NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 23 jul 2014, 00:20

Nogometaši i trener Širokog Brijega učlanili se u Škripare!

Nogometaši Širokog Brijega na čelu sa trenerom Slavenom Musom i kapetanom Wagnerom u utorak navečer posjetili su prostorije Kluba navijača Škripari u stadionu Pecara u Širokom Brijegu gdje su učinili fantastičan potez te se još više ‘zbližili’ vjernim navijačima koji su uz njih na svakoj utakmici.

Naime, svi nogometaši i trener Musa postali su Škripari! Učlanili su se u Klub navijača Škripari te su im uručene članske iskaznice za novu sezonu. Igračima koji nisu mogli doći u prostorije navijača, članske iskaznice uručit će im trener Musa.

Uslijedilo je zajedničko druženje i bodrenje za utakmicu protiv Mlade Boleslav u četvrtak, a i jedni i drugi su dali obećanje: Igrači će ostaviti srce na terenu, a Škripari su obećali pravi show na tribini i glasnu podršku svih 90 minuta.

Utakmica se igra u četvrtak u 20:30 sati na Pecari.

slika

slika
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 23 jul 2014, 00:27

:thumbup:

Prognoza obecavajuca,vrime je da se stadion napuni :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 23 jul 2014, 14:17

Musa i Marić složni: Možemo nadoknaditi zaostatak i eliminirati Mladu Boleslav

slika

Ostalo je nešto više od dvadeset četiri sata do uzvratne utakmice drugog pretkola Europske lige između Širokog Brijega i Mlade Boleslav, jedne od najvažnijih europskih utakmica Širokog Brijega u posljednjih nekoliko godina. Momčad Slavena Muse će na svojoj Pecari ganjati zaostatak od jednog pogotka (1:2), ali s motivom više. Naime, u slučaju eventualnog prolaza u treće pretkolo na Pecari bi mogli ugostiti Lyon. No, o Lyonu se može pričati tek nakon eliminacije Čeha i tako su se postavili u taboru Širokobriježana.

- Imam veliko povjerenje u svoju momčad, posebno prema ovima u napadu (Zakarić, Marić, Wagner, op.a.). To su sve odlični igrači koji znaju stvoriti priliku za pogodak. A to će nam baš trebati u utakmici protiv Mlade Boleslav u kojoj trebamo biti puno bolji u igri prema naprijed, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare Slaven Musa, strateg Širokobriježana, i dodao kako apsolutno respektira momčad Mlade Boleslav.

- Maksimalno ih respektiramo. Oni su i dalje favoriti, ali i mi smo sedam dana pametniji i iskusniji. Dat ćemo svoj maksimum i pokušati nadoknaditi zaostatak, poručuje Musa.

Na posljednje dvije tiskovne konferencije medijima su se obraćali Wagner i Zakarić i obojica su u utakmicama nakon njih zabijali pogodak. Danas se obratio Mirko Marić, pa bi bilo lijepo kad bi i on nastavio tu „mini tradiciju“.

- Idemo na pobjedu, ali nije važno tko će zabiti pogodak. Moramo biti kompaktni, jer je Mlada Boleslav odlična momčad. No, i mi možemo puno bolje. S igrom kao protiv Gabale možemo proći dalje, kratko je poručio odlični Mirko Marić.

Nakon toga je trener Musa dodao kako bi utakmicu mogao riješiti samo jedan potez.

- Smatram kako utakmicu može odlučiti samo jedan velemajstorski potez, a ja u svojoj momčadi imam igrača koji je sposoban to učiniti. Najvažnije je biti puno koncentriraniji u završnici, dodao je Musa.

Utakmica ne Pecari počinje u četvrtak u 20.30 sati uz izravan TV prijenos na BHT1. Kako je potvrđeno iz kluba, gosti iz Češke će na Pecari imati i podršku manje skupine od 20-ak svojih navijača koji su najavili dolazak. No, vjerujemo kako njihova podrška neće doći do izražaja, već da će Široki Brijeg uz pune tribine i pjesmu svojih Škripara uspjeti domoći se trećeg pretkola. Uzvrat s Mladom Boleslav sudit će 34-godišnji Maltežanin Alan Mario Sant.

Cijena ulaznica za sutrašnju utakmicu je 10 KM za sve tribine, dok je za djecu ulaz ponovno besplatan. Škripari će biti smješteni u svome kavezu na sjeveru, dok će manja skupina Čeha biti smještena na tribini za gostujuće navijače na istoku. Budući da vlada veliko zanimanje za utakmicu, ulaznice se već mogu nabaviti u pretprodaji u klupskom kafiću ''Plavo-bijeli''.

GAZI!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 23 jul 2014, 16:37

BurningLegion je napisao/la:slika
:thumbup: :thumbup:

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 24 jul 2014, 09:37

PECARA

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Ispod kriza tisina,
Na Pecari se ori
Budimo k'o jedan
Grad veceras gori.

:zviz:

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 24 jul 2014, 10:24

Neven Laštro za ABCportal: Osjećamo da smo sposobni izbaciti favoriziranu Mladu Boleslav

Došao je i taj dan. Široki Brijeg će večeras na svojoj Pecari od 20.30 sati krenuti po pobjedu i eliminaciju Mlade Boleslav. Iako imaju zaostatak iz prve utakmice (1:2), svi u taboru momčadi s Pecaru i navijači vjeruju kako se Široki Brijeg može domoći trećeg pretkola Europske lige.

