Ne znam sto mislis da bi prosjecni Amerikanac trebao znati za BiH i Srebrenicu? On zna o BiH maksimalno koliko znas ti o nekom Arkanzasu ili Omahi.emir18 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:18To većina misli nažalost, a 90% Amerikanaca ni ne zna da BiH postoji ni da se u Srebrenici desio genocidCokituki je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:14Jel stvarno ovo mislis ili se zajebavas?Donnie Darko je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:01Amerika je bila i ostat će čovjekov najbolji prijatelj.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Veliki broj Amerikanaca ne zna nabrojati više od 20 zemalja. Njihovo javno mnijenje nije puno bitno. Bilo kakva intervencija će se javnosti u SADu predstaviti kao osbođenje i uvođenje demokracije negdje i to ce biti dovoljno za podršku.emir18 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:18To većina misli nažalost, a 90% Amerikanaca ni ne zna da BiH postoji ni da se u Srebrenici desio genocidCokituki je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:14Jel stvarno ovo mislis ili se zajebavas?Donnie Darko je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:01Amerika je bila i ostat će čovjekov najbolji prijatelj.
90% ih do prije tri dana nije znalo za Ukrajinu, pa ih to nije spriječilo da pišu poruke podrške na Twitteru.
Amerika i Zapad su i dalje bolja opcija od utjecaja Istoka, Srbije i Rusije.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Al pazi lika postavi video RT-a
- ElCartel11
- Kontakt:
Tek sad ova djeca mogu vidjeti kako smo se mi odbranili u ratu. Jos bez icije pomoci, sa embargom na uvoz oruzja, opkoljeni sa 2 neprijateljske snage + domacim izdajnicima (babini).
Početak rata, ako si imao bilo kakvo oruzje bilo ti ekstra (a u vecini je to bilo smjesno oruzje naspram JNA).
A Evropa i ostali svijet su se 4 godine iscudjavali i ibretili, da se to desava u srcu Evrope. Bez konkretnih poteza, da se rat zaustavi.

Početak rata, ako si imao bilo kakvo oruzje bilo ti ekstra (a u vecini je to bilo smjesno oruzje naspram JNA).
A Evropa i ostali svijet su se 4 godine iscudjavali i ibretili, da se to desava u srcu Evrope. Bez konkretnih poteza, da se rat zaustavi.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Prosječni Amerikanac ne zna ništa, pogotovo nove generacije.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Dan te je.bo kakav glupan
-
- Kontakt:
Šta će prosječni Amerikanac. Njima je najbitnije ko je crn, ko je bijel. Ko je gej ko je strejt. Bitno je koliko će biti LGBTQ, crnaca, bijelaca, azijata, feminista u filmovima i tv serijama. Njih pojede woke "kultura."
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ja sam kamenjem gađao specijalce kad sam bez municije ostao na Skenderiji. Ljudi misle to izmišljotina, ali stvarno na sve načine se moralo.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:26Tek sad ova djeca mogu vidjeti kako smo se mi odbranili u ratu. Jos bez icije pomoci, sa embargom na uvoz oruzja, opkoljeni sa 2 neprijateljske snage + domacim izdajnicima (babini).
![]()
![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tamo određen dio ljudi ne zna koje su boje prisutne na zastavi Kanade a ne nešto višeOtelo je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:25Veliki broj Amerikanaca ne zna nabrojati više od 20 zemalja. Njihovo javno mnijenje nije puno bitno. Bilo kakva intervencija će se javnosti u SADu predstaviti kao osbođenje i uvođenje demokracije negdje i to ce biti dovoljno za podršku.
90% ih do prije tri dana nije znalo za Ukrajinu, pa ih to nije spriječilo da pišu poruke podrške na Twitteru.
Amerika i Zapad su i dalje bolja opcija od utjecaja Istoka, Srbije i Rusije.

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 26 feb 2022, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Pametni. Boli ih qrac za bilo šta što nema veze direktno sa njima. Može im se.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nemas ti pojma bolan, to ti je jedini argument što napises, boli me kita jesi li ti glup ili ne.
Vidi se da si iz Mense izasao
Huhuh
'Nema rata bez Turaka'
'Nema rata bez Turaka'

Kome ne valja Amerika, eto mu Rusija i Srbija. Prosto od dva zla, ti biras daleko manje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Auh otkud ovo sad 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
U zadnjih 120 godina covjeku kao vrsti nema gorih od rusije i amerike.Donnie Darko je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:22Govorim o čovjeku kao vrsti.
Koga boli **** za Bosnom i Hercegovinom i prosječnim stanovnikom iste kad se šira slika gleda.
Meduitim ako mislis na prava covjeka kao pojedinca i sistem jednake vrijednosti tu je amerika u prednosti naravno.
Samo nemojmo se zavaravati da je ijedan andeo ovo je igra od dva zla biraj bolje. Davno je bila jedinstvena ljudska ruka protiv nacista koja se gle cuda raspala na 5 strana nakon tog rata i gdje se vidjelo konflikt je urezan u dna covjeka.
Preuzeli su obje sile 1945 najstrucnije naciste i njihove ideološke, vladalacke i propagande ideje i principe.
Guglaj 'Operation Paperclip' bit ce jasnije.
Ma ne biram nikog, nabijem ih sve.
Na strani sam čovjeka, u ovom slučaju Ukrajine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.