Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
ja sve bjezao od posla jer sam mislio da ce biti mali milion tipova iz 16og kola koje ce se morati rucnos ispraviti a na kraju samo tvoj mec lazio nije bio uredan jer se on igrao dan poslije a ja mu stavio datum kao i ostalim mecevima pa je ispalo da si zakasnio citav dan.arminz je napisao/la:Imam pogodjen rezultat Lazio - Sampdorija a nije mi uvazilo
MysticAladin je napisao/la:Nema parova 20-og kola
suptilnirocker21 je napisao/la:MysticAladin je napisao/la:Nema parova 20-og kola![]()
zar je vec dosao vakat za drugi dio sezone? kad smo pocinjali sa ovim bilo mi mrsko unositi cijelu sezonu, pa sam ubacio samo prvi dio. veceras nekada pred spavanje cu to ubaciti.
btw vidio sam da si tipovao na ovaj đenovljanski derbi sa 2 i pol minute zakasnjenja
ma bitno je da je rijesenosuptilnirocker21 je napisao/la:ja sve bjezao od posla jer sam mislio da ce biti mali milion tipova iz 16og kola koje ce se morati rucnos ispraviti a na kraju samo tvoj mec lazio nije bio uredan jer se on igrao dan poslije a ja mu stavio datum kao i ostalim mecevima pa je ispalo da si zakasnio citav dan.arminz je napisao/la:Imam pogodjen rezultat Lazio - Sampdorija a nije mi uvazilo
Uglavnom ispravio sam ti taj tako da sad je ispravna rang lista
Pisi propalosuptilnirocker21 je napisao/la:0 2
Pisem ja propalo ima 3 mjesecaUrbyEmanuelson je napisao/la:Pisi propalosuptilnirocker21 je napisao/la:0 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.