meni još nije jasno kako neko nasjedne na pishingneo je napisao/la:Nemas tu sta znat ili ne znat. Jedini način da hajuhes profil povezan sa Gmail je keyloger ili pishing.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Postavio ja u Internet klubu na 5-6 računara ovu stvar, fecebook.com, stavio kao homepage i to je to...kad sam provjerio za 2-3 dana, da vidim imal' išta, jel' se neko upec'o - syebo' se stare mi, oko 15tak accounta upecano.iVar je napisao/la:meni još nije jasno kako neko nasjedne na pishingneo je napisao/la:Nemas tu sta znat ili ne znat. Jedini način da hajuhes profil povezan sa Gmail je keyloger ili pishing.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalkjbt (kad hoćeš fejs hakovati) uzmeš isti dizajn fejsa, al' druga domena (!!!!!!!!!!!), pa budala bi skontala
- QUARTERBACK
- Kontakt:
A nakon toga je počela 'Stolačka ekspedicija za Mandraxom'mandraX je napisao/la:Postavio ja u Internet klubu na 5-6 računara ovu stvar, fecebook.com, stavio kao homepage i to je to...kad sam provjerio za 2-3 dana, da vidim imal' išta, jel' se neko upec'o - syebo' se stare mi, oko 15tak accounta upecano.iVar je napisao/la:meni još nije jasno kako neko nasjedne na pishingneo je napisao/la:Nemas tu sta znat ili ne znat. Jedini način da hajuhes profil povezan sa Gmail je keyloger ili pishing.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalkjbt (kad hoćeš fejs hakovati) uzmeš isti dizajn fejsa, al' druga domena (!!!!!!!!!!!), pa budala bi skontala
Mogao si dole @mandrax kao stecak završiti. 
ja sam to testirao jednom, i to na prijateljici iz hrvatskemandraX je napisao/la:Postavio ja u Internet klubu na 5-6 računara ovu stvar, fecebook.com, stavio kao homepage i to je to...kad sam provjerio za 2-3 dana, da vidim imal' išta, jel' se neko upec'o - syebo' se stare mi, oko 15tak accounta upecano.iVar je napisao/la:meni još nije jasno kako neko nasjedne na pishingneo je napisao/la:Nemas tu sta znat ili ne znat. Jedini način da hajuhes profil povezan sa Gmail je keyloger ili pishing.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Možel` kod vas FB?Kod mene neće ni stranicu da otvori 
Pobjeda je bolja od orgazma!
ova slika je glavni komentar na stranici Sportske glupostiCiva je napisao/la:
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nema mi nista mrze nego kad podjem nesto pisat, i vidim da ona pise nesto, izbrisem reko hajd nek napise ona, i onda i ona sve izbrise poslije dvije sekunde 
Ooooo znamDonnie Darko je napisao/la:Nema mi nista mrze nego kad podjem nesto pisat, i vidim da ona pise nesto, izbrisem reko hajd nek napise ona, i onda i ona sve izbrise poslije dvije sekunde
dobro poznat osjećaj većiniDonnie Darko je napisao/la:Nema mi nista mrze nego kad podjem nesto pisat, i vidim da ona pise nesto, izbrisem reko hajd nek napise ona, i onda i ona sve izbrise poslije dvije sekunde
15.10.2013.
Možda nije primjerena tema ali imam jedno pitanje. Šta je furka sa ovim stavljanjem slika Burhana Šabana, stavljanje u lokaciju mjesta tipa Mekka, Brdo Svjetlosti i slično? Haj fakat ako neko može da objasni.
DRUG NEBI TI PUNCA
vjerovatno isti retardirani fazon kao kemal
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ko hoce profil jedne dame u godinama, nek napise Soniče, volim te 
- rob do bagro
- Kontakt:
Sonice volim te, pofaflo bi ti ga samo tako.sonik24 je napisao/la:ko hoce profil jedne dame u godinama, nek napise Soniče, volim te
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
evo dodaj je dok je onlajn, avion
https://www.facebook.com/ilma.salihic" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/ilma.salihic" onclick="window.open(this.href);return false;
- rob do bagro
- Kontakt:
Jbo te polivalo kakva Milf. 
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
šta sam ti rekorob do bagro je napisao/la:Jbo te polivalo kakva Milf.
- rob do bagro
- Kontakt:
Samo da nije fejk profio, startam odmah, taman sam bingu dobro zaradio, vrijedi potrositi na nju.sonik24 je napisao/la:šta sam ti rekorob do bagro je napisao/la:Jbo te polivalo kakva Milf.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ne mogu da vjerujem da ne vidite da je lazni profil
al da je milfaca dobra, moze se reci 
Trenutno korisnika/ca: chelsea358 i 6 gostiju.