Nista Zrinjski nije bolji.ehh steta

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Borio se na Krusevu. Kakva vas ovo nejac iz juniora qara?svrakino1921 je napisao/la:Fulas Beli fulasbelosevic28 je napisao/la:Svrakinom starci o'sli u rodni Vares i poveli ga zato nije na tekmi.
Jesil u ratu bio u Olovu
doduse imali ste i vi jedno 2x vise od 8 milja jedinstvo i igman (cini mi se) dabogda vam se vec ove godine ponovilo red bi bio da napunite tusanjSariel1987 je napisao/la:![]()
hajte sad hajte sad
Carobna rijec puta dvatareizo je napisao/la:doduse imali ste i vi jedno 2x vise od 8 milja jedinstvo i igman (cini mi se) dabogda vam se vec ove godine ponovilo red bi bio da napunite tusanjSariel1987 je napisao/la:![]()
hajte sad hajte sad
Cuj nejac. Poznata Slobodina skolabelosevic28 je napisao/la:Borio se na Krusevu. Kakva vas ovo nejac iz juniora qara?svrakino1921 je napisao/la:Fulas Beli fulasbelosevic28 je napisao/la:Svrakinom starci o'sli u rodni Vares i poveli ga zato nije na tekmi.
Jesil u ratu bio u Olovu
tacno tako 2x u haman stogodisnjoj istoriji napunite onay kvazi stadion i vi nekom nesto prosipate sramite seSariel1987 je napisao/la:Carobna rijec puta dvatareizo je napisao/la:doduse imali ste i vi jedno 2x vise od 8 milja jedinstvo i igman (cini mi se) dabogda vam se vec ove godine ponovilo red bi bio da napunite tusanjSariel1987 je napisao/la:![]()
hajte sad hajte sad
Druuuga liga
Znas li nekog iz komande Olovske brigade sa mojim prezimenombelosevic28 je napisao/la:Borio se na Krusevu. Kakva vas ovo nejac iz juniora qara?svrakino1921 je napisao/la:Fulas Beli fulasbelosevic28 je napisao/la:Svrakinom starci o'sli u rodni Vares i poveli ga zato nije na tekmi.
Jesil u ratu bio u Olovu
belosevic28 je napisao/la:Ne znam ti prezime
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.