FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zna li iko kad stizu novi dresovi ?
Navodno uskorolev77 je napisao/la:zna li iko kad stizu novi dresovi ?
da li ima jos onih macron dresova ?nime_tm87 je napisao/la:Navodno uskorolev77 je napisao/la:zna li iko kad stizu novi dresovi ?
Mislim da u fan shopu ima... odi pogledaj... mozda je ostao neki primjeraklev77 je napisao/la:da li ima jos onih macron dresova ?nime_tm87 je napisao/la:Navodno uskorolev77 je napisao/la:zna li iko kad stizu novi dresovi ?
Ako si zakonski zastitio svoje ime, tj. napravio trademark, imas pravo da zahtjevas da se stranica izbrise ili sta vec, mozda cak da ti se preda, ipak je to tvoje intelektualno vlasništvo.SamoZeljo je napisao/la:Normalno je da ne mogu dobiti stranicu koja nije njihova, ali ona fkzeljeznicar.com se mogla preimenovati kao i mnoge druge.AnelZ je napisao/la:pokusali su da dobiju onu stranicu od 65 hiljada lajkova, ali na FB nije bilo mogucnosti da je preuzmu, a vlasnik stranice se nije javljao na poruku. A i ta tvoja solucija je bila dobra, ne znam zasto to nisu uradili... Također, trebali bi zahtjevati da im za stranicu "Stadion Grbavica" isto dadnu prava.SamoZeljo je napisao/la: Meni nikako nije jasno sto nisu poslali mail facebooku i promijenili ime one stare stranice u novu (ako vec nece da se oficijelna stranica zove fkzeljeznicar.com).
Facebook hoce promijeniti ime stranice, pogotovo kad je nesto oficijelno.
Uclanio sam se ja, nije problem, ali samo kazem sta je bilo bolje...
Ocigledno da se niko nije sjetio da to uradi.
Do Neleta je njegov buraz Drazen Jankovic - Drale......pored Zenita je Dado Dzihan......AlemC85 je napisao/la:gornji red: (?), Nenad Janković, Darko Ostojić - OgiUnKnownBA je napisao/la:Zna se ko je najbolji klub i za kog se navija! Jesul vam poznati!?![]()
donji red: Zenit Đozić - Zena, (?).
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Zbog toga je danas formirana komisija koja će pokušati do Skupštine pronaći njegovog nasljednika. Saznajemo da komisija broji pet članova, a to su: Sabahudin Žujo, Amar Osim, Bakir Dautbašić, Almir Gredić i Džemo Bisić.
Ova petroka će biti zadužena da u narednom periodu pregovara i razgovara sa potencijalnim kandidatima za novog predsjednika najtrofejnijeg kluba u BiH.
Ova petroka će biti zadužena da u narednom periodu pregovara i razgovara sa potencijalnim kandidatima za novog predsjednika najtrofejnijeg kluba u BiH.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
To je tako kad je u pitanju internet domena. Za ime fejs stranice nisam siguran, ali izgleda da se i tu moze. Recimo da je tako kako ti kazes, opet ti sadzaj stranice niko ne moze uzeti (ukljucujuci i clanove).AnelZ je napisao/la:Ako si zakonski zastitio svoje ime, tj. napravio trademark, imas pravo da zahtjevas da se stranica izbrise ili sta vec, mozda cak da ti se preda, ipak je to tvoje intelektualno vlasništvo.
Jedino sto se moze postici je zabraniti nekom da koristi to ime. U tom slucaju mu se ukida stranica ili je preimenuju u npr. "FK Zeljeznicar Fanovi" i on nastavi, sa svih 65 hiljada.
Sadrzaj ti niko ne moze uzeti, ime moze.
Najbolje bi bilo da su se momku ponudile pare za tu fejs stranicu ili da se preimenovala ona .com stranica.
Dobro je sto je Amar, Gredic i Zujo u komisiji. Bakir i Džemo su mi nepoznanica.exbabilon je napisao/la:Zbog toga je danas formirana komisija koja će pokušati do Skupštine pronaći njegovog nasljednika. Saznajemo da komisija broji pet članova, a to su: Sabahudin Žujo,Amar Osim, Bakir Dautbašić, Almir Gredić i Džemo Bisić.
