Kakve veze ima menadzer i klub ako igrac dobije sansu, par tekmi za redom i nista ne pokaze?? Koji bi trener bio lud i pustio losijeg igraca da igra prije boljeg? Ko to kaze, on nema veze. Trenerea mogu menadzeri samo manipulisati, ako su recimo dva igraca u par deka. Ali ako je igrac puno bolji, ma nema teorije, mozete pricati sta hocete. Eto recimo ovaj Djuric..zabio je golove protiv njemacke i odmah je bio novi Dzeko..a momak je promjenio 10 klubova i nigdje se nije nesto ekstra pokazao..znaci da jednostavno nije toliko dobar i gotovo. Samo sto je Bosanac ne moramo ga dizati u nebesa kad jednostavno nije vrijedan! A ja licno osim malog Hodzica iz Zelje ne vidim ni jednog naseg napadaca koji lici na modernog i sposobnog igraca!vrebac86 je napisao/la:U sve mu se potpuno slazem sa tobom , samo sposobni menadzeri i klubovi! jer vecina igraca ima talenat!Chinaglia je napisao/la:konkretno sam mislio na Maletića, ne na ovu dvojicu
sjetimo se da je i Džeko u svoje vrijeme bio drvo, ko zna gdje bi danas bio da nije bilo Plišeka![]()
ko god je gledao Maletića, mogao je vidjeti da 100% stilom igre podsjeća na Džeku, apsolutno isti profil igrača, samo što je Maletić ljevak![]()
danas FC OSS, sutra ko zna .. može igrati za holandskog drugoligaša, mene zanima samo ono što može dati za repku, a po meni je on sigurno kalibar za A repku, ne sada, ali u budućnosti sasvim sigurno
ako nastavi pružati ovakve igre, doći će i bolji transfer, a problem kod naših igrača je što nemaju sposobne menadžere, pa moraju proći dosta težak put da bi postali neko i nešto i da bi uspjeli
kao što rekoh, Džeko je bio drvo koje je imalo sreću da upozna Plišeka, pa da ga ovaj odvede u Češku, pa je tamo igrao u nekim klubovima, nikad nismo ni čuli za njih, pa je opet imao sreću da ga je u nekoj Češkoj našao Felix Magath
osim kvaliteta, našim igračima su potrebni sposobni menadžeri i malo više sreće .. pogledajte igrače iz Dinama i Partizana, svi idu u lige petice direktno, a naši talentovani igrači moraju u ove slabije lige (Belgija, Holandija, Turska, itd), a i to je sreća ako uspiju doći u neku od ovih liga, smatra se velikim uspjehom
a sve to jer imamo nesposobne klubove, menadžere .. talenata na ovim prostorima nikad nije nedostajalo
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
koliko je igrača iz naše lige otišlo u lige petice direktno? evo Said Huseinović iz Slobode u Werder
nije što ga je Werder pronašao u našoj ligi, nego je imao nekog ko ga je povezao s tim klubom, a onda su ga oni doveli jer je bio talenat, tj. sigurno su o njemu pričali jako lijepo oni koji su ga uvezali s tim klubom, itd i ljudi ga doveli
priča je bila da je transfer iznosio €1 mln
da l' je istina ili ne, ne bih znao, znam da pare od transfera, koliko god to bilo, nisu završile u Slobodi
P.S. Said nije uspio u Werderu zbog sebe samog, a ne jer nije imao kvalitet .. imao je sve, osim pameti .. vjerovatno najtalentovaniji igrač poslije rata kojeg je neki klub iz naše države izbacio
znate li vi šta znači za jedan klub iz BiH da proda igrača za €1 mln?
poenta svega ovoga je to da Said nije imao tog nekog, sigurno ne bi došao do Werdera, nego bi vjerovatno danas igrao negdje u Belgiji, Austriji, Turskoj, Holandiji, itd, itd
koliko Saida ima širom BiH, talentovanih igrača koji nemaju menadžere, koliko Saida ima koji ne igraju u Slobodi, Čeliku, Veležu, Sarajevu, Želji, itd, zato jer ovi klubovi nemaju scouting, nego dovode neke polovanjake, vazda bilo, a ti talenti onda propadnu jer nemaju gdje igrati
Armin Hodžić, nemojte mi reći da ga je Liverpool našao u BiH? garant je i on imao tu neku vezu, te uz njegov talenat, potpisao za Liverpool, itd .. e pa, mnogi, tj. 80 % mladih igrača iz BiH nema tu sreću da ima neke ljude, menadžere, itd .. haj to, nego kao što rekoh, najviše ih propadne i ne postanu fudbaleri jer ih niko od klubova ne zapazi, jer nemamo nikakav scouting
evo ja krećem od Slobode, Tuzlanski Kanton, najmnogoljudniji kanton, Sloboda da se bazira na to i da traži tu djecu, talentovane igrače, uz našu školu koja je vjerovatno najbolja u BiH, izbacivala bi igrače u prvi tim, itd, itd .. pa onda prodaš i zaradiš .. hvala Bogu, u Slobodi je situacija takva i pravi ljudi su u klubu, mladim igračima se posvećuje pažnja, oformljen je poseban talent tim, dakle za one najbolje mlade igrače sa kojima će se raditi posebno
tako bi trebali svi klubovi iz BiH, jer će od toga profitirati i oni, a zatim i repka ..

