BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Prve 3 utakmice u drugom dijelu sezone igramo bez Kagawe, jer Japan igra na azijskom prvenstvu koje se igra od 7. do 29. januara u Kataru. Tu bi trebalo Zidan ili Lewandowski da uskoce umjesto njega. Ja bih prije ubacio Lewandowskog jer je zasluzio da zaigra od prve minute.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
- anton 1983
- Kontakt:
ma jooj di je to. Al ovo je debilno, no u BVB vele da nemreju ništa protiv toga jer to je FIFIN termin...Klopp je napisao/la:Prve 3 utakmice u drugom dijelu sezone igramo bez Kagawe, jer Japan igra na azijskom prvenstvu koje se igra od 7. do 29. januara u Kataru. Tu bi trebalo Zidan ili Lewandowski da uskoce umjesto njega. Ja bih prije ubacio Lewandowskog jer je zasluzio da zaigra od prve minute.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- anton 1983
- Kontakt:
Barriosa nema dva tjedna!
Žal mi je kaj ga nema protiv Ukrajinaca ali se veselim izostanku protiv Nurnberga. lewandovski će sada morati pokazati od ćega je napravljen. Pogreške da oni hoće nemogu biti skupe! 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
anton 1983 je napisao/la:Barriosa nema dva tjedna!Žal mi je kaj ga nema protiv Ukrajinaca ali se veselim izostanku protiv Nurnberga. lewandovski će sada morati pokazati od ćega je napravljen. Pogreške da oni hoće nemogu biti skupe!
Ovo je apsolutno ocekivana povreda...covjek vec mjesec dana nije na 100%...hajd sreca pa nije dugo a imamo i odlicnog Levandovskog...ne znam sta je sa Zidanom,mozda bi i on mogao dobiti koji minut u nedelju...
P.S. Djaba se ti veselis za Nurneberg kad ce Levandovski zaviti ovaj klub u crno
- anton 1983
- Kontakt:
A gle već dvije tekem opasTno se igrate, ali vam se poklopi da u pravi trenutak zabijete gol te ga ne primete. Možda je treća sreća!
A izostanak barriosa nije za odbacit, ako je on uistinu tako dobar..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaci, problemi su poceli.
Rekoh ja vama da bi mogli zijaniti u Nurnbergu.
Rekoh ja vama da bi mogli zijaniti u Nurnbergu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
anton 1983 je napisao/la:A gle već dvije tekem opasTno se igrate, ali vam se poklopi da u pravi trenutak zabijete gol te ga ne primete. Možda je treća sreća!A izostanak barriosa nije za odbacit, ako je on uistinu tako dobar..
Pa vidis da smo postali toliko mocni da sad pustimo protivnike da daju prvi gol pa onda stizemo da bude zanimljivije...sad se ne treba iznenaditi da nurneberg povede sa 2-0 pa da pobjedimo
Sto se tice Barriosa,nije on dobar nego odlican i izuzetno je vazan ali ne smijemo dozvoliti da nam igra zavisi od jednog igraca,posebno kad imamo takve rezerve poput Roberta ili kasniej Zidana
@omerbavarac
Kakvi problemi? Povreda jednog igraca nije problem vec sastavni dio sporta...i poraz u Nurnebergu ne bi bio problem...pa necemo svaki mec dobiti do kraja
- anton 1983
- Kontakt:
Al ak sad spušite to bi bio SEX!!! To bi bio dokaz da ste u biti u padu forme i da se zadnja dva meća gnojite iako to rezultat možda ne govori i onda ćete se zapitati a na noge vam dolazi Werder, Werder koji više neće biti kanta za napucavanje, pa da vidimo...adnan24 je napisao/la:
@omerbavarac
Kakvi problemi? Povreda jednog igraca nije problem vec sastavni dio sporta...i poraz u Nurnebergu ne bi bio problem...pa necemo svaki mec dobiti do kraja
No uglavnom treba spušiti prvo u Nurnbergu, ovako su to samo moje sanje i prazne riječi koje nemaju nikakvog utjecaja..
anton 1983 je napisao/la: Al ak sad spušite to bi bio SEX!!! To bi bio dokaz da ste u biti u padu forme i da se zadnja dva meća gnojite iako to rezultat možda ne govori i onda ćete se zapitati a na noge vam dolazi Werder, Werder koji više neće biti kanta za napucavanje, pa da vidimo...
No uglavnom treba spušiti prvo u Nurnbergu, ovako su to samo moje sanje i prazne riječi koje nemaju nikakvog utjecaja..
