nanek je napisao/la:Mi se spustili na njihov nivo! Ocekujte minimalno 1 tekmu bez publike.
Da sam sebe citiram, kao sto sam i najavio.Vjerujte mi da sam znao da ce biti 2 tekme kazne ali nisam se usudio vjerovati u tu odluku.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nanek je napisao/la:Mi se spustili na njihov nivo! Ocekujte minimalno 1 tekmu bez publike.
zato su i kaznjeni rigoroznije.damirfile je napisao/la:Borac i Zrinja su dobili kazne bez publike zbog ulijetanja na t3eren i gadjanja sudije ,da lis e to desilo na grbavici pa da dobijemo kaznu bez publike ???
upravo!!!hannya je napisao/la:ma pusti ba te šuplje,otidji na marš mira i tako odaj počast!NEZALAGANJE je napisao/la:Eto Manijaci Srebrenicu zaboraviti nece,a svi drugi hoce!KB-TM87 je napisao/la:neka kazne postanu veće manijaci srebrenicu zaboraviti neće ! sad su dobili taj efekat da cemo na svakoj sljedecoj isto radit, smijurija teska ocel sad davat kazne i za ljiljane ?Covjece,kako ne mozes da shvatis da ni tome,a ni ljiljanima nije mjesto na jednoj SPORTSKOJ manifestaciji u kojoj igra KLUB(ne drzava)!!??Sasvim je ok sjetiti se Srebrenice,jednom,dva puta,ali sve preko postaje politiziranje i gubi smisao!!
Upravo tako. 100 mjesta da se sere i bori za te stvari, zadnje mjesto za to je stadion, ako neko ne zna tamo se igra jedna igra 11 na 11 i to sa loptom, a ne organizuju se politicki skupovi i ne dizu politicke parole. Ja mislim kada bi englezi koji su olicenje huligana/navijaca/simpatizera fudbala vidjeli ovo kod nas, rekli bi ovi zaostaju za nama toliko da je bolje da ugase sve sportke kluboveZZtop10 je napisao/la:Svaka cast za ovu komisiju , koji ce qrac Srebrenica i Markale na fudbalskim utakmicama. Sad nek se ovi sto su palili,skandirali itd malo zapitaju koliko su stete donijeli klubu. Izgubili smo minimalno 100 hiljada KM.
U Engleskoj nema idiota koji velicaju ratne zlocince (citaj Mladica i Karadzica).Argentina je napisao/la:Upravo tako. 100 mjesta da se sere i bori za te stvari, zadnje mjesto za to je stadion, ako neko ne zna tamo se igra jedna igra 11 na 11 i to sa loptom, a ne organizuju se politicki skupovi i ne dizu politicke parole. Ja mislim kada bi englezi koji su olicenje huligana/navijaca/simpatizera fudbala vidjeli ovo kod nas, rekli bi ovi zaostaju za nama toliko da je bolje da ugase sve sportke kluboveZZtop10 je napisao/la:Svaka cast za ovu komisiju , koji ce qrac Srebrenica i Markale na fudbalskim utakmicama. Sad nek se ovi sto su palili,skandirali itd malo zapitaju koliko su stete donijeli klubu. Izgubili smo minimalno 100 hiljada KM.
Sto ne kazes da i mi, tj nasi navijaca velicaju ratnog zlocinca, Cacu?Keenan.- je napisao/la:U Engleskoj nema idiota koji velicaju ratne zlocince (citaj Mladica i Karadzica).Argentina je napisao/la:Upravo tako. 100 mjesta da se sere i bori za te stvari, zadnje mjesto za to je stadion, ako neko ne zna tamo se igra jedna igra 11 na 11 i to sa loptom, a ne organizuju se politicki skupovi i ne dizu politicke parole. Ja mislim kada bi englezi koji su olicenje huligana/navijaca/simpatizera fudbala vidjeli ovo kod nas, rekli bi ovi zaostaju za nama toliko da je bolje da ugase sve sportke kluboveZZtop10 je napisao/la:Svaka cast za ovu komisiju , koji ce qrac Srebrenica i Markale na fudbalskim utakmicama. Sad nek se ovi sto su palili,skandirali itd malo zapitaju koliko su stete donijeli klubu. Izgubili smo minimalno 100 hiljada KM.
Da pametnjakovici iz BL nisu spominjali Mladica ne bi ni mi Cacu, kraj price.Argentina je napisao/la: Sto ne kazes da i mi, tj nasi navijaca velicaju ratnog zlocinca, Cacu?
i govorite da ste bolji od njih ?Keenan.- je napisao/la:Da pametnjakovici iz BL nisu spominjali Mladica ne bi ni mi Cacu, kraj price.Argentina je napisao/la: Sto ne kazes da i mi, tj nasi navijaca velicaju ratnog zlocinca, Cacu?
Jarane kontas ti da mi nismo "oni" niti cemo ikada biti. eto sad nam oni kriviKeenan.- je napisao/la:Da pametnjakovici iz BL nisu spominjali Mladica ne bi ni mi Cacu, kraj price.Argentina je napisao/la: Sto ne kazes da i mi, tj nasi navijaca velicaju ratnog zlocinca, Cacu?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 26 gostiju.