u ovome je problem, hocemo da ne budemo ko oni... oni nas kamenjem mi njih hljebom jel ? e pa nema vise toga sto se tice manijaka, svakog na nozAllGunsBlazing je napisao/la:Serete previse. Cuj nezasluzena samo zato sto i Borac nije dobio kaznu? Pa ljudi moji ako su oni stoka jel i mi moramo biti?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Jel igramo u istoj ligi ?? Jel zivimo u sitoj drzavi ??? Jesul pravili isti prekrsaj ??? Zasto kazne nisu iste ????AllGunsBlazing je napisao/la:Serete previse. Cuj nezasluzena samo zato sto i Borac nije dobio kaznu? Pa ljudi moji ako su oni stoka jel i mi moramo biti?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Vjerovatno zato sto ne mogu na terenu pobijediti, pa onda pokusavaju na razno razne druge nacine.bekicamir je napisao/la:A zasto je tocno kaznjen Zeljeznicar,razlog?Nisam u toku!
Bravo @damirfile & @hannya za post!
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 07 sep 2012, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
S obzirom koje predsjednik komisije nije ni čudo za kaznu.NEZALAGANJE je napisao/la:Eto Manijaci Srebrenicu zaboraviti nece,a svi drugi hoce!KB-TM87 je napisao/la:neka kazne postanu veće manijaci srebrenicu zaboraviti neće ! sad su dobili taj efekat da cemo na svakoj sljedecoj isto radit, smijurija teska ocel sad davat kazne i za ljiljane ?Covjece,kako ne mozes da shvatis da ni tome,a ni ljiljanima nije mjesto na jednoj SPORTSKOJ manifestaciji u kojoj igra KLUB(ne drzava)!!??Sasvim je ok sjetiti se Srebrenice,jednom,dva puta,ali sve preko postaje politiziranje i gubi smisao!!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
oni zbog kojih je kazna donijeta su vjerovatno dobili po 20-30km od neki stranaka za malo predizbornog cirkusa,ne pada im napamet da te pare daju želji,pokazali su oni svoju ljubav.jadni i žalosnogaleb je napisao/la:Pored toga podnesene su prijave protiv Amara Osima i Dine Pekića, dok je Slavija također zbog nesportskog ponašanja navijača kažnjena sa 3.000 KM.
Zasto prijava Osimu? A sto se tice ovih kazni, sad fino obje utakmice koje ce biti bez publike treba da dodju oni zbog kojih je kazna donesena plate po 5 KM ulaz, i da malo sjednu kuci i razmisle o svom ponasanju... A one cobane sto se sa Zapada deru na sudije, trenere, igrace itd fino upozoriti da nisu na livadi, nego na stadionu i da svoje ponasanje prilagode civilizovanom svijetu, ako to odbiju odstranit ih sa stadiona, ili im spucati krivicnu prijavu pa da vidimo hoce li ikad vise glumiti majmune...
ma pusti ba te šuplje,otidji na marš mira i tako odaj počast!NEZALAGANJE je napisao/la:Eto Manijaci Srebrenicu zaboraviti nece,a svi drugi hoce!KB-TM87 je napisao/la:neka kazne postanu veće manijaci srebrenicu zaboraviti neće ! sad su dobili taj efekat da cemo na svakoj sljedecoj isto radit, smijurija teska ocel sad davat kazne i za ljiljane ?Covjece,kako ne mozes da shvatis da ni tome,a ni ljiljanima nije mjesto na jednoj SPORTSKOJ manifestaciji u kojoj igra KLUB(ne drzava)!!??Sasvim je ok sjetiti se Srebrenice,jednom,dva puta,ali sve preko postaje politiziranje i gubi smisao!!
Ne znam zašto se mi poistovjećujemo sa navijačima Borca,Širokog,Zrinjskog trebamo prvo počistit svoju avliju od ovog smeća što se nakupilo na jugu...
