Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

brazzo
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la brazzo » 19 okt 2010, 01:05

OTNYS_YNWA je napisao/la:Najviše sam se iznenadio kada sam vidio onog` malca da hoda. A skoro čitav život proveo u kolicima. Ima nešto to je sigurno a možda je sve stvar i psihe tj. ako osoba baš čvrsto vjeruje da će mu to pomoći onda stvarno i pomaže. ;)

Evo npr. Moja stara mati je jednom prilikom popila dugme umjesto tablete ( žena fulila, ne vidi dobro ) i nakon 15-20 minuta se prestala žaliti na bolove i govorila da joj je bolje. :mrgreen: To isto važi i za Torabija, ako vjerujete da će vam pomoći onda stvarno i hoće.

Mada ja mislim da on tu energiju ne prenosi svakome. Osjeti on kome je potreban pomoć i tu se fokusira. Na 20-30 hiljada ljudi je nemoguće prenijeti pozitivu.

:D :lol: dešava se svašta a jesi u pravu si 100% jer se čak može desiti i obrnuto npr meni kad nekog od mojih da li prijatelja ili rodbine boli glava onda nezz počneš i razmišljati o tome jer znaš kako mu je kakav je osjećaj tako da se zna desiti da i mene počne boliti ili što ti kažeš nekako umisliš to 8-) zvuči poglupo ali je istinito ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 okt 2010, 01:16

brazzo je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Najviše sam se iznenadio kada sam vidio onog` malca da hoda. A skoro čitav život proveo u kolicima. Ima nešto to je sigurno a možda je sve stvar i psihe tj. ako osoba baš čvrsto vjeruje da će mu to pomoći onda stvarno i pomaže. ;)

Evo npr. Moja stara mati je jednom prilikom popila dugme umjesto tablete ( žena fulila, ne vidi dobro ) i nakon 15-20 minuta se prestala žaliti na bolove i govorila da joj je bolje. :mrgreen: To isto važi i za Torabija, ako vjerujete da će vam pomoći onda stvarno i hoće.

Mada ja mislim da on tu energiju ne prenosi svakome. Osjeti on kome je potreban pomoć i tu se fokusira. Na 20-30 hiljada ljudi je nemoguće prenijeti pozitivu.

:D :lol: dešava se svašta a jesi u pravu si 100% jer se čak može desiti i obrnuto npr meni kad nekog od mojih da li prijatelja ili rodbine boli glava onda nezz počneš i razmišljati o tome jer znaš kako mu je kakav je osjećaj tako da se zna desiti da i mene počne boliti ili što ti kažeš nekako umisliš to 8-) zvuči poglupo ali je istinito ;)

ma umisle Brazzo ko bi slab mogao stajati čitav dan u redu ,jesi ti dobio onaj fol
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 okt 2010, 01:17

brazzo je napisao/la:

Ma yebe nas podsvijest :| :mrgreen:
A inače ja mislim da je za sve čovjek sam sebi kriv meni se zna desit vidim u nekoj bezveze seriji na TV-u filmu nekog boli glava i mene počne bolit ili čak slušam npr. o nekoj opasnoj bolesti i simptome njene tako razmišljam par minuta i skontam da ja imam sve te simptome jednostavno čovjek može sebi svašta umislit.A što se tiče mekog ja ne volim to što od tih 20-30 hilajda ljudi dnevno 29 hiljada je zdravo manje-više,a oni što su najzdraviji se najviše guraju za red nisam ja bio,ali čuo sam od roditelja,rodbine da je tako.
Ali sve je stvar psihe

Ima i za mene jedna situacija malo je neozbiljno,ali eto.Počela škola u septembru i ja 8. razred,ali imam svaki dan 6 časova nekad i 7 + trening naveče i ja se smorio tako i više mi bio pun racku svega i da mi je nekako da se odmorim par dana.I razbolim se ja sedmicu dana sam bio bolestan išao sam u školu,ali nisam trenirao nos ad mi dosadno kod kuće bez treninga a nisam nimalo ozdravio još imao onaj jaki bronhitis nisam mogao trčat za dan ozdravim i odem na trening s lakoćom odradim :lol: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 19 okt 2010, 01:31

legenda reala je napisao/la:
brazzo je napisao/la:

ma umisle Brazzo ko bi slab mogao stajati čitav dan u redu ,jesi ti dobio onaj fol
ma ja previše je to dobro da bi bilo istinito a fol za fb ono što je harry vam slao :roll: neka nemoj bgt uš'o sam na face nakon sigurno neke 3 sedmice jer nisam mogao vjerovati da postoji neko tako glup da stavlja slike sa sahrane a pogotovo onakve, tako da mi je dosta za večeras a i idem spavat' jbg zadrža se ja podosta na ovom forumu
'aj laku noć svima ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

maestro<
Kontakt:

