**** obicna, nabiti ga nogom.hamzaTM87 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:34Ali kako se svi ušutiše za Zubca, odjednom MVP. I narednih 10 ce da usere opet, ali to je i poenta devetog igraca u rotaciji. Sezona ima 35+ utakmica, a ovdje bi ostali do sada na jedno 2 i po igrača i četvrtom treneru kako se tjera poslije svake utakmice/pobjede
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma imas koliko hoces takvih igraca koji nisu scoreri a trebaju timu . To su neki pomocni igraci , neko mora raditi i prljav posao .hamzaTM87 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:34Ali kako se svi ušutiše za Zubca, odjednom MVP. I narednih 10 ce da usere opet, ali to je i poenta devetog igraca u rotaciji. Sezona ima 35+ utakmica, a ovdje bi ostali do sada na jedno 2 i po igrača i četvrtom treneru kako se tjera poslije svake utakmice/pobjede
Da jos taj shepard zaigra
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ma tako ti je ovdje. Gleda se samo zadnja utakmica.hamzaTM87 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:34Ali kako se svi ušutiše za Zubca, odjednom MVP. I narednih 10 ce da usere opet, ali to je i poenta devetog igraca u rotaciji. Sezona ima 35+ utakmica, a ovdje bi ostali do sada na jedno 2 i po igrača i četvrtom treneru kako se tjera poslije svake utakmice/pobjede
Nakon Spartaka su samo rijeci hvale bile za Younga, veceras se vec pise da ga treba otjerati na kraju sezone.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Meni je večeras pored ovog manijaka vodoinstalatera najpozitvniji lik bio spiker
brat se uživio kao da je komentator na TV-u

-
darkangel4
- Kontakt:
Ne ponovilo se, ono je bilo krajnje neprofesionalno!
Radnička klasa since 1921
ALFONSO PLUMMER
Kakva igračina!
Atić, Pašalić i Šalić baš nepotrebno dobijaju tehničke u važnoj utakmici.
Kakva igračina!
Atić, Pašalić i Šalić baš nepotrebno dobijaju tehničke u važnoj utakmici.
Fakat zanimljivo bi moglo biti ako odemo u Top 8 fazu. U februaru bi se trebao vratiti Halilović a u martu bi se trebao pridružiti i Shepherd.
To jedino može značiti da bi Gutić i Manojlović ispali iz zapisnika tako da bi Muha mogao rotirati u nekoj teoriji i 12 igrača.
Sljed3će sezone neka Zrno zamjeni Joesara u rosteru
To jedino može značiti da bi Gutić i Manojlović ispali iz zapisnika tako da bi Muha mogao rotirati u nekoj teoriji i 12 igrača.
Sljed3će sezone neka Zrno zamjeni Joesara u rosteru
Super atmosfera, super utakmica.
Plummer
Jeftinije karte, odmah više raje. Ko je bio na ovoj, sigurno će gledati da dođe na sljedeću.
Plummer
Jeftinije karte, odmah više raje. Ko je bio na ovoj, sigurno će gledati da dođe na sljedeću.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Joesarr radi sve dobro, samo ne moze pogoditi bazen. Odbrana, skok, inteligencija sve je tu samo ne ide ga trica i dzaba. Salic ljudi ja ne znam sta ste navalili na njega on je centar sa klupe koji moze opaliti tricu plus je garant i jeftin. Halilovic je najveci problem mislim da sam procitao ovdje da ima najvecu platu, nema ga do februara pa jos mjesec min dok se vrati u ritam... Centar nam treba zivotom, atleta mada ja sam zadovoljan i sa ovom ekipom sa obzirom na budzet.
Okej mi je dizanje atmosfere ali je imao previše nepotrebnih i neozbiljnih komentara. Najjače kad ga je Belošević opomenuo i htio udaljiti
Sad slušam, komentator na Areni je bio odličan.
Na ovo 3550 slobodno dodajte jos 100 koji su pusteni da udju krajem prve cetvrtine. Dobra pobjeda, Muha takodjer dobro razumije vrijeme i odlicno sacuvan tajmout za zadnji napad, mnogi treneri bi ga sprzili prije. 
- svrakino1921
- Kontakt:
Idemo sad u Beograd
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Gledajuci raspored Spartak Subotice i Bosne,Bosna je bez sanse za 4 mjesto,sto znaci da u sljedecoj fazi igra grupu za gubitnika od 5-9mjesta
Zadnja izmjena: Amirutah1988, dana/u 03 jan 2026, 07:18, ukupno mijenjano 1 put.
Jos da se vrate Hz i naprave atmosferu ko nekad.
- Shategabri
- Kontakt:
Kako bolan bez šanse?!Amirutah1988 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 06:50Gledajuci raspored Spartak Subotice i Bosne,Bosna je bez sanse za 4 mjesto,sto znaci da u sljedecoj fazi igra grupu za gubitnika od 5-9mjesta
Koševo Zapad
Nije bez sanse al velika je sansa da ce oni uzet Buducnost kuci. A i mislim da cemo se mi negdje okliznut gdje ne ocekujemo.Shategabri je napisao/la: ↑03 jan 2026, 08:06Kako bolan bez šanse?!Amirutah1988 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 06:50Gledajuci raspored Spartak Subotice i Bosne,Bosna je bez sanse za 4 mjesto,sto znaci da u sljedecoj fazi igra grupu za gubitnika od 5-9mjesta
Treba ici na pobjedu protiv Zvezde, njima ce to biti peta utakmica u 10 dana a i poslije nas nakon 3 dana igraju Euroligu. Nekako sam sigurniji da to mozemo dobit nego se ne okliznut na Megi ili Iliriji.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Debilno sa Muhine strane.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Amirutah1988
- Kontakt:
BOLANShategabri je napisao/la: ↑03 jan 2026, 08:06Kako bolan bez šanse?!Amirutah1988 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 06:50Gledajuci raspored Spartak Subotice i Bosne,Bosna je bez sanse za 4 mjesto,sto znaci da u sljedecoj fazi igra grupu za gubitnika od 5-9mjesta
Ne bi me iznenadilo da "iscackaju" pobjede u zadnja dva kola,jer realno nikome nije stalo da Bosna zavrsi u top 4,posebno Buducnosti i Megi,poklonit ce oni tu njima jednu pobjedu.
To je to,jasno kao dan.
Zadnja izmjena: Amirutah1988, dana/u 03 jan 2026, 09:01, ukupno mijenjano 1 put.