NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Pa @goat je ovdje u pravu,da je udriblao desno Green bi ga cekao na udvajanju,da je udriblao lijevo Durant.Ovo ti je klasicni primjer fokusa na jednog igraca,Hill je to dobro skuzio i krenuo u cutovanje i dobio pas oko obruca na ziceru,da ga Klay nije faulirao lagana dva poena.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sreća odlučili se odigrati zonsku odbranu nakon 49 Jamesovih poena, i konačno ga zaustavili u zadnjih 5 sekundi 
Bukvalno je lik ostao stacionaran, a imao Currya na sebi, 15 cm nižeg od sebe. Da je napao koš imao bi dvojicu na sebi i Smitha/Hilla same kao duhove na šutu.

Bukvalno je lik ostao stacionaran, a imao Currya na sebi, 15 cm nižeg od sebe. Da je napao koš imao bi dvojicu na sebi i Smitha/Hilla same kao duhove na šutu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma uplasio se Currya ispred sebe.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ma racunaju playoff sto je igrao prije nego sto je draftan Pippen, znaci bukvalno prve 3 sezone u ligi, dok Bron uopste nije ni igrao playoff prve 2-3 sezone. Znaci bolje masit playoff nego ga igrat. Velika vecina igraca je masila playoff prvih godina kad su draftani u ordon ekipi ili nisu imali puno uspjeha, i Bron je jedan od tih, kao i MJ, nista cudno, plus postoji period razvoja igraca x. Isto da kazes da je KD bio goli kur.ac dok nije draftan Westbrook

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 24 apr 2020, 03:58, ukupno mijenjano 1 put.
Bukvalno najispravnija moguca odluka. Da je krenuo u bilo kakav dribling bio bi udvojen. Ne ide da si dopustas da Krleza ima pravo.
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa ta odluka se pokazala kao prava. Dobio covjek najlaksi nacin da rijesi mec.
MJ bukvalno igrao na pobjede uprkos strategiji Bullsa tada da preskoce playoff, valjda to sto je imao sampionski mentalitet da ide uvijek na pobjedu je neka mana..kad si fanlaznog, samoprozvanog goata sve je moguce pa i to..alemsa je napisao/la: ↑24 apr 2020, 01:33Ma racunaju playoff sto je igrao prije nego sto je draftan Pippen, znaci bukvalno prve 3 sezone u ligi, dok Bron uopste nije ni igrao playoff prve 2-3 sezone. Znaci bolje masit playoff nego ga igrat. Velika vecina igraca je masila playoff prvih godina kad su draftani u ordon ekipi ili nisu imali puno uspjeha, i Bron je jedan od tih, kao i MJ, nista cudno, plus postoji period razvoja igraca x. Isto da kazes da je KD bio goli kur.ac dok nije draftan Westbrookznaci nortona glupost. Ali eto to spominju cesto
Sta kaze Haslem samprozvani king i wade imaju zmiju u novcaniku kada su u restoranu i kada se placa

Po GOATovom covjek je uspio uzeti 6 titula pri cemu je samo jednom prosao prvu rundu POa... Ja bih napisao knjogu na tu temu da sam na njegovom mjestu i ukomponovao je s objasnjenjem kako je moguce da Lakersi dovedu Kyriea, Klaya, Jamesa, Kawhia i Davisa ako to vlasnik zeli
ako vlasnik želi on to možeJHam je napisao/la: ↑24 apr 2020, 19:09Po GOATovom covjek je uspio uzeti 6 titula pri cemu je samo jednom prosao prvu rundu POa... Ja bih napisao knjogu na tu temu da sam na njegovom mjestu i ukomponovao je s objasnjenjem kako je moguce da Lakersi dovedu Kyriea, Klaya, Jamesa, Kawhia i Davisa ako to vlasnik zeli

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
kaĆemo mi sirotinja i obicni smrtnici biti u prilici da procitamo knjigu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
I mene zanima je li filip13 ikad preuzeo
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
ja bi preuzeo da postoji,ali ne mozes preuzeti knjiu koja nije napisana
I Darko Milicic je u jednom intervjuu rekao nesto tako. Kaze njih 10-15 u restoranu i svi vade iz svojih novcanika da plate svoje. I onda on kaze neka momci ja cu sve platiti.

- majestic24
- Kontakt:
Najbolji igrac svih vremena ne uzima sut za pobjedu...koja pic.ka od igraca
Na to sve...Bulsi bez Jordana sezonu 93/94 zavrsavaju sa 50+ pobjeda. Toliko o tome da au ti Bulsi bili samo "Jordan".
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Da, i meni je on pao na pamaet da je pricao nesto slicno, bas to mi u restoranu svak plati sebi u bobu a milione imaju ne znaju veceru castiti, cuj ruki da placa, kakva bruka

Sad ce neko reci humanist askolu otvara, otvorio bi on moj ku?ac da nije bilo medijske promocije toga i kamera

Ma ne, ne mrzi paja Jamesa.
Volim da se smijem laznim humanistima koji su u javnosti jedno a u realnosti sasvim drugo, opet kakva je mrznja ako se smijem tome? Sta jesam pozivao na linc, da mu odbiju od plate, skrate ugovor, izbace iz lige, da je los kosarkas jer je fejk humanista? Nisam, stoga prekinite sa tim glupostima o mrznji, ispade svaka kritika i sprdanje necega mrznja.
Lazni humanista lik koji je naprvio skolu i omogucio besplatno skolovanje Boga pitaj koliko djece. Sve samo zbog medijske paznje. Il ono kad si lupao bolesne stvari da je iskoristio smrt Kobea za samopromociju. Sve objektivna i realna kritika nema sta. U pravu si Pajo, kao i uvijek.
Pa to je ocigledno svakome ko nije fanboy ili novopeceni fanboy sta sam slagao? Covjek sve sto radi razi za svoju promociju to je jasno ko dan, najjace mi je kada ucestvuje u nekoj akciji pa mu se zahvale a on im shareuje post posto ovi nemaju dovoljno pratilaca pa da vise ljudi vidi da je ucestvovao i da mu se zahvaljujuEpidaurus je napisao/la: ↑25 apr 2020, 14:59Lazni humanista lik koji je naprvio skolu i omogucio besplatno skolovanje Boga pitaj koliko djece. Sve samo zbog medijske paznje. Il ono kad si lupao bolesne stvari da je iskoristio smrt Kobea za samopromociju. Sve objektivna i realna kritika nema sta. U pravu si Pajo, kao i uvijek.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.