Ne bi se slozio...Gladbach i da je ostalo 0-1 na poluvremenu dobili bi ih do kraja...Nurneberg je uvijek tesko gostovanje,posebno sad kad igramo europsku ligu i nema one pauze od 7 dana...a Werder je dobio samo jedan mec,igra bez Almeide i nisu oni u nekoj top formi...naravno da jei to veoma tezak mec ali ne mozes reci da je neko u krizi ili u formi zato sto je izgubio ili dobio jedan mec
- anton 1983
- Kontakt:
A viš, ja sam uvjeren da Subotić nije zabio gol da bvb nebi dobio Gladbacha...No ja to nemrem dokazati niti kako ti nemreš dokazati svoju tvrdnju. jedina istina je da je BVB dobio i točka...adnan24 je napisao/la:
Ne bi se slozio...Gladbach i da je ostalo 0-1 na poluvremenu dobili bi ih do kraja...Nurneberg je uvijek tesko gostovanje,posebno sad kad igramo europsku ligu i nema one pauze od 7 dana...a Werder je dobio samo jedan mec,igra bez Almeide i nisu oni u nekoj top formi...naravno da jei to veoma tezak mec ali ne mozes reci da je neko u krizi ili u formi zato sto je izgubio ili dobio jedan mec
A kaj se tiće tekme sa Werderom, joj di je to i moraš obratiti pažnju u kojem kontekstu sam ja pričao, a to je vi sad gubite , Werder dobiva, sigurnost u bvB-a u tom slučaju je manja, a werder se diže i ide kod protivnika od kojeg "smije" izgubiti, pa da onda vidimo.
Ponavljam, ovo je sve hipotetski kad Bvb još nije niti izgubio od nurnberga...
anton 1983 je napisao/la: A viš, ja sam uvjeren da Subotić nije zabio gol da bvb nebi dobio Gladbacha...No ja to nemrem dokazati niti kako ti nemreš dokazati svoju tvrdnju. jedina istina je da je BVB dobio i točka...
A kaj se tiće tekme sa Werderom, joj di je to i moraš obratiti pažnju u kojem kontekstu sam ja pričao, a to je vi sad gubite , Werder dobiva, sigurnost u bvB-a u tom slučaju je manja, a werder se diže i ide kod protivnika od kojeg "smije" izgubiti, pa da onda vidimo.
Ponavljam, ovo je sve hipotetski kad Bvb još nije niti izgubio od nurnberga...
A pazi jednu stvar...Freiburg je vodio sa 1-0 do cini mi se 70 i neke minute...a na kraju smo dobili,znaci nije bitno koja je minuta gola,ovi nasi su pokazali veliko strpljenje u takvim situacijama i fudbal se igra do samog kraja...nema nervoze.A realno mnogo je teze ganjati rezultat u Freiburg-u nego kuci protiv Gladbach-a.
A Werder ce da izgubi u Wolfsburg-u sljedece kolo...
Gledam dosta cesto BVB09 i jako sam sretan zbog njih(ekipe),nasli su se dje i treba,nadam se da ce i ostat tam preko ljeta,a nagodinu i u europu,pa da navijam sa vama za njih
Lijep pozdrav za simpatizere BVB malo navratio da vas obidjem.
PS.Gotze ubija,za mene najbolji igrac polusezone
2.Shahin
3.Raul/Barrios/Almeida
Lijep pozdrav za simpatizere BVB malo navratio da vas obidjem.
PS.Gotze ubija,za mene najbolji igrac polusezone
2.Shahin
3.Raul/Barrios/Almeida
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- anton 1983
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:
A pazi jednu stvar...Freiburg je vodio sa 1-0 do cini mi se 70 i neke minute...a na kraju smo dobili,znaci nije bitno koja je minuta gola,ovi nasi su pokazali veliko strpljenje u takvim situacijama i fudbal se igra do samog kraja...nema nervoze.A realno mnogo je teze ganjati rezultat u Freiburg-u nego kuci protiv Gladbach-a.
A pazi ti DVE stvari, to znači da mi se već dve tekme gnojite
anton 1983 je napisao/la:adnan24 je napisao/la:
A pazi ti DVE stvari, to znači da mi se već dve tekme gnojiteNo pusti to više, čekajmo vikend da prođe pa ćemo biti pametniji...Idemo prcat ove iz Schalkea
A cinjenica je da bi postao prvak moras dobijati i kada ne ide sve kako prizeljkujes...upravo to mi radimo u zadnja 2 kola
Sto se tice Schalke-a tamo su nesto svi nervozni ovih dana...ne moze covjek s njima ni razgovarati normalno
Veceras protiv Karpata u 19,00. Pobjeda je apsolutno neophodna i svaki drugi rezultat nas izbacuje iz Europe. Ne znam kakvo je stanje u Dortmundu...tj. kakav je teren,nadam se da nece biti toliko los...