P.S. Said nije uspio u Werderu zbog sebe samog, a ne jer nije imao kvalitet .. imao je sve, osim pameti .. vjerovatno najtalentovaniji igrač poslije rata kojeg je neki klub iz naše države izbacio
znate li vi šta znači za jedan klub iz BiH da proda igrača za €1 mln?

koliko Saida ima širom BiH, talentovanih igrača koji nemaju menadžere, koliko Saida ima koji ne igraju u Slobodi, Čeliku, Veležu, Sarajevu, Želji, itd, zato jer ovi klubovi nemaju scouting, nego dovode neke polovanjake, vazda bilo, a ti talenti onda propadnu jer nemaju gdje igrati
Armin Hodžić, nemojte mi reći da ga je Liverpool našao u BiH? garant je i on imao tu neku vezu, te uz njegov talenat, potpisao za Liverpool, itd .. e pa, mnogi, tj. 80 % mladih igrača iz BiH nema tu sreću da ima neke ljude, menadžere, itd .. haj to, nego kao što rekoh, najviše ih propadne i ne postanu fudbaleri jer ih niko od klubova ne zapazi, jer nemamo nikakav scouting
evo ja krećem od Slobode, Tuzlanski Kanton, najmnogoljudniji kanton, Sloboda da se bazira na to i da traži tu djecu, talentovane igrače, uz našu školu koja je vjerovatno najbolja u BiH, izbacivala bi igrače u prvi tim, itd, itd .. pa onda prodaš i zaradiš .. hvala Bogu, u Slobodi je situacija takva i pravi ljudi su u klubu, mladim igračima se posvećuje pažnja, oformljen je poseban talent tim, dakle za one najbolje mlade igrače sa kojima će se raditi posebno
tako bi trebali svi klubovi iz BiH, jer će od toga profitirati i oni, a zatim i repka ..
Jah bas Armina Hodzica je moj @JTS odveo neko... Momku otac taksista i od toga zive, nema nikog da ga gura, pa ni menadzera.... Doduse sad Ara fino zaradjuje od fudbala.. Nekoliko hiljada maraka mjesecno... Al dakako to ne prima od Zelje.... i dakako sve je to svojim radom i talentom zaradio, nije mu s neba spalo, msm talenat je tu bio od rodjenja, al da se on nije trudio i redovno trenirao ne bi ni uspio.......
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Goalgetter
- Kontakt:
Koliko znam, Husnija Fazlic je imao velike zasluge sto je Said dosao u Werder.
Kao sto se zna, sprijecio ga je njegov ''mozak'' da postane igrac u rangu sa Dzekom i Pjanicem. Imao je sve, ali je sve bacio niz vodu, docepao se novca, zapostavio nogomet, skoncentirsao se na nocne izlaske, zene..
Sreca pa je evo sa 24-25 godina dosao pameti, i shvatio da mu je ovo zadnja sansa sada da se probije.
Kao sto se zna, sprijecio ga je njegov ''mozak'' da postane igrac u rangu sa Dzekom i Pjanicem. Imao je sve, ali je sve bacio niz vodu, docepao se novca, zapostavio nogomet, skoncentirsao se na nocne izlaske, zene..
Sreca pa je evo sa 24-25 godina dosao pameti, i shvatio da mu je ovo zadnja sansa sada da se probije.
@MrMuscle
druže, nisi me razumio ..
napisao sam da je vjerovatno imao neku vezu koja ga je povezala s Liverpoolom, pa da l' tebi zvuči realno da je to plod nekog scoutinga? ono, kao Liverpool ima scoute ovdje u našoj šaban ligi
vidiš da sam napisao da je potpisao za Liverpool jer ima talenat, da nema, ne bi potpisao
nigdje nisam doveo u pitanje njegov talenat i zaslugu što je u Liverpoolu, nego je vjerovatno imao neku preporuku, itd
napisao sam da je vjerovatno imao neku vezu koja ga je povezala s Liverpoolom, pa da l' tebi zvuči realno da je to plod nekog scoutinga? ono, kao Liverpool ima scoute ovdje u našoj šaban ligi

vidiš da sam napisao da je potpisao za Liverpool jer ima talenat, da nema, ne bi potpisao

