GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Signore
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 26 avg 2016, 13:23

Mokes je napisao/la:
Signore je napisao/la: Sevilla je igrala ne tako davno s Rijekom koja ih je imala u saci na Kantridi sve do sudacke nadoknade i onog nesretnog gola za 2-2. I u gostima je bilo 1-0 uz ne bas neku veliku dominaciju domacina. Pored toga si spomenuo da su otisli glavni igraci. Krychowiak, Gameiro i Immobile su napustili Sanchez Pizjuan, ali su doveli Vasqueza i jos neke igrace koji sigurno nisu kvalitet ovih koji su otisli, ali se s vremenom mogu nametnuti. Onda su im prosle sezone otisli Bacca i Vidal i Sevilla sigurno nije ekipa koje se treba plasiti. Nisu puno jaci od onog Villarreala kojeg je Dinamo dobio bez vecih problema.
:rol: :rol: :rol:
Na kakvim drogama si pisao ovaj pasus. Ekipa koja redovno uzima Barcu i Reala nije ekipa koje se treba plasiti :tokralju:
Neka joj onda Barca i Real skidaju gace dok ce se ostali potruditi da im otkinu poneki bod.

Ako su im bodove uzimali Rijeka, Estoril, Maribor, Liberec, Molde i tko sve jos ne, zasto bi se onda Dinamo trebao plasiti i zasto ne bi vjerovao da moze uzeti barem jedan bod u dvomecu?

Dinamo je prosle sezone pokazao da moze. Odigrali su pet dobrih utakmica u grupi. Jedino Bayern u Munchenu je bio bas dominantan. Ostalo je prolazno. Dobio se taj Arsenal, protiv Olympiakosa su se bezveze prosuli bodovi i ako se mogao dobiti jedan Arsenal, nadigrati Olympiakos, cemu skidanje gaca na neko zvucnije ime, mada i ta Sevilla i nije neko zvucno ime. Osvajaju tu EL tko zna koliko puta, a u LP ne mogu uci ili ne mogu proci skupine.

Rijeka vodi 2-1 protiv njih do 91. i on mene pita na kakvim drogama sam ja pisao post :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 26 avg 2016, 14:00

Sigurno je Sevilla igrala s 100% svojih mogucnosti :lol:
Plus su imali i igraca manje ;)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 avg 2016, 14:26

Ma, realno, ovo je grupa iz nocnih mora za Dinamo. Prvo, po meni, nisu jaki kao prethodnih godina, posebno ako se realizuju ova dva-tri najavljena trofeja.
Drugo, imaju jednu od najjacih ekipa u grupi, kojoj je CL prioritet ove godine, i mislim da tu nece biti bodova (a ni golova) za Dinamo. Plus, Juve dolazi na Maksimir vec u drugom kolu, i tu ce im tri boda biti priritet.
Sevilli je vjerovatno dosadilo osvajanje ( :mrgreen: ) EL, i njima ce biti cilj biti medju prve dvije ekipe, i da napokon ostavu u CL na proljece. Dinamo s njima igra one back to back tekme, gdje se lomi poredak. Sanchez Pizjuan je jedno od najtezih gostovanja, ne samo u Spaniji, gdje i Real i Barca redovo ispustaju bodove. Ako ce igdje biti potop, bice tu.
Ne znam koliko ljudi prate Lyon, ali ove sezone oni izgledaju odlicno. U pretsezoni su imali neke jako teske tekme i sve su pobjedili, kao i na prva dva koja Ligue 1. Jedini poraz imaju od ipak prejakog Parisa u Super Kupu. Kako god, za Dinamo liga vise.
Moja prognoza: biciklo, bez sjedala. 0-0-6

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 26 avg 2016, 14:55

Darko Velkoski,onaj iz Vardara sto je Dinamu zabio 2 gola trebao bi potpisat za par dana
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 avg 2016, 14:57

Ma naravno, najlakse je skinuti gace i reci trpajte nas. Sevilla i Lyon ce mozda uzeti po sest bodova protiv Dinama, ali Dinamo nema razloga da im to prepise unaprijed, kao ni pomenuta dva kluba da unaprijed upisu bodove. Mogu oni, neka se opuste, kao sto ovaj rece, neka ne igraju na 100%, to ce Dinamu odgovarati, jer pored 3 boda ne pise 'protivnik igrao na 60%'. Pisu se tri boda i cao.

