Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

hamzaTM87
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la hamzaTM87 » 21 mar 2013, 06:59

Da PJ ima mozga , kao sto nema , Blatche-a staviti u prvu a Evansa koristiti kao rezervnog centra...
ZELJEZNICAR 1921!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 mar 2013, 07:45

4 minute i doslovno nista :(
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 21 mar 2013, 08:37

hamzaTM87 je napisao/la:Da PJ ima mozga , kao sto nema , Blatche-a staviti u prvu a Evansa koristiti kao rezervnog centra...
Jeste da ne podržavam PJ-a u njegovoj košarkaskoj filozofiji,ali po meni Blatche nije za prve....Trebao si ga gledat ranije,jednostavno covjeka nekad ide,nekad neide,a na četvorci ovaj PJ trazi skakača,a to je EVANS,imao lik 22 skoka sinoć,nema se tu sta progovorit...

mirzaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la mirzaaaaa » 21 mar 2013, 12:26

Evo onih 34 poena protiv Holandije.

[youtube][/youtube]

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 21 mar 2013, 13:29

Decki nije se lahko igrati u NBA,Ovo je Mirzi prva sezona on je i dobar,on je previse poslusan,nije bezobrazan i nije egoista kao Evans, Blatche, uostalom kao citava ekipa Brooklyna.ja vjerujem da ce 33 doci na svoje i da ce probiti tu fazu privikavanja.Sasvim je normalo da prva sezona koci,a koga nije,.Ja smatram da mu se treba pruziti podrska,jbg Dzeko se i dan danas privikava u Citiyu i svi ga dizemo u nebesa pa mozemo malo toga i na Mirzu prenijeti ;).En be a liga je surova.
VOLIM BAYERN

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 21 mar 2013, 14:12

isakovich je napisao/la:Decki nije se lahko igrati u NBA,Ovo je Mirzi prva sezona on je i dobar,on je previse poslusan,nije bezobrazan i nije egoista kao Evans, Blatche, uostalom kao citava ekipa Brooklyna.ja vjerujem da ce 33 doci na svoje i da ce probiti tu fazu privikavanja.Sasvim je normalo da prva sezona koci,a koga nije,.Ja smatram da mu se treba pruziti podrska,jbg Dzeko se i dan danas privikava u Citiyu i svi ga dizemo u nebesa pa mozemo malo toga i na Mirzu prenijeti ;).En be a liga je surova.
Slazem se!Jbg,ima tekmi kad ga krene,ali ima i onih kad ne ide,toga ce uvijek biti...Pogotovo u Mirzinoj prvoj sezoni,zar je to tesko shvatiti!? :? Treba da mu damo podrsku bar ovdje,jer je on NAS jedini predstavnik u najjacoj svjetskoj liGi!Sve pohvale i ovim momcima sto ga podrzavaju vecinu(neki i sve)utakmica ovdje na forumu,jbg u vecini slucajeva mi arbajtung ne dozvoljava pa...ali vidim ima vas masalah! 8-)

Trebamo biti ponosni na Mirzu,kao na Dzeksona,Vedu,Pjanketa,sve sportiste koji su pravi ambasadori ove zemlje! ;)

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 21 mar 2013, 14:22

isakovich je napisao/la:Decki nije se lahko igrati u NBA,Ovo je Mirzi prva sezona on je i dobar,on je previse poslusan,nije bezobrazan i nije egoista kao Evans, Blatche, uostalom kao citava ekipa Brooklyna.ja vjerujem da ce 33 doci na svoje i da ce probiti tu fazu privikavanja.Sasvim je normalo da prva sezona koci,a koga nije,.Ja smatram da mu se treba pruziti podrska,jbg Dzeko se i dan danas privikava u Citiyu i svi ga dizemo u nebesa pa mozemo malo toga i na Mirzu prenijeti ;).En be a liga je surova.
Tako je kralju :!: :!: :!:
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 mar 2013, 14:24

Ja sam sinoc pregorio muka mi je bila gledajuci da ga nije ubacio sve do zadnjih 50 sekundi...Dosta krivice snosi Mirza za ovu situaciju,uredu je da te trener nevoli i da nisi u njegovim planovima ali kada te neki drugi ljudi guraju u tim i daju ti sansu da se pokazes,onda to trebas da i iskoristis pogotovo kad je vrijeme na parketu dijelio sa D.Williams-om koji hoce dotati loptu,napraviti ti sansu da das poene...Ocito mu je PJ dao tu defanzivnu rolu u timu i Mirza to pokusava i da ispuni,nimalo se nije orijentisao na ofanzivu kad je u igri..Djeluje totalno smuseno u reketu skoro svaku utakmicu,kruzi okolo cesto se i gubi na nekim pozicijama,jbg covjek nije navikao da igra DeF kosarku....Zao mi je sto nije otisao u neki drugi tim gdje ce igrati vise ofanzivnu ulogu i gdje ga nece gurati da igra ulogu koji nikad nije u zivotu igrao,jeb.o play off kad u njemu neces igrati...

ispade kao PJ-u rekli da se Mirzi nadje mjesto u timu,a Pj ga naguzi fino na svoj nacin..... :evil: :evil: :evil:

Uzmimo da je Mirza u Houstonu i da igra umjesto Parsonsa.... :mrgreen:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 21 mar 2013, 14:53, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 mar 2013, 14:26

Mirza je kriv najvise za ovakvo stanje, valjda ga ovo nece dotuci.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 21 mar 2013, 15:18

Sarajlijc@ je napisao/la:Mirza je kriv najvise za ovakvo stanje, valjda ga ovo nece dotuci.
Plisek nemoj vise pisat na ovoj temi !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 21 mar 2013, 15:28

Neznam mozda grijesim al mislim da ce Netsi na kraju sezone trade-at Mirzu. Ko zna mozda tu bude i pun pogodak za naseg Zmaja. Situacija je takva kakva jeste. Velika je promjena. Mnogi ocekivaju cuda svaku utakmicu i onda se razocaracuje. Eh pa dragi moji prijatelji, sto bi ameri rekli - It's time to wake up!

