Kakvih debila sta je ovo? Ima on info,on zna medjutim nije znao zasto se Manijaci i HZ nikad nisu ujedinili. Takmice se ko ce gluplji biti. Nek nam baci info kad cemo bankrotirati.boki86 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 12:06MortemHz je napisao/la: ↑08 nov 2023, 10:35Hoće li se Horde i Manijaci ujediniti, imaš li za to neke informacije?Orden43 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 10:21
Kako si ti samo naivan i bezobrazan, pa bolan ono se iz aviona vidilo da je neka mutna igra izmedju Mrvica i nase stare uprave...
Cak imam informacije da je Mrvic prije utakmice trazio da se igra 3 za 3 jer ste tada bili u rezultatskoj krizi i mrdala mu se stolica
Nikada vi necete biti klub bolan u dugovima ste do grla samo je pitanja kada ce ti dugovi izaci u javnost![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj debil taman zamjenio onog meraka
Kakve vi prihode imate a da oni nemaju ? Vi o finansiranju ne treba da nekome nešto pričate, vi bi se ugasili prije 2 godine da vam nije države i nogometnog saveza. Pokrij se i šuti.Virtu4l je napisao/la: ↑08 nov 2023, 13:29Sve se savršeno uklapa.
Budžet Veleža za 2022. godinu 3,5 miliona KM.
Od države dobili 2,4 miliona KM
Crvena noć 400,000 KM
Znači ostaje još 700,000 KM koje su zaradili od tv prava, ulaznica, članskih i klupskih aktivnosti.
Dakle kao što rekoh, 70% klupskog budžeta finansira država.
Ovo je vjerovatno jedinstven primjer u svijetu.
Zaboravio siVirtu4l je napisao/la: ↑08 nov 2023, 13:29Sve se savršeno uklapa.
Budžet Veleža za 2022. godinu 3,5 miliona KM.
Od države dobili 2,4 miliona KM
Crvena noć 400,000 KM
Znači ostaje još 700,000 KM koje su zaradili od tv prava, ulaznica, članskih i klupskih aktivnosti.
Dakle kao što rekoh, 70% klupskog budžeta finansira država.
Ovo je vjerovatno jedinstven primjer u svijetu.
Kakve brate? Evo objasnjeno ti je, lik trazio pare do kraja ugovora i jednostavno mu se morale/moraju isplatiti.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 nov 2023, 13:39Meni prvom je stvarno iznenadjujuce, ne podjebavam vas nista. Mislio sam da ste dovoljno napredovali finansijski i organizaciono da vam se ne desavaju ovakve stvari.
Pa to mi je jasno, ali kako uopste dodje do toga da te igrac mora tuziti, ko mu je dao ugovor, ko ga je otjerao pa odbio da ga isplati itd. Mislim, rijesicete, nije malo 100 milja, ali nije ni bauk, samo me cudi.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 nov 2023, 13:39Kakve brate? Evo objasnjeno ti je, lik trazio pare do kraja ugovora i jednostavno mu se morale/moraju isplatiti.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 nov 2023, 13:39Meni prvom je stvarno iznenadjujuce, ne podjebavam vas nista. Mislio sam da ste dovoljno napredovali finansijski i organizaciono da vam se ne desavaju ovakve stvari.
AOAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 nov 2023, 13:43Pa to mi je jasno, ali kako uopste dodje do toga da te igrac mora tuziti, ko mu je dao ugovor, ko ga je otjerao pa odbio da ga isplati itd. Mislim, rijesicete, nije malo 100 milja, ali nije ni bauk, samo me cudi.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 nov 2023, 13:39Kakve brate? Evo objasnjeno ti je, lik trazio pare do kraja ugovora i jednostavno mu se morale/moraju isplatiti.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 nov 2023, 13:39Meni prvom je stvarno iznenadjujuce, ne podjebavam vas nista. Mislio sam da ste dovoljno napredovali finansijski i organizaciono da vam se ne desavaju ovakve stvari.
Kakve stvari da igrac tuzi klub i dobije parnicu?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 nov 2023, 13:39Meni prvom je stvarno iznenadjujuce, ne podjebavam vas nista. Mislio sam da ste dovoljno napredovali finansijski i organizaciono da vam se ne desavaju ovakve stvari.
Kila po meni nije do Osima nego do prosle uprave koja je te godine pocela davati enormno visoke plate igracima. Ovcina imao 12 hiljada Haskic 10 ostali isto dobre imali. Stara uprava je dovela Osima a on Franu koji se samo utopio u taj prosjek visokih plata. Kasnije znas sta se desilo svi se solidarisali za smanjenje i realna primanja samo Frane i Hare nisukillafrommanilla je napisao/la: ↑08 nov 2023, 13:44
AODoveden na njegovo insistiranje, potpisan jak ugovor u tom trenutku jedan od jacih, kasnije svi pristali na smanjenje on nije i naravno da mu se nije isplatilo jer se htjelo dogovoriti. Nije htio dogovor nikakav, rekao trazice sve, trazi, kad dobijes tuzbu dobit ces i pare i to je to.
Sta je tu toliko cudno, je li to presedan u svijetu fudbala![]()
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, nedimmmm1337, Rule_hz i 50 gostiju.