FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne čudi me sto Leotar nije prihvatio ... nije tu pitanje novca, to svi znamo . 

takoje da je isplativo vjerovatno bi prihvatili , prepostavljam da su ponudjeni mizerni uslovi koji nisu isplatljivi za Zelju iako su teska vremena treba dati podrsku , realno imamo solidan sastav e sad je stvar u igracima posto ljudi nisu dobili platu vec neko duze vrijeme i stalno ih uprava zavlaci , mozda ima neka utjeha da gore nemoze biti ili ......bistrikboy je napisao/la:izvor je Faruk Talibecirevic,nismo prihvatili i zdravo mozda prihvatimo do kraja...lopta je okrugla je napisao/la:Izvor ove info ako moze?Za Leotar znam sto su odbili,poznato je svima da u trebinju ni Barselona ne moze pobjediti,znamo i zbog cega,ne znam sta su ovi uhljupi iz nase uprave mislili,mozda su kontali ako prihvate prenose da ce biti slabija posjeta na Grbavici,ako su to kontali onda su se zeznuli jer ja mislim ko ima namjeru ici gledati uzivo njega ni prenos nece sprijeciti.....čamac je napisao/la:Svi su prihvatili prenos tekmi osim nas i Leotara. Razlog, ponuđena mizerna cifra. Dakle, Željo na Grbavici samo uživo.
Ovo ti nije za ovog portala,tako da!!!jakytm87 je napisao/la:Jel ko zna dokle je stiglo opremanje prostorije za UN The Maniacs 1987?
AMAR OSIM!!!
MIslite da i zeljo nije prihvatio radi nekog drugih razloga? Isti su kao i Leotar.
evo 99,9% ce se prenositi nasa liga...valjda ce 1 kolo prenositi tekmu u tuzli
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
Ok,brate hvala ti na info,da smo isti pobijedili bi sve tekme glatko kuci.....ccccroki... je napisao/la:MIslite da i zeljo nije prihvatio radi nekog drugih razloga? Isti su kao i Leotar.
AMAR OSIM!!!
Kad se sjetim Posusja ove sezone...svasta je moguce
http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=16241
evo ovdje pise da je i Zeljo potpisao da se orenose utakmice,a kako pise na ovom portalu izgleda nista od Tuzle prenosice iz Sirokog u subotu.
evo ovdje pise da je i Zeljo potpisao da se orenose utakmice,a kako pise na ovom portalu izgleda nista od Tuzle prenosice iz Sirokog u subotu.
Trebao je biti prenos iz tuzle ali pomjeren je termin i zbog termina ce prenositi tekmu iz sirokogSud je napisao/la:http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=16241

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo napokon i nasa liga na Tv, po jedna utakmica sedmicno zauhar:D
aBd urodice plodom samo polako bice regularnija liga i sigurno da ce vremenom postati popularna jer to moze dodatno olaksati prelazak bosanskohercegovackih igraca u jace lige, ali trebalo bi da u bliskoj buducnosti igraci se prodaju samo pravim evropskim velikanima:D
:ugeek:

aBd urodice plodom samo polako bice regularnija liga i sigurno da ce vremenom postati popularna jer to moze dodatno olaksati prelazak bosanskohercegovackih igraca u jace lige, ali trebalo bi da u bliskoj buducnosti igraci se prodaju samo pravim evropskim velikanima:D

mB!
-
- Kontakt:
Ma nista me vise ne moze iznenaditi od uhljupa iz nase uprave,ne bi me iznenadilo da zbog krize u klubu,pocnu da prodaju tekme,narocito one na strani,pa i neke kod kuce ako im se za to ukaze prilika....ospite paljbu sada po meni
-
- Kontakt:
Cuj ko fol odbijaju zbog navodno mizerne cifre,pa sta oni hoce,pa i BHT1 sa ovim projektom ulazi u rizik,ne znaju ni oni sta ce biti i kolika ce gledanost biti,klub u krizi i umjesto da uzmu bilo kakvu cifru oni.....pih,pih,pih i pih....sve je bolje od nule,kao da sada dobivaju nesto od tv prava pa sada traze vise,ako idu na to da bi zbog live prenosa bila slabija posjeta na Grbavici,i tu grijese,ko misli ici da uzivo gleda toga nece zaustaviti live prenos,ne znaju uhljupi i mesari iz uprave,da live prenosom klub dobiva na popularnosti i popravlja se imidz kluba jer Zeljo ima navijaca sirom zemlje........
GLEDANOST CE SIGURNO BITI VELIKA KO GOD DA IGRA TO JE SIGURNO SAMO TREBA KRENUTI SA TIM PROJEKTOM I NETREBA STAJATI VEC TREBA STECI SPONZORE I SVE POLAHKO POBOLJSAVATI.KLUBOVI CE SE PROMOVIRATI I STICATI I SAMI ZA SEBE NA NEKI NACIN SPONZORE OVO JE ODLICNA STVAR.
BHT1 SAMO NAPRIJED :ugeek: :ugeek:

