sto se Zukanovic igra ispred svog sesnaesterca, njih dvojica krivi za ona pogresna dodavanja Vranjesa, njih dvojica krivi zato sto Lulic kasni nazad ???vendeta87 je napisao/la:Jeste odbrana par puta ispala al to je zbog ovih zadnjih vezni Zahirovica i Medunjanina, mogao bi Svraka protiv Grcke od prve minute jer je u repci do sada bez greske i to treba nagraditi.calcio je napisao/la:Begovic i Pjanic najbolji, svjetska klasa. da nije bilo njih ko zna kako bi ovo zavrsilo. Puno gresaka, teren slab, snijeg... ok, sve to shvatamo. ali opet malo previse rupa u odbrani da bi mogli reci da je bilo dobro.
Odgovori mi molim te ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.