FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
'Mi nikad odust..." Sta?? :O
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Prva liga RS, trenutno nakon cetiri utakmice cetvrti na tabeli sa 8 bodova, bez poraza i sa samo jednim primljenim golom (6:1 gol razlika). Prošle sezone im je malo falilo da budu prvi i plasiraju se u Premier ligu ove sezone (zavrsili treci sa cetiri boda zaostatkom za Radnikom). Nisu toliko naivna ekipa, ali da smo mi jasni favoriti, to naravno stojiAboveTheLaw je napisao/la:Daj ba kakva sloboda, pa mi branimo titulu i sad ispadnemo od nekog trećeligaša ili koja su već oni liga, vjerujem u pobijedu nekih 0:3 za nas..rasut ćemo ih

Ako vec to niste ucinili, lajkujte i oficijalnu FB stranicu... koja je za nekih 30-ak sati skupila 3100 lajkova
http://www.facebook.com/fudbalski.klub. ... r.sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/fudbalski.klub. ... r.sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni nikako nije jasno sto nisu poslali mail facebooku i promijenili ime one stare stranice u novu (ako vec nece da se oficijelna stranica zove fkzeljeznicar.com).nime_tm87 je napisao/la:Ako vec to niste ucinili, lajkujte i oficijalnu FB stranicu... koja je za nekih 30-ak sati skupila 3100 lajkova
Facebook hoce promijeniti ime stranice, pogotovo kad je nesto oficijelno.
Uclanio sam se ja, nije problem, ali samo kazem sta je bilo bolje...

- samir_tm87
- Kontakt:
ova sloboda ima naget stadion, pa cemo 45 min igrat uzbrdo, a drugih 45 min nizbrdo
svaštasamir_tm87 je napisao/la:ova sloboda ima naget stadion, pa cemo 45 min igrat uzbrdo, a drugih 45 min nizbrdo

baš, a još mogu reklamirat' ovu novu oficijelnu...SamoZeljo je napisao/la: Meni nikako nije jasno sto nisu poslali mail facebooku i promijenili ime one stare stranice u novu (ako vec nece da se oficijelna stranica zove fkzeljeznicar.com).
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
u petak je sastanak pa ce se odlucitiMarkoDa je napisao/la:Opet ja s Novim Pazarom,zna li iko ista?Ide li se organizovano?Halalite

ne brini mama sve je uredu
HAHAHAHAHAHAH, a jest mi drago sto Zeljo dolazi, i vrjeme da ugostimo jednog velikana.
To za stadion ne brinite, travnjak je jedan od najboljih u BiH, posle ovih vecih i poznatijih stadiona nasih sigurno najbolja trava, i da jeste neravan ali ne tako strasno.
Zeljo je apsolutni favorit, tu nema sta, pitanje je jedino oce li biti 5+ ili ce plavi ukociti, nemojte sad oprezne izjave, ovo-ono
P.S. Jel postoji sansa da dodju Manijaci?

To za stadion ne brinite, travnjak je jedan od najboljih u BiH, posle ovih vecih i poznatijih stadiona nasih sigurno najbolja trava, i da jeste neravan ali ne tako strasno.
Zeljo je apsolutni favorit, tu nema sta, pitanje je jedino oce li biti 5+ ili ce plavi ukociti, nemojte sad oprezne izjave, ovo-ono

P.S. Jel postoji sansa da dodju Manijaci?
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Može li neka analiza vaše ekipe, da znamo šta nas čeka, od koga prijeti najveća opasnost? 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Zujooo predsjedniče 

Ne znam jarane, ne pratim nas fudbal (samo kosarku), samo tako kad dodju veci klubovi, kao Borac u finalu kupa RS, prosle sezone, i sada sam dobio jos jedan poklon!
Uglavnom, po meni nema te sile koja nas moze odvesti do pobjede, ni natprirodne sile, sve je ovde jasno.

Uglavnom, po meni nema te sile koja nas moze odvesti do pobjede, ni natprirodne sile, sve je ovde jasno.
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
-
- Kontakt:
Upravni odbor nije prihvatio ostavku Sabahudina Žuje
kako to zar se ne raspadamo,razocarao si neke pitareAboveTheLaw je napisao/la:Upravni odbor nije prihvatio ostavku Sabahudina Žuje

AboveTheLaw je napisao/la:Upravni odbor nije prihvatio ostavku Sabahudina Žuje

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- TMmanija2012
- Kontakt:
To mi malo furali nase dusmane 

pokusali su da dobiju onu stranicu od 65 hiljada lajkova, ali na FB nije bilo mogucnosti da je preuzmu, a vlasnik stranice se nije javljao na poruku. A i ta tvoja solucija je bila dobra, ne znam zasto to nisu uradili... Također, trebali bi zahtjevati da im za stranicu "Stadion Grbavica" isto dadnu prava.SamoZeljo je napisao/la:Meni nikako nije jasno sto nisu poslali mail facebooku i promijenili ime one stare stranice u novu (ako vec nece da se oficijelna stranica zove fkzeljeznicar.com).nime_tm87 je napisao/la:Ako vec to niste ucinili, lajkujte i oficijalnu FB stranicu... koja je za nekih 30-ak sati skupila 3100 lajkova
Našem klubu treba jedna čelična ruka tipa Mamić,Žujo je zaveo tu nekog reda što je dobro,ali on nije dugoročno rješenje istina da je najuspješniji predsjednik ali on nije ta čelična ruka !!!
Posljepodne danas u Palmi lagano se ispija kafa Osim i Zujo u finoj atmosferici 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Normalno je da ne mogu dobiti stranicu koja nije njihova, ali ona fkzeljeznicar.com se mogla preimenovati kao i mnoge druge.AnelZ je napisao/la:pokusali su da dobiju onu stranicu od 65 hiljada lajkova, ali na FB nije bilo mogucnosti da je preuzmu, a vlasnik stranice se nije javljao na poruku. A i ta tvoja solucija je bila dobra, ne znam zasto to nisu uradili... Također, trebali bi zahtjevati da im za stranicu "Stadion Grbavica" isto dadnu prava.SamoZeljo je napisao/la:Meni nikako nije jasno sto nisu poslali mail facebooku i promijenili ime one stare stranice u novu (ako vec nece da se oficijelna stranica zove fkzeljeznicar.com).nime_tm87 je napisao/la:Ako vec to niste ucinili, lajkujte i oficijalnu FB stranicu... koja je za nekih 30-ak sati skupila 3100 lajkova
Ocigledno da se niko nije sjetio da to uradi.