PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
I zaboravio si Zizovica

Pastrmko izrdrzi jos koji mjesec jer kada padne HDZ u oktobru pada i instant klub.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- hskzmostar
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Pastrmko izrdrzi jos koji mjesec jer kada padne HDZ u oktobru pada i instant klub.
Netko ce dobro pasti na guzu nakon Gabele

Druzite se vehlikani u cvajtari,posaljem vam instant kahvu
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Politicka kujica.hskzmostar je napisao/la:avenija je napisao/la:Pastrmko izrdrzi jos koji mjesec jer kada padne HDZ u oktobru pada i instant klub.
Druzite se vehlikani u cvajtari,posaljem vam instant kahvu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Rezi mi vene ako nisam znao da ces ovo objavit. Ali mislio sam da ne trebam napominjat zadnjih 10 godina. Pa ovo je staro barem 15 godinaMexico je napisao/la:Demant odmah. Evo ti slika gdje je preko 1000 nas pod BB jedino ako ti nije 15 godina pa nemas pojmaDena94 je napisao/la: Pomjeso si ti nasu ligu s Engleskom ocito ili jako lose baratas brojkama, niti je ikad Manijaka doslo vise od 200-300 na BB (u najboljim danima) niti ce ikad nas vise od 300-400 nas na grbavicu. Uostalom to je limit za sve grupe u Bih kad dolaze na nas stadion, pa cak i za gradski derbi. Zato molim te nemoj to pisat suknuli bi se kombijem, nije ti ovo GTA.
Kazem ti nebi bilo prvi put da nas na grbavicu dodje 2000 jer smo dolazili u prvenstvenim a ne u borbi za titulu. Na kosevo isto. Bjeri bola ispaste po tebi Legija
 tad je i nama Istok bio dupkom pun nije mogla igla past. Ja govorim o trenutnoj situaciji, aj mi posalji jos sliku kad ste igrali protiv Borrussije
  tad je i nama Istok bio dupkom pun nije mogla igla past. Ja govorim o trenutnoj situaciji, aj mi posalji jos sliku kad ste igrali protiv Borrussije   . Ma nema dalje, nema smisla ulazit u diskusiju s ovim Mehikancem.
  . Ma nema dalje, nema smisla ulazit u diskusiju s ovim Mehikancem.The Nobles ⚔
						- hskzmostar
- Kontakt:

Druzite se vehlikani u cvajtari,posaljem vam instant kahvu[/quote]
Politicka kujica.[/quote]
Ostavljeni turcima u amanet

Druzite se vehlikani u cvajtari,posaljem vam instant kahvu[/quote]
Politicka kujica.[/quote]
Ostavljeni turcima u amanet

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Nije ti lako brato dok sve to pohvatas eto zore. Kod mene je drugacije,legnes bez ikakvih razmisljanja o uvlacenjima u necije guzice. Jest da nema trofeja ali ima topline oko srca zbog ponosa za koji navijam. Klub iz raje i to je ono sto me ispunjava da zaspem kao beba. Neka bude posteno i tada cu biti presretan,neka i ne bude opet cu biti presretan kao sada. Najbitnija stvar je ne biti necija kuja bilo politicka ili nekog perverznopedofilskog tajkuna. Odo sada brato u miran san,ona petokraka ce sama doci kad se kapci spuste i tako vec 52 godine. Amazinghskzmostar je napisao/la: Jbg ja kad legnem kontam jesmo sudiju pocastili,hoce li Krupa uzeti one premije sto smo im dali,hoce li Crnov na nagovor punice Drazenke unijeti nemir u Zeljinu svlacionicu,hoce li Ivan tjerati Zaku da jede masnu.hranu. i da opadne u formi,jel Sula ima dovoljno kesa na poluvremenu ako sto krene po zlu,jel onaj mali So javio rodjaku da uplati prelaz iz 1 u 2 negdje u Aziji,jel Dragan danas dobre volje ili ce vratiti onaj sal Veleza na vrat,hoce Sarajevo pomoci i ove godine,hoce Papac izdat da uzima pare i od Sule i Jurica da sjeb.e Zelju kao nas ubaceni element,hoce Mehremica uspjet uvalit kao najboljeg beka u prvih 11,hoce li Sasa nagovorit Misketa da daje starcu Vranjesu 12 milja platu i tako optereti budzet,mnogo drugih stvari,nemam kad misliti o ljubavi prema njemu jer od ljubavi se titule ne osvajaju,samo red rad i disciplina.