NO PYRO NO PARTY
Dautbasic je u SIPI mislim i pravo jak lik. Valjao nam je dosta, a mislim da nam moze dosta pomoci. Mozda se varam, ali ...Buu je napisao/la:Dobro je sto je Amar, Gredic i Zujo u komisiji. Bakir i Džemo su mi nepoznanica.exbabilon je napisao/la:Zbog toga je danas formirana komisija koja će pokušati do Skupštine pronaći njegovog nasljednika. Saznajemo da komisija broji pet članova, a to su: Sabahudin Žujo,Amar Osim, Bakir Dautbašić, Almir Gredić i Džemo Bisić.

Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- diplomatija
- Kontakt:
moze li mi neko dati link od te stranice sa 65 hiljada clanova, da vidim je li to ta, mislim da bih ja mogao znati vlasnika, neka su djeca u pitanju i sad najvijaju za sarajevoSamoZeljo je napisao/la:To je tako kad je u pitanju internet domena. Za ime fejs stranice nisam siguran, ali izgleda da se i tu moze. Recimo da je tako kako ti kazes, opet ti sadzaj stranice niko ne moze uzeti (ukljucujuci i clanove).AnelZ je napisao/la:Ako si zakonski zastitio svoje ime, tj. napravio trademark, imas pravo da zahtjevas da se stranica izbrise ili sta vec, mozda cak da ti se preda, ipak je to tvoje intelektualno vlasništvo.
Jedino sto se moze postici je zabraniti nekom da koristi to ime. U tom slucaju mu se ukida stranica ili je preimenuju u npr. "FK Zeljeznicar Fanovi" i on nastavi, sa svih 65 hiljada.
Najbolje bi bilo da su se momku ponudile pare za tu fejs stranicu ili da se preimenovala ona .com stranica.
- bistrikboy
- Kontakt:
Moja želja je Džemo.Ali ne vjerujem da on to hoce i moze.Buu je napisao/la:Dobro je sto je Amar, Gredic i Zujo u komisiji. Bakir i Džemo su mi nepoznanica.exbabilon je napisao/la:Zbog toga je danas formirana komisija koja će pokušati do Skupštine pronaći njegovog nasljednika. Saznajemo da komisija broji pet članova, a to su: Sabahudin Žujo,Amar Osim, Bakir Dautbašić, Almir Gredić i Džemo Bisić.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- storm_raider
- Kontakt:
Ovo sto je napisao Anel je istina, ako je ime zasticeno i ti koristis to ime da ti ga ne bi uzeli mora da stoji u opisu fan pagea da je "nezvanicna" stranica. Ako to ne stoji, na zahtjev vlasnika imena, u ovom slucaju Zeljeznicara, Facebook ima polisu po kojoj automatski daje vlasniku fan page. To se radi samo na zahtjev vlasnika, a cak i ako je "nezvanicna", a ima previse lajkova (~150 000+) imaju pravo da ti uzmu stranicu.SamoZeljo je napisao/la:To je tako kad je u pitanju internet domena. Za ime fejs stranice nisam siguran, ali izgleda da se i tu moze. Recimo da je tako kako ti kazes, opet ti sadzaj stranice niko ne moze uzeti (ukljucujuci i clanove).AnelZ je napisao/la:Ako si zakonski zastitio svoje ime, tj. napravio trademark, imas pravo da zahtjevas da se stranica izbrise ili sta vec, mozda cak da ti se preda, ipak je to tvoje intelektualno vlasništvo.
Sport je lijek za tijelo i duh.
ili je neki ministar ili zamjenik, tako nešto, a kol'ko znam, još je u Skupštini kluba (ili je potpredsjednik, nisam siguranParanoja je napisao/la:Dautbasic je u SIPI mislim i pravo jak lik. Valjao nam je dosta, a mislim da nam moze dosta pomoci. Mozda se varam, ali ...Buu je napisao/la:Dobro je sto je Amar, Gredic i Zujo u komisiji. Bakir i Džemo su mi nepoznanica.exbabilon je napisao/la:Zbog toga je danas formirana komisija koja će pokušati do Skupštine pronaći njegovog nasljednika. Saznajemo da komisija broji pet članova, a to su: Sabahudin Žujo,Amar Osim, Bakir Dautbašić, Almir Gredić i Džemo Bisić.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Amare budi predsjednik, budi menadžer, budi trener, doktor, budi sve, samo nek crknu dušmani!
