RK Čelik
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: RK Čelik
To ce mjesto Ljubuski hladno uzeti.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Glupo mi sto su pomjerili utakmicu za subotu... Sad se kosi sa utakmicom Celika protiv Zelje, koja ce biti na TV. 

Postovanje treba zaraditi.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Iz Visokog dolazi autobus sa navijacima.
Iz svakog mjesta, od pocetka sezone, dolaze autobusi sa navijacima
A mislim da je Bosna trazila odgodu susreta za subotu, mislim da sam tako negdje procitao..
Bas steta sto je pomjereno, Zeljo - Celik u 20:00 na BHTu, al eto nadam se da ce makar dosta raje ispratiti prvo poluvrijeme

A mislim da je Bosna trazila odgodu susreta za subotu, mislim da sam tako negdje procitao..
Bas steta sto je pomjereno, Zeljo - Celik u 20:00 na BHTu, al eto nadam se da ce makar dosta raje ispratiti prvo poluvrijeme
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- TeamHandBall
- Kontakt:
Poznavaoci rukometnih prilika u Bosni i Hercegovini ne provaljuj te se.Sve utakmice 25. i 26. kola premijer lige rukometasa igraju se u isto vrijeme subota u 19 sati a ne kad ko zeli,zbog navodne regularnosti takmicenja, mada liga vec odavno nije regularna .....jbmilan je napisao/la:Iz svakog mjesta, od pocetka sezone, dolaze autobusi sa navijacima![]()
- samo_lijevo
- Kontakt:
Upravo tako,komesar takmicenja je nalozio da se zadnja dva kola igraju u istoj satnici.Bilo je i price da ce se utakmica igrati na Bilniscu pa u Kaknju pa cak i u Visokom,a sve zbog popunjenosti termina u areni subotom.Medjutim uspjeli ste se dogovoriti sa karate klubom ako se ne varam da pomjere termin.TeamHandBall je napisao/la:Poznavaoci rukometnih prilika u Bosni i Hercegovini ne provaljuj te se.Sve utakmice 25. i 26. kola premijer lige rukometasa igraju se u isto vrijeme subota u 19 sati a ne kad ko zeli,zbog navodne regularnosti takmicenja, mada liga vec odavno nije regularna .....jbmilan je napisao/la:Iz svakog mjesta, od pocetka sezone, dolaze autobusi sa navijacima![]()
pobjeda Čelika 37:35.
mi u ligi 6, a Bosna nažalost u niži rang...
mi u ligi 6, a Bosna nažalost u niži rang...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
A sta Visocaci??????? Puuu stokobrzi je napisao/la:A sad Visočacisalihaga je napisao/la:RK CELIK KAO STO JE PRODAO UTAKMICU RK DERVENTI, SADA CE JE PRODATI RK KRIVAJI
IMA LI KO DA MISLI DRUGACIJE ?

SAMO CELIK !!!
Amicci Di Nessuno
-
Antovic im ga z... pod precku ,mislim da je trenutno najsretniji covjek u citavoj Bosni...Bravo maistore i sretno u daljnjem radujbmilan je napisao/la:A sta Visocaci??????? Puuu stokobrzi je napisao/la:A sad Visočacisalihaga je napisao/la:RK CELIK KAO STO JE PRODAO UTAKMICU RK DERVENTI, SADA CE JE PRODATI RK KRIVAJI
IMA LI KO DA MISLI DRUGACIJE ?![]()
![]()
![]()
SAMO CELIK !!!

cestitam igracima celika na cistom obrazu, dokazali su da vole klub i postuju ga..... bravo za sve momke i trenera.... a sad u play off pokusati napraviti istorijski rezultat, naravno ako se ne raspadnemo do tada zbog nesposobne uprave da ispostuje ove momke......
Jesu jesu, steta sto utakmica nije bila u petak,da ima i nase raje vise na tribinama, bilo bi zanimljivokad_kako je napisao/la:Jesu bili ti famozni gostujuci navijaci?

Amicci Di Nessuno
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Izgubili od Zrinjskog u Mostaru 32:31, ali smo ostali na prvom mjestu. Ako ima to ikakve fajde, prvaci smo regularnog dijela prvenstva.

Postovanje treba zaraditi.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Igrat cemo direktno SEHA ligu. 

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Obradova me strasnoAgresivnoDjubre je napisao/la:Igrat cemo direktno SEHA ligu.

Amicci Di Nessuno
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Mozda ce se naci i neki investitor,strani.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
'bem te ja nemoj me samo jos vise raratAgresivnoDjubre je napisao/la:Mozda ce se naci i neki investitor,strani.

Amicci Di Nessuno
Ma jok bolan, vi ćete direktno u 1/8 finala Lige prvaka, Ta' ćete u SEHA ligi....AgresivnoDjubre je napisao/la:Igrat cemo direktno SEHA ligu.
šalu na stranu, samo prvoplasirani iz doigravanju idu, e sad da li će to biti jedan, dva, ili tri kluba još se ne zna, jer u ligu ponovo ulaze Srbijanski klubovi, tako da je nastala mala pometnja

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.