tebi puno srece u sematskom izracunavanju kao da gradis most a ne navijas za neki klub
 tebi puno srece u sematskom izracunavanju kao da gradis most a ne navijas za neki klub   
 @avenija ko ih prci buraz vjeruj da nismo optereceni njima sekunde. Znam da cemo mi zivjeti vjecno i to nam je najvaznije jer nismo vezani za izbore. Prosao ih je Velez gomilu i nakon svakih smo uspravni prkosni i ponosni bez obzira na ishode. Samo da porefamo ove dugove sto su nam ostali i idemo uzlaznom putanjom. Usput sretno u Gabeli jer je i nama u interesu iduca sezona bez Celika a i ovu ligu nebi pozelio nikome pa ni najvecem dusmaninu. Cirkus Kolorado
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
						SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Idi bola lezi spavaj nakon ovih argumentovanih pljuska. Pa jbte 20 godina za opstanak se borimo i sta ti ocekujes da nas bude 6000. Pa nismo Glasgow Rangersi pavijane jedanDena94 je napisao/la:Rezi mi vene ako nisam znao da ces ovo objavit. Ali mislio sam da ne trebam napominjat zadnjih 10 godina. Pa ovo je staro barem 15 godinaMexico je napisao/la:Demant odmah. Evo ti slika gdje je preko 1000 nas pod BB jedino ako ti nije 15 godina pa nemas pojmaDena94 je napisao/la: Pomjeso si ti nasu ligu s Engleskom ocito ili jako lose baratas brojkama, niti je ikad Manijaka doslo vise od 200-300 na BB (u najboljim danima) niti ce ikad nas vise od 300-400 nas na grbavicu. Uostalom to je limit za sve grupe u Bih kad dolaze na nas stadion, pa cak i za gradski derbi. Zato molim te nemoj to pisat suknuli bi se kombijem, nije ti ovo GTA.
Kazem ti nebi bilo prvi put da nas na grbavicu dodje 2000 jer smo dolazili u prvenstvenim a ne u borbi za titulu. Na kosevo isto. Bjeri bola ispaste po tebi Legijatad je i nama Istok bio dupkom pun nije mogla igla past. Ja govorim o trenutnoj situaciji, aj mi posalji jos sliku kad ste igrali protiv Borrussije
. Ma nema dalje, nema smisla ulazit u diskusiju s ovim Mehikancem.

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
						SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Aj nek si se barem vratio u realnost, a realnost ove lige je 2tisuce prosjek, 5k+ ljepim danima, 10k+ euforija i titula. To sto si ti lupo neke brojke i slao slike stare iljadu godina, nisi mene ubio argumentima.Mexico je napisao/la: Idi bola lezi spavaj nakon ovih argumentovanih pljuska. Pa jbte 20 godina za opstanak se borimo i sta ti ocekujes da nas bude 6000. Pa nismo Glasgow Rangersi pavijane jedan
The Nobles ⚔
Cuj iljaduDena94 je napisao/la:Aj nek si se barem vratio u realnost, a realnost ove lige je 2tisuce prosjek, 5k+ ljepim danima, 10k+ euforija i titula. To sto si ti lupo neke brojke i slao slike stare iljadu godina, nisi mene ubio argumentima.Mexico je napisao/la: Idi bola lezi spavaj nakon ovih argumentovanih pljuska. Pa jbte 20 godina za opstanak se borimo i sta ti ocekujes da nas bude 6000. Pa nismo Glasgow Rangersi pavijane jedan
 zali boze gdje potrosi vrijeme i s kim u raspravi. Haj brato
 zali boze gdje potrosi vrijeme i s kim u raspravi. Haj brato  
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
						SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
- MocMahale444
Naletio slucajno na nekog 'muteveliju' i sjeli cugati, pa poceli pricu o PL. Kaze davno nekad je isao na utakmice celika a odavno ne prati nasu ligu. 
Kaze: Celik je sada dobar, jede? Reko, jest bjezi mu sloboda samo 5 bodova. Kaze on 'A to je slboda prva jel? Nije reko jarane nego je deseta i celiku fali 5 bodova da ne ispadnu.. Kaze on 'pa nisu onda bas tako dobri' 

Nacugo sam toliko da ga zena vukla po pjesku i na kraju zvala osoblje da joj pomogne da ga unesu u hotel 

Kaze: Celik je sada dobar, jede? Reko, jest bjezi mu sloboda samo 5 bodova. Kaze on 'A to je slboda prva jel? Nije reko jarane nego je deseta i celiku fali 5 bodova da ne ispadnu.. Kaze on 'pa nisu onda bas tako dobri'

Nacugo sam toliko da ga zena vukla po pjesku i na kraju zvala osoblje da joj pomogne da ga unesu u hotel