- Zanima nas samo jedno, želimo proći dalje. Osjećamo da smo sposobni za to. Uz maksimalan napor i dozu sportsku sreće možemo pobijediti i izbaciti favoriziranu Mladu Boleslav, rekao je u izjavi za ABCportal Neven Laštro, pouzdani branič koji je nakon svega nekoliko utakmica u dresu Širokog Brijega pokazao da se radi o doista kvalitetnom pojačanju.

Najveća opasnost Mlade Boleslav za Laštru prijeti iz njihova mentaliteta koji je dosta blizak njemačkom.

- Njihov mentalitet je dosta blizak njemačkom. Uvijek idu naprijed ne osvrćući se na prethodno, pa tako je sigurno da se neće braniti na Pecari, misli Laštro.

U slučaju prolaska favoriziranih Čeha, Široki Brijeg će već sljedeći tjedan na svojoj Pecari ugostiti veliki Lyon. U tom slučaju Lyon bi bio najveća momčad koja je ikad igrala na Pecari. Toga su svjesni svi u momčadi Širokog Brijega i ta im činjenica predstavlja samo dodatni motiv.

- Igrati protiv Lyona bi definitivno značio prestiž za sve nas. Lyon je prilika koja će se mnogima ostvariti samo ovaj put, odnosno prilika zaigrati protiv jedne od top momčadi u svijetu. U svakom slučaju gostovanje Lyona bi bila radost svima onima koji bi došli na Pecaru povodom tog događaja, mišljenja je Laštro.

Dolaskom Nevena Laštre iz Travnika i vraćanjem Slavka Brekala s posudbe iz Viteza Široki Brijeg je na početku priprema dobio potpuno novu zadnju liniju. I upravo je sva pozornost ljubitelja širokobriješkog nogometa bila usmjerena na njih dvojicu. Mnogi su se pribojavali da će igra Širokog najviše „štekati“ na tim pozicijama, ali su Laštro i Brekalo svojim igrama mnoge razuvjerili i natjerali na promjenu mišljenja.

- Zasad sam zadovoljan odvijanjem situacije. U početku nam nisu u potpunosti vjerovali, nismo bili uigrani, a ja sam bio potpuno novi u momčadi. Sumnjali su u nas. No, nakon samo nekoliko zajedničkih utakmica mnogi su iz te sumnje stvorili povjerenje u nas dvojicu. Povjerenje koje želimo održati i to povjerenje želimo potvrđivati iz utakmice u utakmicu, rekao je Laštro za ABCportal.

[youtube][/youtube]

..Na ovaj Brijeg,
Na ovu suzu kamenu,
Sad znas, kome pripadas..!
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 24 jul 2014, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 24 jul 2014, 10:31

Sretno susjedi!

Preokrenite to i dočekajte Lyon!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 jul 2014, 11:36

Jao tko ce docekati 20.30,ja sam vec u transu :D

slika

HRHB

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 24 jul 2014, 12:59

slika

Široki, Široki, teče našim venama, tu na Brigu moj je dom, Široki u srcu mom :ljepota:
Ajmo više po taj skalp nad nekim respektabilnijim :pray:

kennyM
Kontakt:

Post Postao/la kennyM » 24 jul 2014, 13:58

Galion je napisao/la:slika

Široki, Široki, teče našim venama, tu na Brigu moj je dom, Široki u srcu mom :ljepota:
Ne sviđa mi se tvoj broj postova koje imaš (666) de napiši još jedan da ti se želja ispuni :thumbup:
audere est facere!
Joe!

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 24 jul 2014, 14:11

kennyM je napisao/la:
Galion je napisao/la:slika

Ne sviđa mi se tvoj broj postova koje imaš (666) de napiši još jedan da ti se želja ispuni :thumbup:
Hahaha evo ga :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 jul 2014, 15:11

ajmoooooooooooooooooooooo slika
Hayley <3

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 24 jul 2014, 15:32

pravi seljacki stadion ali jedan od boljih u drzavi i da ih bude jos ovakvi

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 24 jul 2014, 15:46

KenoRob je napisao/la:pravi seljacki stadion ali jedan od boljih u drzavi i da ih bude jos ovakvi
bolje nekad ništa ne reci nego se praviti pametan pa u jednoj rečenici reći 2 totalno različita mišljenja cccc

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 24 jul 2014, 17:07

KenoRob je napisao/la:pravi seljacki stadion ali jedan od boljih u drzavi i da ih bude jos ovakvi
Čuj seljački. Sjeti se svoga prije nego vam ga Država napravi. Stolice niste promjenili na njemu 30 godina. Uprava NK ŠB, što se infrastrukture tiče, čini čuda. Nemoj njake. slika
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 24 jul 2014, 17:15

Zavidim vam na vecerasnjoj utakmici...volio bih da tako nesto i Nk Vitez dozivi.Uvjeren sam da prolazite dalje...100%
Godine prolaze jubav ostaje...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 jul 2014, 18:26

Eto postali smo grad sluzbeno,jos kasnije izbaciti Mladu... :D

HRHB

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 24 jul 2014, 19:06

maxmore je napisao/la:
Čuj seljački. Sjeti se svoga prije nego vam ga Država napravi. Stolice niste promjenili na njemu 30 godina. Uprava NK ŠB, što se infrastrukture tiče, čini čuda. Nemoj njake. slika
informisi se momak

sretno

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 24 jul 2014, 19:56

Sretno i Sirokom veceras, pa da se i taj Lion ugosti u nasoj drzavi
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 7 gostiju.