ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Bravo macko ! Ako nista dobro ce mu doci za samopouzdanje , ne vidim razlog zasto ne bi imao dobre rezultate na travi ima razorne udarce samo da poradi na servisu dobro i igra na mrezi mora biti odlicna za dobre rezultate tu ali svakako fino da daje znakove da moze igrati sve podloge 

Bravo majstore, potpuno zasluzeno 

dobro, ovo je više bila livada (tj ovo nije ninašta ličilo), sad tek kreće prava trava

Drago mi je za Thiema. Podseća na career mode u Virtua Tennisu kad igraš sve turnire i singl i dubl. 
Od sutra već igra Halle ili Queens. Valjda će biti odmoran za Wimbledon.

Dominator Thiem.
Osvojene titule na sve tri podloge.

Osvojene titule na sve tri podloge.

je li ko zna zašto su igrali na onoj livadi? gledao sam samo napreskok, nisam skontao zašto??
Re: RE: Re: ATP Tour
Njega odmor umara, mali ne staje.Sebby je napisao/la:Drago mi je za Thiema. Podseća na career mode u Virtua Tennisu kad igraš sve turnire i singl i dubl.
- akisarajevo92
- Kontakt:
osvojena titula na travi u tek 12.mecu u karijeri na toj podlozi 

Don't believe the hype.
Bez obzira na to sto ne voli trenirati tj zanimljivije mu je igrati turnire sto je i logicno morat ce nac neki period da malo stane vremenom ce postati podlozniji povredama niti jedno tijelo ne moze izdrzati da igra iz sedmice u sedmicu bez stajanja posebno sad kad je sazrio i redovno dolazi do zavrsnica turnira neka malo ohane nakon wimbla...
Ja smatram da Thiem ima elemente za bit dobar igrač na travi pa mi je čudno zašto ima tako malo mečeva na njoj (doduše nije da danas i može se naigrat na travi, mjesec dana u godini).
Thiem rutinski, nema igru za hard, nema igru za travu, ali osvaja turnire na tim podlogama, baš zanimljivo.
Isto tako je zanimljivo da li može do WTC, nadam se da će vrsni znalci reći da ne može i onda odmah može rezervisati karte za London.
Isto tako je zanimljivo da li može do WTC, nadam se da će vrsni znalci reći da ne može i onda odmah može rezervisati karte za London.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
vjerovatno će se kvalifikovati, tj hoće sigurno ako ovako nastavi. ove godine očito puno više dodaje nego brani
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Moze Dominic postati odlican igrac na travi. Pa njegovo najslabije oruzje je ta igra na mrezi i kad to popravi sigurno ce biti mnogo opasniji, a evo i bez toga osvoji turnir 

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Jah!Galion je napisao/la:Kad odškoluje Del Potra, Kohli će odškolovat i Thiema

Thiem je brat! Ne znam kako ga se moze uopste hejtat. O sebi pri sebi, kulturan, skroman, uljudan, na terenu miran! Sto se mene tice nek naslijedi Noleta! Bolji je od svih ovih napuhanih kljakavaca ko Zverev i pozitronaca ko Kei! Jos malo pa ce se redovno lomiti kicme Fedexima i Vavrijama i ostalim dedicama. U ovom momentu igracki ispred brata Dominica su samo Andy i Nole. Bio bi i Nadal al da nije od stakla!ronaldo99 je napisao/la:Vec se ovdje hejta buduci broj 1 Theim, lik ce veoma brzo poceti sve redom da samara
Kud se nadjose bitanga i princeza!alex1991 je napisao/la:Vjencali se Fognini i Penneta, pitam se koliko ce trajati taj brak

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Dobar 1. set Borne i Goffin, uzeo belgijanac u TB nakon 0:4.Često se raspadne Borna u važnim trenucima...
On mora popraviti prvi servis, igra na mreži je sasvim korektna.AnkleBreaker je napisao/la:Moze Dominic postati odlican igrac na travi. Pa njegovo najslabije oruzje je ta igra na mrezi i kad to popravi sigurno ce biti mnogo opasniji, a evo i bez toga osvoji turnir
Pobjeda kao pobjeda je vrlo ohrabrujuća, nije mala stvar vratiti se protiv domaćeg igrača na podlozi koja ti najmanje odgovara i na kojoj si odigrao ubjedljivo najmanje mečeva. Jednostavno, to nam pokazuje da je predodređen da postane šampion. Dugo je trebalo da se jedan ovakav igrač pojavi u muškom tenisu, vrlo brzo ulazimo u jednu novu eru tenisa, mnogo zanimljiviju od ove sada.
Polako ali sigurno odlazi nam i ferrer... Licno meni najsimpaticniji igrac ove ere steta za slam ali rafa je bio brutalan siguran sam da nije njega bilo da bi ferer uzeo bar 1 2 RG-a.
Nazalost tako je, tijelo ga je ove sezone potpuno izdalo, forehand mu vise ne lici ni na sta, kao uostalom i vecina udaraca, ne lici na sebe i otpuhuju ga svi iole ozbiljniji igraci, vec je ispao ako se ne varam iz top10 i mislim da mu sada slijedi jedan slobodan pad i ubrzo i zavrsetak karijere ako se ne zeli brukati vec.
btw. Grisha bi uskoro trebao izletit i iz top50, kakav mediokritet, 6 za redom poraza ima, nije pobjedio od aprila
btw. Grisha bi uskoro trebao izletit i iz top50, kakav mediokritet, 6 za redom poraza ima, nije pobjedio od aprila

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Roger se popravlja, maksimalno siguran na svom servisu.
Ja mislim da ne postoji debilniji igrac od Isnera! Uspio je nakon 1. dobijenog seta oba slijedeca na TB da popusi od nikad goreg Gilles Müllera, i to je imao sijaset set mec lopti i u 2. i u 3. setu pri uzetom minibreaku. Ove igrace ovakve sto ne znaju nista mimo servisa treba diskvalifikovati nekako neka nova pravila napraviti, ako ne uzmes u 10-15 pokusaja breaka gubis automatski jos jedan game. Zalosno da onolika Amerika ne moze dati jednog tenisera da valja.
Coronados de gloria vivamos,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.