Neka joj onda Barca i Real skidaju gace dok ce se ostali potruditi da im otkinu poneki bod.Mokes je napisao/la:Signore je napisao/la: Sevilla je igrala ne tako davno s Rijekom koja ih je imala u saci na Kantridi sve do sudacke nadoknade i onog nesretnog gola za 2-2. I u gostima je bilo 1-0 uz ne bas neku veliku dominaciju domacina. Pored toga si spomenuo da su otisli glavni igraci. Krychowiak, Gameiro i Immobile su napustili Sanchez Pizjuan, ali su doveli Vasqueza i jos neke igrace koji sigurno nisu kvalitet ovih koji su otisli, ali se s vremenom mogu nametnuti. Onda su im prosle sezone otisli Bacca i Vidal i Sevilla sigurno nije ekipa koje se treba plasiti. Nisu puno jaci od onog Villarreala kojeg je Dinamo dobio bez vecih problema.![]()
![]()
![]()
Na kakvim drogama si pisao ovaj pasus. Ekipa koja redovno uzima Barcu i Reala nije ekipa koje se treba plasiti
Ako su im bodove uzimali Rijeka, Estoril, Maribor, Liberec, Molde i tko sve jos ne, zasto bi se onda Dinamo trebao plasiti i zasto ne bi vjerovao da moze uzeti barem jedan bod u dvomecu?
Dinamo je prosle sezone pokazao da moze. Odigrali su pet dobrih utakmica u grupi. Jedino Bayern u Munchenu je bio bas dominantan. Ostalo je prolazno. Dobio se taj Arsenal, protiv Olympiakosa su se bezveze prosuli bodovi i ako se mogao dobiti jedan Arsenal, nadigrati Olympiakos, cemu skidanje gaca na neko zvucnije ime, mada i ta Sevilla i nije neko zvucno ime. Osvajaju tu EL tko zna koliko puta, a u LP ne mogu uci ili ne mogu proci skupine.
Rijeka vodi 2-1 protiv njih do 91. i on mene pita na kakvim drogama sam ja pisao post