let3 je napisao/la:
o njemu bi ti mogao pricati dva dana...ali ne možemo ga nazivati genijem jer je prošao Kostariku na penale

ne može nikako
Pa ja ga ni ne nazivam genijem samo na osnovu toga, kažem ti da je on dokazan trener koji je i prije ovog SP-a bio jedan od boljih u svijetu.
let3 je napisao/la:i da, sam LVG je 10 dana prije pocetka Mundijala izjavao da želi minimalno četvrtfinale

prema tome, sve ostalo je šuplja prica o nekakvim "underdogsima" kojima niko nije davao šanse iza osmine

nevjerovatno šta se pokušava spinovati

... nikakvi autsajderi oni nisu bili ni u grupi, ni na takmicenju općenito, vec su bili favoriti i grupe i takmicenja
Nisu bili favoriti grupe prije početka prvenstva, to je bilo nemoguće pored one Španije prije ovog prvenstva, a očekivalo se da Čile i Holanđani vode borbu za drugo mjesto. Nije nikakvo spinovanje nego ti je to stanje stvari bilo, jer se razmatrala jačina rostera u tim pričama i forma, a oni po tome nisu spadali u užu grupu favorita. Ko je očekivao da će onako razbiti Španiju, veoma rijetki.
let3 je napisao/la:jest veliki trener, ali ima nešto valjda i do igraca koji šljakaju na terenu.
Naravno u tome se slažemo, ne samo Jozo, nego i Pep i SAF i Brko svi ostali, ali mora im se odati priznanje na uspješnosti, a isto tako ih se treba i kritikovati kad zasluže kritiku (a ne postoji trnener koji je nekada nije zaslužio, pa čak i ovi gore pobrojani), i trebaju snositi odgovornost, jer trener je uvijek taj koji je prvi na tapeti.
let3 je napisao/la:Jer, ako je LVG genije na kojeg onanišete , šta je onda tek ovaj trener Kostarike koji sa najjeftinijom selekcijom Mundijala dođe haman do polufinala

...a ne znam je li iko sa ovog foruma culo za doticnog do prije 15-tak dana

Ja ne uzdižem LVG-a zbog ovoga večeras, nego govorim općenito o njegovom kvalitetu koji je neosporan, ali isto tako ću ga kritikovati kada za to bude prilike (a ne sumnjam da će je biti sa Unitedom). Npr ta Kostarika je prošla kao prva tu grupu smrti, tako da bi i ostale repke imale velikih problema da ih savladaju, pogotovo ove južnoameričke koje nisu pokazale neku zavidnu igru dosad, iako su dogurali do polufinala, ali od njih se to i očekivalo i bili su ti veliki favoriti prije početka, dok Holanđani nisu bili tako veliki favoriti i to je poenta priče. Holanđani nisu bili underdog niti sam to tvrdio, ali ih isto tako nisu svrstavali u taj uži krug favorita, pogledaj kvote prije početka prvenstva, o tome sam pričao.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..