Ubjeđivanje da Žujo ostane na kormilu Plavih još traje...
Sastanak čelnika FK Željezničar na kojoj je razmatrana iznenadna ostavka predsjednika kluba Sabahudina Žuje završen je oko 21 sat.
Stupili smo prije nekoliko trenutaka u kontakt i sa predsjednikom Plavih Žujom, koji nam je kazao sljedeće:
- Ja sam dao ostavku i o njoj se ne može diskutovati. Bilo je pritisaka da promijenim odluku, nisam to učinio. Od ponedjeljka ću participarti, zajedno sa ostalim čelnim ljudima tijela kluba u tome da se nađe najbolje kadrovsko rješenje za mjesto predsjednika. Tako smo se dogovorili. Dakle, ostajem pri svojoj odluci. Nije još definisano kada će biti Skupština kluba, gledat ćemo da to bude što prije, prije decembra, kazao je za **** prije nekoliko trenutaka Žujo.
Ako smo dobro razumjeli, Žujo ostaje u klubu, u nekoj vrsti tehničkog mandata, dok se ne nađe adekvatna zamjena.
- Ne znam hoće li to biti još sedam dana ili malo duže, kazao je Žujo.
Odluku o Žujinom nasljedniku na kormilu Plavih, odnosno kandidatu koji će biti ponuđen Skupštini kluba, trebalo bi donijeti radno tijelo u čijem će sastavu biti Bakir dautbašić, predsjednik Skupštine kluba, Sabahudin Žujo, predsjednik kluba u ostavci, Almir Gredić, potpredsjednik kluba, Amara Osim, menadžer kluba i Džemo Bisić, član Predsjedništva kluba.
Sastanak čelnika FK Željezničar na kojoj je razmatrana iznenadna ostavka predsjednika kluba Sabahudina Žuje završen je oko 21 sat.
Stupili smo prije nekoliko trenutaka u kontakt i sa predsjednikom Plavih Žujom, koji nam je kazao sljedeće:
- Ja sam dao ostavku i o njoj se ne može diskutovati. Bilo je pritisaka da promijenim odluku, nisam to učinio. Od ponedjeljka ću participarti, zajedno sa ostalim čelnim ljudima tijela kluba u tome da se nađe najbolje kadrovsko rješenje za mjesto predsjednika. Tako smo se dogovorili. Dakle, ostajem pri svojoj odluci. Nije još definisano kada će biti Skupština kluba, gledat ćemo da to bude što prije, prije decembra, kazao je za **** prije nekoliko trenutaka Žujo.
Ako smo dobro razumjeli, Žujo ostaje u klubu, u nekoj vrsti tehničkog mandata, dok se ne nađe adekvatna zamjena.
- Ne znam hoće li to biti još sedam dana ili malo duže, kazao je Žujo.
Odluku o Žujinom nasljedniku na kormilu Plavih, odnosno kandidatu koji će biti ponuđen Skupštini kluba, trebalo bi donijeti radno tijelo u čijem će sastavu biti Bakir dautbašić, predsjednik Skupštine kluba, Sabahudin Žujo, predsjednik kluba u ostavci, Almir Gredić, potpredsjednik kluba, Amara Osim, menadžer kluba i Džemo Bisić, član Predsjedništva kluba.
Trebali bi u Novom Pazaru da istrčimo u rezervnoj varijanti.Ako sam dobro skontao ljubičaste boje(Viole)lev77 je napisao/la:zna li iko kad stizu novi dresovi ?

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
- Ultras1921
- Kontakt:

Stadion gdje igramo 19.9 u kupu. Nije kriv nikako

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Jel kriv il nije, to nam je najmanji problem.Proci ce ovo Željo, sta ste se sjebali ccc
Za zivot cijeli!
- Ultras1921
- Kontakt:
Ma naravno da cemo proc!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jel kriv il nije, to nam je najmanji problem.Proci ce ovo Željo, sta ste se sjebali ccc
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!