Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
danasnji strijelci za svicarsku (u21):
Liechtenstein U21 0 - 6 Switzerland U21
half-time: (0 - 0)
match details :
63'
0 - 1
Pajtim Kasami
69'
0 - 2
Mergim Brahimi
74'
0 - 3
Max Veloso
75'
0 - 4
Darko Jevtic
82'
0 - 5
Haris Tabakovic
87'
0 - 6
Nassim Ben Khalifa
match details :
63'
0 - 1
Pajtim Kasami
69'
0 - 2
Mergim Brahimi
74'
0 - 3
Max Veloso
75'
0 - 4
Darko Jevtic
82'
0 - 5
Haris Tabakovic
87'
0 - 6
Nassim Ben Khalifa
pazite situaciju sa Tabakovićem .. popušit' ćemo ga isto kao i Seferovića 
svima nama je jasno da on nije za A repke, itd .. nije bio ni Seferović .. Švicarci će ga pozvati u A tim, kaparisati će ga i zdravo đaci .. a mi ćemo opet popušiti .. govorim da bi i mi trebali primjeniti takvu taktiku, pozvati ga za A tim, kaparisati, pa poslije, shodno njegovim igrama pozivati ga u repku
ljudi moji, nismo Brazil, sve naše moramo uzeti
svima nama je jasno da on nije za A repke, itd .. nije bio ni Seferović .. Švicarci će ga pozvati u A tim, kaparisati će ga i zdravo đaci .. a mi ćemo opet popušiti .. govorim da bi i mi trebali primjeniti takvu taktiku, pozvati ga za A tim, kaparisati, pa poslije, shodno njegovim igrama pozivati ga u repku
ljudi moji, nismo Brazil, sve naše moramo uzeti
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Klupa za rezervne igrace popunjena i kod NAS se to ne mjenja bas su ono Sa klupe bitni u pm
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kasami, brahimi, jevtic, tabakovic, ben khalifaedinjo-bih je napisao/la:danasnji strijelci za svicarsku (u21):
match details :
63'
0 - 1
Pajtim Kasami
69'
0 - 2
Mergim Brahimi
74'
0 - 3
Max Veloso
75'
0 - 4
Darko Jevtic
82'
0 - 5
Haris Tabakovic
87'
0 - 6
Nassim Ben Khalifa
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Sve su oni te igrace stvorili, nisu Kosovo, BiH ili ko vec. Mi krademo od njih, a ne obratno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zbog cega je zaboravljen Ermin Zec koliko vidim standardan na krilu u klubu a moze i kao napadac,po cemu recimo Visca ima prednost
Muslimović objasnio neke stvari preko fb-a: "Bravo momci. Ljubi vas brat sve do jednoga i da ste mi samo živi i zdravi. I da, čuo sam da su se pojedinci kao previše podigli. I trebate svi da se podignete i da letite i parate nosom oblake, zajedno harate svijetom, jer vi to zaslužujete."
"A za ove što vam krila žele skratiti prepustite babuki. Imam ja za njih nešto lijepo. Sad svi volite repku i svi su vam igrači super, aaa?Što ne ostanete pri stavu od neki dan… nabijem vas na gospodina, velikog!"
"A za ove što vam krila žele skratiti prepustite babuki. Imam ja za njih nešto lijepo. Sad svi volite repku i svi su vam igrači super, aaa?Što ne ostanete pri stavu od neki dan… nabijem vas na gospodina, velikog!"
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kakvo je stanje Misketa i budala vidi da ne moze,lagano zvati sad Saida pa nek se uigrava sa ekipom da ga imamo u Brazilu.
1946
Zlatane, ljakse jedno ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa Misimovic u gorem stanju od onoga sinoc je Ronaldinho za Saida Husejnovica..... Dajte ba budite ozbiljni, a ako hocemo i mi da budemo ozbiljna repka takvim igracima pod hitno zatvoriti vrata, jer ih vec ima par kojih se treba rijesiti, a koji uopste nisu slabiji igraci od doticnog....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ma na ovom forumu je Said Ronaldo i zasluzuje da igra ispred Pjanica.
Iz reprezentacije treba otjerati Zahirovica, Vrsajevica, Stevanovica i jos par njih da bi se oslobodio prostor za velikog talenta BH fudbala- Saidinha
Iz reprezentacije treba otjerati Zahirovica, Vrsajevica, Stevanovica i jos par njih da bi se oslobodio prostor za velikog talenta BH fudbala- Saidinha
ako nekog treba zvat iz hrvatske onda je to Kvrzic pa tek onda Husjenovic,jer momak ovo sto igra unazad sezonu u rijeci je puno konkretnije i puno vise pruza nego Husjenovic,i to se vidjelo u ovim evropskim utakmicama..ALi na klupi imamo Ibricica koji je bolji od obojice.Kolasinac nam je jedino bitan trenutnoHead je napisao/la:Kakvo je stanje Misketa i budala vidi da ne moze,lagano zvati sad Saida pa nek se uigrava sa ekipom da ga imamo u Brazilu.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 11 sep 2013, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ja čekam samo Sea, da dobije sportsko državljanstvo i k'o da samo dobili 3 igrača (bukvalno), čovjek pokriva tri pozicije!
jos se ovaj ceka da zaigra i onda , Brazilu eto nas
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- badblueboylivno
- Kontakt:
Slažem se za Kvržića.ciza je napisao/la:ako nekog treba zvat iz hrvatske onda je to Kvrzic pa tek onda Husjenovic,jer momak ovo sto igra unazad sezonu u rijeci je puno konkretnije i puno vise pruza nego Husjenovic,i to se vidjelo u ovim evropskim utakmicama..ALi na klupi imamo Ibricica koji je bolji od obojice.Kolasinac nam je jedino bitan trenutnoHead je napisao/la:Kakvo je stanje Misketa i budala vidi da ne moze,lagano zvati sad Saida pa nek se uigrava sa ekipom da ga imamo u Brazilu.
Hayley <3
Koju poziciju igra Kvrzic?
Ja mislim da je ofenzivni vezni...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Sta je sa Hadzicem on je defenzivni vezni a i tu na skripi. On je preuzeo papire itd.
Ofanzivni vezni?dubrava je napisao/la:Ja mislim da je ofenzivni vezni...
http://www.transfermarkt.com/en/zoran-k ... 59839.html" onclick="window.open(this.href);return false;Batko je napisao/la:Koju poziciju igra Kvrzic?