Mi smo najbolji u državi zašto,ne trebamo se osvrati šta rade drugi klubovi.
Neko reče gore bojim se da Amar Osim ne digne ruke od svega i pobjegne kao i ostali u klubu.
PRESTANITE
Grbavica je uvijek bilo okupljalište radničke klase,finih,poštenih ljudi bez obzira na vjeru,naciju.
Mi smo najbolji u državi zašto,ne trebamo se osvrati šta rade drugi klubovi.
Neko reče gore bojim se da Amar Osim ne digne ruke od svega i pobjegne kao i ostali u klubu.
PRESTANITE
Grbavica je uvijek bilo okupljalište radničke klase,finih,poštenih ljudi bez obzira na vjeru,naciju.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma ljudi gledajte da ne bude uopste kazni za Zelju. Ja nisam nikad rekao da Borcevi nisu zasluzili kazne, jesu mnogo vece nego sto dobijaju, ali realno i vi ste zasluzili. Meni je ovo sasvim dobra kazna, jedini problem je sto se svima ne radi isto.damirfile je napisao/la:Jel igramo u istoj ligi ?? Jel zivimo u sitoj drzavi ??? Jesul pravili isti prekrsaj ??? Zasto kazne nisu iste ????AllGunsBlazing je napisao/la:Serete previse. Cuj nezasluzena samo zato sto i Borac nije dobio kaznu? Pa ljudi moji ako su oni stoka jel i mi moramo biti?
Celik!3,2,2.
KB-TM87 je napisao/la:u ovome je problem, hocemo da ne budemo ko oni... oni nas kamenjem mi njih hljebom jel ? e pa nema vise toga sto se tice manijaka, svakog na nozAllGunsBlazing je napisao/la:Serete previse. Cuj nezasluzena samo zato sto i Borac nije dobio kaznu? Pa ljudi moji ako su oni stoka jel i mi moramo biti?
Tako je KB !!!!!!
Dosta smo šutili i trpili !!!
Sreća pa su izbori svake dvije godine (opšti i lokalni), inače bi bankrotirali davno. Definitivno ovu politiku treba izbaciti s tribine, s balavurdijom se očito manipuliše i to žestoko. Sada smo prošli kako smo prošli. Pametan uči na greškama, glup ih ponavlja. Pred nama je da vidimo jesmo li pametni ili glupi!!
Ako neko misli da je ova kazna radi onog transparenta onda se on opasno vara ili se pravi lud.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
http://sportsport.ba/bh_fudbal/borac-ka ... like/78011" onclick="window.open(this.href);return false;damirfile je napisao/la:Jel igramo u istoj ligi ?? Jel zivimo u sitoj drzavi ??? Jesul pravili isti prekrsaj ??? Zasto kazne nisu iste ????AllGunsBlazing je napisao/la:Serete previse. Cuj nezasluzena samo zato sto i Borac nije dobio kaznu? Pa ljudi moji ako su oni stoka jel i mi moramo biti?
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zrin ... 0-km/65336" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krupljani.ba/bk-info/kalenda ... -i-8000-KM" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Feudalizam
- Kontakt:
Vec su pokazali drug vrati se par kola unazadvoltron30 je napisao/la:Sreća pa su izbori svake dvije godine (opšti i lokalni), inače bi bankrotirali davno. Definitivno ovu politiku treba izbaciti s tribine, s balavurdijom se očito manipuliše i to žestoko. Sada smo prošli kako smo prošli. Pametan uči na greškama, glup ih ponavlja. Pred nama je da vidimo jesmo li pametni ili glupi!!
Borac i Zrinja su dobili kazne bez publike zbog ulijetanja na t3eren i gadjanja sudije ,da lis e to desilo na grbavici pa da dobijemo kaznu bez publike ???fcz je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/borac-ka ... like/78011" onclick="window.open(this.href);return false;damirfile je napisao/la:Jel igramo u istoj ligi ?? Jel zivimo u sitoj drzavi ??? Jesul pravili isti prekrsaj ??? Zasto kazne nisu iste ????AllGunsBlazing je napisao/la:Serete previse. Cuj nezasluzena samo zato sto i Borac nije dobio kaznu? Pa ljudi moji ako su oni stoka jel i mi moramo biti?