BHT1 SAMO NAPRIJED :ugeek: :ugeek:

mB!
- bistrikboy
- Kontakt:
Najduža zimska pauza bliži se kraju.Naš voljeni klub u subotu,sa novim trenerom,u Tuzli igra prvu utakmicu proljetnog dijela prvestva protiv Slobode i neće biti sam!
Dugo smo čekali,nakupilo se dosta emocija,raja se zaželila utakmica,gostovanja!Mnoge stvari i nedoumice unutar grupe su konačno rješene na jedan pozitivan i najbolji mogući način po sve nas.
Dakle!
Image
Svi zainteresovani za odlazak na gostovaje u Tuzlu rezervacije odnosno uplate mogu izvršiti u prostoriji na sjevernoj tribini stadiona Grbavica,Zvornička 27.Uplate se mogu izvršiti između 10.00 i 12.00 odnosno 15.00 i 17.00.Krajnji rok za prijavu je četvrtak,26.02.2009 do 17:00
Cijena puta je 20,00 KM
Napomena:U cijenu nije uračunata karta za ulatak na stadion!
Kontakt telefon: 063/243 - 753
*Ne zovite bez prijeke potrebe!
Samo ljudi koji su uredno platili kartu,uz predočen dokaz,ući će u autobuse!
O svemu ostalom biti ćete blagovremeno obavješteni!
Vidimo se gore!
VOLIM TE ŽELJO...
jedva cekam...
Dugo smo čekali,nakupilo se dosta emocija,raja se zaželila utakmica,gostovanja!Mnoge stvari i nedoumice unutar grupe su konačno rješene na jedan pozitivan i najbolji mogući način po sve nas.
Dakle!
Image
Svi zainteresovani za odlazak na gostovaje u Tuzlu rezervacije odnosno uplate mogu izvršiti u prostoriji na sjevernoj tribini stadiona Grbavica,Zvornička 27.Uplate se mogu izvršiti između 10.00 i 12.00 odnosno 15.00 i 17.00.Krajnji rok za prijavu je četvrtak,26.02.2009 do 17:00
Cijena puta je 20,00 KM
Napomena:U cijenu nije uračunata karta za ulatak na stadion!
Kontakt telefon: 063/243 - 753
*Ne zovite bez prijeke potrebe!
Samo ljudi koji su uredno platili kartu,uz predočen dokaz,ući će u autobuse!
O svemu ostalom biti ćete blagovremeno obavješteni!
Vidimo se gore!
VOLIM TE ŽELJO...

jedva cekam...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
u tuzli ce biti gutavo...nebi bio los bod,a kad bi izgubili oprostili bi se od borbe za vrh....jedva cekam!
ma izgubit cete sigurnoHARIS XXL je napisao/la:u tuzli ce biti gutavo...nebi bio los bod,a kad bi izgubili oprostili bi se od borbe za vrh....jedva cekam!

Fudbalerima će biti isplaćen dio zaostataka
Novi članovi rukovodstva Tajib Šahinpašić i Kasim Imširević...
26.02.2009. 10:00
Povodom teške finansijske situacije u Željezničaru, jučer je održana vanredna sjednica Predsjedništva kluba kojoj su prisustvovali i predstavnici igrača.
Zbog neisplaćenih plaća prvotimci nisu željeli putovati u Novi Pazar, ali su nakon dobijenih obećanja ipak krenuli i odigrali utakmicu u Sandžaku. Za srijedu je bila dogovorena isplata, a na sastanku je potvrđeno kako će fudbalerima biti osiguran jedan dio zaostataka iz proteklog perioda.
- Igrači će dobiti dio novca koji im se duguje, ima još dosta problema, ali pokušat ćemo ih riješiti. Novi članovi Predsjedništva kluba, Tajib Šahinpašić i Kasim Imširević, aktivno su se uključili u rad i ponudili pomoć.
Situacija jeste teška, no odlazak u Tuzlu nije upitan, Željezničar će igrati utakmicu protiv Slobode - rekao je predsjednik Željezničara, Faruk Telibećirević.
O konkretnim ciframa na Grbavici nisu željeli govoriti, ali planirano je da se jedan dio isplati u naredna dva dana, a ostatak tokom narednog mjeseca.
Autor: Z. Š.
Novi članovi rukovodstva Tajib Šahinpašić i Kasim Imširević...
26.02.2009. 10:00
Povodom teške finansijske situacije u Željezničaru, jučer je održana vanredna sjednica Predsjedništva kluba kojoj su prisustvovali i predstavnici igrača.
Zbog neisplaćenih plaća prvotimci nisu željeli putovati u Novi Pazar, ali su nakon dobijenih obećanja ipak krenuli i odigrali utakmicu u Sandžaku. Za srijedu je bila dogovorena isplata, a na sastanku je potvrđeno kako će fudbalerima biti osiguran jedan dio zaostataka iz proteklog perioda.
- Igrači će dobiti dio novca koji im se duguje, ima još dosta problema, ali pokušat ćemo ih riješiti. Novi članovi Predsjedništva kluba, Tajib Šahinpašić i Kasim Imširević, aktivno su se uključili u rad i ponudili pomoć.
Situacija jeste teška, no odlazak u Tuzlu nije upitan, Željezničar će igrati utakmicu protiv Slobode - rekao je predsjednik Željezničara, Faruk Telibećirević.
O konkretnim ciframa na Grbavici nisu željeli govoriti, ali planirano je da se jedan dio isplati u naredna dva dana, a ostatak tokom narednog mjeseca.
Autor: Z. Š.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- bistrikboy
- Kontakt:
igraci dobili dio novca... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
e sad ce igraci imati sigurno vise motiva,sad mogu iskljucivo razmisljati o veoma vaznoj utakmici!jos kad bi pobjedili dobili bi premije,ma ima da ginu sutra 

Ma skupit ćemo im nešto, samo da dobiju
sretno ekipi
koja ide..

koja ide..