Saida je prodao Sabit Dervisevic inace menadjer mnogim pjevacima po Srbiji i Bosni.Tako je njima sredjivo nastupe po Njemackoj i bio zasluzan da odlazak Saida u Njemacku,mada koliko mu je pomog'o u karijeri toliko ga je i zayebo taj isti Dervisevic.Naravno da je i on sam kriv sto mu je vaznije bilo derneciti i guziti po svabiji od fudbla.Tad mu je audi R8 bio prioritet.
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
itekako ima menadzeraMrMuscle je napisao/la:Jah bas Armina Hodzica je moj @JTS odveo neko... Momku otac taksista i od toga zive, nema nikog da ga gura, pa ni menadzera.... Doduse sad Ara fino zaradjuje od fudbala.. Nekoliko hiljada maraka mjesecno... Al dakako to ne prima od Zelje.... i dakako sve je to svojim radom i talentom zaradio, nije mu s neba spalo, msm talenat je tu bio od rodjenja, al da se on nije trudio i redovno trenirao ne bi ni uspio.......

Iako nije vise tako mlad, mislim da bi Said mogao biti X-factor u sljedecim kvalifikacijama
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- IcedMFEarth
- Kontakt:
Eno samo koliko je Redžepagić mladih igrača odveo u Češku, odakle igrači imaju puno veću šansu da uspiju. Imamo i jedan jako dobar primjer 

redzepagicu je uspio samo jedan igrac a to je dzeko. redzepagic je bezobrazan i dosta je djece upropastio.IcedMFEarth je napisao/la:Eno samo koliko je Redžepagić mladih igrača odveo u Češku, odakle igrači imaju puno veću šansu da uspiju. Imamo i jedan jako dobar primjer
Imao je preporuku kad je izbriljirao na nekom juniorskom turniru vani. Kako si zakljucio da mora biti jaka veza ili da je neko dolazio da ga gleda u nasoj juniorskoj ligi, ne znam.Chinaglia je napisao/la:@MrMuscle
vidiš da sam napisao da je potpisao za Liverpool jer ima talenat, da nema, ne bi potpisaonigdje nisam doveo u pitanje njegov talenat i zaslugu što je u Liverpoolu, nego je vjerovatno imao neku preporuku, itd
Zadnja izmjena: floyd, dana/u 23 apr 2014, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Maletic je drvo od kojeg nema nista, a volio bih da me demantuje. Slicnost s Dzekom mu je jedino u visini.
@floyd
kažem da su nikakve šanse da takvi klubovi primjete igrača u našoj ligi, te da imaju scoute ovdje .. možeš otići vani ili ako imaš neku vezu, ili ako te tako primjete na nekom turniru vani
qrac bi Said zaigrao za Werder da nije imao vezu .. a nemaju svi sreću da idu po tim turnirima, da imaju vezu, da imaju menadžere, itd, itd
Said je rođen u Zvorniku, pa je doselio u Tuzlu, u Simin Han, te u tom mjestu počeo trenirati u Mladosti, ta ekipa se takmiči u kantonalnoj ligi, tad su vjerovatno bili niža liga, sad su malo bolji
moja poenta je da on nije došao u omladinske kategorije Slobode, odakle se probio u prvi tim kao talenat, te postao najbolji igrač u PL, možda bi danas bio konobar u Tuzli, kontaš?
isto tako, da nije bilo te veze koja ga je odvela u Werder, danas bi u vrh glave igrao u Belgiji, Holandiji, Turskoj, Švedskoj, ili ovdje u BiH, Srbiji, Hrvatskoj, itd
kažem da su nikakve šanse da takvi klubovi primjete igrača u našoj ligi, te da imaju scoute ovdje .. možeš otići vani ili ako imaš neku vezu, ili ako te tako primjete na nekom turniru vani