Sto se tice drugog meca ne znam vise za koga da navijam. Imam osjecaj da bi karpati mogli iznenaditi PSG u zadnjem kolu...tamo ce sigurno biti teski minus,los teren koji ce sigurno vise odgovarati domacinima.Ali s druge strane u tom slucaju ne bi ovisili o samo svojoj utakmici sto je bas nezahvalno
Sto se tice drugog meca ne znam vise za koga da navijam. Imam osjecaj da bi karpati mogli iznenaditi PSG u zadnjem kolu...tamo ce sigurno biti teski minus,los teren koji ce sigurno vise odgovarati domacinima.Ali s druge strane u tom slucaju ne bi ovisili o samo svojoj utakmici sto je bas nezahvalno
- JuveSissoko
- Kontakt:
Forza Dortmund 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
hehe cuuj ovog anton 1983 jarane mogu ti se samo nasmijesit u lice....( imam ja takve oko sebe koji jos od st.Pauli-a koji igraju dvoznak na protivnika BvB i pricaju kako ce past) to sto nedostaje Barrios - samo je njemu lose jer je mogao postici jos koji gol)
A ti i takvi ... bacat ce te svrse na igru BvB i poslije ovog vikenda...
neko ti druze uplati uzmi malo para preko vikenda ( evo ti sigurica dupli hendikep na Dortmund)
A ti i takvi ... bacat ce te svrse na igru BvB i poslije ovog vikenda...
- anton 1983
- Kontakt:
A ja volim ove koji pričaju bez posljedice...Uvijek seru kad nije bitno i kad se neke stvari znaju, a kad treba nešto pametno reč onda šute..naravo kad te neko pito dal će Bvb osvojiti prvenstvo prije sezone, šutio si ko pizda a sad laješ. takvi su mi najjači. A ako nekim slučajem bvb neosvoji prvenstvo opet ćeš šutit ko pizda.HzBvB je napisao/la:hehe cuuj ovog anton 1983 jarane mogu ti se samo nasmijesit u lice....( imam ja takve oko sebe koji jos od st.Pauli-a koji igraju dvoznak na protivnika BvB i pricaju kako ce past) to sto nedostaje Barrios - samo je njemu lose jer je mogao postici jos koji gol)
A ti i takvi ... bacat ce te svrse na igru BvB i poslije ovog vikenda...neko ti druze uplati uzmi malo para preko vikenda ( evo ti sigurica dupli hendikep na Dortmund)
@ HZBvB
Nemoj tako na Antona...covjek zna o Bundesligi bas mnooogo i moze se s njim uci u kvalitetnu raspravu,ne pise bezveze kao mnogi na ovom forumu...
P.S. U Dortmundu veoma lose vrijeme...svi se slazu da je teren vise hokejaski nego fudbalski...bojim se da nam to ne pokvari planove veceras
Nemoj tako na Antona...covjek zna o Bundesligi bas mnooogo i moze se s njim uci u kvalitetnu raspravu,ne pise bezveze kao mnogi na ovom forumu...
P.S. U Dortmundu veoma lose vrijeme...svi se slazu da je teren vise hokejaski nego fudbalski...bojim se da nam to ne pokvari planove veceras
Ma care ne zanima me bas koliko zna o bundesligi , ja za sebe znam, da godinama pratim sve utakmice Borussia-e i da igraju cak ljepsi nogomet za oko sad neko i zadnji puta kad su osvojili...al on ima tipicne komentare (ceka prvi kiks BvB i onda je on ko fol pametan)
A tebi da odg. Istina je da si me pitao kako ce BvB igrati , naravno da nebi rekao da ce ovako superiorna biti....a to sto ti kazes da cu sutjeti ko pizda kad BvB ne bude pobjedjivala ( sve upucuje na to da ce oni slijedece 3 utakmice izgubit
:D) ... Borussia jednostavno igra najljespi nogomet u Bundes i nema razloga da ne ostane prva!
A tebi da odg. Istina je da si me pitao kako ce BvB igrati , naravno da nebi rekao da ce ovako superiorna biti....a to sto ti kazes da cu sutjeti ko pizda kad BvB ne bude pobjedjivala ( sve upucuje na to da ce oni slijedece 3 utakmice izgubit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.