Podrzavam Mirzu od pocetka. Gledam svaku utakmicu kad god to igrali. Navijam, ljutim se, radujem se sa njim (kao i svi mi). Sigurno da ce tako biti i u buducnosti. Za njega se ne brinem. Al se brinem za ovaj forum nazalost jer tesko da sta pametno mozes procitat osim kuknjave, pogotovo tokom meca. Specialno kad Mirza nije u formi. Cast izuzetcima. Toliko.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 mar 2013, 15:42

sajo10 je napisao/la:Neznam mozda grijesim al mislim da ce Netsi na kraju sezone trade-at Mirzu. Ko zna mozda tu bude i pun pogodak za naseg Zmaja. Situacija je takva kakva jeste. Velika je promjena. Mnogi ocekivaju cuda svaku utakmicu i onda se razocaracuje. Eh pa dragi moji prijatelji, sto bi ameri rekli - It's time to wake up!

Podrzavam Mirzu od pocetka. Gledam svaku utakmicu kad god to igrali. Navijam, ljutim se, radujem se sa njim (kao i svi mi). Sigurno da ce tako biti i u buducnosti. Za njega se ne brinem. Al se brinem za ovaj forum nazalost jer tesko da sta pametno mozes procitat osim kuknjave, pogotovo tokom meca. Specialno kad Mirza nije u formi. Cast izuzetcima. Toliko.

Mislim da grijesis ;) Zasto :?: Zato sto je trade spreman za Humpa ,samo se ceka kraj sezone :!:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 21 mar 2013, 15:47

Mirza ide samo u slucaju da neko pokaze zanimanje za njega. Prva opcija za odlazak je Hump. Jer, Evans ako bude radio na napadu, samo malo da popravi taj segment, sa Mirzom i njim bi imali predobar, a jeftin tandem na tim pozicijama. Hump-ov ugovor je prilicno visok, a nepotreban ..

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 21 mar 2013, 16:31

mirzaaaaa je napisao/la:Evo onih 34 poena protiv Holandije.

[youtube][/youtube]
upravo ovo mi se ne svidja kod naseg Mirze,pa pogledajte kako na ovoj utakmici ulazi pod kos,covjek ne moze vjerovat da je to isti Mirza Teletovic.I niko mu ne moze zabranit da radi ovo u Netsima,ni trener,ni njegova pozicija 4-ke,niko! Mozda u NBA igraju sa "medicinkama" pa mu tesko voditi loptu (salim se) :mrgreen:
Stvarno bih volio cuti njegovo objasnjenje za ovakav nacin igre.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 21 mar 2013, 17:19

Jest , samo sto je to radio protiv poluamatera, a u NBA igra protiv najboljih igraca na svijetu.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 21 mar 2013, 17:57

Jedan Dražen Petrović nije ispunio očekivanja prvih sezona u NBA a mi očekujemo da Mirza ubacuje 20 poena po utakmici. Polako ljudi, prva je sezona u pitanju. I s trenutnim sam prezadovoljan, imao je dobrih partija te s tim pokazao da je solidan košarkaš za NBA uslove. Neka trenira, ne gubi nadu i doći će to sve na svoje. Kako su se evropski igrači znali prosuti, Mirza je odličan. Vidi se napredak u nekim segmentima tako da ćemo mi u reprezentaciji na Eurobasketu imati najkompletnijeg Mirzu dosad.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 mar 2013, 18:11

jest da je bila nevazna tekma ali sve vidi ogromna razlika kako je tad igrao i kako sad igra,a za sve to je kriv PJ majmun koji od njega zeli da napravi drugog Evansa(jos nek mu kaze da se osisa na celavo i da pusti bradurinu)

[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 21 mar 2013, 19:31

jest,ali samo da razjasnimo nije isto ne pokusati i ne uspjeti,to ja zelim reci i ocekujem da pokusava,ne osporavam njegov kvalitet,samo kazem da svoj talenat ne koristi dovoljno,a prostora itekako ima,svaki put kad dobije loptu. ;)

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 mar 2013, 21:56

mirza je igracina, braco moja postena prepostena kakav sam i sam i to ce on i dokazati samo mu trebamo dati vremena

filip13

Post Postao/la filip13 » 21 mar 2013, 22:12

Goodison je napisao/la:Jedan Dražen Petrović nije ispunio očekivanja prvih sezona u NBA a mi očekujemo da Mirza ubacuje 20 poena po utakmici. Polako ljudi, prva je sezona u pitanju. I s trenutnim sam prezadovoljan, imao je dobrih partija te s tim pokazao da je solidan košarkaš za NBA uslove. Neka trenira, ne gubi nadu i doći će to sve na svoje. Kako su se evropski igrači znali prosuti, Mirza je odličan. Vidi se napredak u nekim segmentima tako da ćemo mi u reprezentaciji na Eurobasketu imati najkompletnijeg Mirzu dosad.

tačno

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.