Said je rođen u Zvorniku, pa je doselio u Tuzlu, u Simin Han, te u tom mjestu počeo trenirati u Mladosti, ta ekipa se takmiči u kantonalnoj ligi, tad su vjerovatno bili niža liga, sad su malo bolji
moja poenta je da on nije došao u omladinske kategorije Slobode, odakle se probio u prvi tim kao talenat, te postao najbolji igrač u PL, možda bi danas bio konobar u Tuzli, kontaš?
isto tako, da nije bilo te veze koja ga je odvela u Werder, danas bi u vrh glave igrao u Belgiji, Holandiji, Turskoj, Švedskoj, ili ovdje u BiH, Srbiji, Hrvatskoj, itd
Ja sam govorio o Hodzicu i njegovom putu. Za Saida se Husnija Fazlic spominjo.
- legenda reala
- Kontakt:
ovo treba biti najvažnija reprezentativna selekcijaU-15 Permanentan i stručan rad na bazi selektiranja i modeliranja reprezentacije(1999. godišta) Ova reprezentacije treba da predstavlja bazu za sve ostale reprezentacije u budućnosti.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Prije 13 godina otputovao na Floridu
Mladi fudbaler je sa svojom porodicom deložiran iz stana na Grbavici, te je otputovao na Floridu 2001. godine, a godinu nakon toga nastavio sa igranjem fudbala u Jacksonville Youth Soccer Fury i do sada promijenio je nekoliko klubova.
Kobiljar trenutno nastupa za Jacksonville United of NPSL, a prije dvije godine bio je blizu prelasku u Akademiju Chicago Firea, za koji je svojevremeno nastupao reprezenattivac Bosne i Hercegovine, Vedad Ibišević.
"Imao sam ranije ponudu da pređem u Akademiju Cgicago Firea. Trebao sam otići u sedmici kada je glavi trener dobio otkaz, tako da je nakon toga sve propalo. Što se tiče Evrope, nemam s kim da odem. Do sada sve što sam uradio, uradio sam sam", dodao je 18-godišnji veznjak.
Želja Evropa i dres reprezentacije BiH
Velika mu je željda da zaigra u Evropi i da obuče dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.
"Želja mi je da zaigram u Evropi i naradno za naše Zmajeve. Nadam se da ću nekad uskoro ostavriti transfer. Nadam se da će mi neko pomoći i dati mi priliku da se dokažem, jer trenutno nemam nikoga za konekciju sa klubovima u Evropi", kazao je Kobiljar.
Nekoliko bosanskohercegovačkih igrača je iz Amerike prelazilo u Evropu poput Vedada Ibiševića, koji je postavo velika zvijezda, a posljednji igrač koji je to napravio je Ismar Tandir, član francuskog Sochauxa.
"Vjerujem da mogu igrati u Evropi. Sudbina je čudna stvar i uvijek je potrebno malo sreće. Želio bih jednu priliku, da me neko uzme pod ruku i kaže "Evo ti prilika, sada je sve na tebi". Što se tiče Ismara, znam ga samo preko Facebooka, čuli smo se jednom", dodao je Kobiljar.
Volio bi na kraju zaigrati za Sarajevo
Najdraži igrači su mu Lionel Messi i Andres Iniesta, a klub Barcelona, dok Romu voli zbog Miralema Pjanića.
"U kojoj zemlji bih se volio okušati? U kojoj god. Možda Austrija, Italija ili Belgija i kada bih mogao volio bih završiti u Sarajevu", rekao je 18-godišnjak, koji je navijač Bordo tima.
Najbolji igrač godine na Floridi
Kobiljar je nedavno dobio nagradu za najboljeg igrača na Floridi za uzrast od 15 do 19 godina, a u regluarnom dijelu sezone 2013/14 postigao je 14 pogodaka i upisao 15 asistencija.
"Ta nagrada mi mnogo znači, ali to nije ništa što ja želim postići", istakao je mladi bosanskohercegovački veznjak.
"On ima fenomenalnu brzinu i kontrolu lopte. On zna kako to kombinovati. Uvjeren je da može pobijediti svakoga u bilo koje vrijeme, bez obzira na okolnosti", pohvalio je Kobiljara trener Jason Cooley nakon nagrade za najboljeg igrača na Floridi.
Gledao sve utakmice Zmajeva
Gledao je svaku utakmicu reprezentacije Bosne i Hercegovine na putu ka historijskom plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Brazilu koje će se održati ove godine.
"Gledao sam svaku utakmicu. Najveći san mi je dres naše reprezentacije. Smatram da ćemo proći kao drugoplasirani iz grupe i da možemo doći do osmine finala. Jako zasluženo smo se plasirali na Mundijal", rekao je Koboljar.
Za kraj razgovora Kobiljar nam je rekao koliko često posjećuje BiH i svoj rodni grad.
"Bio sam četiri puta u BiH od 2001. godine. I naravno, Sarajevo mi je u srcu. Želja mi je da jednom zaigram na stadionu Asim Ferhatović Hase"
Prije 13 godina otputovao na Floridu
Mladi fudbaler je sa svojom porodicom deložiran iz stana na Grbavici, te je otputovao na Floridu 2001. godine, a godinu nakon toga nastavio sa igranjem fudbala u Jacksonville Youth Soccer Fury i do sada promijenio je nekoliko klubova.
Kobiljar trenutno nastupa za Jacksonville United of NPSL, a prije dvije godine bio je blizu prelasku u Akademiju Chicago Firea, za koji je svojevremeno nastupao reprezenattivac Bosne i Hercegovine, Vedad Ibišević.
"Imao sam ranije ponudu da pređem u Akademiju Cgicago Firea. Trebao sam otići u sedmici kada je glavi trener dobio otkaz, tako da je nakon toga sve propalo. Što se tiče Evrope, nemam s kim da odem. Do sada sve što sam uradio, uradio sam sam", dodao je 18-godišnji veznjak.