Post Postao/la maestro< » 19 okt 2010, 01:35

hahahaha, neka te braco s rajom, sta si se raskuko :mrgreen:
>Vamos Sevilla<

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 19 okt 2010, 02:34

Propustio sam svu zabavu. :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 okt 2010, 03:31

A et ja nisam... :) Taj tobejarabi je pravo dobar, tako kažu. Pa sad, neznam jel' to sve istina al et, treba vjerovat.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 19 okt 2010, 03:39

Bilten pod ruku, papir i olovku i pred Zetru razradjivati i onda na kraju markonacu dati da ga osjeti. Moglo bi se ovaj mjesec i hajrovari sta

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 okt 2010, 03:44

Nije ti loše to ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 19 okt 2010, 09:29

legenda reala je napisao/la:
jesi dobio
hehe jesam, dobra furka. :D no, ne mogu sad staviti, na poslu mi je blokiran facebook na compu, tako tek kad dodjem kuci ima da proslijedim ovim svojim hajducima :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 okt 2010, 10:13

Danas je godisnjica smrti naseg prvog predsjednika Alije Izetbegovic.
slika
Neka ti je rahmet dusi predsjednice.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 19 okt 2010, 10:14

najveci sine Bosne hvala Ti za sve
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 19 okt 2010, 10:21

Strauss je napisao/la:Bilten pod ruku, papir i olovku i pred Zetru razradjivati i onda na kraju markonacu dati da ga osjeti. Moglo bi se ovaj mjesec i hajrovari sta
I ja sam nesto razmisljao o tome. Da mi samo za jednu sedmicu prognozira,da mi da neke pozitivne energije koja ce mi pomoci da se oparim. Nek mi napravi 5 listica (2 za LP,1 za LU i 2 za Lige u subotu i nedelju). Po mogucnosti neka malo tobejarabi osjeti i bingo te lotto.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

maestro<
Kontakt:

Post Postao/la maestro< » 19 okt 2010, 10:22

Rahmet duši Prijedsedniče!!!
[youtube][/youtube]
>Vamos Sevilla<

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 19 okt 2010, 10:42

OTNYS_YNWA je napisao/la:

Ima za to naucno objasnjenje, a zove se placebo ucinak.
Placebo učinak opisuje situaciju kada je pacijent uvjeren da lijek kojega koristi ima blagotvoran učinak iako lijek koji može biti i u obliku tableta sadrži samo šećer (npr. laktozu), a lijek za ubrizgavanje samo fiziološke otopine itd...

A sto se tice Torabija, to je ludnica ziva. Svaki dan gledam one redove ljudi, a sve me nesto vuce da i ja odem malo xD Mrsko mi cekat. Inace, jedna djevojka iz moje skole je odnijela skriptu farmaceutske tehnologije da joj Torabi prenese znanje. Al opet dobila 1. :lol:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 19 okt 2010, 11:26

harry_90 je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
Lily je napisao/la:Fuj!
Koji ste vi debili, majko moja. :roll:

Nije smijesno slika
kako si samo brutalna prema nama,a mi bas fini... :lol:
Stvarno nema srca.jos nas debilima nazvala :mrgreen: Lili sta je kod tebe : London,Paris ili neki drugi grad :D
Harry, ajd reci meni na pp :D

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 19 okt 2010, 11:34

I meni nek neko posalje na PP
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 19 okt 2010, 11:36

Coritba vs Villa Nova danas se igra par ?

Jel , zna neko koji je to sport i koja liga :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 19 okt 2010, 11:39

CoDe je napisao/la:Coritba vs Villa Nova danas se igra par ?

Jel , zna neko koji je to sport i koja liga :mrgreen:
Druga brazilska,fudbal naravno...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 okt 2010, 11:43

lejla je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:

Ima za to naucno objasnjenje, a zove se placebo ucinak.
Placebo učinak opisuje situaciju kada je pacijent uvjeren da lijek kojega koristi ima blagotvoran učinak iako lijek koji može biti i u obliku tableta sadrži samo šećer (npr. laktozu), a lijek za ubrizgavanje samo fiziološke otopine itd...

A sto se tice Torabija, to je ludnica ziva. Svaki dan gledam one redove ljudi, a sve me nesto vuce da i ja odem malo xD Mrsko mi cekat. Inace, jedna djevojka iz moje skole je odnijela skriptu farmaceutske tehnologije da joj Torabi prenese znanje. Al opet dobila 1. :lol:
Upravo. Imao sam psihologiju na fakultetu birvaktile. Baš sam se fino mučio s njom. :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni, nerkolfc i 7 gostiju.