- MocMahale444
Svi su odustali od Celika   imaju stadion, imaju ime, imaju navijace. Isto tako imaju lopova.
 imaju stadion, imaju ime, imaju navijace. Isto tako imaju lopova.
Nafuraju se na neke bitne tekme bude ih ko kineza navijaju bolje od engleza izgube i poslije toga ni traga ni glasa od Celika i ljubavi prema njemu.
 izgube i poslije toga ni traga ni glasa od Celika i ljubavi prema njemu. 
Valjda ih ovaj turSHin oporavi.
Pastrmka daj vracaj Velez u pl, predugo ste u cvajtari. Ma kako mislio o bojcu opet neka ih bolje i oni nego neka Krupa Radnik, **** Gosk, Vitez i Livaja. Mars u pizdu materinu i vi i vasi klubovi ko vas ****.
 Radnik, **** Gosk, Vitez i Livaja. Mars u pizdu materinu i vi i vasi klubovi ko vas ****.

imaju stadion, imaju ime, imaju navijace. Isto tako imaju lopova.
 imaju stadion, imaju ime, imaju navijace. Isto tako imaju lopova.Nafuraju se na neke bitne tekme bude ih ko kineza navijaju bolje od engleza
 izgube i poslije toga ni traga ni glasa od Celika i ljubavi prema njemu.
 izgube i poslije toga ni traga ni glasa od Celika i ljubavi prema njemu. Valjda ih ovaj turSHin oporavi.
Pastrmka daj vracaj Velez u pl, predugo ste u cvajtari. Ma kako mislio o bojcu opet neka ih bolje i oni nego neka Krupa
 Radnik, **** Gosk, Vitez i Livaja. Mars u pizdu materinu i vi i vasi klubovi ko vas ****.
 Radnik, **** Gosk, Vitez i Livaja. Mars u pizdu materinu i vi i vasi klubovi ko vas ****.1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
						- ANTIANTIFA
- Kontakt:
ALOOOOOOOOOO NAJEBACHIIII JEL DOSLO VRIJEME ????? PREUZESE TEMU, OTESHE, SUTRA CE REC DA JE NJIHOVA, IL TI GA NJIHAAAAAA HOHOHOHJO
ENO SEKA SE KANDIDOVALA ZA PREDSJEDNISTVO MORO SAM SE NAPIT, TREBA BJEZAST ODAVDJE I GLEDAT ŽELJU PREKO TV-A IZ ŠVICE
CETVRTAK TO JEST SAD PETAK JE OPASNIJI OD SUBOTE
SELAM ALEJK

ENO SEKA SE KANDIDOVALA ZA PREDSJEDNISTVO MORO SAM SE NAPIT, TREBA BJEZAST ODAVDJE I GLEDAT ŽELJU PREKO TV-A IZ ŠVICE
CETVRTAK TO JEST SAD PETAK JE OPASNIJI OD SUBOTE
SELAM ALEJK
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
						- MocMahale444
nece niko taKet, ovo im posudili loma da ih Riba pelcuje i vozdra hercegovci   

Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 27 apr 2018, 03:36, ukupno mijenjano 1 put.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
						- ANTIANTIFA
- Kontakt:
SELLAM IZ ZURICHA BIT CE DOGODNE, O ALIJAAAAAAA   

- MocMahale444
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
SMIJE LI SE PUŠTAT OVDJE ONA OD BAJE O ALJI   

SEKA PRESJENICA, MAJKU JOJ KRVAVU NA STA OVO IZADJE, NA ULICI STO AFRIKANACA, I SIRIJACA, ARAPA, PAKISTANACA, GLEDAJU NASE KOKE, TO OCIMA SILUJE, VRACAM SE PIŠAJU SA ZIDA KOD VJECNICE U MILJACU, MURIJA PROLAZI BOLI IH KITA, VALJDA IH IMA PUNO PA NECE DA REAGUJU 

O ALIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA STA NAM URADI
NOVI ZELAND, ŠVICA, SKANDINAVIJA SAMO IĆ IĆ I IĆ

SEKA PRESJENICA, MAJKU JOJ KRVAVU NA STA OVO IZADJE, NA ULICI STO AFRIKANACA, I SIRIJACA, ARAPA, PAKISTANACA, GLEDAJU NASE KOKE, TO OCIMA SILUJE, VRACAM SE PIŠAJU SA ZIDA KOD VJECNICE U MILJACU, MURIJA PROLAZI BOLI IH KITA, VALJDA IH IMA PUNO PA NECE DA REAGUJU

O ALIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA STA NAM URADI
NOVI ZELAND, ŠVICA, SKANDINAVIJA SAMO IĆ IĆ I IĆ
						- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.