Želja Evropa i dres reprezentacije BiH
Velika mu je željda da zaigra u Evropi i da obuče dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.
"Želja mi je da zaigram u Evropi i naradno za naše Zmajeve. Nadam se da ću nekad uskoro ostavriti transfer. Nadam se da će mi neko pomoći i dati mi priliku da se dokažem, jer trenutno nemam nikoga za konekciju sa klubovima u Evropi", kazao je Kobiljar.
Nekoliko bosanskohercegovačkih igrača je iz Amerike prelazilo u Evropu poput Vedada Ibiševića, koji je postavo velika zvijezda, a posljednji igrač koji je to napravio je Ismar Tandir, član francuskog Sochauxa.
"Vjerujem da mogu igrati u Evropi. Sudbina je čudna stvar i uvijek je potrebno malo sreće. Želio bih jednu priliku, da me neko uzme pod ruku i kaže "Evo ti prilika, sada je sve na tebi". Što se tiče Ismara, znam ga samo preko Facebooka, čuli smo se jednom", dodao je Kobiljar.
Volio bi na kraju zaigrati za Sarajevo
Najdraži igrači su mu Lionel Messi i Andres Iniesta, a klub Barcelona, dok Romu voli zbog Miralema Pjanića.
"U kojoj zemlji bih se volio okušati? U kojoj god. Možda Austrija, Italija ili Belgija i kada bih mogao volio bih završiti u Sarajevu", rekao je 18-godišnjak, koji je navijač Bordo tima.
Najbolji igrač godine na Floridi
Kobiljar je nedavno dobio nagradu za najboljeg igrača na Floridi za uzrast od 15 do 19 godina, a u regluarnom dijelu sezone 2013/14 postigao je 14 pogodaka i upisao 15 asistencija.
"Ta nagrada mi mnogo znači, ali to nije ništa što ja želim postići", istakao je mladi bosanskohercegovački veznjak.
"On ima fenomenalnu brzinu i kontrolu lopte. On zna kako to kombinovati. Uvjeren je da može pobijediti svakoga u bilo koje vrijeme, bez obzira na okolnosti", pohvalio je Kobiljara trener Jason Cooley nakon nagrade za najboljeg igrača na Floridi.
Gledao sve utakmice Zmajeva
Gledao je svaku utakmicu reprezentacije Bosne i Hercegovine na putu ka historijskom plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Brazilu koje će se održati ove godine.
"Gledao sam svaku utakmicu. Najveći san mi je dres naše reprezentacije. Smatram da ćemo proći kao drugoplasirani iz grupe i da možemo doći do osmine finala. Jako zasluženo smo se plasirali na Mundijal", rekao je Koboljar.
Za kraj razgovora Kobiljar nam je rekao koliko često posjećuje BiH i svoj rodni grad.
"Bio sam četiri puta u BiH od 2001. godine. I naravno, Sarajevo mi je u srcu. Želja mi je da jednom zaigram na stadionu Asim Ferhatović Hase"
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
I meni je to zaparalo oči,koja je to liga Njemačke sunce ti ljubimPerryFred je napisao/la:Naredne sedmice nas očekuju okupljanja „U-17“ i „U-15“ reprezentacija BiH. Kadeti će se okupiti 29. aprila u Žepču gdje će na stadionu NK „Žepče“ u 16 sati podijeljeni u dva tima odigrati kontrolnu utakmicu. Na spisku selektora Sakiba Malkočevića našli su se sljedeći igrači:
Marko Terzić (Slavija), Kenan Topolović (Sarajevo), Mijo Miltić (Sarajevo), Mak Varešanović (Sarajevo), Toni Nikić (Široki Brijeg), Mato Stanić (Široki Brijeg), Amar Alikadić (Velež), Ivan Dujmović (Čelik), Harun Bajramović (Čelik), Amar Mašić (Čelik), Nebojša Babić (Borac), Slaviša Maksimović (Borac), Benjamin Otuzbir (Travnik), Denis Žerić (Željezničar), Adin Mujagić (Željezničar), Seid Behram (Željezničar), Branimir Bajić (Radnik), Stefan Rakić (Radnik), Haris Hajdarević (Olimpic), Momo Kojić (Modriča), Amar Suljić (Sloboda), Sandro Vilušić (Sloboda), Srđan Vulić (Zrinjski), Elvin Halavać (Jedinstvo Bihać), Danilo Vukčević (Sport Tim Banja Luka), Semir Smailagić (Sarajevo), Ognjen Davidović (Rudar Prijedor), Danijel Cikarić (BAK 07, Njemačka), Senad Jarović (Fortuna, Njemačka).
Pionirska reprezentacija će svoju kontrolnu utakmicu odigrati 30. 4. 2014. godine 16 sati na stadionu „Hakija Mršo“ u Vogošći. Selektor Zoran Erbez je za ovo okupljanje pozvao sljedeće igrače:
Amar Ćatić (PSV Eindhoven, Holandija), Ševkija Resić (Sarajevo), Ahmed Arnautović (Sarajevo), Armin Pozder (Sarajevo), Imran Memović (Sarajevo), Nedim Hadžić (Olimpic), Armin Velić (Olimpic), Almin Hot (Olimpic), Srđan Mrzić (Borac), Aleksandar Matić (Borac), Kerim Durmić (Čelik), Denim Pepić (Čelik), Dado Dedić (Čelik), Kerim Tutundžić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Luka Knežević (Široki Brijeg), Sanin Klarić (Zrinjski), Teo Rozić (Zrinjski), Nikola Šunjić (Zrinjski), Filip Vasilj (Zrinjski), Dženis Prguda (Velež), Maid Mrgan (Velež), Nedim Kozić (Velež), Đorđe Medan (Leotar), Aleksa Spaić (Leotar), Luka Grahovac (Leotar), Vladan Mandić (Slavija), Luka Asentić (Slavija), Ljubiša Reljić (Vojvodina, Srbija), Elmin Osmanović (Basel, Švajcarska), Benjamin Musija (Željezničar), Muamer Gogić (Slaven Živinice), Ergin Mehuljić (Željezničar), Anel Šabanhadžović (Željezničar), Rade Bojanić (Željezničar).