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zrin ... 0-km/65336" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krupljani.ba/bk-info/kalenda ... -i-8000-KM" onclick="window.open(this.href);return false;
AKo ste sila i tako "lud i jaki", onda fino skupite se put mostara, lukavice, tuzle, banja luke, tamo ko vam smeta i napravite belaj i alite baklje, pa onda vi odgovarate i pacate kazne, a NE KLUB DA PLACA. Srebrenica, pa svi mi postujemo i ne damo, a vi pametni pa parole na tekmi dizete, postovanje i podrska se pruzi sto odes pa finansijski podrzis, odes do vogosce pa onoj djeci das odjece i obuce ili jednostavno odes na mars mira tri dana. Sto niko to ne pominje i ne dize ljiljane protiv sarajeva i veleza, nego protiv borca i slavije? nije slucajno, idioti, potkuhavaju i radi 50 ljudi svi ispastaju, a klub najvise.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Mi smo GLUPI ako cemo spustati na isti nivo kao neki manji i/ili seoski klubovi.
Kazne za nas i kazne za njih ne mogu nikad biti iste. Eto, njih i da kazne sa 3 utakmice bez publike, oni svakako ne gube puno jer nemaju publiku. Znaci, na startu smo u puno goroj situaciji i moramo se vise paziti za bolje sutra nasem Zelji a i nama.
Kazne za nas i kazne za njih ne mogu nikad biti iste. Eto, njih i da kazne sa 3 utakmice bez publike, oni svakako ne gube puno jer nemaju publiku. Znaci, na startu smo u puno goroj situaciji i moramo se vise paziti za bolje sutra nasem Zelji a i nama.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vas dvojica kad ste vec toliko opasni,bujrum pusku,noz ili sta vec,pa u RS i tamo mu.d.a pokazujte...Vjerujem da se 99% pravih zeljinih navijaca nece sloziti sa vama i vasom ideologijom navijanja koju podrzavate,a jos manje da cemo mi biti vasi taoci na utakmicama najdrazeg kluba!!THC je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:u ovome je problem, hocemo da ne budemo ko oni... oni nas kamenjem mi njih hljebom jel ? e pa nema vise toga sto se tice manijaka, svakog na nozAllGunsBlazing je napisao/la:Serete previse. Cuj nezasluzena samo zato sto i Borac nije dobio kaznu? Pa ljudi moji ako su oni stoka jel i mi moramo biti?
Tako je KB !!!!!!
Dosta smo šutili i trpili !!!
http://****/vijesti/sport/n ... ja-mladica" onclick="window.open(this.href);return false;
neobičan brate cjenovnik. i još će sutra neko reći da nas savez pazi...
neobičan brate cjenovnik. i još će sutra neko reći da nas savez pazi...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Svaka ti cast za post.Argentina je napisao/la:AKo ste sila i tako "lud i jaki", onda fino skupite se put mostara, lukavice, tuzle, banja luke, tamo ko vam smeta i napravite belaj i alite baklje, pa onda vi odgovarate i pacate kazne, a NE KLUB DA PLACA. Srebrenica, pa svi mi postujemo i ne damo, a vi pametni pa parole na tekmi dizete, postovanje i podrska se pruzi sto odes pa finansijski podrzis, odes do vogosce pa onoj djeci das odjece i obuce ili jednostavno odes na mars mira tri dana. Sto niko to ne pominje i ne dize ljiljane protiv sarajeva i veleza, nego protiv borca i slavije? nije slucajno, idioti, potkuhavaju i radi 50 ljudi svi ispastaju, a klub najvise.
Komentar moga oca"Đe ona Titina milicija da ovu balavurdiju smiri majko mila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.