Sevilla i Lyon su ekipe koje jesu jace od Dinama i koje realno Dinamu mogu uzeti sest bodova, ali definitivno nisu ekipe kojih se treba plasiti i protiv kojih je nemoguce uzeti bod/bodove. O Juventusu ne treba puno ni pricati, bodu kuci se moze nadati samo zbog cinjenice da Juve zna odigrati lose pa da slabije ekipe izvuku bod ili tri. Dinamo kao Dinamo tesko tu nesto moze.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 26 avg 2016, 20:05

Ovaj Juventus je neuporedivo jaci od onog sto je povremeno znao kiksati sa levatima tipa nordsjalend, Kopenhagen, Galata i sl.... jbt zivot sad je napad higuain i dybala, a tad su igrali tevez (njega ovdje izuzeti jer je klasa) i punoglavci tipa matria, vucinica, llorentea i sl....
Ekipa koja je sigurno top 4-5 za trofej LP ce lagano u obje utakmice otresti Dinama, a vjerujem i sve ostale ekipe u grupi... jednostavno toliko su kvalitetniji od ostalih u grupi...
Ali si u pravu u jednoj cinjenici.... Juventus nece sigurno otresti dinama sa 4-5 i vise razlike kao sto bi barca ili bayern... vjerujem da ce biti u obje utakmice max 3 razlike... pogotovo u torinu gdje juventus igra slabije....

A sto se tice lyona i seville... koliko god volio da dinamo uzme sto vise bodova jer mi je strašno drag klub, toliko realno razmišljam da sam siguran da nece ni boda uzeti jer su i lyon i sevilla strasno kvalitetne ekipe, pogotovo spanci....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 26 avg 2016, 21:24

10mil eura ponuđeno Hajduku za Kalinića i Vlašića
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 26 avg 2016, 21:46

Reda radi da se zna, Eduardo je prodan za 500K€ a Juve ce Pjacu otplacivati 5 godina.
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 26 avg 2016, 21:47

sjever96 je napisao/la:Reda radi da se zna, Eduardo je prodan za 500K€ a Juve ce Pjacu otplacivati 5 godina.
da, i?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 26 avg 2016, 21:49

http://sportsport.ba/ino_fudbal/rekorda ... ura/204728 Ovdje pise da je Edurado prodan za 2m€ :think:
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 26 avg 2016, 21:51

sjever96 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/rekorda ... ura/204728 Ovdje pise da je Edurado prodan za 2m€ :think:
Kako ti znaš da je 500.000? A i isplatit će Pjacu 23m u 5god, nisu kao Pescara i Vukušić
LeBron James

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 26 avg 2016, 22:48

Samo treba kupit kvalitetna pojacanja.vidim nudi se 10 milijuna za golmana Kalinica to mi se svidja da imaju na umu da se treba pojacati a nista prodavati (Marko Rog ) jer skupina je najjaca do sada a Dinamo je po meni losiji nego prosle sezone..

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 avg 2016, 00:15

sjever96 je napisao/la: Eduardo je prodan za 500K€ a
Ni Dinamo, a ni Chelsea nisu objavili cifru tako da i ti, a i ja mozemo samo nagadjati iznos. Pola milijuna eura je malo kao sto je i pet milijuna smijesno velika cifra koju ni Chelsea ne bi platio. Chelsea je inace poznat po lupanju ogromnih cifri za polovnjake i mislim da je realno da su Eduarda platili negdje oko dva milijuna, pola milijuna gore ili dolje. Nagadjam, kao i svi.
sjever96 je napisao/la:Juve ce Pjacu otplacivati 5 godina.
http://www.juventus.com/en/news/news/20 ... entus-.php

Juventus Football Club can today confirm that Marko Pjaca has completed a permanent switch from Dinamo Zagreb for a fee of €23 million, to be paid over two financial years.

Ne znam zasto bi Juventus na oficijalnoj stranici lagao.

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 27 avg 2016, 01:43

Koliko ima istine u ovome za Vlasica i Kalinica? Po meni je Lovre odličan i volio bi ga vidjet u Dinamu, ali mi istovremeno baca na onog tipa koji nikad ne bi prešao iz Hajduka u Dinamo ne znam šta da je u pitanju

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 avg 2016, 09:33

vedoz je napisao/la:Koliko ima istine u ovome za Vlasica i Kalinica? Po meni je Lovre odličan i volio bi ga vidjet u Dinamu, ali mi istovremeno baca na onog tipa koji nikad ne bi prešao iz Hajduka u Dinamo ne znam šta da je u pitanju
Moguce da je patka. Tesko da Dinamo ima te novce, a i da ih ima vjerujem da bi za njih doveli bolje igrace, mada bi se isplatilo i ovu dvojicu toliko platiti. Kalinic je u godinama kada golman sazrijeva i sto je stariji to je iskusniji i bolji. Hajduk ima katastrofalnu obranu vec nekoliko sezona, nije ni da Dinamova nesto blista, ali je avion u odnosu na Hajdukovu i Kalinic bi u Dinamu mogao pokazati koliko stvarno vrijedi, a vjerujem da vrijedi puno vise od fasovanja cetiri-pet komada u derbiju. Ipak, djeluje mi kao netko tko ne bi presao u Dinamo ni pod koju cijenu.