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Regionalliga Nordost

4. Njemačka liga
http://www.b.a.k.0.7.de/jugend/u17/" onclick="window.open(this.href);return false;

4. Njemačka liga

http://www.b.a.k.0.7.de/jugend/u17/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 28 apr 2014, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
vecini selektora mlađih kategorija u reprezentaciji treba momentalno uruciti otkaz,neki od njih ce i penziju docekati na selektorskoj poziciji,vrijeme je za promjene..PerryFred je napisao/la:Regionalliga Nordost![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ne vecini nego sve i jednom.Dovesti nase bivse reprezentativce koji su dokazane patriote i koji se ne mogu kupiti kao sto radi sav normalan svijet.Sve drugo nas vodi u propast,korist ce imati samo takvi selektori uzimajuci pare za pozive kao sto su radili i do sada a djeca ce nam propadati i u najboljem slucaju ici u tursku,cesku.azerbejdzansku ligu za sicu.Pozicije selektora u mladim kategorijama kod nas su politicke a ne strucne pozicije.Željooooo je napisao/la:vecini selektora mlađih kategorija u reprezentaciji treba momentalno uruciti otkaz,neki od njih ce i penziju docekati na selektorskoj poziciji,vrijeme je za promjene..PerryFred je napisao/la:Regionalliga Nordost![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.