Mali Vlasic je talent i na njemu bi se isplatio ovaj transfer iako vjerujem da bi Dinamo uzeo barem pet milijuna i za Kalinica kada bi ga prodali za 2-3 sezone. Tata Vlasic bi dusu vragu prodao za uspjeh svoje djece i mislim da bi Vlasic cak i dosao u Dinamo ako bi Dinamo poslao ponudu i Hajduk istu prihvatio. Bio bi to transfer koji bi se mjerio s onim Nike Kranjcara.

Moje misljenje je da ako do ovog i dodje da transfer nece biti ni blizu 10 milijuna eura, da ce njih dva doci za maksimalno 7 milijuna eura. Ne znam koliko bito Hajduku bilo zadovoljavajuce, ali s obzirom da vec par sezona fino rade i da zatvaraju sve minuse ja im od srca zelim da bilo kome prodaju igraca za deset milijuna ako su u mogucnosti i da se konacno izvade iz tih minusa.

Druga tema, MAKSIMIR

Sinoc citam ovaj clanak

http://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/d ... n/4645499/

ZAGREB - Ono što je Jutarnji list najavio kao ideju nakon što je Dinamo izborio Ligu prvaka, od ponedjeljka će dobiti konkretne obrise!

Klub iz Maksimira je odlučio uložiti novac od transfera i nagrade Uefe u gradnju vlastitog stadiona; Arene koja bi trebala biti sagrađena na novoj lokaciji, potpuno neovisnoj o Maksimiru! Prema našim informacijama, Izvršni odbor Dinama u ponedjeljak dat će blagoslov, nakon čega počinje realizacija ovog zahtjevnog projekta.

Neslužbeno saznajemo da u Maksimiru nisu skloni gradnji megalomanskog zdanja. Upravo suprotno, zadovoljio bi ih stadion s dvadesetak tisuća natkrivenih mjesta, nalik na slične projekte u regiji, poput ETO parka u mađarskom Gyoru ili novog stadiona Rapida iz Beča čijih je 30-ak tisuća sjedalica koštalo oko 50 milijuna eura. Dinamov stadion bio bi jeftiniji...

A koliko bi koštao novi stadion i za koliko bi vremena bio sagrađen, pročitajte u subotnjem broju Jutarnjeg lista. Provjerite i koje Vas još zanimljive teme tamo čekaju:

slika

Za nekih pola sata moram skoknuti do grada po neke papire, uzet cu Jutarnji pa ako bude bilo nesto konkretno uslikat cu clanak i postaviti. Ako i dalje to bude hrpa nagadjanja nabit cu ih na k*.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 avg 2016, 10:12

slika

Nista konkretno. Bit ce ta sjednica u ponedjeljak i tad ce se znati kakvi su planovi, mada sumnjam u sve to jer mislim da Dinamo nema tih para, ali ta zelja za normalnim stadionom je prevelika pa se moram uhvatit za svaku novu pricu i nadati se da ce konacno nesto biti.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 avg 2016, 10:25

vedoz je napisao/la:Koliko ima istine u ovome za Vlasica i Kalinica? Po meni je Lovre odličan i volio bi ga vidjet u Dinamu, ali mi istovremeno baca na onog tipa koji nikad ne bi prešao iz Hajduka u Dinamo ne znam šta da je u pitanju
0,00%
novinare bi trebalo odavno početi kažnjavati zbog pisanja laži, obmana, manipuliranja itd itd...a narod puši li ga puši...

Signore,
koji je to već put da se spominje izgradnja stadiona? ja vec prestao brojati...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 27 avg 2016, 10:38

@Signore

Zasto mislis da Dinamo nema 30ak miliona za gradnju stadiona? Pa toliko su zaradili samo ovo ljeto, cak i vise od toga.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 avg 2016, 10:42

Clutch je napisao/la:@Signore

Zasto mislis da Dinamo nema 30ak miliona za gradnju stadiona? Pa toliko su zaradili samo ovo ljeto, cak i vise od toga.
:rol: Jesi ozbiljan?Jel moguce da ljudi jos uvijek ovakva pitanja postavljaju i ne znaju za offshore racune i kradju nevidjenih razmjera.Koje da nije bilo stadion je odavno mogao biti izgrađen kao što je to recimo BATE napravio.

Da,gradit će stadion... :rol: :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []